Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Χριστος Ανεστη!Να ειστε ολες καλα!

Και με το καλο τα κοριτσακια που περιμενουν μωρακια!

Σελεστινα γελασα με αυτο που διαβασα!

Δε με λες, κρεββατι εχεις να τη φιλοξενησεις τη γυναικα ή θα την κοιμιζεις στον καναπε?:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω δεν ειχα καμοια προθεση να μην αφησω το μωρο να το δει η γιαγια του,αλλα απο τοτε που μας τα εχει κανει τσουρεκια κ δεν μ εχει αφησει μια μερα χωρις να μου σπασει τα νευρα κ ειαι κ εγκυος τα πηρα κ εγω και δεν θα δει μωρο αν δεν βαλει μυαλο.εξαλου μονη της καμαρωνε οτι μονο ενα βραδυ ειχε αφησει τα μωρα της κ αυτα στη μανα της!καλα να παθει.θα το βλεπει το εγγονακι της αλλα με τη μαμα του μπροστα γιατι δεν ξερω κ τι θα του λεει.αν θελω να παω καπου εχω κ τη θεια μου που ειναι νεοτατη κ θα το κρατησει με μεγαλη χαρα!!!

rbOEp3.png

Χριστος Ανεστη!Να ειστε ολες καλα!

Και με το καλο τα κοριτσακια που περιμενουν μωρακια!

Σελεστινα γελασα με αυτο που διαβασα!

Δε με λες, κρεββατι εχεις να τη φιλοξενησεις τη γυναικα ή θα την κοιμιζεις στον καναπε?:tongue::tongue:

καλε κρεβατι θα της βαλω στο δωματιο του μωρου.εκτος αν θελει να κοιματε με το γιο της@@:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

rbOEp3.png

καλε κρεβατι θα της βαλω στο δωματιο του μωρου.εκτος αν θελει να κοιματε με το γιο της@@:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχα

με τοση ευκολια παραχωρεις τον αντρα σου?

Εμενα ευτυχως δεν εχει κολημα με τη μανουλα, και εχω βρει την ησυχια μου...Αν αυτος ειχε κολημα εφευγα και της τον αφηνα αμανατι! να κανουν μαζι τρελλο παρεο!

Eleni

bd5c7983f7.png

Βαλερια, φυσικα και δεν ειπα να αφηνεις το μωρο καπου οπου δεν τηρουνται οι κανονες υγιεινης! Αλλο αυτο, να εχεις δηλαδη χειροπιαστα και σοβαρα παραδειγματα για να μη θελεις να της αφηνεις το μωρο.

Εμενα εξισου με την επιμονη που λες μου την εδινε η αδιαφορια του στυλ "εγω τα παιδια μου τα μεγαλωσα γιατι να βλεπω τα δικα σου". Δηλαδη ελεος να το κανουμε μειζον ζητημα ενα βραδυ που θελω να παω καπου να μου το βγαλει απο τη μυτη!

Σελεστινα, αυτα τα δικαιωματα πρεπει να της τα ξεκοψει ο αντρας σου. Να της πει οτι "μανα τωρα εχω το σπιτι μου και εχεις το δικο σου. Δε θελω να ανακατευσαι". Ετσι θα κοψει και τα σχολια τα πολλα για το μωρο και ολα. Απλα λεω οτι να μην της το δινεις ποτε ειναι και λιγο υπερβολικο, δηλαδη ψυχη ειναι και αυτη...εσυ θα ηθελες αυριο μεθαυριο μολις πας να πιασεις το εγγονι σου να σου το παιρνει απο τα χερια καποιος?

Εγω δε συμφωνω να ανακατευεται σε ολα, αλλα ουτε συμφωνω να σου λεει "αν ηθελες εξοδους ας μην παντρευοσουνα", και αυτο δεν ειναι αποψη για μενα παντα.

Οσο για αυτα που λεει και φτιαχνει παιδικο δωματιο και βλακειες, ας τη να χαιρεται, οταν γεννηθει το μωρο και θελει θηλασμο, κλπ θα δει οτι πρεπει να ειναι συνεχεια μαζι σου!

