Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Lullaby, εγώ πέρασα κατάθλιψη και τί κατάλαβα;

Τί δηλ, θα μου έπαιρνε το παιδί χωρίς την άδεια μου;

Να ξέρεις αυτοί οι ''άνθρωποι'' ποτέ δεν αλλάζουν, όμως όταν μια-δυο-τρεις φάνε πόρτα, αρχίζουν να πιάνουν το νόημα. Μάθε να λες όχι! Με όμορφο αλλά σταθερό τρόπο. Εξηγησε (κάθε φορά που λέι τα τρελά της) ότι το παιδί σου θες να το μεγαλώσεις και να το διαπαιδαγωγήσεις εσύ και μόνο εσύ. Πού το μεμπτό; Μακάρι όλες οι μαμάδες να ήταν έτσι! Μη δείχνεις ότι εκνευρίζεσαι και μην πηγαίνεις κόντρα γιατί θα χαλάσεις και τη σχέση σου με τον άντρα σου, ιδίως αν είναι κολλημένος με τη μανούλα! Εμείς είχαμε βγάλει τα μάτια μας, κοντέψαμε να χωρίσουμε.

Eίναι παρήγορο που κάποια πέρασε τα ίδια με εμένα!!Πραγματικά με κάνεις να νιώθω λιγότερο μόνη!!!Και λιγότερο φοβισμένη!!

'Οταν άρχισα να ξεπερνώ το φόβο οτι θα μου πάρει με το έτσι θέλω το παιδί,άρχισα να φοβάμαι οτι θα κάνει το παιδί (ύπουλα) να μη με θέλει και να "κολλάει" στη γιαγιά του..!Είναι και κοριτσάκι και..καταλαβαίνεις!Αλλά με κάνεις να νιώθω καλύτερα!!Να μου λες ιδέες και λύσεις!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eίναι παρήγορο που κάποια πέρασε τα ίδια με εμένα!!Πραγματικά με κάνεις να νιώθω λιγότερο μόνη!!!Και λιγότερο φοβισμένη!!

'Οταν άρχισα να ξεπερνώ το φόβο οτι θα μου πάρει με το έτσι θέλω το παιδί,άρχισα να φοβάμαι οτι θα κάνει το παιδί (ύπουλα) να μη με θέλει και να "κολλάει" στη γιαγιά του..!Είναι και κοριτσάκι και..καταλαβαίνεις!Αλλά με κάνεις να νιώθω καλύτερα!!Να μου λες ιδέες και λύσεις!!

Άκουσε με, αυτό που φοβάσαι, όσο εσύ είσαι καλή μανούλα δεν πρόκειται να συμβεί! Το αντίθετο ναι, δηλ να στρέψεις εσύ το παιδί εναντίον της. Αλλά δεν το θέλουμε να δηλητηριάζουμε τα παιδιά μας! Εξάλλου, τα παιδιά καταλαβαίνουν. Ο γιος μου έχει τρελή αδυναμία στο δικό μου σόι, αν και το βλέπει λιγότερο από του άντρα μου. Τα παιδιά νιώθουν!:):)

Λουλαμπι, αυτο που εχεις παθει ειναι αυθυποβολη..εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι παει να σου παρει το μωρο και εχεις κολλησει σε μια ιδεα που ειναι..παραλογη! Και να θελε δεν μπορει!!Εκ των πραγματων! Το μωρο δε στο παιρνει κανεις, δεν εχει συμβει ποτε και σε κανενα αυτο! Εσυ επειδη τη φοβασαι και δεν την εμπιστευεσαι εχεις και αυτη τη φοβια...Ειναι στο χερι σου να το ξεπερασεις!

Για την Θεια Κοινωνια, κανονικα πρεπει να εξομολογουμαστε πριν..εγω λοιπον στη θεση σου θα πηγαινα στον πνευματικο μου και θα του μιλουσα για ολους τους φοβους που νιωθω! Ξερεις ποσο θα σε ανακουφιζε αυτο? Και ποσο προστατευμενη θα αισθανοσουν με την ευλογια της εκκλησιας?

