Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!!!

αχ κοριτσια θελετε ενα περαδειγμα απαραδεκτης συμπεριφορας απο πεθερα?μεχρι τωρα οτι στραβο εκανε ηταν πανω μου και ελεγα αστο να περασει.αυτη την φορα ομως δεν το λεω πια.μπηκε ο μεγαλος μου στο νοσοκομειο 14 μερες με λοιμωδη μονοπυρηνωση που δεν ηταν κατι σοβαρο και μεταδιδοταν μονο με το σαλιο και ηρθε να δει τον γιο μου μονο μια φορα την 4 μερα .και ο γιος το καταλαβε γιατι ειναι μεγαλο παιδι,τι να του πεις? στενοχωρηθηκε .... αυτο ηταν ομως,τελος.τα τυπικα και πολυ ειναι.δεν επρεπε να πειραξει τα παιδια μου.ηρθε χθες που βγηκαμε και ο αντρας μου την μιση ωρα που ηταν εδω τους ειπε στην κουνιαδα μου και στην μανα του,γεια σας τι κανετε και καλη ανασταση.αυτο ηταν.οπως ειπε και ο αντρας μου σε μενα η μανα του βλεπει τις κορες της και τα παιδια τους,οχι τους γιους της.οταν εχεις παιδια τα βλεπεις ολα οχι μονο τα μισα!!!!δεν πειραζει,καλο πασχα να εχουμε,φιλακια

Α την χαμένη τι σου έκανε! Τουλάχιστον δεν σε πρήζει όμως δες το θετικά!;)

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη κ απο μένα!!! Να σας πω αυτό που θυμήθηκα εγω, διαβάζοντας τα δικά σας;;; Στη βάφτιση, είχε πάρει την κόρη μου αγκαλιά, η μικρή έκλαιγε κ άπλωνε χέρια να την πάρει οποιοσδήποτε άλλος, δίπλα ήταν ο πατέρας μου κ πήγε να την πάρει που του άπλωνε τα χεράκια κ γυρίζει η πεθερά μου απ'την άλλη για να μη τη δώσει!!! Κ είχε το καημένο να κλαίει!! Το'χω κ σε βίντεο το στιγμιότυπο!!! Επίσης πλησίασα εγώ να σώσω το καημένο το παιδί απ'τον τύρρανο κ τι μου λέει;;; "Φύγε, πήγαινε πιο πέρα, δε κάνει να βλέπεις εσύ την ώρα που το βαφτίζουν!!!!" Ρε παιδιά, όσους κ αν ρώτησα, δεν ήξεραν τέτοιο έθιμο να μη βλέπει η μάνα τη βάφτιση του παιδιού!!!! Φυσικά εκείνη την ώρα την έγραψα κανονικά κ της πήρα κ το παιδί, εννοείται :D:D:D

τωρα ξερω οτι ειναι κακια κ χοντραδα αλλα ποσες φορες σκεφτομαι να ερχετε η καργια,να παιρνει το μωρο κ αυτο να μην τη θελει!:evil::evil::evil:

rbOEp3.png

τωρα ξερω οτι ειναι κακια κ χοντραδα αλλα ποσες φορες σκεφτομαι να ερχετε η καργια,να παιρνει το μωρο κ αυτο να μην τη θελει!:evil::evil::evil:

Εγώ το αντίθετο!Σκέφτομαι οτι έρχεται,το παίρνει και θέλει μόνο αυτήν!!

Για να μην σου μιλήσω για τον εφιάλτη που είδα χτες και σκιαχτείς!!:shock:

y5yep3.png

Γεια σας κοριτσακια μου:D

Σημερα φευγουν τα πεθερικα μου,την Κυριακη φαγαμε ολοι μαζι ηρθαν ολοι οι δικοι μου ετσι περασε η μερα,η πεθερα ψιλοστραβωμενη οπως παντα οταν βλεπει κ δικο μου σοι...

Ηρθε λοιπον την πρωτη μερα και μου φερνει για τον Γιωργο κατι ρουχα κ για το μωρο...Τα ρουχα τα περισσοτερα οτι να ναι σας μιλαω αντικειμενικα του δε γιου μου οπως τα ειδα τα βαλα σε μια σακουλα για να τα δωσω,της μικρης αμφιβολου προελευσης,καποια γραφαν οτι ειναι δειγμα,καποια δεν ειχαν καν ετικετες τελος παντων ψιλοχαλια και εγω ουτως η αλλως εχω ψωνισει οτι χρειαζεται η μπεμπα μου...Το θεμα ειναι οτι της τα χουμε πει τοσες φορες να μην φερνει γιατι δεν το χει και αυτη συνεχιζει.Λοιπον μολις αρχισε να βγαζει τα ρουχα απο μια σακουλα ειχε παρει και πολλα καταλαβατε ποσο ακριβα ηταν αχχαχαχα τσαντιστηκε ο αντρας μου και της λεει "μανα χυμα τα αγοραζεις αυτα?σου χω πει να μην παιρνεις τιποτα"αυτη τα μασαγε τες πα της την ειπε εκει και μετα αλλαξαμε θεμα,οκ παιξανε με το παιδικτλ κτλ...

