Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Pe7_Pe7 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Θα προχωρήσουμε σε προεμφυτευτικό έλεγχο PGT-A.

Έχετε να προτείνετε κάποιο εργαστήριο και αν γνωρίζετε το κόστος περίπου; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Καλησπέρα!

Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο κάνατε τον προεμφυτευτικό και πόσο ήταν το κόστος; 

Καλησπέρα!!

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρουμε τιμές εδώ.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Εγω κορες εχω μεγαλο θεμα θελω να τα κανω ολα μονη μου και δεν θελω να υποχρεωνομαι σε κανεναν ιδιως στην πεθερα μου που ξερω οτι δεν θα βοηθουσε ποτε για καλο αλλα για ναανακατευτει...Και φυσικα ειναι ανθρωπος που μετα θα λεει παντου οτι βοηθαει και οτι εγω ειμαι αχρηστη νυφη.Γιαυτο της βγηκε ξινο επειδη ειμαι αρκετα ικανη μεσα στο σπιτι μου και δεν μπορει να το χωνεψειΕγω ειπα μαιευτηριο δεν ηθελα να ερθει και οετσι κι εγινε δεν ηρθε.Και τωρα ετσι θα γινει.Ειχα το κεφαλι μου υσηχο και θελω να το χω και τωρα.Το παιδι δεν το χουμε συνεταιρικο ειναι δικο μου και του αντρα μου.Αυτη σαν γιαγια θα ακουει τι θελω εγω για το παιδι μ0ου.Και επειδη ειναι και η δικια μου δωσε θαρρος στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι φροντιζω να μην της δινω πλεον θαρρος χωρια που το χε παρει μονη της στην αρχη...Κι εσεις οσο μπορειτε μην τις αφηνετε εφοσον εχετε θεμα γιατι αυτες μετα θα λενε οτι τα κανουν ολα κι εσεις δεν μπορειτε.:mad::-x

Ναι ρε Ελίνα!!Πώπώ πόσο καλά τα λες!!Βέβαια εγώ δεν είμαι πάρα πολύ ικανή νοικοκυρά ακόμη αλλά θα γίνω!! Κι αυτό το "παιδί δεν το έχουμε συνεταιρικό" επίσης σοφό!

Σήμερα μιλούσαμε με το θείο μου κ τη γυναίκα του κ μου έλεγαν να αφήσω τους εγωισμούς γιατί δεν θα την παλεύω,δεν θα βγαίνω από το σπίτι!Λέω"καλοκαίρι γεννάω,δεν μπορώ να παίρνω το μωρό μαζί??" Θα παίρνω το καροτσάκι και μια χαρά! 'Ίσως άμα ξεπεταχτεί να της το αφήσω καμιά φορά,αλλά ναι,δεν θέλω να έχω υποχρέωση,μια φορά που δεν ήμουν καλά είχε έρθει κ την πήρε κάποιος τηλ,μιλούσε κι έλεγε "να εδώ είμαι της πλένω τα πιάτα!" Αλλά αυτό είναι το λιγότερο,αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα ανακατεύεται και θα πάρει πολύ αέρα με το παιδί,κάτι που δεν μπορώ να επιτρέψω μετά από όσα έχω δει,δεν θέλω μπλεξίματα ούτε αντιπαραθέσεις..

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο υπογραφω οτι θα ανακατευεται!!

Κι οσο για το οτι δεν θα την παλευεις εχεις ενα μεγαλο πλεονεκτημα γεννας καλοκαιρι μια χαρα θα βγεις εξω με το μωρο θα δεις...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Γιαυτο ολα με μετρο μαζι της.Και στο μαιευτηριο πολυ μεγαλη προσοχη !!!!Μα πολυ μεγαλη!!!

Κι αν σου λεει θελω να την αλλαζω κανω ρανω,εσυ θα εξηγεις οτι θελεις να τα κανεις ολα εσυ γιατι θελεις να χεις το χρονο σου να γνωριστεις με το μωρο σου να εξοικειωθεις με τον νεο σου ρολο και οι γιαγιαδες πρεπει να το σεβαστουν αυτο και να περιοριζονται σε αλλες βοηθειες φυσικα μονο εαν σου ειναι απαραιτητες οι αλλες βοηθειες δηλαδη στο σπιτι κτλ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Γιαυτο ολα με μετρο μαζι της.Και στο μαιευτηριο πολυ μεγαλη προσοχη !!!!Μα πολυ μεγαλη!!!

Κι αν σου λεει θελω να την αλλαζω κανω ρανω,εσυ θα εξηγεις οτι θελεις να τα κανεις ολα εσυ γιατι θελεις να χεις το χρονο σου να γνωριστεις με το μωρο σου να εξοικειωθεις με τον νεο σου ρολο και οι γιαγιαδες πρεπει να το σεβαστουν αυτο και να περιοριζονται σε αλλες βοηθειες φυσικα μονο εαν σου ειναι απαραιτητες οι αλλες βοηθειες δηλαδη στο σπιτι κτλ...

