Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , anemonii είπε:

Κορίτσια, να σας ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί, όταν κάνουμε ετ με κατεψυγμένα γίνεται απόψυξη μόνο αυτών που θα μεταφέρουμε ή περισσότερων; Γιατί μου έλεγε μια φίλη για μια συναδελφισσα της που είχε αρκετα έμβρυα και της αποψυξανε τα μισά για να δουν ποια δύο έχουν την καλύτερη δυναμική, της τα μετέφεραν και τα υπόλοιπα ουσιαστικά καταστράφηκαν. Και της έμειναν τα άλλα μισά για 2η ετ. Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι καλα εγώ ή η φίλη μου. Έτσι είναι η διαδικασία; 

Καλησπέρα και σε σένα! Όσα έμβρυα βάλεις,τόσα θα βγάλουν από την κατάψυξη και γίνεται το πρωί της ίδιας μέρας.Κοιταζουν τις αξιολογήσεις των εμβρύων μερικές μέρες πρίν και σου λένε ποια είναι τα πιο κατάλληλα για να μεταφερθούν.Υπαρχει συνεχής ενημέρωση, τουλάχιστον στο κέντρο που ήμουν εγώ.Καλη επιτυχία 🥰 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια...

Εμας βοηθησανε οποτε χρειαστηκε οικονομικα δεν μπορω να πω,

οσο για τονυφικο εγω δεν ηξερα τα εθιμα(αθηναια τσ τσ)οτι το πληρωνει η πεθερα και οταν πηγα και διαλεξα ειπα να την παρω μαζι με τη μαμα μου ετσι για να μην λεει γιατι τοτε ηταν εδω και την ειχαμε φιλοξενησει και εγωπηγα αγορασα και οταν η κοπελα ειπε την τιμη πεταχτηκε και ειπε 'καλυτερη τιμη δε γινεται?"κΑΙ λεω εγω "οχι καλε τι καλυτερη τιμη δεν πειραζει μου αρεσει θα το παρω"χαχαχχαχα αλλα εγω εννοουσα οτι θα το πληρωσω εγω γιατι ειχα κατι λεφτακια...

Τες πα γενικα εμεις τοτε πληρωσαμε μονοι μας τα παντα,οσο για τα σεμεδακια και την προικα,αλλη πονεμενη ιστορια μου εφερε κατι σαβουρες και καλα για προικα ομως κοριτσια ηταν τραγικα απαισια και κυριως ΟΧΙ χειροποιητα για να πεις να τα εκτιμησω και να τα κρατησω.Τα δε σετ κουβρ λι και κατι τετοια ηταν εντελως δεκαετιας 70 και φυσικα δεν καναν και σε διαστασεις στο κρεβατι μας επειδη εμας ειναι υπερ υπερ διπλο...Οταν αργοτερα της τα δωσα πισω ξινησε αλλα τι να κανα δεν μπορω να κραταω σαβουρες!Εχω κολλημα μεγαλο με τις ντουλαπες μου γενικα δεν κραταω τιποτα σαβουρα καθε τοσο παω και τις καθαριζω να φευγουν τα περιττα!Μπορειτε να φανταστητε λοιπον τι επαθα οταν στις αρχες ηρθε και εβαλε χερι στην ντουλαπα μου και αλλαξε τις θεσεις των σεντονιων μου και των πετσετων...:confused::confused::confused::confused:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Σημερα εχω το ντοπλερ παω να δω την μπεμπα μου που με εχει ταραξει στην κλωτσια!!

Αντε με το καλό οι φωτογραφίες!!! :D Καλέ τι όργιο πεθεροθαψίματος ειν'αυτό απ'το πρωι;;; :tongue: Εμενα ήρθε σήμερα κ ήρθε μαζί μου που πήγα για κλωστές, μιας κ μ'αρέσει να πλέκω κ πήρε 2 κουβάρες να μου πλέξει λέει ζακετάκι. Αμα το δείτε εσείς, θα το δω κ εγώ. Κάθε χειμώνα πλέκει για τον έναν, πλέκει για τον άλλο, μου λέει να σου πλέξω κ εσένα το ένα, το άλλο, παίρνει τις κλωστές κ μετά κάποιος καβγάς γίνεται, τσατίζεται κ δε μου δίνει τίποτα! :|

Οικονομικά τα ίδια που λέτε, έχει πείσει το γιο οτι δεν έχει κ δε δίνει αλλά όλο τα σκορπά σε βλακείες. Μια φορά είχαν πάρει 40.000 ευρώ απο μια κληρονομιά κ μας έδωσαν 1000 με το ζόρι κ ακόμα το χτυπάει. Κ τα έφαγε, όλα!!!

