Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σιγα μην ντρεπονται!

Στα λενε μπροστα σου, για να ξερεις, σε λεει , αμα θελουμε να σε χωρισουμε μπορουμε!

αααααααχαχαχαχαχαχ!αχαχχαχχααχαχ!σε ετιμοτητα εισαι φιλεναδα!!λες???ο γιος της δεν μπορει μακρια μου,πρεπει να το παρει αποφαση!!!

rbOEp3.png

καλε κ εμενα της εκκλησιας η γλυκια μου.απο αυτες που κανουν τους μεγαλους σταυρους κ μετα απο την εκκλησια παει για καφε με την κολλητη της που προανεφερα κ θαβουν τον κοσμο!!!

rbOEp3.png

καλε κ εμενα της εκκλησιας η γλυκια μου.απο αυτες που κανουν τους μεγαλους σταυρους κ μετα απο την εκκλησια παει για καφε με την κολλητη της που προανεφερα κ θαβουν τον κοσμο!!!

Ναι ναι, κ κοιτούν τι φορούσε η μια κ η άλλη, με ποιον ήταν κ τι έλεγαν για να τους θάβουν μετά κανονικότατα! Ασε, ξέρω...Αλλά κ εμένα είναι απ'αυτές που λένε συνέχεια στους άλλους οτι δεν ανακατεύονται ποτέ κ κάνουμε οτι θέλουμε. Ναι καλά! 'Οταν αποφασίσαμε να μείνουμε με τον άντρα μου μαζί, έμαθε οτι ψάχνουμε για σπίτι κ έκανε ολόκληρα σκηνικά επειδή δε της το είπαμε, έκλαιγε, χτυπιόταν! Τη λυπήθηκε ο άντρας μου κ αποτέλεσμα;; Κανόνισε κ πήγε μαζί της να δουν ένα σπίτι, πριν καν το δω εγώ! Πήγε πρώτη αυτή, κατάλαβες;; Του έβαλα τις φωνές γιατί να πάει αυτή πρώτη πριν το δω εγώ;; Εεεελα μωρέ, να ξετσατιστεί να της περάσει μου λέει! δεν της έδινε λίγο ΞΥΔΙ;;;;!!!! Το ποιο ωραίο όμως ήταν που μια ωραία πρωία, αποφάσισαν οτι θα μείνουμε μαζί τους κ ξεκίνησαν να φτιάχνουν παράγκα με λαμαρίνες πάνω απ'το σπίτι τους, χωρίς καν να μας ρωτήσουν!!! Πρώτον, να παω να μείνω με την διακριτικότητα προσωποποιημένη κ δεύτερον, να μένω στη λαμαρινοπαράγκα κ να βρέχει, ωρε γλέντια!!! Με φαντάζεστε;;; Μου γυάλισε το μάτι κ σταμάτησαν άρον-άρον οι εργασίες...:D:D

365di7jqttmk8pzn.pngwg46c8j2yz77h0v2.png

Ναι ναι, κ κοιτούν τι φορούσε η μια κ η άλλη, με ποιον ήταν κ τι έλεγαν για να τους θάβουν μετά κανονικότατα! Ασε, ξέρω...Αλλά κ εμένα είναι απ'αυτές που λένε συνέχεια στους άλλους οτι δεν ανακατεύονται ποτέ κ κάνουμε οτι θέλουμε. Ναι καλά! 'Οταν αποφασίσαμε να μείνουμε με τον άντρα μου μαζί, έμαθε οτι ψάχνουμε για σπίτι κ έκανε ολόκληρα σκηνικά επειδή δε της το είπαμε, έκλαιγε, χτυπιόταν! Τη λυπήθηκε ο άντρας μου κ αποτέλεσμα;; Κανόνισε κ πήγε μαζί της να δουν ένα σπίτι, πριν καν το δω εγώ! Πήγε πρώτη αυτή, κατάλαβες;; Του έβαλα τις φωνές γιατί να πάει αυτή πρώτη πριν το δω εγώ;; Εεεελα μωρέ, να ξετσατιστεί να της περάσει μου λέει! δεν της έδινε λίγο ΞΥΔΙ;;;;!!!! Το ποιο ωραίο όμως ήταν που μια ωραία πρωία, αποφάσισαν οτι θα μείνουμε μαζί τους κ ξεκίνησαν να φτιάχνουν παράγκα με λαμαρίνες πάνω απ'το σπίτι τους, χωρίς καν να μας ρωτήσουν!!! Πρώτον, να παω να μείνω με την διακριτικότητα προσωποποιημένη κ δεύτερον, να μένω στη λαμαρινοπαράγκα κ να βρέχει, ωρε γλέντια!!! Με φαντάζεστε;;; Μου γυάλισε το μάτι κ σταμάτησαν άρον-άρον οι εργασίες...:D:D