αχ εγω πηγα μαιευτηριο,αυτο να κανει κ τ η Lullaby ειπα,να παει να μιλησει μονη της μαζι τους.εγω πηγα μονη μου κ ρωτησα τι γιναιτε με τα επισκεπτηρια κ οτι δεν θελω να ερχοντε να πιανουν το μωρο κλπ.η γυναικα πρεπει να μπηκε στον νοημα αμεσως!κ μου λεει οχι το μωρακι πισω απο το τζαμι το βλεπουν,το επισκεπτηριο ειναι πολυ αυστηρο,10-1 κ αν θηλαζεις βγαινουν ολοι εξω κ το μωρακι απαγορευεται να το πιανουν,ουτε τα μαλλια του.κ λεω ωραια γιατι εκτος απο εμενα κ τον αντρα μου δεν θελω να το παιρνει κανεις αγκαλια.ειπα κ εγω στον αντρα μου,δεν γιναιτε να παμε να γεννησω κ να μην τους πουμε??λεει δεν γιναιτε αυτο!κλαψ!καλα ενοειτε σπιτι που θα ερχετε θα χτυπαει εγω δεν θα ανοιγω κ θα λεω.αχ κοιμομουν,αχ θηλαζα,αχ δεν ακουσα κ διαφορα τετια!!

rbOEp3.png

αχ εγω πηγα μαιευτηριο,αυτο να κανει κ τ η Lullaby ειπα,να παει να μιλησει μονη της μαζι τους.εγω πηγα μονη μου κ ρωτησα τι γιναιτε με τα επισκεπτηρια κ οτι δεν θελω να ερχοντε να πιανουν το μωρο κλπ.η γυναικα πρεπει να μπηκε στον νοημα αμεσως!κ μου λεει οχι το μωρακι πισω απο το τζαμι το βλεπουν,το επισκεπτηριο ειναι πολυ αυστηρο,10-1 κ αν θηλαζεις βγαινουν ολοι εξω κ το μωρακι απαγορευεται να το πιανουν,ουτε τα μαλλια του.κ λεω ωραια γιατι εκτος απο εμενα κ τον αντρα μου δεν θελω να το παιρνει κανεις αγκαλια.ειπα κ εγω στον αντρα μου,δεν γιναιτε να παμε να γεννησω κ να μην τους πουμε??λεει δεν γιναιτε αυτο!κλαψ!καλα ενοειτε σπιτι που θα ερχετε θα χτυπαει εγω δεν θα ανοιγω κ θα λεω.αχ κοιμομουν,αχ θηλαζα,αχ δεν ακουσα κ διαφορα τετια!!

Ναι κ μετά αφου δε θα σε βρίσκει θα παίρνει τον αντρούλη σου να κλαίγεται κ να κάνει παράπονα!!! :tongue: Εμένα έτσι κάνει, επειδή δε με χωνεύει δε πατά το πόδι της σπίτι όταν είμαι μόνη αλλά παίρνει το γιο της κ κλαίγεται που θέλει να δει τα παιδιά, να της τα πάμε. Α κ το άλλο το καλό; Να θέλει να πάμε να φάμε εκεί σε άσχετο χρόνο κ να μη παίρνει εμένα να με ρωτήσει που μαγειρεύω μόνο παίρνει το γιο της να κανονίσει γιατί ξέρει οτι δε θα της πει όχι. Ομηρικοί καβγάδες που της έκανε χατήρια κ ενώ κουραζόμουν να μαγειρεύω να ξεμένει το δικό μου φαι κ να τρώμε τα δικά της που....ναι μεν νόστιμα, τίγκα στο αλάτι, τα λάδια κ τα μπαχαρικά αλλά έχω βρεί πολλά μέσα...απο σκουλήκι σε ομελέτα, για τρίχες δε το συζητώ, συνέχεια, μέχρι κ σπασμένα τσόφλια αυγού βρήκα πρόσφατα σε μακαρόνια με κιμά!!! Α ξέχασα το χώμα που κάνει χριτσι χριτσι στα βρασμένα χόρτα!!!

