Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , anemonii είπε:

Κορίτσια, να σας ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί, όταν κάνουμε ετ με κατεψυγμένα γίνεται απόψυξη μόνο αυτών που θα μεταφέρουμε ή περισσότερων; Γιατί μου έλεγε μια φίλη για μια συναδελφισσα της που είχε αρκετα έμβρυα και της αποψυξανε τα μισά για να δουν ποια δύο έχουν την καλύτερη δυναμική, της τα μετέφεραν και τα υπόλοιπα ουσιαστικά καταστράφηκαν. Και της έμειναν τα άλλα μισά για 2η ετ. Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι καλα εγώ ή η φίλη μου. Έτσι είναι η διαδικασία; 

Καλησπέρα και σε σένα! Όσα έμβρυα βάλεις,τόσα θα βγάλουν από την κατάψυξη και γίνεται το πρωί της ίδιας μέρας.Κοιταζουν τις αξιολογήσεις των εμβρύων μερικές μέρες πρίν και σου λένε ποια είναι τα πιο κατάλληλα για να μεταφερθούν.Υπαρχει συνεχής ενημέρωση, τουλάχιστον στο κέντρο που ήμουν εγώ.Καλη επιτυχία 🥰 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

καλημεραα!!πες τα Ρενα.κ εγω ετσι τη λεω τη δικια μου,οτι δεν θελω πολλες επισκεψεις κ λεει,ε πως ο αλος θελει να φερει δωρο.λεω θα το φερει μετα το δωρο,δεν χρειαζεται να το φερει με το που γεννησω.καλα εμενα επειδη εχω πει οτι θα θηλασω κ οτα θηκαζεις = μωρο κ μαμα πακετο,μου λεει προχθες η φιλη της,δλδ τα συζηταει παντου.οτι να παρω θηλαστρο κ σακουλακια για να αποθηκευω το γαλα κ να τα εχει να της το αφηνω,κ λεω δεν θα χρειαστει κ αν χρειαστει για μια φορα θα δουμε!φανταζομαι ολη μερα ασχολητε με το πως θα βρει τροπο να το εχει κ η δικια μου.

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επανήλθα!!!

rena-myst ενδιαφέρον το σύστημά σου,αν και ο δικός μου έχει άγριες διαθέσεις και ήδη μιλάει για το παιδί με πολύ κτητικό τρόπο,κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου!!Σαν να μου λέει ότι θα έχει κ περισσότερη δύναμη στο παιδί από μένα?

Κάπως έτσι το εκλαμβάνω!

'Όσο για τα προχθεσινά..κάτι έγινε στη δουλειά..εν πάση περιπτώση έχουμε αρχίσει να συζητάμε για να μετακομίσουμε (μπας κ διορθωθεί η κατάσταση,αλλά και για να βρει καλύτερη δουλειά κυρίως) κ τους το πέταξε κι αυτοί δεν νομίζω ότι το πήραν καλά. 'Ηρθε μετά αυτή σπίτι και με ψάρευε,με ρωτούσε αν θα μετακόμιζα και τέτοια (ήθελε να δει αν ήταν δική μου ιδέα!!).

Σήμερα είχα με τον δικό μου μια κουβέντα,ήθελε λέει να δει πώς νιώθω.Του άνοιξα την καρδιά μου κ του τα είπα,και,μου ζήτησε λέει να κάνω μια προσπάθεια(!!) κ να την πλησιάσω (!!) γιατί οι κακίες,οι σπόντες κλπ πιστεύει οτι υπάρχουν επειδή την έχω στην απέξω με το μωρό(!!!) τα σχόλια δικά σας...

Ασε ρε κοπελιά, την έχω κάνει εγω την προσπάθεια αυτή πολλές φορές αλλά όχι μόνο δεν ηρέμησε, έβρισκε τρόπο κ αιτία κ δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα! Γιατί ο,τι κ αν της έλεγα, έβρισκε αιτία. Π.χ. μια φορά της είπα οτι πήγα σε μια φίλη μου επίσκεψη που την ξέρει, που είχα μήνες να πάω κ τι γύρισε κ έλεγε στο γιο της κλαίγοντας; Οτι προτίμησα να πάω στη φίλη μου κ γιατί να πάω στη φίλη μου κ όχι σ'αυτήν;; Οπότε μακριά κ αγαπημένοι, καμιά φορά τη βδομάδα συνάντηση κ αν...