Η πλάκα είναι οτι πιάνει καμιά φορά τα παιδιά μου τα 5χρονα κ τους λέει για το σπίτι της, οτι είναι δικό τους. Να δείξει στα 5χρονα οτι θα μας δώσει σπίτι! Κ γυρίζει κ της λέει κ ο γιος μου, το πουλάκι μου, εμείς έχουμε δικό μας σπίτι!!! Χαχαχα!!!

Κ εμένα έχει πεθάνει η μαμά μου κ ήταν η μόνη που βοηθούσε, η πεθερά οχι μόνο δε βοηθάει, κοιτάζει να πάρει! Επειδή θα μας κάνει τη χάρη να μας αφήσει τη καλύβα της άαααμα πεθάνει. 'Οταν θέλει κάτι μας αρχίζει η κλάψα μέχρι να βρεί κορόιδο να της το αγοράσει. Τον πρώτο καιρό τσιμπούσα κ της παίρναμε, τώρα δεν έχει. Κ δεν έχει γιατί μου σπάει τα νεύρα μετά που της παίρνουμε κάτι, γιατί μας λέει στα μούτρα οτι δε της αρέσει!!! Πλυντήριο της είχαμε πάρει, δεν ήταν καλό, δεν ήταν καλή μάρκα. Παπούτσια της έδινα, ουου χάλασαν σ'ένα μήνα μου έλεγε, χάλια ήταν. Ατμοσίδερο με μπόιλερ της πήραμε, εγω ήθελα πρέσσα μας λέει. Πολυμίξερ πάνω απο 100 ευρώ, τι να το κάνω αυτό, εγώ άλλο ήθελα. Κινητό καινούριο στο κουτί του απο επιδότηση, α αυτό είναι ψευτιά μου λεει!

Αφήστε που είναι πολύ ζηλιάρα, οτι δει να έχω το θέλει. Επίσης ξέρει οτι ασχολούμαι κ αγοράζω απο ιντερνετ κ έχει σκάσει απ'τη ζήλια. 'Οταν έμαθε οτι πήρα αρτοπαρασκευαστή στο κουτί του με 30 ευρώ, λύσσαξε. Ποδήλατο γυμναστικής πήρα κ επειδή δε το χρησιμοποιούσα μου λέει: δε μου το δίνεις εμένα; Νευρίασα, της λεω δε μπορείς εσύ να κάνεις τέτοιο. Λέει γιατί;; Γιατί θα σου χώνεται στον πισινό!! :D Μια μέρα λοιπόν πριν κάνα 2 μήνες τη ρωτάω αν πουλούν ακόμα κάστανα πουθενά κ έβγαλε το δηλητήριο κ μου λέει: γιατι δε ψάχνεις στο ίντερνετ να βρείς;;; :mad:

365di7jqttmk8pzn.pngwg46c8j2yz77h0v2.png

αχααχαχαχ!!ωραια περνας κ εσυ!εμας δεν δινει τιποτα,γιατι τα δινει στον αλλο γιο!τωρα ειπε θα δωσει για τη γεννα 1000 ευρο,κατσε να δουμε,εγω αν δεν τα παρω δεν χαιρομαι ακομα!ασε ρε Ρενα μην μου λες για το καροτσι,εμενα μου λεει μην παρεις εχουμε...λεω τι εχουμε?καροτσι..τι καροτσι??του αντρα μου του 80' το ειχε κρατημενο!κανε με λιγο εικονα!!!χαχαχααχαχαχ!!της λεω,μεσα στη μοδα θελεις να την εχεις την εγγονη σου!!