'Ολα καλά κι ωραία,αλλά αν ένας άνθρωπος σου έχει δείξει οτι δεν σε εγκρίνει,δεν έχει καλή γνώμη για σένα και επιπλέον σε βλέπει ανταγωνιστικά,τι κάνεις?Τον αφήνεις μόνο με το παιδί σου?Εγώ δεν εμπιστεύομαι τέτοιον άνθρωπο μόνο με το παιδί μου!

Εδώ εμένα μόνο που δεν μου είπε οτι δεν με θέλουν τα μωρά,κι οτι εκείνην την λατρεύουν,σαν να μου λέει κι όλας οτι θα την αγαπά το μωρό περισσότερο!Πολύ ανταγωνιστική,σε όλα!Ε μια γυναίκα που δεν αγαπά εμένα,όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται,δεν τη θέλω δίπλα στο παιδί μου!Γιατί το παιδί θα γίνεται μπαλάκι κ παιχνίδι μεταξύ μας κ δεν γουστάρω.

Προσωπικά,παρόλο που θα με βόλευε να με βοηθά,να πίνω κ κανένα καφέ,όσο περνάει απο το χέρι μου μόνη μαζί με την μικρή δεν θα μείνει για κανέναν λόγο.Γιατί το διεκδικούσε απο την κοιλιά μου ακόμα.Γιατί μου χάλασε τους 9 ωραιότερους μήνες της ζωής μου!Συγνώμη και για την κατινιά,αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω..

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

'Ολα καλά κι ωραία,αλλά αν ένας άνθρωπος σου έχει δείξει οτι δεν σε εγκρίνει,δεν έχει καλή γνώμη για σένα και επιπλέον σε βλέπει ανταγωνιστικά,τι κάνεις?Τον αφήνεις μόνο με το παιδί σου?Εγώ δεν εμπιστεύομαι τέτοιον άνθρωπο μόνο με το παιδί μου!

Εδώ εμένα μόνο που δεν μου είπε οτι δεν με θέλουν τα μωρά,κι οτι εκείνην την λατρεύουν,σαν να μου λέει κι όλας οτι θα την αγαπά το μωρό περισσότερο!Πολύ ανταγωνιστική,σε όλα!Ε μια γυναίκα που δεν αγαπά εμένα,όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται,δεν τη θέλω δίπλα στο παιδί μου!Γιατί το παιδί θα γίνεται μπαλάκι κ παιχνίδι μεταξύ μας κ δεν γουστάρω.

Προσωπικά,παρόλο που θα με βόλευε να με βοηθά,να πίνω κ κανένα καφέ,όσο περνάει απο το χέρι μου μόνη μαζί με την μικρή δεν θα μείνει για κανέναν λόγο.Γιατί το διεκδικούσε απο την κοιλιά μου ακόμα.Γιατί μου χάλασε τους 9 ωραιότερους μήνες της ζωής μου!Συγνώμη και για την κατινιά,αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω..

Λουλαμπι, η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!

Εσενα σου εχει πει και κανει πολλα με κακη προθεση και οχι απλα επειδη ειναι κατινα και αμορφωτη! Επειδη δε σε θελει γιατι θεωρει οτι πηρες το γιο της..

αρχικα λοιπον δεν θα της αφηνεις το μωρο αλλωστε δε δουλευεις, αλλα ενταξει δε μπορεις και να της απαγορευσεις να το βλεπει..απο προσωπικη πειρα σου λεω οτι μη στενχωριεσαι δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκκατομυριο το μωρο σου ν αγαπαει πιο πολυ αυτη!Ουτε μια!

Αλλωστε το παιδι καταλαβαινει το διαχωρισμο μανας-γιαγιας. Αυτο που πρεπει να κανεις αμεσα, για μενα ειναι να εδραιωσεις τη θεση σου. Οτι ΕΣΥ εισαι η κυρια του σπιτιου, εσυ παιρνεις αποφασεις, και ο γιος της πλεον ειναι αντρας ΣΟΥ.