ναι κ εμενα ετσι λέει.εγω δεν ανακατευομαι ποτε,οπως θελουν τα παιδια.εμεναα μου ελεγαν(επειδη εχει 2 γιους)θα κανεις νυφες κ δεν θα σε θελουν κ ελεγε,εγω ειμαι καλοπροαιρετος ανθρωπος δεν λεω κουβεντα.καλα αν ειχες χρονο να διαβασεις απο τα παλια μνματα θα καταλαβαινες!κ εμεις οταν ψαχναμε να νοικιασουμε μας εψαχνε γυρο απο το σπιτι της,απεναντι,στο πισω στενο.πηγαινε τα εβλεπε μονη της!μετα μας κανει ντεκορ στο σπιτι" νομιζω πως πρεπει να παρεις αυτο''λεφτα δεν βγαζει ομως να το παρω ας πουμε,ολο λεει!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Ω ρε γλέντια!!!!!

Κι εγώ είμαι τέρμα φρικαρισμένη τώρα ε? Περίμενα τον δικό μου για φαγητό (θα τρώγαμε αργότερα σήμερα λόγω επισκέψεων). Αυτός ήταν στο πατρικό του πάλι (αλλού θα με περίμενε,σπίτι θα ερχόταν,πάντως πάλι εκεί που δεν έπρεπε ήταν!) Και τον παίρνω κ του λέω,καλά δεν θα έρθεις να φάμε? Μου λέει "έτυχε κάτι επείγον" του λέω

"τι επείγον???!!" μου λέει "δεν μπορώ να σου πω τώρα απο το τηλ,έλα στης μάνας μου" του λέω "όχι,έλα εσύ σπίτι μας να μου πεις,μόνοι μας!" και μου μιλάει απότομα λέγοντας οτι βιάζεται κ μου το κλείνει!!Ξαι τον ξαναπέρνω κ του λέω "χριστιανέ μου ανησυχώ,είμαι κ έγκυος,πάλι τελευταία θα τα μαθαίνω??'Ελα να μου πεις!" κ ν μου λέει "έλα εσύ κάτω" κ η κατσίκα ήταν δίπλα και άρχιζε και φώναζε ρε,που κ καλά τον ενοχλούσα???!!! Τι ανακατεύτηκε πάλι?? (Δεν ξέρω τι έλεγε πάντως φώναζε) κι αυτός πάλι τα ίδια.'Οποτε συμβαίνει κάτι,είναι εκεί,στο πατρικό του με όλο του το σόι κι εγώ σαν τον μαλ....α περιμένω σαν τον τελευταίο φτωχό συγγενή να μάθω τι έγινε..τελικά με άντρα είμαι,οικογένεια έχω ή όχι??? Θα βάλω τα κλάματα....:(

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

εγω θα τον πατουσα ενα συχτηρι κ θα το εκλεινα.ακου να με μιλησει ετσι στη μανα του μπροστα.ελεος πια.κ τι θελει καθε 3ης και λιγο ο δικος σου εκει?

rbOEp3.png

Ω ρε γλέντια!!!!!

Κι εγώ είμαι τέρμα φρικαρισμένη τώρα ε? Περίμενα τον δικό μου για φαγητό (θα τρώγαμε αργότερα σήμερα λόγω επισκέψεων). Αυτός ήταν στο πατρικό του πάλι (αλλού θα με περίμενε,σπίτι θα ερχόταν,πάντως πάλι εκεί που δεν έπρεπε ήταν!) Και τον παίρνω κ του λέω,καλά δεν θα έρθεις να φάμε? Μου λέει "έτυχε κάτι επείγον" του λέω