Χαχαχα!! Δε το πιστεύω!!! Ακόμα αυτό το καρότσι;;; Ελεος!!! Χαχαχαχα!!! Ναι κ εμένα στις αρχές όταν έσφαζε καμιά κότα, έλεγε να'ρθετε να πάρετε. Κ μου'χε έτοιμο σακουλάκι με κομμάτια. Τι ήταν;; Οι φτερούγες, μισό στήθος, καμιά πλάτη, ουρά...Τα μπούτια άφαντα! Που ξέρει οτι στο γιό της άρεσαν τα μπούτια. Τα'δινε αλλού. Τώρα που έχω παιδιά πήρα προαγωγή όμως, παίρνω ολόκληρη την κότα, άκοπη :D:D

Διαφημίσεις

χααα!!Νικκκι εσεις τι παιρνετε κ ολας??δεν παιζει,να της παρει ο αλος γιος που του πληρωνει τα παντα!!ειχε πει μια φορα ο αντρας μου να τους παρει τηλεοραση καινουργια σαν τη δικια μας κ τ ακουσε!!εμεις εχουμε αλλο θεμα!εχουμε οικοπεδα που τα ζητανε μεγαλα σοπερ μαρκετ 3εκατομ ευρο κ εργολαβοι γιατι ειναι σε τελειο σημειο κ δεν τα δινουμε.τα κραταμε να φυτρωνουν αγριοχορτα.αστα να υπαρχουν λεει!!κ εμεις μενουμε στα ενοικεια!

rbOEp3.png

Αντε ρε βλακα .....εχει αξια αυτο το καροτσι .....συλλεκτικο κομματι ...αντικα !!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχα!! Δε το πιστεύω!!! Ακόμα αυτό το καρότσι;;; Ελεος!!! Χαχαχαχα!!! Ναι κ εμένα στις αρχές όταν έσφαζε καμιά κότα, έλεγε να'ρθετε να πάρετε. Κ μου'χε έτοιμο σακουλάκι με κομμάτια. Τι ήταν;; Οι φτερούγες, μισό στήθος, καμιά πλάτη, ουρά...Τα μπούτια άφαντα! Που ξέρει οτι στο γιό της άρεσαν τα μπούτια. Τα'δινε αλλού. Τώρα που έχω παιδιά πήρα προαγωγή όμως, παίρνω ολόκληρη την κότα, άκοπη :D:D

κ το καροτσι κ οοολα τα ρουχα του αντρα μου,που ειναι κ μπλε κ εγω εχω κοριτσι μου τα ειχε πλυνει κ ετοιμασει για τη μπεμπα.ενοειτε δεν πηρα τιποτα,ολα ηταν παλια,γαριασμενα κ με κιτρινιλες απο τα χρονια.εμεις λεω ειμαστε κοριτσια φοραμε μονο ροζ.λεει για το σπιτι να εχει να αλλαζει.ευτηχως πεταχτηκε ο αντρας μου κ γλιτωσα απο τη σαβουρα.μου λεει εσενα οι δικοι σου δεν σου εχουν απο τοτε που εισουν μικρη.εμενα λεω τα δωσανε σ αλλα παιδακια.εμενα κραταει ρε παιδια οτι εχει κ δεν εχει.δεν πεταει τιποτα κ καμαρωνει που τα κραταει ολα.

rbOEp3.png

κ το καροτσι κ οοολα τα ρουχα του αντρα μου,που ειναι κ μπλε κ εγω εχω κοριτσι μου τα ειχε πλυνει κ ετοιμασει για τη μπεμπα.ενοειτε δεν πηρα τιποτα,ολα ηταν παλια,γαριασμενα κ με κιτρινιλες απο τα χρονια.εμεις λεω ειμαστε κοριτσια φοραμε μονο ροζ.λεει για το σπιτι να εχει να αλλαζει.ευτηχως πεταχτηκε ο αντρας μου κ γλιτωσα απο τη σαβουρα.μου λεει εσενα οι δικοι σου δεν σου εχουν απο τοτε που εισουν μικρη.εμενα λεω τα δωσανε σ αλλα παιδακια.εμενα κραταει ρε παιδια οτι εχει κ δεν εχει.δεν πεταει τιποτα κ καμαρωνει που τα κραταει ολα.