Κατα τα αλλα τα γνωστα χαζα της πεθερας στα οποια δεν δινω πια σημασια ειμαι εκπαιδευμενη,αλλα η πλακα ηταν αλλου...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλημερα χριστος ανεστη!!!πως περασατε?εγω με γονεις (χωρις πεθερα ευτυχως) τωρα μολις ηρθε και με εδωσε το φιλι του ιουδα...ελινα μαλλον εσυ φυτρωσες πουλακι μου γιατι να ερθουν και οι γονεις σου στο τραπεζι??

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου:D

Σημερα φευγουν τα πεθερικα μου,την Κυριακη φαγαμε ολοι μαζι ηρθαν ολοι οι δικοι μου ετσι περασε η μερα,η πεθερα ψιλοστραβωμενη οπως παντα οταν βλεπει κ δικο μου σοι...

Ηρθε λοιπον την πρωτη μερα και μου φερνει για τον Γιωργο κατι ρουχα κ για το μωρο...Τα ρουχα τα περισσοτερα οτι να ναι σας μιλαω αντικειμενικα του δε γιου μου οπως τα ειδα τα βαλα σε μια σακουλα για να τα δωσω,της μικρης αμφιβολου προελευσης,καποια γραφαν οτι ειναι δειγμα,καποια δεν ειχαν καν ετικετες τελος παντων ψιλοχαλια και εγω ουτως η αλλως εχω ψωνισει οτι χρειαζεται η μπεμπα μου...Το θεμα ειναι οτι της τα χουμε πει τοσες φορες να μην φερνει γιατι δεν το χει και αυτη συνεχιζει.Λοιπον μολις αρχισε να βγαζει τα ρουχα απο μια σακουλα ειχε παρει και πολλα καταλαβατε ποσο ακριβα ηταν αχχαχαχα τσαντιστηκε ο αντρας μου και της λεει "μανα χυμα τα αγοραζεις αυτα?σου χω πει να μην παιρνεις τιποτα"αυτη τα μασαγε τες πα της την ειπε εκει και μετα αλλαξαμε θεμα,οκ παιξανε με το παιδικτλ κτλ...

Κατα τα αλλα τα γνωστα χαζα της πεθερας στα οποια δεν δινω πια σημασια ειμαι εκπαιδευμενη,αλλα η πλακα ηταν αλλου...

πούυυυυ???

καλημερα χριστος ανεστη!!!πως περασατε?εγω με γονεις (χωρις πεθερα ευτυχως) τωρα μολις ηρθε και με εδωσε το φιλι του ιουδα...ελινα μαλλον εσυ φυτρωσες πουλακι μου γιατι να ερθουν και οι γονεις σου στο τραπεζι??

χριστός ανέστη κορίτσι! Μου άρεσε αυτό με το φιλί του ιούδα χαχαχαχα! Καλά περάσαμε,αν εξαιρέσεις οτι είδα τα μούτρα της κι οτι προσπαθούσε πάλι να κάνει διαγωνισμό (σε ποιαν γελάει περισσότερο το μωρό της φαμίλιας χαχαχαχ) Η μάνα μου πάντως μου έδωσε συγχαρητήρια για τη στάση που κρατάω παρ όλη την αντιπάθεια,δικαίωμα δεν δίνω καθόλου.

y5yep3.png

Ελινα εγω μονο που βλεπω τη μουρη της ανακατευομαι,φαντασου οταν ανοιγει το στομα κ πεταει τα γλυκα λογακια της τι παθαινω!!!ζηλευω για τα ρουχακια,ρωτα απο που τα πηρε να παω κ εγω να ψωνισω για τη μπεμπα!!

rbOEp3.png

μπλιαχ!κ εγω δε θελω καθολου φιλια τωρα στην εγκυμοσυνη κ ολο μου ορμαει κ με φιλαει!!