Παντα με ωραιο τροπο, ευγενικα και με χιουμορ, θα ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ και δε θα ρωτας. Πχ, θα βαψω το δωματιο του μωρου κιτρινο. Θα πηγαινω το μωρο στον ταδε παιδιατρο. Αν σε ρωταει γιατι θα λες "ετσι αποφασισαμε με τον αντρα μου"

Επισης πολυ σημαντικο. Εχει βρει αυτη αυτο που σε ποναει. Τα κιλα. Βρες και εσυ το αδυνατο της σημειο. Πχ πεταει αυτη μια σποντα για τα κιλα. Μετα σε ασχετη φαση συζητωντας για καποια κοπελα μπορεις εσυ να πεις " Κουκλαρα ειναι, ε βεβαια ειναι και νεα κοπελα, νιατα και ομορφια αχτυπητος συνδυασμος" Πετας τη μπηχτη σου που αυτη αρχιζει και σουφρωνει! ΚΑι δε μπορει να πει κ κανενας τιποτα!

Και οσο μπορεις, να μη δειχνεις οτι ενοχλεισαι..Θυμησου, μπορεις να αλλαξεις εσενα οχι αυτην. Μπορεις να θεσεις ορια συμπεριφορας στον αντρα σου, μπορεις να αδυνατισεις να σκασει απο το κακο της..!

Eleni

bd5c7983f7.png

Πετας τη μπηχτη σου που αυτη αρχιζει και σουφρωνει! ΚΑι δε μπορει να πει κ κανενας τιποτα!

αχαχαααχαχαχχ!καλοοοο,πως δεν το σκεφτηκα αυτο?ετσι να κανεις οταν σε ξανα πει για τα κιλα ετσι να την κανεις κ εσυ την καρακαξα!εσυ τα κιλακια θα χασεις κοπελα μου!!!παρτης καμοια αντιγηραντικη δωρο!χαχαχαχαχ!!

rbOEp3.png

Λουλαμπι, η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!

Εσενα σου εχει πει και κανει πολλα με κακη προθεση και οχι απλα επειδη ειναι κατινα και αμορφωτη! Επειδη δε σε θελει γιατι θεωρει οτι πηρες το γιο της..

αρχικα λοιπον δεν θα της αφηνεις το μωρο αλλωστε δε δουλευεις, αλλα ενταξει δε μπορεις και να της απαγορευσεις να το βλεπει..απο προσωπικη πειρα σου λεω οτι μη στενχωριεσαι δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκκατομυριο το μωρο σου ν αγαπαει πιο πολυ αυτη!Ουτε μια!

Αλλωστε το παιδι καταλαβαινει το διαχωρισμο μανας-γιαγιας. Αυτο που πρεπει να κανεις αμεσα, για μενα ειναι να εδραιωσεις τη θεση σου. Οτι ΕΣΥ εισαι η κυρια του σπιτιου, εσυ παιρνεις αποφασεις, και ο γιος της πλεον ειναι αντρας ΣΟΥ.

Παντα με ωραιο τροπο, ευγενικα και με χιουμορ, θα ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ και δε θα ρωτας. Πχ, θα βαψω το δωματιο του μωρου κιτρινο. Θα πηγαινω το μωρο στον ταδε παιδιατρο. Αν σε ρωταει γιατι θα λες "ετσι αποφασισαμε με τον αντρα μου"

Επισης πολυ σημαντικο. Εχει βρει αυτη αυτο που σε ποναει. Τα κιλα. Βρες και εσυ το αδυνατο της σημειο. Πχ πεταει αυτη μια σποντα για τα κιλα. Μετα σε ασχετη φαση συζητωντας για καποια κοπελα μπορεις εσυ να πεις " Κουκλαρα ειναι, ε βεβαια ειναι και νεα κοπελα, νιατα και ομορφια αχτυπητος συνδυασμος" Πετας τη μπηχτη σου που αυτη αρχιζει και σουφρωνει! ΚΑι δε μπορει να πει κ κανενας τιποτα!

Και οσο μπορεις, να μη δειχνεις οτι ενοχλεισαι..Θυμησου, μπορεις να αλλαξεις εσενα οχι αυτην. Μπορεις να θεσεις ορια συμπεριφορας στον αντρα σου, μπορεις να αδυνατισεις να σκασει απο το κακο της..!

Θα τα σημειώσω αυτά που είπες :-P

Είδες,είσαι πιο έξυπνη απο μένα εγώ σαν το ζώον πανικοβάλλομαι!