Σελεστινα, αυτο που λες οτι δε θα το δινεις πουθενα, εχεις δικιο δεν υπαρχει λογος αν δεν εργαζεσαι. Αλλα ισως ερθει καποια στιγμη που πεις "μακαρι να χα εναν ανθρωπο να μου το κρατησει" για να πας να κανεις καποια δουλεια, κατι, η' για να βγεις! Σκεψου να θες να πας στο γιατρο και ο αντρας σου να ναι στη δουλεια, θα επαιρνες το μωρο μαζι σου σε περιβαλλον με μικροβια?

Η' πες οτι σε καλαν σε μια γιορτη, η' θες να βγεις να πιεις ενα ποτο! Ειναι δυνατον μεχρι να γινει το παιδι 5 χρονων πχ να μην εχεις παει πουθενα? Σε μια τετοια στιγμη ισως παρακαλεσεις τη μανα σου να στο κρατησει για να ξεκουραστεις και να βγεις λιγο εξω!

Αυτο δηλαδη που λεω ειναι οτι καλυτερα για μενα να ελεγε η πεθερα μου "αφηνε μου το μωρο" , παρα που εβγαζε την ουρα της εξω και ελεγε "εγω τα παιδια μου τα μεγαλωσα"

Eleni

bd5c7983f7.png

Εννοείται οτι δεν θέλω να δηλητηριάσω κανέναν!Απλά δεν θέλω να παίρνει πρωτοβουλίες για το παιδί μου ούτε να το παίζει μάνα του και επουδενί να προτιμά το παιδί αυτήν απο μένα και,με πρόσχημα το τελευταίο να μου το παίρνει κ να εκμεταλλεύεται την αδυναμία που ίσως της έχει.Αυτή θέλει τα απωθημένα της να τα βγάλει επάνω μου κι επειδή δεν έκανε την κόρη να πάρει τη δικιά μου!'Ισως νομίζει οτι επειδή έχει κάποια χρήματα παραπάνω μπορεί να το εξαγοράσει με παιχνίδια (καλά τα άκουσα κι αυτά).Σίγουρα αγαπάει τα παιδιά,και ήθελε πολύ εγγόνι αλλά αυτό δεν είναι λόγος να γίνεται ανταγωνιστική και να πετάει υπονοούμενα για το πόσο την αγαπάνε τα παιδιά και να υπονοεί οτι το παιδί θα κολλήσει πάνω της,και πιο παλιά σχεδίαζε να της κάνει και παιδικό δωμάτιο στο σπίτι της και άλλα τέτοια.

Τα Χριστούγεννα έτσι τα πέρασα,να μιζεριάζω με αυτά και με αυτά και τώρα πασχαλιάτικα,τα ίδια.Κι όλο θέλει να δείξει οτι όλα καλά αλλά εγώ νιώθω οτι με αντιπαθεί..

y5yep3.png

Λουλαμπι, αυτο που εχεις παθει ειναι αυθυποβολη..εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι παει να σου παρει το μωρο και εχεις κολλησει σε μια ιδεα που ειναι..παραλογη! Και να θελε δεν μπορει!!Εκ των πραγματων! Το μωρο δε στο παιρνει κανεις, δεν εχει συμβει ποτε και σε κανενα αυτο! Εσυ επειδη τη φοβασαι και δεν την εμπιστευεσαι εχεις και αυτη τη φοβια...Ειναι στο χερι σου να το ξεπερασεις!

Για την Θεια Κοινωνια, κανονικα πρεπει να εξομολογουμαστε πριν..εγω λοιπον στη θεση σου θα πηγαινα στον πνευματικο μου και θα του μιλουσα για ολους τους φοβους που νιωθω! Ξερεις ποσο θα σε ανακουφιζε αυτο? Και ποσο προστατευμενη θα αισθανοσουν με την ευλογια της εκκλησιας?

