Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εμ ούτε θέμα περιβάλλοντος μήτρας είναι εκεί να δεις τι έχω κάνει. Ο γιατρός μου είναι πολύ υπέρ των προβιοτικών ξεκίνησα τον κύκλο εμβρυομεταφορας με 2 κουτιά προβιοτικά κολπικά και άλλα δύο από το στόμα (έχω μεγάλους κύκλους και πολλές ημέρες μέχρι την εμβρυομεταφορα). Μικροβιωμα 97% γαλακτοβακιλους και 3% φυσική μικροχλωριδα, υστεροσκοπηση για διόρθωση σχήματος, η μήτρα μου ήταν σαν «θρόνος» 🤭, το ενδομήτριο άψογο οκ λίγο προς το λεπτό αλλά πάντα έτσι ήταν στην ζωή μου, δεν είχα ποτέ μεγαλύτερο και δεν υπάρχει λόγος , όπως μου είπε ο γιατρός μου, ανησυχίας. Βέβαια μου είπε στην επόμενη εμβρυομεταφορά θα πάμε σε τεχνητό κύκλο γιατί φοβάται μην αγχώνομαι με τον φυσικό. Μου έχει δώσει συστάσεις για την διατροφή από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε κουβέντα για εξωσωματική. Ομοίως και ο ενδοκρινολόγος μου. Δεν σε φορτώνει φάρμακα και από αντιβιώσεις το ελάχιστο δυνατό, μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο. Και ο σύζυγος το θέμα με τον εντεροκοκκο η αντιβίωση ήταν για το ελάχιστο και ότι πιο φιλικό, πάντα σε συνδυασμό με προβιοτικά και τις βιταμίνες του και έγινε κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των γιατρών μας δεν ήταν άντε πάρε κ εσύ έτσι για να έχεις. Γενικά και να αρρωστήσουμε το πρώτο πράγμα που λέμε σε όποιο γιατρό έχουμε είναι πως προσπαθούμε για παιδί και ευτυχώς κανένας δεν μας φορτώνει φάρμακα και αντιβιώσεις χωρίς σοβαρή αιτία. 
      Γενικά τα προβιοτικά, πρεβιοτικά, διατροφή, αντιοξειδωτικά και ενισχυτικά είναι στην καθημερινότητά μας ούτως ή άλλως δλδ δεν τα ξεκίνησα τώρα, έτσι ήμουν από πάντα. Είναι και μερος της δουλειάς μου. Χρησιμοποιούμε συγκεκριμένα βότανα, ανθοιαματα και βάμματα ειδικά σχεδιασμένα για υποβοήθηση στην υπογονιμότητα. Βελονισμό δεν έχω κάνει πρόσφατα. Στο παρελθόν ναι αλλά κ αυτό ότι είχε να μου δώσει μου το έδωσε. Ισως ξανά πάω για κάποιες συνεδρίες, θα το συζητήσω με τον ειδικό. Δεν λέω δεν βοηθάνε όλα αυτά, ο σύζυγος μου που ζήτησε να βάλει κάποια πράγματα στη ζωή του, από 3% μορφολογία