Κοίτα, κ εγώ μαζώχτρα είμαι αλλά εντάξει μη τρελαθούμε κιόλας, κράτησα μερικά μπεμπέ κ απο'κει κ πέρα τα δίνω όλα! Που να τα βάλω καλέ ολ'αυτά;;; :P:p

χααα!!Νικκκι εσεις τι παιρνετε κ ολας??δεν παιζει,να της παρει ο αλος γιος που του πληρωνει τα παντα!!ειχε πει μια φορα ο αντρας μου να τους παρει τηλεοραση καινουργια σαν τη δικια μας κ τ ακουσε!!εμεις εχουμε αλλο θεμα!εχουμε οικοπεδα που τα ζητανε μεγαλα σοπερ μαρκετ 3εκατομ ευρο κ εργολαβοι γιατι ειναι σε τελειο σημειο κ δεν τα δινουμε.τα κραταμε να φυτρωνουν αγριοχορτα.αστα να υπαρχουν λεει!!κ εμεις μενουμε στα ενοικεια!

Ναι της παίρναμε. Κ οκ, όσα κ αν μου κάνει θα της έπαιρνα κι άλλα μα όταν της παίρνω κ μου τα βγάζει σκάρτα κ κάνει τη δύσκολη, ε όχι! Αυτή είναι ατσούμπαλη κ τα χαλάει, εγώ φταίω, οτι τάχα δεν της πήρα καλό πράγμα. Πρόσφατα μου γύρεψε να της βρω απο ίντερνετ φουρνάκι μικροκυμάτων. Το άλλο που είχε της χάλασε κ το'χε τα μισά χρόνια απ'αυτό που'χω εγώ που ακόμα δε μου'χει χαλάσει. Κ η πλάκα είναι οτι έχω κ άλλον, στη κούτα κ το ξέρει, τον είχα κερδίσει, γι'αυτό το'πε, για να της τον δώσω. Ευχαρίστως να τον έδινα αλλά επειδή ξέρει οτι τον έχω κερδίσει, σιγουράκι οτι θα τον πάρει κ μετά θα πει ωωω!!! δεν είναι καλός, ψευτιά! Οπότε κ εγώ τον άφησα στη κούτα. :-(

Αντε με το καλό οι φωτογραφίες!!! :D Καλέ τι όργιο πεθεροθαψίματος ειν'αυτό απ'το πρωι;;; :tongue: Εμενα ήρθε σήμερα κ ήρθε μαζί μου που πήγα για κλωστές, μιας κ μ'αρέσει να πλέκω κ πήρε 2 κουβάρες να μου πλέξει λέει ζακετάκι. Αμα το δείτε εσείς, θα το δω κ εγώ. Κάθε χειμώνα πλέκει για τον έναν, πλέκει για τον άλλο, μου λέει να σου πλέξω κ εσένα το ένα, το άλλο, παίρνει τις κλωστές κ μετά κάποιος καβγάς γίνεται, τσατίζεται κ δε μου δίνει τίποτα! :|

Οικονομικά τα ίδια που λέτε, έχει πείσει το γιο οτι δεν έχει κ δε δίνει αλλά όλο τα σκορπά σε βλακείες. Μια φορά είχαν πάρει 40.000 ευρώ απο μια κληρονομιά κ μας έδωσαν 1000 με το ζόρι κ ακόμα το χτυπάει. Κ τα έφαγε, όλα!!!

Η πλάκα είναι οτι πιάνει καμιά φορά τα παιδιά μου τα 5χρονα κ τους λέει για το σπίτι της, οτι είναι δικό τους. Να δείξει στα 5χρονα οτι θα μας δώσει σπίτι! Κ γυρίζει κ της λέει κ ο γιος μου, το πουλάκι μου, εμείς έχουμε δικό μας σπίτι!!! Χαχαχα!!!

Κ εμένα έχει πεθάνει η μαμά μου κ ήταν η μόνη που βοηθούσε, η πεθερά οχι μόνο δε βοηθάει, κοιτάζει να πάρει! Επειδή θα μας κάνει τη χάρη να μας αφήσει τη καλύβα της άαααμα πεθάνει. 'Οταν θέλει κάτι μας αρχίζει η κλάψα μέχρι να βρεί κορόιδο να της το αγοράσει. Τον πρώτο καιρό τσιμπούσα κ της παίρναμε, τώρα δεν έχει. Κ δεν έχει γιατί μου σπάει τα νεύρα μετά που της παίρνουμε κάτι, γιατί μας λέει στα μούτρα οτι δε της αρέσει!!! Πλυντήριο της είχαμε πάρει, δεν ήταν καλό, δεν ήταν καλή μάρκα. Παπούτσια της έδινα, ουου χάλασαν σ'ένα μήνα μου έλεγε, χάλια ήταν. Ατμοσίδερο με μπόιλερ της πήραμε, εγω ήθελα πρέσσα μας λέει. Πολυμίξερ πάνω απο 100 ευρώ, τι να το κάνω αυτό, εγώ άλλο ήθελα. Κινητό καινούριο στο κουτί του απο επιδότηση, α αυτό είναι ψευτιά μου λεει!