365di7jqttmk8pzn.pngwg46c8j2yz77h0v2.png

Ασε ρε κοπελιά, την έχω κάνει εγω την προσπάθεια αυτή πολλές φορές αλλά όχι μόνο δεν ηρέμησε, έβρισκε τρόπο κ αιτία κ δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα! Γιατί ο,τι κ αν της έλεγα, έβρισκε αιτία. Π.χ. μια φορά της είπα οτι πήγα σε μια φίλη μου επίσκεψη που την ξέρει, που είχα μήνες να πάω κ τι γύρισε κ έλεγε στο γιο της κλαίγοντας; Οτι προτίμησα να πάω στη φίλη μου κ γιατί να πάω στη φίλη μου κ όχι σ'αυτήν;; Οπότε μακριά κ αγαπημένοι, καμιά φορά τη βδομάδα συνάντηση κ αν...

Δε καταλαβα.Εγω καποτε που εκανε ετσι παραπονα (οταν μιλουσαμε ακομα ) του το ειπα του αντρα μου στα μουτρα και μαλιστα ηταν μπροστα και αυτη , οτι εννοειται πως προτιμω να βγω βολτα με μια φιλη για καφεδακι παρα να παω στην μανα του, οπως και στην μανα μου βεβαια.(για να το σωσω)Και μαλιστα του ειχα πει "με την μαμα σου δεν ειμαστε φιλες , εγω θελω να βγω να πω τα δικα μου με την φιλη μου.Εσυ δηλαδη οταν θελεις να ξεσκασεις με τους γονεις μου θα βγεις? " Μια χαρα το καταλαβε και δεν ξαναειπε κουβεντα.Το πως θα διαχειριστω τον χρονο μου ειναι δικη μου υποθεση .....μη τρελαθουμε κιολας.Σ'αυτα τα θεματα δεν σηκωνα και πολλα πολλα απο την αρχη.Τους ειχα κοψει ολους τον αερα.Οπως και φυσικα δεν τολμησε ποτε να ερθει χωρις να παρει τηλεφωνο.Μη τρελαθω!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Tι παραπανω να κανεις δηλαδη????να την παιρνεις μαζι σου για τους υπερυχους??Η να την αφησεις να φτιαξει το δωματιο??:roll::roll:Πως το εννοει?

Εμ..χωρίς να αστειεύομαι,αυτό ακριβώς ήθελε η γυναίκα,κι απο κει άρχισε να με απεχθάνεται,επειδή δεν την άφησα να συμμετέχει σε όλα αυτά (λέει).

Λουλαμπι, πες του οτι δε ζητησες να μαθεις για ποιο λογο υπαρχουν σχολια και κακιουλες...

Πες οτι ζητας η μανα του να σεβαστει 9 μ@μημενους μηνες που ειναι η εγκυμοσυνη ΧΩΡΙΣ να πεταει σχολια και ηλιθιες ατακες..Το μωρο δεν ειναι τροπαιο κανενος, και οσο ειναι στην κοιλια σου δεν γινεται να το χεις..συμοισακο με κανεναν! Ειναι στο δικο σου το σωμα μεσα! Για να ναι αυτο καλα πρεπει λοιπον και η μαμα να ναι καλα...και για να ναι καλα η μαμα πρεπει οι αλλοι να παραμερισουν τον εγωισμο τους..

ΕΚΤΟΣ αν αυτη βαζει τον εγωισμο της πανω απο το μωρο! Ετσι πες του..

Πολύ καλά αυτά που είπες,θα τα κρατήσω.Δυστυχώς α)δεν είμαι ετοιμόλογη και β)σπάνια καταφέρνω να κάνω σαφές αυτό που θέλω να πω,χάνοντας το δίκιο μου.Για να καταλάβεις,αυτό που του έμεινε απο την χθεσινή συζήτηση είναι "πόσο χάλια θα πρέπει να νιώθει η μανούλα του" και να "πάμε στη μανούλα του να δει το υπερηχογράφημα,για να χαρεί η κακομοίρα"! Είναι που ήθελε να του ανοίξω και την καρδιά μου! Ούτε καν έχει μπει στη διαδικασία να σκεφτεί πώς πέρασα εγώ στο γάμο μου,και σε όλη μου την εγκυμοσύνη κ έχω τώρα να ανησυχώ κ για τη λοχεία!