πήγε στο 7%. Προφανώς κάτι από όλα αυτά δουλεύει, μπορεί και όλα μαζί δεν ξέρω. Αλλα δεν τα κάνω γιατί ψάχνω να βρω μια λύση, είναι ο τρόπος ζωής μας να χρησιμοποιούμε πράσινο σαπούνι από ελαιόλαδο και στερεά σαμπουάν χωρίς parabens και να πίνουμε τριβόλι ή λυγαριά, δλδ δεν είναι κάτι που δεν θα έκανα ούτως ή άλλως. Γενικά η άποψη μου είναι πως δεν είναι σωστό να κάνει κάποιος ακραίες αλλαγές στην ζωή του, δεν θα δει κάποια άμεση διαφορά, ίσως σε βάθος χρόνου αλλά όταν λέμε χρόνο εννοούμε χρόνο όχι μέρες ή μήνες. Θέλει να το έχεις αποφασίσει και να είσαι εκεί όχι να το κάνεις γιατί κάποιος στο είπε. 
      Κι εδώ έρχομαι σε αυτό που λέει η @Losr να είσαι γιολο! Γενικά έχω καλή διάθεση. Το έχω δουλέψει πάρα πολύ αυτό μέσα μου, να είμαι ήρεμη, χαρούμενη με την ζωή μου και τις επιλογές μου. Τι να κάνω; Να το ρίξω στα ναρκωτικά;;; 😂 Κάπνιζα παλιά, το έκοψα εδώ και 7 χρόνια προφανώς δεν θέλω να το αρχίσω πάλι αλλά αν είναι να κάνω παιδί ε ας γίνω τσιμινιέρα! Δεν θεωρώ πως είναι θέμα τύχης, απλά δεν έχουν αποσαφηνιστεί όλοι οι μηχανισμοί που οδηγούν στην σύλληψη. Δλδ κάτι υπάρχει στα υπογόνιμα ζευγάρια που σε άλλα δεν υπάρχει και απλά δεν έχει βρεθεί και ίσως να μην βρεθεί ποτέ. Για εμένα σημασία έχει να είσαι καλά με τον εαυτό σου σε κάθε βήμα σου και μπορεί να λέτε ότι όντως είμαι γιολο ή παίρνω τίποτα ναρκωτικά αλλά όχι. Εχω φτάσει εδώ περνώντας από όλα τα στάδια, την θλίψη, την απώλεια, την ελπίδα, την απογοήτευση, την απόγνωση, τις ατέλειωτες νύχτες που κλαις στα σκοτάδια μην σε πάρει κανένας χαμπάρι… μέσα από κάθε βήμα έφτασα εδώ. Το επόμενο βήμα θέλω να είναι η εσωτερική μου γαλήνη αυτό προσπαθώ. Δεν είμαι καμία τρελή με τα ματζούνια επιστήμονας είμαι (οκ λίγο τρελή μπορεί και να είμαι ποιος σπουδάζει βιοεπιστημες και είναι νορμαλ στα μυαλά;) και έξω βγαίνω και ταξίδια πήγαινα (τώρα δεν έχουμε λεφτά 🤭 ) και θα πιω κι ένα κρασάκι και θα φάω κ ένα γλυκό όταν το θέλω και κιλά έβαλα και κιλά έχασα. Άνθρωπος είμαι κι εγώ. Και αυτό είναι το σημαντικότερο να μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι με ανάγκες και συναισθήματα! 

