Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Ρενα εμενα εχει 2 γιους κ λεει προχθες οτι την πειραζαν παλια οτι θα κανει νυφες κ δεν σε θελουν οι νυφες στο σπιτι τους μεσα κλπ κλπ κ λεει μα εμενα γιατι να μην με θελουν,εγω ειμαι καλοπροαιρετος ανθρωπος......................

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρενα εμενα εχει 2 γιους κ λεει προχθες οτι την πειραζαν παλια οτι θα κανει νυφες κ δεν σε θελουν οι νυφες στο σπιτι τους μεσα κλπ κλπ κ λεει μα εμενα γιατι να μην με θελουν,εγω ειμαι καλοπροαιρετος ανθρωπος......................

Καλο!καλοοοοοο!

Πετυχημενο!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: να 'σαι καλα , μ'εκανες και γελασα

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Χαχαχα!!! Να τις σμίξουμε να κάνουν παρέα, να στήσουμε κάμερες κ να γελάμε!!! :mrgreen::mrgreen:

365di7jqttmk8pzn.pngwg46c8j2yz77h0v2.png

Χαχαχα!!! Να τις σμίξουμε να κάνουν παρέα, να στήσουμε κάμερες κ να γελάμε!!! :mrgreen::mrgreen:

αχχαααχαχχααχ!ρε συ,εμενα κ πεθερα κ πεθερος παινευοντα μονοι τους.απιστευτο δλδ,καθε φορα που παμε εκει τα ιδια κ τα ιδια.ποσο καλη γονεις,ποσο καλος ειναι στη δουλεια ο πεθερος.ολα τελεια τα εχουν.τελεια μαγειρισα,τελεια νυκοκοιρα.τελεια συζηγος,η καλυτερη νυφη.η αδικημενη της ζωης.ηταν πανεξυπνη αλλα αδικηθηκε που δεν σπουδασε.θα ηταν τελεια οτι δουλεια κ να εκανε γιατι οπως ειπαμε ειναι πανεξυπνη.πας εκει κ καθε φορα σ κανουν κεφαλι.ελεος πια εχω συχαθει τη ζωη μου.κ δεν ειμαι ουτε ενα χρονο παντρεμενη,πως θα αντεξω λεμε??

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

αχχαααχαχχααχ!ρε συ,εμενα κ πεθερα κ πεθερος παινευοντα μονοι τους.απιστευτο δλδ,καθε φορα που παμε εκει τα ιδια κ τα ιδια.ποσο καλη γονεις,ποσο καλος ειναι στη δουλεια ο πεθερος.ολα τελεια τα εχουν.τελεια μαγειρισα,τελεια νυκοκοιρα.τελεια συζηγος,η καλυτερη νυφη.η αδικημενη της ζωης.ηταν πανεξυπνη αλλα αδικηθηκε που δεν σπουδασε.θα ηταν τελεια οτι δουλεια κ να εκανε γιατι οπως ειπαμε ειναι πανεξυπνη.πας εκει κ καθε φορα σ κανουν κεφαλι.ελεος πια εχω συχαθει τη ζωη μου.κ δεν ειμαι ουτε ενα χρονο παντρεμενη,πως θα αντεξω λεμε??

Χαχχαχαχαχχα συμπεθερα..την αλλη φορα πες της...ναι μαμα ολα τελεια τα κανεις εσυ μονο λιγο γουστο να ειχες που πας καλη μου με την μουσταρδι την φουσταρα??χαχαχχαχαχα

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Ρε Σελεστινα αυτο θα σου λεγα! Ουτε ενα χρονο παντρεμενη κ εχεις κιολας σιχαθει τα πεθερικα? Πως θα την παλεψεις?

Βαλε λιγο νερο στο κρασι σου, γιατι σε βλεπω να σου βγαινει σε επιθετικοτητα προς τον αντρα σου. Δηλδ θα σου γυρναν τα μουτρα και μονο που θα τη βλεπεις και θα γυρισει ο αντρας σου να σε ρωτησει. "Γιατι τι σου κανε?" και δε θα χεις απαντηση!

Οσο και να σ αγαπαει ο αντρας σου αν δεν εχεις επιχειρηματα δε θα μπορεσεις να τον παρεις με το μερος σου!

Eleni

bd5c7983f7.png

Ρε Σελεστινα αυτο θα σου λεγα! Ουτε ενα χρονο παντρεμενη κ εχεις κιολας σιχαθει τα πεθερικα? Πως θα την παλεψεις?