Μην ανησυχεις το μωρο ετσι κι αλλιως θα κολησει επανω σου οποτε οσο κτητικος και να ειναι......σαν την μανουλα , δεν εχει.

Θα πρεπει να τους δωσεις να καταλαβουν ολους οτι το μωρο δεν ειναι παιχνιδι και οτι οk δεν θα το στερησεις απο την γιαγια και απο κανεναν αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα γινετε μια οικογενεια ολοι και θα σε ζαλισουν το κεφαλι.Και να εξηγησεις στον αντρα σου οτι η λεχωνα (οταν με το καλο γεννησεις ) χρειαζεται πρωτα απ'ολα ηρεμια και ησυχια και οσο γινεται ξεκουραση οπως επισης και χρονο να μαθει το μωρακι της και να την μαθει και αυτο.Αν ειναι ποτε δυνατον να τους εχεις ολους πανω απο το κεφαλι σου με τις ωρες για να μην θεωρουν οτι τους εχεις στην απ'εξω.

Εγω παντως μεχρι που ειγινε η κορη μου 2 μηνων δεν δεχτηκα κανεναν.Και οταν λεω κανεναν εννοω ουτε καν την αδερφη του αντρα μου.Δεν ειναι αστεια αυτα ........λεχουδι θα εχεις ..........μη τρελαθω!!!!

Και μόνο που σκέφτομαι τη λοχεία,μελαγχολώ.'Ισως και να μην γίνουν έτσι τα πράγματα,και,μακάρι,αλλά δεν έχω καλό προαίσθημα.Πάντως κι εγώ,δεν θεωρώ τα λεχούδια παιχνίδι,κι ούτε τάραζα λεχώνες στις επισκέψεις,όσο στενή σχέση κι αν είχαμε!

Κι εγώ έκανα προσπάθεια ξανά,όπου είδα απο εκείνη την ίδια συμπεριφορά.Παίρνει θάρρος κ αρχίζει να ανακατεύεται πάλι!

Σήμερα που γύρισα απο το γιατρό πάλι φαγώθηκε να με ρωτάει για τα κιλά μου.Και της απάντησα,σαν την ηλίθια!Θέλω να τη βρίσω!Βασικά εμένα θέλω να βρίσω που δεν ξέρω να απαντήσω!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Λουλαμπι, καμμια φορα η ειλικρινεια ειναι η καλυτερη αμυνα και επιθεση μαζι!

Οταν σε ρωταει για τα κιλα σου θα λες το ξερω οτι εχω παρει πολλα, αλλα δε θελω να με ρωτατε γιατι τα σκεφτομαι και στενοχωριεμαι! Κι οταν στενοχωριεμαι, δεν ειναι καλα το μωρο...

Αφηστε να το συζητησουμε οοταν προσπαθω να τα χασω με το καλο! Προς το παρον μονο ο γιατρος ειναι απαραιτητο να ξερει και αυτος ειναι ενημερος! Μη με ξαναρωτησετε γιατι στενοχωριεμαι και μιζεριαζω...

Ε αν μιλησεις ετσι με ειλικρινεια και ψυχραιμια αλλα παρολα αυτα σταθερη, να δεις που δε θα μπορει να πει τιποτα. Κι αν ξαναπεταξει σποντα πες του αντρα σου, τωρα επιτηδες το κανει η μανα σου για να με στενοχωρησει? Αφου ειχαμε συμφωνησει κατι!!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Λουλαμπι, καμμια φορα η ειλικρινεια ειναι η καλυτερη αμυνα και επιθεση μαζι!

Οταν σε ρωταει για τα κιλα σου θα λες το ξερω οτι εχω παρει πολλα, αλλα δε θελω να με ρωτατε γιατι τα σκεφτομαι και στενοχωριεμαι! Κι οταν στενοχωριεμαι, δεν ειναι καλα το μωρο...

Αφηστε να το συζητησουμε οοταν προσπαθω να τα χασω με το καλο! Προς το παρον μονο ο γιατρος ειναι απαραιτητο να ξερει και αυτος ειναι ενημερος! Μη με ξαναρωτησετε γιατι στενοχωριεμαι και μιζεριαζω...