Καλημερα κοριτσι μου. Διαβασα τα τελευταια σου μηνυματα. πραγματικα εχεις τα παντα ελεγμενα, ολα ιδανικα κι εναν παρα πολυ καλο και μετρημενο τροπο ζωης (τωρα δηλδη οπως λες το να κανεις κι ενα βελονισμο και να παρεις σαμπουαν πλακα χωρις χημικα, μεταξυ μας δεν θα σε αφησει εγκυο, ας ειμαστε ρεαλιστες). κατα την αποψη μου το σπερμα σας ειναι ικανοποιητικοτατο για εξωσωματικη. δεν ξερω αν εχει και κανενα απολυτως νοημα να κανετε περαιτερω ελεγχο και γιατι τωρα στο γυρναει εκει ο γιατρος, διοτι οτι και να βρεθει… τι;;; εφοσον υπαρχει ενας ικανοποιητικος αριθμος φυσιολογικων σπερματοζωαριων, το θεμα σπερμα, τελος. τα λεω και τα ξαναλεω διοτι εχω ψαχτει τοσο πολυ στο κομματι αυτο σε οτι γιατρο υπαρχει και δεν υπαρχει και το εχω αναλυσει και κανει νια νια… πως να το πω… και προσωπικα εχω πετυχει τοσες εμφυτευσεις με σπερμα απο βιοψιες απο εναν ανθρωπο με αζωοσπερμια που βρισκαμε μετρημενα κουκια κυριολεκτικα κι αυτα μετα απο χρονια ορμονοθεραπεια. και παλι εβλεπες ολοι οι γιατροι να λενε αφου τα βρισκουμε, προχωραμε. δεν χωλαινει εκει το πραγμα. το θεμα ειναι να βρεθει ενα καλο εμβρυο. αν με ρωτας, μην χανεις χρονο με προσθετες εξετασεις, εισαι 36, η ηλικια προφανως κι ειναι μια χαρα απο την αλλη ομως οσο περναει, παλι θα το γυρνανε σε σενα και θα σου λενε ααα εισαι πανω απο 35, πεφτει η ποιοτητα των ωαριων, περισσοτερες χρωμοσωμιακες κτλ κτλ κτλ. οποτε δωσε τωρα φορτσα να κανεις διεγερση να μαζεψεις ωαριακια και να ελπιζεις οτι θα προκυψουν καλες ποιοτικα βλαστοκυστες. εκει πρεπει να πονταρεις κατα την αποψη μου. θα σου κατσει το καλο το εμβρυο. να εισαι σιγουρη. εφοσον εχεις τα παντα ολα ελεγμενα, βουρ για διεγερση. μην αποπροσανατολιζεσαι με εξετασεις και ματζουνια. κανεις ηδη υπεραρκετα πραγματα και μπραβο σου. οι περισσοτερες γυναικες δεν κανουν ουτε το 1/10. μιλαγα χτες με την αρχιμαια του κεντρου που ειμαι και τις μερες του πασχα ειχανε πανω απο 20 θετικες χοριακες, (αν θες σου στελνω σε πμ το κεντρο γιατι εχει ενδιαφερον να μπεις ινσταγκραμ να διαβασεις που καθε τοσο αναρτουν γρηγορο ιστορικο ανα περιπτωση και ποτε πετυχανε τελικα, ετσι πληροφοριακα ρε παιδι μου) συζητουσαμε για διατροφες κτλ και της λεω τελικα ολες αυτες οι κοπελες που ανεβαζετε καθε τοσο κανουνε τιποτα φοβερο και τρομερο στον τροπο ζωης; και μου απανταει θα σου ειμαι ειλικρινης και θα σου πω οτι 8/10 δεν κανουν καθολου αλλαγες στον τροπο ζωης τους. εσυ ηδη εχεις πολυ σωστο και χελθι λαιφ σταιλ. πραγματικα εχεις καθε προγνωστικο να εχεις πολυ καλα ωαρια, μην χανεις χρονο. παρτα. δεν ξερω αν καταλαβαινεις τον τροπο που τα λεω, αλλα πραγματικα πιστευω οτι αυτο που θες ειναι καλες βλαστοκυστες. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. εκει ειναι το κλειδι. εχεις κανει μια ετ μονο κι αυτο με μετριες. στην ουσια εγω θα σου λεγα μηδενισε κοντερ, γιατι ειναι σαν να μην εκανες. αν μου ελεγες οτι εχεις κανει 2-3ετ με αριστες , να καθομασταν να ψαξουμε και το ενα και το αλλο και το παραλλο. αλλα εσυ κοπελα μου εισαι το ακρως αντιθετο. οοοολα τα χεις ελεγμενα , πραγματα που αλλες ελεγχουν μετα απο απανωτες αποτυχιες. οποτε το θεμα ειναι τα εμβρυα. θα στο λεω και θα στο ξαναλεω. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Χαχχαχαχα!!! Δωσ'τα καλέ κ εσύ στα παιδιά να τα τσουγκρίσουν κ πέτα τα μετά! Εμένα που μου δίνει αυγά δικά της, απ'τις κότες της εννοώ ε; :D κ διαλέγει τα πιο κουτσουλισμένα;;; :tongue:

