Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια θυμοσαστε πως ξεκινησαμε στο πρωτο θεματακι,στο parents gr?ο τιτλος ελεγε ''θελω να σκοτωσω την πεθερα μου''.ε ναι λοιπον κ εγω θελω!!κ την πεθερα κ τον πεθερο κ οοοολο το κολοσογο τουσ.καλησπερα!!

rbOEp3.png

δεν εγινε κατι.εγω ειμαι κακια κ μου τη σπανε ολοι!μουαχαχαχαχ!!ετσι απλα πηγαμε σημερα μια βολτα για φαγητο σπιτι στην καρακαξα κ θυμηθηκα ποσο μαλακο ειναι κ ποσο μου τη σπαει!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Τι ειπε καλε και στην εσπασε?

Κοριτσια εμενα η πεθερα μου δεν ανακατευεται σε τιποτα, δεν της επιτρεπει ο αντρας μου δηλαδη και ειμαστε μια χαρα! Βεβαια σε μενα εχει κανει 2-3 στραβες οταν ετοιμαζαμε το γαμο γιατι ηθελε να χει αποψη και εγω την ειχα τελειως στην απεξω...αλλα το ξεπερασε θελω να πιστευω:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Γιατι το λες αυτο Ελινα?

:o:o:o

Μα τετοια καλη πεθερα που εχει....

Καλα εισαι?Τι κανει η μπεμπα σου????

Και ο μικρος σου?

Kαλα ειμαι Ζωιτσα μου φουσκωνω φουσκωνω και ο μικρος μιαχαρα η μπεμπου μου ολα καλα πηγα για ντοπλερ την παρασκευη ειναι μια χαρα με εχει τρελανει στην κλωτσια!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

δεν εγινε κατι.εγω ειμαι κακια κ μου τη σπανε ολοι!μουαχαχαχαχ!!ετσι απλα πηγαμε σημερα μια βολτα για φαγητο σπιτι στην καρακαξα κ θυμηθηκα ποσο μαλακο ειναι κ ποσο μου τη σπαει!

χαχχαα κι εγω καμια φορα τα σκεφτομαι και τσαντιζομαι μονη μου χαχχαα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Σας εχω τα θεϊκα νεα.....καλημερα.

Μια και δε θα βγω εγω Ανασταση γιατι δεν εχω σκοπο να ξυπναω την μικρη μεσανυχτα, ουτε να την παρω κοιμισμενη στο καροτσι και να την κατατρομαξω με τα μπαμπα μπουμπα ......η "καλη" μανουλα σκεφτηκε τον γιοκα της και του ειπε να παει απο εκει να κανει Ανασταση και να φανε μετα και ολοι μαζι παρεα..........αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Να παει στην οικογενεια του βρε κοριτσια γιατι εγω και η κορη μου ειμαστε ξενες..............οποτε αυτη η "αγια" γυναικα που ειναι και της εκκλησιας και κανει τους μεγαλους σταυρους, συμβουλευει τον γιο της να παρατησει Ανασταση την γυναικα του και το παιδι του και να παει εκει να κανει Πασχα με την μανουλα !!!!!!!!!!!!!!!

Και μετα μου λετε δεν φταινε μονο οι πεθερες.......

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Μια και δε θα βγω εγω Ανασταση γιατι δεν εχω σκοπο να ξυπναω την μικρη μεσανυχτα, ουτε να την παρω κοιμισμενη στο καροτσι και να την κατατρομαξω με τα μπαμπα μπουμπα ......η "καλη" μανουλα σκεφτηκε τον γιοκα της και του ειπε να παει απο εκει να κανει Ανασταση και να φανε μετα και ολοι μαζι παρεα..........αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Να παει στην οικογενεια του βρε κοριτσια γιατι εγω και η κορη μου ειμαστε ξενες..............οποτε αυτη η "αγια" γυναικα που ειναι και της εκκλησιας και κανει τους μεγαλους σταυρους, συμβουλευει τον γιο της να παρατησει Ανασταση την γυναικα του και το παιδι του και να παει εκει να κανει Πασχα με την μανουλα !!!!!!!!!!!!!!!

καλα κ αυτος θα παει???ειναι δυνατον??θα του το εκοβα στον υπνο αν εκανε κανα τετιο.

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Μιλας σοβαρα τωρα Ρενα?

Και θα παει να κανει Ανασταση??

Και εμεις δεν θα βγουμε στην Ανασταση.

Καλα σορρυ κιολας θα τον εσφαζα στο γονατο, αμα μας παρατουσε!

Ειστε με τα καλα σας???????????????

Δε θα τολμουσε καν να το σκεφτει, οχι να παει κιολας.............αλλα η μανουλα εεεεεεεεεεε???????????

καλα μα ποσο π@@ ειναι τελικα??που θα φτασουν??εμενα της κολλητης της ο γιος τα εφτιαξε με μια που την ηξεραν κ καλα,τη μανα της κ λεπτομεριες κ εχουν φαγωθει,κανουν κατι σχεδια να τους χωρισουν.μα κοριτσια επειδη τα λενε κ μπροστα μου,δεν ντρεποντε,μου εχει σηκωθει η τριχα,πραγματηκα σαν τις ταινειες!!

rbOEp3.png

Ααααα!!! Κ εσένα βλέπω της εκκλησίας άνθρωπος εε;;; Που με κράζει που δε πατάω το πόδι μου. Και μιας κ είναι τόσο καλός άνθρωπος, δε θέλει ούτε σκύλους, ούτε γάτες, ούτε παπαγάλους, τίποτα που δε τρώγεται, μόνο όσα τρώγονται θέλει. Ο πεθερός το αντίθετο κ είχε ο καημένος μερικές γάτες κ τάιζε κ αυτή τρωγόταν με τα ρούχα της. Κ μια μέρα βλέπω μια γάτα με στραβή παραμορφωμένη πλάτη κ ρωτάω: τι έπαθε; Κ έλεγε όλο καμάρι η πεθερά μου οτι όταν ήταν μικρό μπέρδευε συνέχεια στα πόδια της κ την ενοχλούσε κ του έπαιξε μια στη πλάτη με τη σκούπα, γι'αυτό έμεινε έτσι...Το τι τσακωμό κ το πόσο ρόμπα την έκανα μετά, δε λέγεται! Αυτό δεν είναι πλάσμα του θεού της λέω; Τι πας κ κάνεις στις εκκλησίες; Να δείχνεις οτι είσαι θρήσκα; Αφρούς έβγαζα! Της έσουρα δε ξέρω κ εγώ πόσα, με είδε κ τρόμαξε, κουβέντα δεν είπε...Τώρα βέβαια δεν τριγυρνάει ούτε τρίχα γάτας στο σπίτι της, απ'τις κλωτσιές που έτρωγαν τα καημένα, έφυγαν να γλιτώσουν.

365di7jqttmk8pzn.pngwg46c8j2yz77h0v2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...