Σελεστινα, αυτο που λες οτι δε θα το δινεις πουθενα, εχεις δικιο δεν υπαρχει λογος αν δεν εργαζεσαι. Αλλα ισως ερθει καποια στιγμη που πεις "μακαρι να χα εναν ανθρωπο να μου το κρατησει" για να πας να κανεις καποια δουλεια, κατι, η' για να βγεις! Σκεψου να θες να πας στο γιατρο και ο αντρας σου να ναι στη δουλεια, θα επαιρνες το μωρο μαζι σου σε περιβαλλον με μικροβια?

Η' πες οτι σε καλαν σε μια γιορτη, η' θες να βγεις να πιεις ενα ποτο! Ειναι δυνατον μεχρι να γινει το παιδι 5 χρονων πχ να μην εχεις παει πουθενα? Σε μια τετοια στιγμη ισως παρακαλεσεις τη μανα σου να στο κρατησει για να ξεκουραστεις και να βγεις λιγο εξω!

Αυτο δηλαδη που λεω ειναι οτι καλυτερα για μενα να ελεγε η πεθερα μου "αφηνε μου το μωρο" , παρα που εβγαζε την ουρα της εξω και ελεγε "εγω τα παιδια μου τα μεγαλωσα"

Ελενάκι έχεις δίκιο!'Εχω πάθει εμμονή κ μακάρι Θεέ μου να την ξεπεράσω!

σημαίνει πολλά για μένα το μωρό μου και μετά απο όσα πέρασα με την κυρία αυτή είμαι στην άμυνα.

Εξομολογήθηκα την Δευτέρα κ κοινώνησα σήμερα,πήρα ευλογία κ ο πνευματικός μου είπε να την συγχωρώ και να ρίχνω τον εγωισμό μου,όλα καλά κ εύκολα στην θεωρία..στην πράξη όμως?Μάλλον είμαι αδύναμη...Μετάλαβα κ όλας σήμερα-ο Θεός ας με συγχωρέσει,για το μωρό το έκανα πιο πολύ!

'Οσο για τη Σελεστιίνα δίκιο έχεις,απλά αν ξέρεις οτι αν η άλλη σε βοηθήσει μετά θα σε καβαλήσει τότε το αποφεύγεις!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Ελενάκι έχεις δίκιο!'Εχω πάθει εμμονή κ μακάρι Θεέ μου να την ξεπεράσω!

σημαίνει πολλά για μένα το μωρό μου και μετά απο όσα πέρασα με την κυρία αυτή είμαι στην άμυνα.

Εξομολογήθηκα την Δευτέρα κ κοινώνησα σήμερα,πήρα ευλογία κ ο πνευματικός μου είπε να την συγχωρώ και να ρίχνω τον εγωισμό μου,όλα καλά κ εύκολα στην θεωρία..στην πράξη όμως?Μάλλον είμαι αδύναμη...Μετάλαβα κ όλας σήμερα-ο Θεός ας με συγχωρέσει,για το μωρό το έκανα πιο πολύ!

'Οσο για τη Σελεστιίνα δίκιο έχεις,απλά αν ξέρεις οτι αν η άλλη σε βοηθήσει μετά θα σε καβαλήσει τότε το αποφεύγεις!

Λουλαμπι, ο παπας σου μιλησε τελειως θεωρητικα..που αυτο δε σε βοηθαει εσενα. Αν θελεις βρες καποιον να του μιλησεις για τις φοβιες που σε απασχολουν..και πες τα ολα οτι φοβασαι, οτι νιωθεις ασχημα..και ζητα την ευχη του , να κανει παρακληση για σενα. Ο Θεος μας βοηθαει αλλα πρεπει να το ζητησουμε!

Eleni

bd5c7983f7.png

Του είπα να προσευχηθεί για μένα!Μου έδωσε ευχούλα κ η γαλήνη κράτησε μέχρι που την ξαναείδα :D Μου έκανε κήρυγμα αυτή για την ταπεινότητα και για το να πηγαίνεις στην Θεία Κοινωνία με καθαρή καρδιά-τώρα εγώ φταίω??Να μου λέει οτι τους αγαπάει όλους κ δεν αντιπαθεί κανέναν ενώ βλέπω τι νιώθει για μένα?Γίνεται τη μία να μου πετάς μπηχτές κ την άλλη να μου μιλάς για ταπεινότητα?? Ε χ...ε μας!!