Αχ να ΄σαι καλά! Τι γέλιο! Δεν παίζονται πάντως!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαααχαχαχαχαχ!!χαχαχαχαχαχα!!τρελλη!!εχθες ηταν εδω η δικια μου,να μου φερει κ εμενα αυγα!ελεγε ελεγε τα δικα της κ σε μια φαση λεει"ειμουν με τη φιλη μου την ταδε κ λεει,αντε ποιος τη χαρη σου,το καλοκαιρι καθε μερα θα εισαι πανω κατω βολτες με το καροτσι κ τη μπεμπα" κ λεει η πεθερα"ποια μπεμπα?αυτοι ετσι οπως κανουν ουτε να την παρω αγκαλια δεν θα μ αφησουν''!ελεος,ολη την ωρα κ εμενα ασχολειται με το μωρο που ακομα ειναι μεσα στην κοιλια.λες κ ειναι κανενα παιχνιδι.ενοειτε πως δεν θα της το δινω,καλα που το καταλαβε!!!

Αυτές όλα τα καταλαβαίνουν, απλά κάνουν τις χαζές όταν βολεύει! Εμάς όταν κατάλαβε ότι δε θα της δίναμε το μωρό και ότι θα το πρόσεχα εγώ, άρχισε να λέει ό,τι ιστορία ήξερε με κάτι μολδαβες νταντάδες που χτυπούσαν τα μωρά και είχαν κυκλοφορήσει τότε. Τι να της λέμε ότι θα το πρόσεχα εγω το μωρο και δε θα είχαμε γυναίκα, αυτή τα δικα της! Το πρώτο εγκεφαλικό ήταν αυτο μετα ξέφυγε!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

χαχαχαχαχα!!Κι εγώ σήμερα η ηλίθια της έλεγα για το μωρό του θείου μου,που θέλει μόνο τον πατέρα του κ την θεία του (μάνα μου) κ την μάνα του όχι τόσο,δεν την πολυθέλει δηλαδή (τι σκεφτόμουν ήθελα να 'ξερα,είμαι λίγο αφελής κ δεν τα πολυσκέφτομαι και όταν την πιάνουν οι καλοσύνες της μαζί μου εγώ αφήνομαι) κι έχει αδυναμία σε άλλα μέλη της οικογένειας.Και μου λέει η δικιά μου "είδες δεν θέλει κ πολύ να δεθεί ένα μωρό,λίγο την πρόσεξε και να της έχει αδυναμία" και είχε σκάσει ένα χαμόγελο ΝΑ,αφού έλεγα ο Θεός ξέρει τι σκέφτεται.Και μετά της λέω "αυτό το μωρό γενικά συμπαθεί τους άντρες της οικογένειας,δεν χαμογελάει εύκολα στις γυναίκες" κ μου λέει "ναι καλά,κάτσε να τη δω εγώ και να κάτσει μαζί μου κ να δεις πώς θα με θέλει!!" (Είναι το μωρό που της είχα πει εγώ μια άλλη φορά οτι μου έκλαιγε!

Πωπω λέω εγώ,να δεις που αυτή σκέφτεται οτι το μωρό μου θα θέλει αυτή κ όχι εμένα!!

Πάντως αν είναι αλήθεια οτι ό,τι φοβάσαι σε κυνηγάει και το πάθω αυτό κορίτσια,σε κανένα τρελοκομείο θα με βρείτε!!Δεν θα το αντέξω!Πάντως απορώ που κάνει τέτοιες σκέψεις κ κατα τα άλλα μου έκανε κήρυγμα για το οτι δεν πρέπει να έχεις άσχημα αισθήματα πριν μεταλάβεις!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

χαχαχαχαχα!!Κι εγώ σήμερα η ηλίθια της έλεγα για το μωρό του θείου μου,που θέλει μόνο τον πατέρα του κ την θεία του (μάνα μου) κ την μάνα του όχι τόσο,δεν την πολυθέλει δηλαδή (τι σκεφτόμουν ήθελα να 'ξερα,είμαι λίγο αφελής κ δεν τα πολυσκέφτομαι και όταν την πιάνουν οι καλοσύνες της μαζί μου εγώ αφήνομαι) κι έχει αδυναμία σε άλλα μέλη της οικογένειας.Και μου λέει η δικιά μου "είδες δεν θέλει κ πολύ να δεθεί ένα μωρό,λίγο την πρόσεξε και να της έχει αδυναμία" και είχε σκάσει ένα χαμόγελο ΝΑ,αφού έλεγα ο Θεός ξέρει τι σκέφτεται.Και μετά της λέω "αυτό το μωρό γενικά συμπαθεί τους άντρες της οικογένειας,δεν χαμογελάει εύκολα στις γυναίκες" κ μου λέει "ναι καλά,κάτσε να τη δω εγώ και να κάτσει μαζί μου κ να δεις πώς θα με θέλει!!" (Είναι το μωρό που της είχα πει εγώ μια άλλη φορά οτι μου έκλαιγε!