"τι επείγον???!!" μου λέει "δεν μπορώ να σου πω τώρα απο το τηλ,έλα στης μάνας μου" του λέω "όχι,έλα εσύ σπίτι μας να μου πεις,μόνοι μας!" και μου μιλάει απότομα λέγοντας οτι βιάζεται κ μου το κλείνει!!Ξαι τον ξαναπέρνω κ του λέω "χριστιανέ μου ανησυχώ,είμαι κ έγκυος,πάλι τελευταία θα τα μαθαίνω??'Ελα να μου πεις!" κ ν μου λέει "έλα εσύ κάτω" κ η κατσίκα ήταν δίπλα και άρχιζε και φώναζε ρε,που κ καλά τον ενοχλούσα???!!! Τι ανακατεύτηκε πάλι?? (Δεν ξέρω τι έλεγε πάντως φώναζε) κι αυτός πάλι τα ίδια.'Οποτε συμβαίνει κάτι,είναι εκεί,στο πατρικό του με όλο του το σόι κι εγώ σαν τον μαλ....α περιμένω σαν τον τελευταίο φτωχό συγγενή να μάθω τι έγινε..τελικά με άντρα είμαι,οικογένεια έχω ή όχι??? Θα βάλω τα κλάματα....:(

Γκκρρρρ!! Κ εγώ νευριάζω μαζί σου!!! Κ εμένα τα ίδια έκανε το Σάββατο. Επειδή την Κυριακή περίμενα κόσμο, είχα του κόσμου τις δουλειές το Σαββατο κ τον ήθελα να με βοηθήσει σε διάφορα γιατί ήμασταν κ καλεσμένοι σε γενέθλια το Σαββατο βράδυ κ ξαφνικά τσουπ! χτυπάει το τηλ του, η μαμά τον ήθελε για δουλειά που είχαν κανονίσει για Κυριακή απόγευμα κανονικά. 'Εφυγε κ ήρθε 9 παρά. Αποτέλεσμα; Πήγε μόνος του στα γενέθλια, έκατσα σα το χαζό στο σπίτι γιατί που να προλάβαινα να τελειώσω τις δουλειές κ να κάνουμε κ μπάνια;;; Γιατί έτσι είναι, όποτε γουστάρει η μαμά! :mad::-x:-x

Διαφημίσεις

Δεν καταλάβατε καλά..ΑΥΤΗ φώναζε και την άκουγα μέσα απο το τηλέφωνο. Συζητούσαν εκείνη τη στιγμή οικογενειακώς το πρόβλημα που προέκυψε και την ενόχλησε που ξαναπήρα ανήσυχη,για να δω τι συμβαίνει!!!!!

Ε μόλις ήρθε σπίτι έγινε ο κακός χαμός,του είπα "τι ανακατεύεται σαν την τσουτσού όταν μιλάμε.δηλ όλα πρέπει να τα μαθαίνει αυτή κι εγώ που είμαι η γυναίκα σου τελευταία,και να επεμβαίνει κ όλας να μας λέει πότε να μιλάμε???" κ μου είπε "Την έβαλα στη θέση της κ μην μιλάς,δεν θέλω να στα λέω όμως όπου χρειάζεται της μιλάω όταν δεν είσαι μπροστά,κατάλαβες??" Ε βγάλτε συμπεράσματα..

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Δεν καταλάβατε καλά..ΑΥΤΗ φώναζε και την άκουγα μέσα απο το τηλέφωνο. Συζητούσαν εκείνη τη στιγμή οικογενειακώς το πρόβλημα που προέκυψε και την ενόχλησε που ξαναπήρα ανήσυχη,για να δω τι συμβαίνει!!!!!

Ε μόλις ήρθε σπίτι έγινε ο κακός χαμός,του είπα "τι ανακατεύεται σαν την τσουτσού όταν μιλάμε.δηλ όλα πρέπει να τα μαθαίνει αυτή κι εγώ που είμαι η γυναίκα σου τελευταία,και να επεμβαίνει κ όλας να μας λέει πότε να μιλάμε???" κ μου είπε "Την έβαλα στη θέση της κ μην μιλάς,δεν θέλω να στα λέω όμως όπου χρειάζεται της μιλάω όταν δεν είσαι μπροστά,κατάλαβες??" Ε βγάλτε συμπεράσματα..