Τεσπα συγχωρήστε με-μην κολάσω κι εσάς!:?

y5yep3.png

kαλη ανασταση σε ολες εγω γραφω απο το κινητο οποτε θα μαι συντομη νεα θα εχω απο δευτερα που θα μαι μονη γιατι ηρθαν τα πεθερικα.ενα θα σας πω ,ηρθε κ σχολιασε για την μπεμπα που περιμενω"ε δεν πειραζει τι να κανουμε παιδι μου,γερο να ναι":evil: της λες τιποτα η δεν της λες.αντε γιατι πολυ τα παιρνω που βλεπουν αρνητικα το μωρο μου επειδη θα ναι κοριτσακι....της ειπε κανεις οτι πειραζει που ειναι κορη ηθελα να ξερα?αντε να πουμε με τα φαρμακια τους...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελένη, καλησπέρα!

Αν, δηλ, η δικιά σου πεθερά δεν τηρούσε κανένα κανόνα υγιεινής, ασφάλειας, σωστής διαπαιδαγώγησης (πιάνω ωμό κρέας και αμέσως μετά σκουπίζω τα χέρια μου στο πετσετάκι που σκουπίζω το μωρό, δίνω στο μωρό να τρώει-πίνει με το ίδιο σκεύος με μένα, αλλάζω την πάνα και αφήνω το ποπουδάκι του μωρού μισοσκατ@μένο, δίνω στο μωρό τροφές που δεν επιτρέπονται σύμφωνα με τον παιδίατρο, αφήνω το παιδί να παίξει στο δρόμο σχεδόν χωρίς επιτήρηση όταν την ίδια στιγμή περνάνε με μεγάλη ταχύτητα αυτόκινητα, αφήνω το παιδί να παίζει με μαχαίρια, ψαλίδια κλπ., μόνιμα παρατάω τα φάρμακά μου παντού ενώ ξέρω ότι το παιδί είναι παρόν, όταν το παιδί είναι άτακτο,δεν τρώει, δεν κοιμάται, το τρομάζω λέγοντας του ότι θα το φάει ο λύκος, ο δράκος κλπ

Ελένη, καλησπέρα!

Αν, δηλ, η δικιά σου πεθερά δεν τηρούσε κανένα κανόνα υγιεινής, ασφάλειας, σωστής διαπαιδαγώγησης (πιάνω ωμό κρέας και αμέσως μετά σκουπίζω τα χέρια μου στο πετσετάκι που σκουπίζω το μωρό, δίνω στο μωρό να τρώει-πίνει με το ίδιο σκεύος με μένα, αλλάζω την πάνα και αφήνω το ποπουδάκι του μωρού μισοσκατ@μένο, δίνω στο μωρό τροφές που δεν επιτρέπονται σύμφωνα με τον παιδίατρο, αφήνω το παιδί να παίξει στο δρόμο σχεδόν χωρίς επιτήρηση όταν την ίδια στιγμή περνάνε με μεγάλη ταχύτητα αυτόκινητα, αφήνω το παιδί να παίζει με μαχαίρια, ψαλίδια κλπ., μόνιμα παρατάω τα φάρμακά μου παντού ενώ ξέρω ότι το παιδί είναι παρόν, όταν το παιδί είναι άτακτο,δεν τρώει, δεν κοιμάται, το τρομάζω λέγοντας του ότι θα το φάει ο λύκος, ο δράκος κλπ[/quote

και τόσα άλλα ανεπίτρεπτα), θα της άφηνες το παιδί σου;

Της έχω εξηγήσει τόσες φορές και αυτή επιμένει να κάνει το δικό της.