Πωπω λέω εγώ,να δεις που αυτή σκέφτεται οτι το μωρό μου θα θέλει αυτή κ όχι εμένα!!

Πάντως αν είναι αλήθεια οτι ό,τι φοβάσαι σε κυνηγάει και το πάθω αυτό κορίτσια,σε κανένα τρελοκομείο θα με βρείτε!!Δεν θα το αντέξω!Πάντως απορώ που κάνει τέτοιες σκέψεις κ κατα τα άλλα μου έκανε κήρυγμα για το οτι δεν πρέπει να έχεις άσχημα αισθήματα πριν μεταλάβεις!

ναι εσυ τετια πες της!μην της δινεις ρε συ τοσο αερα αφου ειναι τοσο κακια.εγω οταν με ειπε για τις βολτες με το μωρο της ειπα,ο κα8ενας μεγαλωνει τα παιδια του.κ ας με πει τιποτα την εχω την απαντηση,αυτη τα παιδια της δεν τα αφησε ουτε μιση ωρα σε παππουδες,ο αντρας μου μου το ειπε.τα δικα μας παιδια τι δουλεια εχουν σ παππουδες γιαγιαδες αν δεν υπαρχει λογος δουλειας??αστην να νομιζει,θα ερθει να το δει,ποσο θα ερθει??δεν θα της κανεις τη χαρη κ να την απαντας οταν δε σ αρεσει κατι κ ας γινεις κ κακια.δεν θα μας τρελανουν αθυτες επειδη δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν.ααααα εμενα μια μερα μπορτσα στον αντρα μου κ στον αδερφο του,ο πεθερος μου θυμταν τα παλια για τα παιδια του κλπ κ πεταει αυτη η μ@@@ κ καλα να λυπηθουμε,λες κ ειμαστε χαζη,αχχ λεει θελει ενα μωρο αυτος εδω να εχει να παιζει κ εκει μπροστα χωρις καμοια ντροπη λεω"καντε ενα νεοι ειστε''και γουρλωσαν κ οι δυο,κ κουνιαδος μου πεθανε στα γελοια!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Πες της να κάνει όνειρα! Το μωρό πάει πακέτο με τη μάνα. Τέλος.

Μην κάνεις το λάθος και αγχώνεσαι τόσο και χαλάς την εγκυμοσύνη σου. Όταν με το καλό γεννήσεις θα καταλάβεις πως τζάμπα έσκαγες!

Άντε, αν και Μ. Σάβατο πόσο ν΄αντέξω πια αμίλητη μ΄αυτά που διαβάζω!

Σου μιλάω εκ πείρας και φιλικά πάντα!

Πες τα ρε συ να με κουλάρεις λίγο!! Κάνε να μου περάσουν οι φοβίες!!:D

Μ.Σάβατο λες εσύ,εγώ που μετάλαβα κι όλας???!

y5yep3.png

Πες τα ρε συ να με κουλάρεις λίγο!! Κάνε να μου περάσουν οι φοβίες!!:D

Μ.Σάβατο λες εσύ,εγώ που μετάλαβα κι όλας???!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Πέρασα την εγκυμοσύνη μου στο γιο μου σαν σε εφιάλτη! Σοβαρά μιλάω! Η πεθερά με είχε τρελάνει με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Είχα τρομερό άγχος για πολλά πράγματα, αλλά ο μόνιμος μου φόβος ήταν ότι ήθελε να μου κρατάει το παιδί και δεν της έχω καμιά εμπιστοσύνη. Δεν έχει αίσθηση του κινδύνου. Εδώ τίθεται και θέμα ασφάλειας του παιδιού. Όσο για το επίπεδό της και τους τρόπους διαπαιδαγώγησης που χρησιμοποιεί... άστο καλύτερα.