Βαλε λιγο νερο στο κρασι σου, γιατι σε βλεπω να σου βγαινει σε επιθετικοτητα προς τον αντρα σου. Δηλδ θα σου γυρναν τα μουτρα και μονο που θα τη βλεπεις και θα γυρισει ο αντρας σου να σε ρωτησει. "Γιατι τι σου κανε?" και δε θα χεις απαντηση!

Οσο και να σ αγαπαει ο αντρας σου αν δεν εχεις επιχειρηματα δε θα μπορεσεις να τον παρεις με το μερος σου!

ααα ο αντρας μου την εχει χεσμενη.μου λεει να μην ασχολουμε μαζι τους αλλα αυτη δεν μ αφηνει σ ησυχεια,ολο θα μου παρει τηλ,ολο θα ερθει το πρωι να με δει κ καλα!ενδιαμεσα πεταει κ τις μ@@ της.ξερεις ποσα νερα εχω βαλει στα κρασια μου:D:D:D??αλλα ειναι πολυ κουραστικοι ανθρωποι,δεν παλευοντε!!ολο τα ιδια κ τα ιδια.λιγος καιρος εμεινε,θα φυγουμε κ θα γλιτωσω.

rbOEp3.png

ααα ο αντρας μου την εχει χεσμενη.μου λεει να μην ασχολουμε μαζι τους αλλα αυτη δεν μ αφηνει σ ησυχεια,ολο θα μου παρει τηλ,ολο θα ερθει το πρωι να με δει κ καλα!ενδιαμεσα πεταει κ τις μ@@ της.ξερεις ποσα νερα εχω βαλει στα κρασια μου:D:D:D??αλλα ειναι πολυ κουραστικοι ανθρωποι,δεν παλευοντε!!ολο τα ιδια κ τα ιδια.λιγος καιρος εμεινε,θα φυγουμε κ θα γλιτωσω.

Αμ δε που θα γλιτώσεις!!! Νομίζεις! :twisted: Θα βρει τρόπο...Αλλά αυτό με την επιθετικότητα που σου'πε η άλλη κοπέλα, έχει δίκιο... Τα'χω περάσει, τα τρώω στη μάπα πολλά χρόνια τώρα κ αυτά που σου κάνει εσένα μου φαίνονται τραγούδι στ'αυτιά μου μπροστά στα καμώματα της δικιάς μου. Κ όντως έτσι είναι, σε πιάνουν τα νεύρα κ ξεσπάς αλλού κ βγαίνεις εσύ χαμένη στο τέλος. Εγω άργησα αλλά το ψιλόκατάλαβα οπότε τώρα είμαι μπαινάκης-βγαινάκης :D

365di7jqttmk8pzn.pngwg46c8j2yz77h0v2.png

Επανήλθα!!!

rena-myst ενδιαφέρον το σύστημά σου,αν και ο δικός μου έχει άγριες διαθέσεις και ήδη μιλάει για το παιδί με πολύ κτητικό τρόπο,κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου!!Σαν να μου λέει ότι θα έχει κ περισσότερη δύναμη στο παιδί από μένα?

Κάπως έτσι το εκλαμβάνω!

'Όσο για τα προχθεσινά..κάτι έγινε στη δουλειά..εν πάση περιπτώση έχουμε αρχίσει να συζητάμε για να μετακομίσουμε (μπας κ διορθωθεί η κατάσταση,αλλά και για να βρει καλύτερη δουλειά κυρίως) κ τους το πέταξε κι αυτοί δεν νομίζω ότι το πήραν καλά. 'Ηρθε μετά αυτή σπίτι και με ψάρευε,με ρωτούσε αν θα μετακόμιζα και τέτοια (ήθελε να δει αν ήταν δική μου ιδέα!!).

Σήμερα είχα με τον δικό μου μια κουβέντα,ήθελε λέει να δει πώς νιώθω.Του άνοιξα την καρδιά μου κ του τα είπα,και,μου ζήτησε λέει να κάνω μια προσπάθεια(!!) κ να την πλησιάσω (!!) γιατί οι κακίες,οι σπόντες κλπ πιστεύει οτι υπάρχουν επειδή την έχω στην απέξω με το μωρό(!!!) τα σχόλια δικά σας...

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Επανήλθα!!!

rena-myst ενδιαφέρον το σύστημά σου,αν και ο δικός μου έχει άγριες διαθέσεις και ήδη μιλάει για το παιδί με πολύ κτητικό τρόπο,κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου!!Σαν να μου λέει ότι θα έχει κ περισσότερη δύναμη στο παιδί από μένα?