Χθες τάιζε το γιο μου φρούτο και ενώ είχε βγάλει (η πεθερά) έρπη στο χείλος, έτρωγε από το ίδιο πηρούνι με το παιδί. Και της λέω ότι μεταδίδεται και τί μου απαντάει; ''Γιατί εγώ από πού το κόλλησα, από στεναχώρια το έβγαλα'' . Ότι και καλά δεν μεταδίδεται. Μα καλά παίζουμε με αυτά τα πράγματα;;;;

Προτιμώ, λοιπόν, το παιδί μου μαζί και πάντα! Εξάλλου πηγαίνει παιδικό και επίσης ο άντρας μου μου το κρατάει ΄πχ για να κάνω κάποιο χόμπυ.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου!Χριστος Ανεστη,με το καλο οι εγκυουλες τα μωρακια μας κ οι ηδη μανουλες να τα εχουν γερα κ οπως επιθυμουν.Ελενη μου εχεις δικιο οτι καποια στιγμη θελεις να βγεις ενα ποτο,να ξεσκασεις αλλα για μια ωρα ενος ποτου να μας καβαλησει να μην τηρησει τιποτα απο αυτα που θα πεις.φαντασου το παιδι μου δεν εχει γεννηθει κ εχει αποψη για ολα.γενναω το Μαιο εχω παρει καλτσες για το μωρακι κ μου λεει¨''ααα δεν πας καλα,τι τις θελεις τις καλτσες??''ενα απλο παραδειγμα σου λεω απο τα εκατομ. που μου εχει πει.η γυναικα ειναι καταπισεστικη,εγω δεν την μπορω πλεον καθολοθ,λεει κατι κ με ηλεκτριζει οπως λεει κ η Βαλερια!!εχθες που πηγαμε εκει λεει οτι πρεπει να κανει γενικη απο την αλλη εβδομαδα,λεω ενταξυ εχεις καιρο μη βιαζεσαι.κ λεει ε πως θα γεννηθει το μωρο κ θελει να μην εχει δουλειες για να ειναι μαζι του.ελεος?κ της λεω,μην αγχωνεσαι αν χρειαστουμε κατι θα στο πουμε εμεις!τωρα ηθελε να φερει απο εχθες κοτοπουλο που περισεψε κ εμεις λυπαμαι κ λεμε ειμαστε στον κουμπαρο,εχουμε φαει δεν θελουμε,αυτο εχει ωρες κ τωρα χτυπαει το κουδουνι δεν ξεραμε ποιος ειναι,ανοιγει ο αντρας μου κ λεει,αν δεν το εφερνα θα εσκαγα.δλδ ελεος.λεω στον αντρα μου θα της πεις οτι δεν θα ξαναερθει αν δεν παρει τηλ ουτε τωρα ουτε μετα με το μωρο.παλι τα νευρα μου με πιασανε.ουφ

rbOEp3.png

Ελένη, καλησπέρα!

Αν, δηλ, η δικιά σου πεθερά δεν τηρούσε κανένα κανόνα υγιεινής, ασφάλειας, σωστής διαπαιδαγώγησης (πιάνω ωμό κρέας και αμέσως μετά σκουπίζω τα χέρια μου στο πετσετάκι που σκουπίζω το μωρό, δίνω στο μωρό να τρώει-πίνει με το ίδιο σκεύος με μένα, αλλάζω την πάνα και αφήνω το ποπουδάκι του μωρού μισοσκατ@μένο, δίνω στο μωρό τροφές που δεν επιτρέπονται σύμφωνα με τον παιδίατρο, αφήνω το παιδί να παίξει στο δρόμο σχεδόν χωρίς επιτήρηση όταν την ίδια στιγμή περνάνε με μεγάλη ταχύτητα αυτόκινητα, αφήνω το παιδί να παίζει με μαχαίρια, ψαλίδια κλπ., μόνιμα παρατάω τα φάρμακά μου παντού ενώ ξέρω ότι το παιδί είναι παρόν, όταν το παιδί είναι άτακτο,δεν τρώει, δεν κοιμάται, το τρομάζω λέγοντας του ότι θα το φάει ο λύκος, ο δράκος κλπ[/quote

και τόσα άλλα ανεπίτρεπτα), θα της άφηνες το παιδί σου;

Της έχω εξηγήσει τόσες φορές και αυτή επιμένει να κάνει το δικό της.