Πολλές δυσκολίες, όμως μέχρι και σήμερα που το παιδί μου είναι 5 ετών δεν το έχει κρατήσει ποτέ μόνη της. Και ο άντρας μου δεν συμμερίζεται την άποψη μου, αλλά είπαμε εγώ είμαι η μάνα! ΤΕΛΟΣ!!!

Πέρασα την εγκυμοσύνη μου στο γιο μου σαν σε εφιάλτη! Σοβαρά μιλάω! Η πεθερά με είχε τρελάνει με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Είχα τρομερό άγχος για πολλά πράγματα, αλλά ο μόνιμος μου φόβος ήταν ότι ήθελε να μου κρατάει το παιδί και δεν της έχω καμιά εμπιστοσύνη. Δεν έχει αίσθηση του κινδύνου. Εδώ τίθεται και θέμα ασφάλειας του παιδιού. Όσο για το επίπεδό της και τους τρόπους διαπαιδαγώγησης που χρησιμοποιεί... άστο καλύτερα.

Πολλές δυσκολίες, όμως μέχρι και σήμερα που το παιδί μου είναι 5 ετών δεν το έχει κρατήσει ποτέ μόνη της. Και ο άντρας μου δεν συμμερίζεται την άποψη μου, αλλά είπαμε εγώ είμαι η μάνα! ΤΕΛΟΣ!!!

πες τα,πες τα!ρε κοριτσια οι μαμαδες μας γιατι δεν κανουν ετσι??εμενα η μαμα μου το αγαπαει το περιμενει αλλα ποτε δεν ειπε κουβεντα να στο κραταω εγω η αστο σ εμενα.μια φορα που την ειπα για πλακα,θα κρατας τη μπεμπα να βγαινω μου την ειπε κ απο πανω οτι η μπεμπα τη μαμα της θελει κ αν ηθελες να βγαινεις να μην εκανες παιδι!ενο η αλλη το θελει να το παρει για παιδι της!

rbOEp3.png

Μη νομίζεις ότι το παίζω άνετη. Έχω περάσει πολύ άσχημα εξαιτίας του βρωμόσογου. Κόντεψα μέχρι και να χωρίσω.

Ακόμα και σήμερα που είμαι και πάλι έγκυος, φροντίζει να μου σπάει τα νεύρα με κάθε τρόπο. Δεν την αντέχω με τίποτα, με ηλεκτρίζει!

Απλά τώρα πια, της έχω περάσει το μήνυμα πώς όσο προσκολλημένος κι αν είναι ο γιος της, δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στη ζωή μου.

Ξέρεις τί είναι ούσα λεχώνα να παρακαλάω το Θεό να μην τρελαθώ; Αντί να περνάω την πιο όμορφη φάση της ζωής μου να τρέχω σε ψυχολόγο; Ε, όχι αυτό δεν θα επιτρέψω να μου ξανασυμβεί!

Διαφημίσεις

πες τα,πες τα!ρε κοριτσια οι μαμαδες μας γιατι δεν κανουν ετσι??εμενα η μαμα μου το αγαπαει το περιμενει αλλα ποτε δεν ειπε κουβεντα να στο κραταω εγω η αστο σ εμενα.μια φορα που την ειπα για πλακα,θα κρατας τη μπεμπα να βγαινω μου την ειπε κ απο πανω οτι η μπεμπα τη μαμα της θελει κ αν ηθελες να βγαινεις να μην εκανες παιδι!ενο η αλλη το θελει να το παρει για παιδι της!

Εγώ τη μαμά μου την έχω χάσει.. Θα μπορούσα, όμως, να αφήνω το γιο μου στα αδέλφια μου. Δεν το κάνω, όμως, γιατί μετά το πεθερίδιο λέει ''γιατί αυτοί και όχι εγώ;'' Έτσι δεν πάω πουθενα χωρίς το παιδί και να σας πω δεν το έχω και ανάγκη κιόλας.

Πώπω σαν να ακούω τον εαυτό μου!!Τα ίδια κι εγώ!!Λες και με έπιασε κατάθλιψη στην εγκυμοσύνη με όλα αυτά! Μετά δηλαδή πήγαιναν όλα καλά???Εγώ θα την βλέπω κάθε μέρα!Σκεφτόμουν οτι του χρόνου τέτοια μέρα στον επιτάφιο θα μου την παίρνει απο τα χέρια :( Εφιάλτες σου λέω!!Μου δίνεις κουράγιο σου λέω!