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμουν να της στερήσω το μωρό,φυσικά θα το βλέπει.Απλά με τη συμπεριφορά της έχει πετύχει να μην τη θεωρώ δικό μου άνθρωπο,και,κατ'επέκταση δεν μπορώ να μοιραστώ περισσότερες στιγμές μαζί της (όπως πχ ενδεχομένως να έκανα με τη μάνα μου κάποιες φορές).

Πετας τη μπηχτη σου που αυτη αρχιζει και σουφρωνει! ΚΑι δε μπορει να πει κ κανενας τιποτα!

αχαχαααχαχαχχ!καλοοοο,πως δεν το σκεφτηκα αυτο?ετσι να κανεις οταν σε ξανα πει για τα κιλα ετσι να την κανεις κ εσυ την καρακαξα!εσυ τα κιλακια θα χασεις κοπελα μου!!!παρτης καμοια αντιγηραντικη δωρο!χαχαχαχαχ!!

Αντιγηραντική ε? Μην μου βάζεις ιδέες..............................!

y5yep3.png

Λουλαμπι, δεν εισαι λιγοτερο εξυπνη, απλα ειναι πιο ευκολο οταν εχεις περασει καποιες καταστασεις να ξερεις να αντιδρασεις.

Ο γυναικειος ανταγωνισμος παιδια ειναι πολυ σκληρος, δηλαδη σπανια μπορεις να κουμανταρεις γυναικα. Ειδικα αν ειναι πονηρη και πεταει κακιες! Αν ομως βρεις το κουμπι της , αυτο που την ενοχλει εχεις κερδισει..ολοι εχουν τα κομπλεξ τους αλλωστε.Πχ μπορεις να πεις, " Πω πω ευτυχως που ειμαι μικρη και θα χασω τα κιλα ευκολα και χωρις να σπασει το δερμα μου..αν ημουνα μεγαλυτερη δε θα χε καθολου ελαστικοτητα ολο χαλαρωση θα μουνα!"

Διοτι μπορει να ειναι αδυνατη αυτη, αλλα αν δεν γυμναζεται τακτικα, μετα τα 35 ο πατσας περιμενει στη γωνια!

Οταν βεβαια με το καλο αδυνατισεις, δε θα το κανεις περιμενοντας να σε σχολιασει θετικα αποκλειεται να γινει! Θα το κανεις για να νιωσεις εσυ καλυτερα και να μην στενοχωριεσαι...Και δε θα της λες κοιτα μαμα αδυνατισα! Απλα θα κανεις πασαρελα με ολα τα ωραια σου ρουχα και καλα να της τα δειξεις :-P

Πω πω ειμαι ραδιουργα τελικα:D

Eleni

bd5c7983f7.png

Λουλαμπι, δεν εισαι λιγοτερο εξυπνη, απλα ειναι πιο ευκολο οταν εχεις περασει καποιες καταστασεις να ξερεις να αντιδρασεις.

Ο γυναικειος ανταγωνισμος παιδια ειναι πολυ σκληρος, δηλαδη σπανια μπορεις να κουμανταρεις γυναικα. Ειδικα αν ειναι πονηρη και πεταει κακιες! Αν ομως βρεις το κουμπι της , αυτο που την ενοχλει εχεις κερδισει..ολοι εχουν τα κομπλεξ τους αλλωστε.Πχ μπορεις να πεις, " Πω πω ευτυχως που ειμαι μικρη και θα χασω τα κιλα ευκολα και χωρις να σπασει το δερμα μου..αν ημουνα μεγαλυτερη δε θα χε καθολου ελαστικοτητα ολο χαλαρωση θα μουνα!"

Διοτι μπορει να ειναι αδυνατη αυτη, αλλα αν δεν γυμναζεται τακτικα, μετα τα 35 ο πατσας περιμενει στη γωνια!