Κάπως έτσι το εκλαμβάνω!

'Όσο για τα προχθεσινά..κάτι έγινε στη δουλειά..εν πάση περιπτώση έχουμε αρχίσει να συζητάμε για να μετακομίσουμε (μπας κ διορθωθεί η κατάσταση,αλλά και για να βρει καλύτερη δουλειά κυρίως) κ τους το πέταξε κι αυτοί δεν νομίζω ότι το πήραν καλά. 'Ηρθε μετά αυτή σπίτι και με ψάρευε,με ρωτούσε αν θα μετακόμιζα και τέτοια (ήθελε να δει αν ήταν δική μου ιδέα!!).

Σήμερα είχα με τον δικό μου μια κουβέντα,ήθελε λέει να δει πώς νιώθω.Του άνοιξα την καρδιά μου κ του τα είπα,και,μου ζήτησε λέει να κάνω μια προσπάθεια(!!) κ να την πλησιάσω (!!) γιατί οι κακίες,οι σπόντες κλπ πιστεύει οτι υπάρχουν επειδή την έχω στην απέξω με το μωρό(!!!) τα σχόλια δικά σας...

Tι παραπανω να κανεις δηλαδη????να την παιρνεις μαζι σου για τους υπερυχους??Η να την αφησεις να φτιαξει το δωματιο??:roll::roll:Πως το εννοει?

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Επανήλθα!!!

Κάπως έτσι το εκλαμβάνω!

Λουλαμπι, πες του οτι δε ζητησες να μαθεις για ποιο λογο υπαρχουν σχολια και κακιουλες...

Πες οτι ζητας η μανα του να σεβαστει 9 μ@μημενους μηνες που ειναι η εγκυμοσυνη ΧΩΡΙΣ να πεταει σχολια και ηλιθιες ατακες..Το μωρο δεν ειναι τροπαιο κανενος, και οσο ειναι στην κοιλια σου δεν γινεται να το χεις..συμοισακο με κανεναν! Ειναι στο δικο σου το σωμα μεσα! Για να ναι αυτο καλα πρεπει λοιπον και η μαμα να ναι καλα...και για να ναι καλα η μαμα πρεπει οι αλλοι να παραμερισουν τον εγωισμο τους..

ΕΚΤΟΣ αν αυτη βαζει τον εγωισμο της πανω απο το μωρο! Ετσι πες του..

Eleni

bd5c7983f7.png

Επανήλθα!!!

Κάπως έτσι το εκλαμβάνω!

Μην ανησυχεις το μωρο ετσι κι αλλιως θα κολησει επανω σου οποτε οσο κτητικος και να ειναι......σαν την μανουλα , δεν εχει.

Θα πρεπει να τους δωσεις να καταλαβουν ολους οτι το μωρο δεν ειναι παιχνιδι και οτι οk δεν θα το στερησεις απο την γιαγια και απο κανεναν αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα γινετε μια οικογενεια ολοι και θα σε ζαλισουν το κεφαλι.Και να εξηγησεις στον αντρα σου οτι η λεχωνα (οταν με το καλο γεννησεις ) χρειαζεται πρωτα απ'ολα ηρεμια και ησυχια και οσο γινεται ξεκουραση οπως επισης και χρονο να μαθει το μωρακι της και να την μαθει και αυτο.Αν ειναι ποτε δυνατον να τους εχεις ολους πανω απο το κεφαλι σου με τις ωρες για να μην θεωρουν οτι τους εχεις στην απ'εξω.

Εγω παντως μεχρι που ειγινε η κορη μου 2 μηνων δεν δεχτηκα κανεναν.Και οταν λεω κανεναν εννοω ουτε καν την αδερφη του αντρα μου.Δεν ειναι αστεια αυτα ........λεχουδι θα εχεις ..........μη τρελαθω!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημερα Ρενα!!

Πες τα!!Ετσι ακριβως ειναι!

Ρε γαμωτο δεν καταλαβαινω, το μωρο τι νομιζουν οτι ειναι?

Τσιρκο να περασουν να δουν παρασταση?

Και εμεις μεχρι 2 μηνων δεν ηρθε κανεις!

Ερχοταν η αδερφη μου μονο, και ο μπαμπας μου, να με βαζει τις ενεσεις αντιπηκτικες.

Tι παραπανω να κανεις δηλαδη????να την παιρνεις μαζι σου για τους υπερυχους??Η να την αφησεις να φτιαξει το δωματιο??:roll::roll:Πως το εννοει?

Jo μηπως θελει να την ξεγεννησει??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι στην απ'εξω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...