Χθες τάιζε το γιο μου φρούτο και ενώ είχε βγάλει (η πεθερά) έρπη στο χείλος, έτρωγε από το ίδιο πηρούνι με το παιδί. Και της λέω ότι μεταδίδεται και τί μου απαντάει; ''Γιατί εγώ από πού το κόλλησα, από στεναχώρια το έβγαλα'' . Ότι και καλά δεν μεταδίδεται. Μα καλά παίζουμε με αυτά τα πράγματα;;;;

Προτιμώ, λοιπόν, το παιδί μου μαζί και πάντα! Εξάλλου πηγαίνει παιδικό και επίσης ο άντρας μου μου το κρατάει ΄πχ για να κάνω κάποιο χόμπυ.

Βαλερια, φυσικα και δεν ειπα να αφηνεις το μωρο καπου οπου δεν τηρουνται οι κανονες υγιεινης! Αλλο αυτο, να εχεις δηλαδη χειροπιαστα και σοβαρα παραδειγματα για να μη θελεις να της αφηνεις το μωρο.

Εμενα εξισου με την επιμονη που λες μου την εδινε η αδιαφορια του στυλ "εγω τα παιδια μου τα μεγαλωσα γιατι να βλεπω τα δικα σου". Δηλαδη ελεος να το κανουμε μειζον ζητημα ενα βραδυ που θελω να παω καπου να μου το βγαλει απο τη μυτη!

Σελεστινα, αυτα τα δικαιωματα πρεπει να της τα ξεκοψει ο αντρας σου. Να της πει οτι "μανα τωρα εχω το σπιτι μου και εχεις το δικο σου. Δε θελω να ανακατευσαι". Ετσι θα κοψει και τα σχολια τα πολλα για το μωρο και ολα. Απλα λεω οτι να μην της το δινεις ποτε ειναι και λιγο υπερβολικο, δηλαδη ψυχη ειναι και αυτη...εσυ θα ηθελες αυριο μεθαυριο μολις πας να πιασεις το εγγονι σου να σου το παιρνει απο τα χερια καποιος?

Εγω δε συμφωνω να ανακατευεται σε ολα, αλλα ουτε συμφωνω να σου λεει "αν ηθελες εξοδους ας μην παντρευοσουνα", και αυτο δεν ειναι αποψη για μενα παντα.

Οσο για αυτα που λεει και φτιαχνει παιδικο δωματιο και βλακειες, ας τη να χαιρεται, οταν γεννηθει το μωρο και θελει θηλασμο, κλπ θα δει οτι πρεπει να ειναι συνεχεια μαζι σου!

Eleni

bd5c7983f7.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!!!

αχ κοριτσια θελετε ενα περαδειγμα απαραδεκτης συμπεριφορας απο πεθερα?μεχρι τωρα οτι στραβο εκανε ηταν πανω μου και ελεγα αστο να περασει.αυτη την φορα ομως δεν το λεω πια.μπηκε ο μεγαλος μου στο νοσοκομειο 14 μερες με λοιμωδη μονοπυρηνωση που δεν ηταν κατι σοβαρο και μεταδιδοταν μονο με το σαλιο και ηρθε να δει τον γιο μου μονο μια φορα την 4 μερα .και ο γιος το καταλαβε γιατι ειναι μεγαλο παιδι,τι να του πεις? στενοχωρηθηκε .... αυτο ηταν ομως,τελος.τα τυπικα και πολυ ειναι.δεν επρεπε να πειραξει τα παιδια μου.ηρθε χθες που βγηκαμε και ο αντρας μου την μιση ωρα που ηταν εδω τους ειπε στην κουνιαδα μου και στην μανα του,γεια σας τι κανετε και καλη ανασταση.αυτο ηταν.οπως ειπε και ο αντρας μου σε μενα η μανα του βλεπει τις κορες της και τα παιδια τους,οχι τους γιους της.οταν εχεις παιδια τα βλεπεις ολα οχι μονο τα μισα!!!!δεν πειραζει,καλο πασχα να εχουμε,φιλακια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...