rbOEp3.png

Οταν καποια στιγμη μλησα εχθες στο τηλεφωνο με τη μαμα μου δεν ξερω δεν θυμαμαι που ηταν εκεινη μαλλον ειχε στησει αυτι και ακουσε που ειπα στη μαμα μου για τα ρουχα οτι μου ειπε ο αντρας μου οτι δεν μου αρεσει να το "στειλω" και οτι μονο μια κουβερτουλα ηταν καλη και οπως πηγανε για καφε με τον αντρα μου εδω κοντα οι τρεις τους πηγε να του ανοιξει κουβεντα(εαν δηλαδη ηταν κανας ανοητος ο αντρας μου θα τσακωνομασταν μετα με αυτα που θα του λεγε:mad:)οτι και καλα ακουσε που ελεγα για τα ρουχα και πηγε να του πει οτι και καλα τα δωρα δεν τα δινουμε κτλ κτλ και κοριτσια της τα πε ο αντρας μου πολυ σωστα...

Της ειπε "δεν θελω να ακουσω τιποτα για τα ρουχα μανα δικος της ειναι ο γιος και η κορη οτι γουσταρει θα τους φορεσει αμα θελει θα τα πεταξει ,θα τα καψει ,οτι θελει θα κανει.Σου ειπαμε τοσες φορες να μην αγοραζεις και ειδικα ολα αυτα που αγορασες τι ειμαστε αφγανοι ?Την φερνεις σε δυσκολη θεση δεν το καταλαβαινεις οτι δεν μπορει να σου λεει καθε λιγο οτι δεν τα θελει?Δωσε ενα ποσο να παει να παρει αυτη οτι της αρεσει να ναι κι εκεινη ευχαριστημενη."

λΟΙΠΟΝ της ειπε ακομη "εγω ειμαι ευτυχισμενος μαζι της ειναι αψογη η Ελινα σε μενα στο εγγονι σου δινεται ολοκληρωτικα τι στο καλο θες δεν σου φτανει αυτο?"και λεει εκεινη τα μασαγε και μκατι του λεγε "να, νιωθουμε οτι δε μας θελει"και της λεει ο δικος μου "πολυ κακως το νιωθεις σας φερεται αψογα ,τα καθαρα σου σεντονια οταν ερχεσαι ,το φαγητο σου ατακα,το παιδι παιζεις οσο θελεις ουτε στο παιρνει να φυγει και να στη σπασει,ουτε ξινη ειναι μια χαρα σας μιλαει τι αλλο δηλαδη θες να κανει οταν ερχεσαι κατακορυφο?:D:D:D"

Της ειπε ακομη "θελω να την αγαπας πολυ την και δεν θελω να ξανακουσω τιποτα για εκεινη.Τελειωσε..."Επισης της ειπε (γιατι αυτη στραβωσε που θαερθει η μανα μου μετα τη γεννα να με βοηθησει)"Η Ελινα τη μανα της θα φωναξει εαν χρειαστει οτιδηποτε εσενα θα φωναξει?Δεν το καταλαβαινεις οτι εχεις αγορια?Εσυ ποιον ηθελες τη μανα σου η τη μανα του μπαμπα?Τι θες λοιπον?Κι εκεινη γουσταρει τη μανα της να την βοηθαει ειναι φυσικο"Ετσι αυτη καταπιε τη γλωσσα της γιατι δεν βρηκε συμμαχο να πει κακια.Μου λεει ο αντρας μου "πιστευω να καταλαβε"βεβαια κι αλλες φορες τα χει πει ο δικος μου αλλα προκοπη δεν ειδαμε...Θα δειξει απο δω και περα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Γενικα της μιλαγε λεει καμια ωρα εκει περα.Σημερα βρεγμενη γατα ειναι...

Πιστευω να λαβει το μυνη μα η τουλαχιστον να συνειδητοποιησει οτι ο αντρας μου δεν της αφηνει περιθωρια για κακιες...

Και ακομη της ειπε οτι ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου και οτι εγω δεν εχω τιποτα μαζι τους και οτι ακομη κι αν εχω σαν ανθρωπος 10 στραβα εχω ομως και 1000 καλα οποτε τελειωσε το θεμα.Κι οτι κι εκεινη εχει στραβα και καποια καλα.Ετσι ειναι τι να κανουμε...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

λουλαμπι χρονια πολλα !! η πεθερα εχει 2 γιους ειπες?και θελει την κορη η κανω λαθος?