Οταν βεβαια με το καλο αδυνατισεις, δε θα το κανεις περιμενοντας να σε σχολιασει θετικα αποκλειεται να γινει! Θα το κανεις για να νιωσεις εσυ καλυτερα και να μην στενοχωριεσαι...Και δε θα της λες κοιτα μαμα αδυνατισα! Απλα θα κανεις πασαρελα με ολα τα ωραια σου ρουχα και καλα να της τα δειξεις :-P

Πω πω ειμαι ραδιουργα τελικα:D

Μπα,αυτή γυμνάζεται κι όλας, έχει κορμί 20άρας σου λέω!! Μπράβο της κι όλας η γυναίκα,καλά κάνει και εγώ την θαυμάζω-δεν ζηλεύω (βασικά δεν ζήλεψα στη ζωή μου ποτέ κανέναν) αλλά ας μην ασχολείται με τους άλλους και το δικό τους σώμα.Και στον άντρα μου που είναι λίγο στρουμπουλός τα ίδια κάνει βασικά..!:|

Ξέρεις πολλές φορές σκέφτομαι μήπως είμαι υπερβολική ή την έχω αδικήσει!'Οταν την ακούω όμως να πετάει σπόντες οτι τάχα πόσο την αγαπάνε τα παιδιά (σαν να προσπαθεί να με φοβίσει ένα πράγμα!) και να μου λέει "δεν θέλει κ πολύ να δεθεί ένα παιδί" και άλλα τέτοια με πιάνει κρίση.Και η πλάκα ξέρεις ρε ποια είναι?Οτι της έκαναν τα ίδια τα πεθερικά της με ον άντρα μου,σε σημείο που κοιμόταν μόνιμα μαζί τους!20 χρονών πια κοιμήθηκε πρώτη φορά στης μάνας του!Και μετά έφυγε για σπουδές! 'Οταν αναφέρεται σε αυτούς λέει "μου έκλεψαν το παιδί μου!" και τώρα θέλει να μου κάνει τα ίδια! Γι'αυτό σου λέω κολλάω να της αφήνω το παιδί.Γιατί αυτή θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να το κολλήσει πάνω της κ να το μεγαλώσει αυτή όπως θέλει!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη κ απο μένα!!! Να σας πω αυτό που θυμήθηκα εγω, διαβάζοντας τα δικά σας;;; Στη βάφτιση, είχε πάρει την κόρη μου αγκαλιά, η μικρή έκλαιγε κ άπλωνε χέρια να την πάρει οποιοσδήποτε άλλος, δίπλα ήταν ο πατέρας μου κ πήγε να την πάρει που του άπλωνε τα χεράκια κ γυρίζει η πεθερά μου απ'την άλλη για να μη τη δώσει!!! Κ είχε το καημένο να κλαίει!! Το'χω κ σε βίντεο το στιγμιότυπο!!! Επίσης πλησίασα εγώ να σώσω το καημένο το παιδί απ'τον τύρρανο κ τι μου λέει;;; "Φύγε, πήγαινε πιο πέρα, δε κάνει να βλέπεις εσύ την ώρα που το βαφτίζουν!!!!" Ρε παιδιά, όσους κ αν ρώτησα, δεν ήξεραν τέτοιο έθιμο να μη βλέπει η μάνα τη βάφτιση του παιδιού!!!! Φυσικά εκείνη την ώρα την έγραψα κανονικά κ της πήρα κ το παιδί, εννοείται :D:D:D

365di7jqttmk8pzn.pngwg46c8j2yz77h0v2.png

Νικκι μην μου λες τέτοια και με φορτώνεις!!! 'Ετσι την φαντάζομαι και τη δικιά μου!!!

y5yep3.png

Νικκι μην μου λες τέτοια και με φορτώνεις!!! 'Ετσι την φαντάζομαι και τη δικιά μου!!!

kalispera fili lullaby sas diavazv kero tora ala molis aksiothika na grafto:p h pethera sou einai poly thxeri pou exei esena gia nyfi!!!!!an eixe emena tha tis erxotan ta egefalika 3 3!!!!xalarose kai mh masas enimerosou oso mporeis gia to thilasmo giati an to kataferis to moro sou den tha mpori na to parei kaneis gia ta epomen3 xronia:p

Σας διαβάζω καιρό τώρα και πραγματικά λυπάμαι που έχεις τέτοια προβλήματα στην εγκυμοσύνη σου, κάνεις τέτοιες σκέψεις και δεν μπορείς να χαρείς. Και έχεις τέτοια άγχη για το μετά που θα γεννήσεις.