Ναι ναι, κατάλαβα μην ανησυχείς, τα ίδια κάνει κ εμένα! Ακριβώς όμως!!! Επίσης τώρα μου θύμισες μια φορά στις αρχές, ήμουν σπίτι τους κ έβλεπα κάτι στη TV στο δωμάτιο του άντρα μου. Φωνάζει λοιπόν να πάμε να φάμε. Εγω ήμουν φαγωμένη κ δεν ήθελα κ το είπα. Κ πήγε έξω ο δικός μου κ ενω το'χα πει οτι δε θέλω, βλέπω απ'το παράθυρο το καθρέφτισμα της, να κάνει νοήματα στον δικό μου (για να μην την ακούσω) με ένα τρόπο, σαν να του έλεγε να τσακιστεί να με φέρει έξω, να φάω οποσδήποτε, θέλω δε θέλω!!! :mad::-x:-x

Ααααα!!! Κ εσένα βλέπω της εκκλησίας άνθρωπος εε;;; Που με κράζει που δε πατάω το πόδι μου. Και μιας κ είναι τόσο καλός άνθρωπος, δε θέλει ούτε σκύλους, ούτε γάτες, ούτε παπαγάλους, τίποτα που δε τρώγεται, μόνο όσα τρώγονται θέλει. Ο πεθερός το αντίθετο κ είχε ο καημένος μερικές γάτες κ τάιζε κ αυτή τρωγόταν με τα ρούχα της. Κ μια μέρα βλέπω μια γάτα με στραβή παραμορφωμένη πλάτη κ ρωτάω: τι έπαθε; Κ έλεγε όλο καμάρι η πεθερά μου οτι όταν ήταν μικρό μπέρδευε συνέχεια στα πόδια της κ την ενοχλούσε κ του έπαιξε μια στη πλάτη με τη σκούπα, γι'αυτό έμεινε έτσι...Το τι τσακωμό κ το πόσο ρόμπα την έκανα μετά, δε λέγεται! Αυτό δεν είναι πλάσμα του θεού της λέω; Τι πας κ κάνεις στις εκκλησίες; Να δείχνεις οτι είσαι θρήσκα; Αφρούς έβγαζα! Της έσουρα δε ξέρω κ εγώ πόσα, με είδε κ τρόμαξε, κουβέντα δεν είπε...Τώρα βέβαια δεν τριγυρνάει ούτε τρίχα γάτας στο σπίτι της, απ'τις κλωτσιές που έτρωγαν τα καημένα, έφυγαν να γλιτώσουν.

Αυτες της εκκλησιας ειναι οι χειροτερες παιδακι μου.Κι εμενα το παιζει καλη αλλα απο πισω .........θαβει κοσμο και κοσμο.Δεν εχει παρτιδες με κανεναν συγγενη.....τυχαιο ????? Δε νομιζω.

Σιγα μην ντρεπονται!

Στα λενε μπροστα σου, για να ξερεις, σε λεει , αμα θελουμε να σε χωρισουμε μπορουμε!

Κι αν τους παρουν πισω τι θα καταλαβουν?

Ω ρε γλέντια!!!!!

Εγω εφαρμοζω καινουργια τακτικη εδω και λιγο καιρο και να δεις τι καλα που ειναι.Λειτουργω λες και ειμαστε εγω και η κορη μου οικογενεια και τον αφηνω στην απ'εξω.Μια χαρα το πηρε το μηνυμα του και καταλαβε και καποια στιγμη που παραπονεθηκε του ειπα οτι θα πρεπει να ξεχωρισεις τελικα ποια ειναι οι οικογενεια σου για να αρχισω και εγω να σε υπολογιζω, αλλιως ωρα σου καλη στη μανουλα σου και στην "οικογενεια" σου.Να δεις τι καλα αρχισε και στρωνει.Τωρα για ποσο βεβαια δεν ξερω.....θα δειξει.Παντως αυτες οι καργες δεν προκειται να τους αφησουν σε ησυχια.Η πλακα ειναι οτι η δικια μου εχει και κορη.Εκει ειναι να τρελενεσαι.......που θα πρεπε να καταλαβαινει.Αλλα ειδε οτι δεν την παιρνει εκει γιατι ο γαμπρος της δε τα σηκωνει τα πολλα πολλα και νομισε οτι θα κανει κουμαντο σε μενα..........την γελασανε!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...