'Ελα μου ντε!! Η δική μου πεθερά όταν της το λέω ξέρεις τι λέει???Επειδή ο θείος μου μένει δίπλα κ γέννησε η γυναίκα του πρόσφατα (το μωρό που λέγαμε) μου απαντά η πεθερά "η μάνα σου έχει μωρό στο σπίτι!!!"Ντόινγκ!!

y5yep3.png

Μη νομίζεις ότι το παίζω άνετη. Έχω περάσει πολύ άσχημα εξαιτίας του βρωμόσογου. Κόντεψα μέχρι και να χωρίσω.

Ακόμα και σήμερα που είμαι και πάλι έγκυος, φροντίζει να μου σπάει τα νεύρα με κάθε τρόπο. Δεν την αντέχω με τίποτα, με ηλεκτρίζει!

Απλά τώρα πια, της έχω περάσει το μήνυμα πώς όσο προσκολλημένος κι αν είναι ο γιος της, δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στη ζωή μου.

Ξέρεις τί είναι ούσα λεχώνα να παρακαλάω το Θεό να μην τρελαθώ; Αντί να περνάω την πιο όμορφη φάση της ζωής μου να τρέχω σε ψυχολόγο; Ε, όχι αυτό δεν θα επιτρέψω να μου ξανασυμβεί!

Εδώ είμαστε!!Τα ίδια κ εμείς!!! Εσένα δηλαδή τι σου έκανε???Τα δικά μας τα έχεις διαβάσει??

y5yep3.png

Lullaby, εγώ πέρασα κατάθλιψη και τί κατάλαβα;

Τί δηλ, θα μου έπαιρνε το παιδί χωρίς την άδεια μου;

Να ξέρεις αυτοί οι ''άνθρωποι'' ποτέ δεν αλλάζουν, όμως όταν μια-δυο-τρεις φάνε πόρτα, αρχίζουν να πιάνουν το νόημα. Μάθε να λες όχι! Με όμορφο αλλά σταθερό τρόπο. Εξηγησε (κάθε φορά που λέι τα τρελά της) ότι το παιδί σου θες να το μεγαλώσεις και να το διαπαιδαγωγήσεις εσύ και μόνο εσύ. Πού το μεμπτό; Μακάρι όλες οι μαμάδες να ήταν έτσι! Μη δείχνεις ότι εκνευρίζεσαι και μην πηγαίνεις κόντρα γιατί θα χαλάσεις και τη σχέση σου με τον άντρα σου, ιδίως αν είναι κολλημένος με τη μανούλα! Εμείς είχαμε βγάλει τα μάτια μας, κοντέψαμε να χωρίσουμε.

Τί μου έκανε;;;;;

Και τί δεν μου έχει κάνει;

Στον 7ο μήνα, ενώ είχα δώσει προκαταβολές (με δικά μου δεδουλευμένα χρήματα) και ειχα κλείσει τα πραγματάκια του γιου μου, καρότσι κλπ., της ήρθε να τα πληρώσει αυτή. Της υπέδειξα τα μαγαζιά από τα οποία είχα κάνει κράτηση τα πράγματα για να πάει να τα εξοφλήσει και να τα πάρει. Ρε κορίτσια, ήρθε σαν τον κλέφτη στο σπίτι, παράτησε τα πράγματα κι έφυγε. Πάω να τα ξεπακετάρω και τί να δω; Μου είχε πάρει άσχετο καρότσι, άσχετο traveller, άσχετο relax, από άσχετο μαγαζί.

Σκοτώθηκα με τον άντρα μου, το τί είπε το στόμα μου δε λέγεται. Η βλακεία μου ήταν ότι μίλησα. Έπρεπε κι εγω να κάνω την πάπια και χωρίς να πω τίποτα να πάω να τα αλλάξω. Αντ' αυτού τα κράτησα και δεν της είπα τίποτα. Πόσο χαζή ήμουν!

Σας δίνω μια γεύση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...