Ε αν μιλησεις ετσι με ειλικρινεια και ψυχραιμια αλλα παρολα αυτα σταθερη, να δεις που δε θα μπορει να πει τιποτα. Κι αν ξαναπεταξει σποντα πες του αντρα σου, τωρα επιτηδες το κανει η μανα σου για να με στενοχωρησει? Αφου ειχαμε συμφωνησει κατι!!

Της έχω πει οτι δεν θέλω να το συζητάω!Και επανέρχεται με το θέμα,με κάθε μηνιαίο ραντεβού.. Είπα στον άντρα μου οτι έχω αρχίσει να πιστεύω πως το κάνει επίτηδες κ μου λέει.."για ποιο λόγο??"

y5yep3.png

Της έχω πει οτι δεν θέλω να το συζητάω!Και επανέρχεται με το θέμα,με κάθε μηνιαίο ραντεβού.. Είπα στον άντρα μου οτι έχω αρχίσει να πιστεύω πως το κάνει επίτηδες κ μου λέει.."για ποιο λόγο??"

Ελα ντε πες για ποιο λογο???

Eleni

bd5c7983f7.png

Για να με μειώνει,γιατί της αρέσει να είναι η καλύτερη,η ομορφότερη η..ξέρω γω πια??Δεν έχω άλλη εξήγηση..

y5yep3.png

Καλα εσυ αυτα δε θα τα πεις..θα πεις απλα ελα ντε ξερω και εγω γιατι το κανει? Αφου ξερει οτι με κανει να νιωθω αβολα! Εσυ που ειναι μανα σου πες μου μια εξηγηση!

Eleni

bd5c7983f7.png

Να μην ασχολεισε καθολου κοριτσι.Μπαινακης - βγαινακης.Κι αν το ξανα-αναφερει γιατι δεν την ρωτας τι ψυχωση την εχει πιασει με τα κιλα σου?

Εγω καταλεξη θα της ελεγα "Αντι να με ρωτησεις για το μωρο για τα κιλα μου με ρωτας?Τι στεναχωριεσαι .....μηπως μαζι θα τα χασουμε μετα ?"

Εμενα ειχε λυσαξει τοτε για το αντιθετο.Επειδη δεν πηρα καθολου κιλα , ουτε 10 στο συνολο, ελεγε και ξαναλεγε οτι θα βγαλω παιδι με προβλημα, οτι θα παθει κατι το μωρο και θα φταιω εγω και τετοια.Μεχρι που μια μερα την εριξα ενα χεσιμο και ηρθε και εστρωσε.Για ολα αποψη εχουν πια....ελεος.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Να ΄μαι πάλι. Δε λέω γιατί χάθηκα γιατί θ΄αρχίσω πάλι τη γκρίνια! Lullaby βρήκε το κουμπί σου που σε στεναχωρεί ( τα κιλά) και πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει έστω και μια μικρή μικρή περιπτωσούλα να μη σε ταράξει; Εγώ νομίζω ότι πρέπει κάπως να καταφέρεις να την πείσεις ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα με τα κιλά. Πες ότι έτσι γίνεται με τις γυναίκες στο σόι σου και τα χάνουν όλα μετά.

Εμένα θα μου πει κάποια... Ο άντρας μου δεν έχει βαρεθεί κάθε χρόνο να μαλώνουμε που μας στέλνει η καλή μας έτοιμα βαμμένα αυγά από το σούπερ μάρκετ;;;;;;;; Δεν τα θέλω!!!!!!!!!!!!!!!! Μας το παίζει και υπερνοικοκυρά.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Να ΄μαι πάλι. Δε λέω γιατί χάθηκα γιατί θ΄αρχίσω πάλι τη γκρίνια! Lullaby βρήκε το κουμπί σου που σε στεναχωρεί ( τα κιλά) και πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει έστω και μια μικρή μικρή περιπτωσούλα να μη σε ταράξει; Εγώ νομίζω ότι πρέπει κάπως να καταφέρεις να την πείσεις ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα με τα κιλά. Πες ότι έτσι γίνεται με τις γυναίκες στο σόι σου και τα χάνουν όλα μετά.