Αφήστε που είναι πολύ ζηλιάρα, οτι δει να έχω το θέλει. Επίσης ξέρει οτι ασχολούμαι κ αγοράζω απο ιντερνετ κ έχει σκάσει απ'τη ζήλια. 'Οταν έμαθε οτι πήρα αρτοπαρασκευαστή στο κουτί του με 30 ευρώ, λύσσαξε. Ποδήλατο γυμναστικής πήρα κ επειδή δε το χρησιμοποιούσα μου λέει: δε μου το δίνεις εμένα; Νευρίασα, της λεω δε μπορείς εσύ να κάνεις τέτοιο. Λέει γιατί;; Γιατί θα σου χώνεται στον πισινό!! :D Μια μέρα λοιπόν πριν κάνα 2 μήνες τη ρωτάω αν πουλούν ακόμα κάστανα πουθενά κ έβγαλε το δηλητήριο κ μου λέει: γιατι δε ψάχνεις στο ίντερνετ να βρείς;;; :mad:

Βρε τι μου θυμίζεις!!!!Κι εμάς τα ίδια..ό,τι πάρουμε το θέλει,λες κ στερήθηκε ποτέ της (καμία σχέση εν τω μεταξύ,ξοδεύει το κατά δύναμιν!) Εγώ (όχι να το παινευτώ) είμαι πολύ οικονόμα κ γενικά δεν ξοδεύω αλόγιστα παρά μόνο ό,τι χρειάζομαι.Κι όταν ακούσει οτι κάτι παίρνω εγώ ή παίρνουμε για το σπίτι,πόνος την πιάνει,λες κ βγαίνουν απο την τσέπη της.Και συνήθως θέλει αυτό που πήρες να το πάρει,αλλά αν κάνεις το λάθος κ πάρεις κάτι που έχει πάρει αυτή,ζήλεψες! ('Ολα αυτά τα λέει με το ύφος βέβαια εεε??)

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Βρε τι μου θυμίζεις!!!!Κι εμάς τα ίδια..ό,τι πάρουμε το θέλει,λες κ στερήθηκε ποτέ της (καμία σχέση εν τω μεταξύ,ξοδεύει το κατά δύναμιν!) Εγώ (όχι να το παινευτώ) είμαι πολύ οικονόμα κ γενικά δεν ξοδεύω αλόγιστα παρά μόνο ό,τι χρειάζομαι.Κι όταν ακούσει οτι κάτι παίρνω εγώ ή παίρνουμε για το σπίτι,πόνος την πιάνει,λες κ βγαίνουν απο την τσέπη της.Και συνήθως θέλει αυτό που πήρες να το πάρει,αλλά αν κάνεις το λάθος κ πάρεις κάτι που έχει πάρει αυτή,ζήλεψες! ('Ολα αυτά τα λέει με το ύφος βέβαια εεε??)

Χαχαχα! Απο καλούπι βγαίνουν όλες, κάποιος το έφτιαξε για να σπάει πλάκα, δεν εξηγείται αλλιώς!!!

Διαφημίσεις

Χαχαχα! Απο καλούπι βγαίνουν όλες, κάποιος το έφτιαξε για να σπάει πλάκα, δεν εξηγείται αλλιώς!!!

'Ετσι έτσι,έσπασε το καλούπι κ δεν είχε άλλο!!χαχαχαχα!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

κοριτσια εμενα η καρακαξα επειδη παντρεθτηκαμε το καλοκαιρι,νοικιαζουμε κ θα φυγουμε Θεσσαλονικη κ δεν εχουμε παρει πολλα επιπλα ειμαστε ψηλο αδεια.ερχετε κ μωρο κ μονο αυτο σκεφτομαστε.ερχετε συνεχεια που λετε κ μου κανει ντεκορ,εκει πρεπει να βαλεις αυτο,εκει εκεινο.παρε ενα τετιο,παρε απο το αλλο.κ αν τη δειτε,ειναι ενας κιτσος,να σε παρω να φυγουμε απο γουστο.

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...