ναι ναι καλά τα θυμάσαι!!

y5yep3.png

Οταν καποια στιγμη μλησα εχθες στο τηλεφωνο με τη μαμα μου δεν ξερω δεν θυμαμαι που ηταν εκεινη μαλλον ειχε στησει αυτι και ακουσε που ειπα στη μαμα μου για τα ρουχα οτι μου ειπε ο αντρας μου οτι δεν μου αρεσει να το "στειλω" και οτι μονο μια κουβερτουλα ηταν καλη και οπως πηγανε για καφε με τον αντρα μου εδω κοντα οι τρεις τους πηγε να του ανοιξει κουβεντα(εαν δηλαδη ηταν κανας ανοητος ο αντρας μου θα τσακωνομασταν μετα με αυτα που θα του λεγε:mad:)οτι και καλα ακουσε που ελεγα για τα ρουχα και πηγε να του πει οτι και καλα τα δωρα δεν τα δινουμε κτλ κτλ και κοριτσια της τα πε ο αντρας μου πολυ σωστα...

Της ειπε "δεν θελω να ακουσω τιποτα για τα ρουχα μανα δικος της ειναι ο γιος και η κορη οτι γουσταρει θα τους φορεσει αμα θελει θα τα πεταξει ,θα τα καψει ,οτι θελει θα κανει.Σου ειπαμε τοσες φορες να μην αγοραζεις και ειδικα ολα αυτα που αγορασες τι ειμαστε αφγανοι ?Την φερνεις σε δυσκολη θεση δεν το καταλαβαινεις οτι δεν μπορει να σου λεει καθε λιγο οτι δεν τα θελει?Δωσε ενα ποσο να παει να παρει αυτη οτι της αρεσει να ναι κι εκεινη ευχαριστημενη."

λΟΙΠΟΝ της ειπε ακομη "εγω ειμαι ευτυχισμενος μαζι της ειναι αψογη η Ελινα σε μενα στο εγγονι σου δινεται ολοκληρωτικα τι στο καλο θες δεν σου φτανει αυτο?"και λεει εκεινη τα μασαγε και μκατι του λεγε "να, νιωθουμε οτι δε μας θελει"και της λεει ο δικος μου "πολυ κακως το νιωθεις σας φερεται αψογα ,τα καθαρα σου σεντονια οταν ερχεσαι ,το φαγητο σου ατακα,το παιδι παιζεις οσο θελεις ουτε στο παιρνει να φυγει και να στη σπασει,ουτε ξινη ειναι μια χαρα σας μιλαει τι αλλο δηλαδη θες να κανει οταν ερχεσαι κατακορυφο?:D:D:D"

Της ειπε ακομη "θελω να την αγαπας πολυ την και δεν θελω να ξανακουσω τιποτα για εκεινη.Τελειωσε..."Επισης της ειπε (γιατι αυτη στραβωσε που θαερθει η μανα μου μετα τη γεννα να με βοηθησει)"Η Ελινα τη μανα της θα φωναξει εαν χρειαστει οτιδηποτε εσενα θα φωναξει?Δεν το καταλαβαινεις οτι εχεις αγορια?Εσυ ποιον ηθελες τη μανα σου η τη μανα του μπαμπα?Τι θες λοιπον?Κι εκεινη γουσταρει τη μανα της να την βοηθαει ειναι φυσικο"Ετσι αυτη καταπιε τη γλωσσα της γιατι δεν βρηκε συμμαχο να πει κακια.Μου λεει ο αντρας μου "πιστευω να καταλαβε"βεβαια κι αλλες φορες τα χει πει ο δικος μου αλλα προκοπη δεν ειδαμε...Θα δειξει απο δω και περα...

Ρε φιλενάδα πάντα έτσι ήταν ο άντρας σου???Πες μου κι εμένα να ξέρω!!!!Να κάνει σεμινάρια και στους δικούς μας!!!!Λέγε τι έκανες!!!!!

y5yep3.png

μπραβο στον αντρα σου!!!!δωστου κι απο μενα συγχαρητηρια ....αυτο ειναι ειναι απλο αλλο η μαμα κι αλλο η γυναικα.δεν το καταλαβαινουν ομως ολοι....εμενα με καταραστηκε κι ο δικος μου ειπε ελα μωρε αρρωστη ειναι μην δινεις σημασια....(τιποτα δεν εχει)

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

λουλαμπι αν δεν την εμπιστευεσαι γενικως τοτε δεν θα της το αφηνεις πολυ το παιδι και κυριως οχι νυχτα μιλαω για μεγαλυτερες ηλικιες αλλα αν δειχνει οτι το αγαπαει(θα το καταλαβεις αυτο) μην την ξεκοβεις τελειως.υπ οψιν η δικη μου η πεθερα δεν θελει να εχει επαφες με τα δικα μου γιατι τα γεννησα εγω ..οποτε εχουν μια διαφορα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...