Η πεθερά σου έχει πρόβλημα...αλλά πιστεύω ότι πρέπει να την βάλεις στη θέση της μια κι έξω...αλλιώς δεν πρόκειται να ησυχάσεις. την αφήνεις να σου δηλητηριάζει τη ζωή, την εγκυμοσύνη και να σε στενοχωρεί. Για ποιο λόγο το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;;

Όσο για το μωρό, όταν με το καλό έρθει, θα επιβάλλεις δικούς σου ρυθμούς και κανόνες απόλυτα και κατηγορηματικά. Το όχι θα είναι όχι, χωρίς να τσακώνεσαι.

Αν επιλέξεις να θηλάσεις, τότε κάνεις ένα δώρο στο μωρό σου. Αλλά όχι να θηλάσεις για να μη σου παίρνει η πεθερά το μωρό. Ακόμα και αν δε θηλάσεις και δίνεις φόρμουλα, είναι στο χέρι σου να κάνεις εσύ κουμάντο και να έχεις πρόγραμμα στο σπίτι σου, την οικογένειά σου και το μωρό σου..

Πρέπει να την αντιμετωπίσεις αποφασιστικά.

Φιλικά πάντα, ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

kalispera fili lullaby sas diavazv kero tora ala molis aksiothika na grafto:p h pethera sou einai poly thxeri pou exei esena gia nyfi!!!!!an eixe emena tha tis erxotan ta egefalika 3 3!!!!xalarose kai mh masas enimerosou oso mporeis gia to thilasmo giati an to kataferis to moro sou den tha mpori na to parei kaneis gia ta epomen3 xronia:p

Χαχαχαχα ξέρεις πόσες μου το έχουν πει?Τι μούντζες έχω φάει εδώ??Πόσα έχω ακούσει και δεν έβγαλα και κιχ??

Τέεελος πάντων,τουλάχιστον τα λέω και ξεδίνω!

'Οσο για το θηλασμό,θέλω πάρα πολύ να θηλάσω,για το μωράκι πάνω απ'όλα, αλλά χρειάζομαι κι άλλη ενημέρωση νομίζω,δεν νιώθω ακόμα αυτοπεποίθηση.Αχ μακάρι να το θηλάσω καιρό,ακούω μερικές 2 χρόνια,πώς τα καταφέρνουν??

Σας διαβάζω καιρό τώρα και πραγματικά λυπάμαι που έχεις τέτοια προβλήματα στην εγκυμοσύνη σου, κάνεις τέτοιες σκέψεις και δεν μπορείς να χαρείς. Και έχεις τέτοια άγχη για το μετά που θα γεννήσεις.

Η πεθερά σου έχει πρόβλημα...αλλά πιστεύω ότι πρέπει να την βάλεις στη θέση της μια κι έξω...αλλιώς δεν πρόκειται να ησυχάσεις. την αφήνεις να σου δηλητηριάζει τη ζωή, την εγκυμοσύνη και να σε στενοχωρεί. Για ποιο λόγο το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;;

Όσο για το μωρό, όταν με το καλό έρθει, θα επιβάλλεις δικούς σου ρυθμούς και κανόνες απόλυτα και κατηγορηματικά. Το όχι θα είναι όχι, χωρίς να τσακώνεσαι.

Αν επιλέξεις να θηλάσεις, τότε κάνεις ένα δώρο στο μωρό σου. Αλλά όχι να θηλάσεις για να μη σου παίρνει η πεθερά το μωρό. Ακόμα και αν δε θηλάσεις και δίνεις φόρμουλα, είναι στο χέρι σου να κάνεις εσύ κουμάντο και να έχεις πρόγραμμα στο σπίτι σου, την οικογένειά σου και το μωρό σου..

Πρέπει να την αντιμετωπίσεις αποφασιστικά.

Φιλικά πάντα, ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

Καλησπέρα και να είσαι καλά κοπέλα μου!

Ξέρεις φταίω κι εγώ λίγο γιατί δεν έβαλα όρια απο την αρχή!

Ανήκω και σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που δεν επιβάλλονται,οπότε καταλαβαίνεις!

Το μωρό μου δίνει όμως άλλη δύναμη!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...