Εμένα θα μου πει κάποια... Ο άντρας μου δεν έχει βαρεθεί κάθε χρόνο να μαλώνουμε που μας στέλνει η καλή μας έτοιμα βαμμένα αυγά από το σούπερ μάρκετ;;;;;;;; Δεν τα θέλω!!!!!!!!!!!!!!!! Μας το παίζει και υπερνοικοκυρά.

Χαχχαχαχα!!! Δωσ'τα καλέ κ εσύ στα παιδιά να τα τσουγκρίσουν κ πέτα τα μετά! Εμένα που μου δίνει αυγά δικά της, απ'τις κότες της εννοώ ε; :D κ διαλέγει τα πιο κουτσουλισμένα;;; :tongue:

:D κ διαλέγει τα πιο κουτσουλισμένα;;; :tongue:

αχαχαααχαχαχαχαχ!!χαχαχαχαχαχα!!τρελλη!!εχθες ηταν εδω η δικια μου,να μου φερει κ εμενα αυγα!ελεγε ελεγε τα δικα της κ σε μια φαση λεει"ειμουν με τη φιλη μου την ταδε κ λεει,αντε ποιος τη χαρη σου,το καλοκαιρι καθε μερα θα εισαι πανω κατω βολτες με το καροτσι κ τη μπεμπα" κ λεει η πεθερα"ποια μπεμπα?αυτοι ετσι οπως κανουν ουτε να την παρω αγκαλια δεν θα μ αφησουν''!ελεος,ολη την ωρα κ εμενα ασχολειται με το μωρο που ακομα ειναι μεσα στην κοιλια.λες κ ειναι κανενα παιχνιδι.ενοειτε πως δεν θα της το δινω,καλα που το καταλαβε!!!

rbOEp3.png

αχαχαααχαχαχαχαχ!!χαχαχαχαχαχα!!τρελλη!!εχθες ηταν εδω η δικια μου,να μου φερει κ εμενα αυγα!ελεγε ελεγε τα δικα της κ σε μια φαση λεει"ειμουν με τη φιλη μου την ταδε κ λεει,αντε ποιος τη χαρη σου,το καλοκαιρι καθε μερα θα εισαι πανω κατω βολτες με το καροτσι κ τη μπεμπα" κ λεει η πεθερα"ποια μπεμπα?αυτοι ετσι οπως κανουν ουτε να την παρω αγκαλια δεν θα μ αφησουν''!ελεος,ολη την ωρα κ εμενα ασχολειται με το μωρο που ακομα ειναι μεσα στην κοιλια.λες κ ειναι κανενα παιχνιδι.ενοειτε πως δεν θα της το δινω,καλα που το καταλαβε!!!

Ελα, έλα, έχεις έξυπνη πεθερά, είδες πως τα πιάνει;; Τη μπηχτή της πέταξε, για ν'ακούς εσύ το'πε, όχι για τη φίλη της!!! :tongue::tongue: Εμένα χτες προσπαθούσε να εξηγήσει στο γιο μου πααααλι οτι όταν πεθάνει θα μας δώσει το σπίτι της κ αντί να του πει οτι θα πεθάνει του'πε οτι θα πάει ένα μεγάλο ταξίδι. Κ την είχε φάει ο μικρός σώνει κ καλά να του πει που θα πάει ταξίδι!!! Μισή ώρα ρωτούσε!!! :D:D

Ελα, έλα, έχεις έξυπνη πεθερά, είδες πως τα πιάνει;; Τη μπηχτή της πέταξε, για ν'ακούς εσύ το'πε, όχι για τη φίλη της!!! :tongue::tongue: Εμένα χτες προσπαθούσε να εξηγήσει στο γιο μου πααααλι οτι όταν πεθάνει θα μας δώσει το σπίτι της κ αντί να του πει οτι θα πεθάνει του'πε οτι θα πάει ένα μεγάλο ταξίδι. Κ την είχε φάει ο μικρός σώνει κ καλά να του πει που θα πάει ταξίδι!!! Μισή ώρα ρωτούσε!!! :D:D

θα παει ενα μακρινο ταξιδι η γιαγια κ θα ζησει αυτη καλα κ εμεις καλυτερα!!μουαχαχαχχχχαααχαχαχαχα!!εγω καταλαβα το υπονοουμενο,αλλα ευτηχως το καταλαβε κ αυτη!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...