365di7jqttmk8pzn.pngwg46c8j2yz77h0v2.png

Διαφημίσεις

Ναι κ μετά αφου δε θα σε βρίσκει θα παίρνει τον αντρούλη σου να κλαίγεται κ να κάνει παράπονα!!! :tongue: Εμένα έτσι κάνει, επειδή δε με χωνεύει δε πατά το πόδι της σπίτι όταν είμαι μόνη αλλά παίρνει το γιο της κ κλαίγεται που θέλει να δει τα παιδιά, να της τα πάμε. Α κ το άλλο το καλό; Να θέλει να πάμε να φάμε εκεί σε άσχετο χρόνο κ να μη παίρνει εμένα να με ρωτήσει που μαγειρεύω μόνο παίρνει το γιο της να κανονίσει γιατί ξέρει οτι δε θα της πει όχι. Ομηρικοί καβγάδες που της έκανε χατήρια κ ενώ κουραζόμουν να μαγειρεύω να ξεμένει το δικό μου φαι κ να τρώμε τα δικά της που....ναι μεν νόστιμα, τίγκα στο αλάτι, τα λάδια κ τα μπαχαρικά αλλά έχω βρεί πολλά μέσα...απο σκουλήκι σε ομελέτα, για τρίχες δε το συζητώ, συνέχεια, μέχρι κ σπασμένα τσόφλια αυγού βρήκα πρόσφατα σε μακαρόνια με κιμά!!! Α ξέχασα το χώμα που κάνει χριτσι χριτσι στα βρασμένα χόρτα!!!

αναγουλιασα!!αχααχαα!!εμενα ρε συ ο γιος της δεν το σηκωνει κ παιρνει ολο εμενα.την τυχη μου,κατι ξερει αυτος!!στον αντρα μου μπροστα δεν τα λεει ρε συ,της παει ναα.σ εμενα τα λεει!

rbOEp3.png

Ρενα μουουουου!!! Σαν να το έγραψα εγώ ρε παιδάκι μου όλο αυτό!!! Μπας κ έχει δίδυμη αδερφή η πεθερά μου κ δε το'ξερα;;; :D Κ εγώ 2 βδομάδες πριν έμαθαν για το γάμο αλλά πρόλαβε κ έβαλε χεράκι....:shock: Αμ δε πλήρωσαν φράγκο, μόνο το φόρεμα πλήρωσε, αμ ήθελε κ κουμάντα.

Είχα μεγάλη πλάκα με μια πλεκτή κουβέρτα που είχε πλέξει. 12 χρόνια ν'ακούω για αυτή τη κουβέρτα, οτι είναι για μενα κ να την έχω δει μια φορά μόνο. 'Ολο έλεγε οτι είναι η προίκα του γιού της κ ποτέ δεν την έδινε. Στην αρχή λεω, ε, αμα παντρευτούμε θα τη δώσει. Ε ρε παιδιά, 13 χρόνια είμαι με το γιο της, πόσο να περιμένω ακόμα τη κουβέρτα;;; χιχιχιχιχι!!! Μια μέρα λοιπόν άρχισε τη κουβέντα με τη κουβέρτα. Της λέω τι σχέδιο έχει; Λέει δεν την έχεις δει; Λεω δε τη θυμάμαι.. Κ την έφερε. Κ μετά λεει μα δε την παίρνεις... Λεω θα την πάρω. Κ μετά της είπα: ξέρεις πόσο τις πουλούν στο ιντερνετ;;; Κ ήθελε να την πάρει πίσω!!! Φοβήθηκε οτι θα την πουλήσω!!! Εννοείται οτι την πήρα κ έμεινε να με κοιτά σα χάνος...:tongue::tongue::tongue:

Α καλα.Εμενα ειχε λυσαξει να παω να παρω την προικα του γιου της.Πηγαμε μια μερα με την μαμα μου για καφε λοιπον, μολις ειχα παντρευτει και μου λεει σου ετοιμασα και την προικα του αντρα σου να τα παρεις ....απ'όλα του εχω!!!!Παω βρε κοριτσια στο δωματιο και τι να δω.....πανω στο κρεβατι πεταμενα σεντονια, τραπεζομαντηλα, κουβερτες, κλπ....ολα λουλουδιασμενα και να τα βλεπετε και να γελατε....απλυτα ασιδερωτα πατσαβουρια......η μανα μου που ειναι και τιτιζα....επαθε σοκ!!! Εννοειτε πως δεν πηρα τιποτα.Ειμαστε σοβαροι? Τοσο νοικοκυρα ειναι!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock: Δεν σου έδινε το μωρό????!!!!Το μωρό σου???Θα πεθάνωωωωωωωωωωωω!!Εγώ τα έχω κόψει απο τώρα κ ξέρει τι να περιμένει.Αν νομίζει οτι θα μου κουβαλιέται εδώ και θα μου κάνει κουμάντο στο παιδί κ θα μου το παίρνει απο τα χέρια είναι γελασμένη!

'Ολοι μου λένε οτι θα πέσω στην ανάγκη της,κι οτι καλό είναι να έχω μια βοήθεια κι οτι στην αρχή είναι δύσκολο κ δεν την παλεύεις.Είμαι σίγουρη γι'αυτό,αλλά αν της δώσεις αέρα αυτής δεν κόβεται με τίποτα!Μετά θα έχει απαιτήσεις και δικαιώματα επειδή βοηθάει!Μπα..καλύτερα να σκάσω,να μην αντέχω,να καταρρεύσω (άλλες δηλαδή πώς τα κατάφεραν,είχαν όλες μάνες και πεθερές?) παρά αυτό το πράγμα!!

Κοιτα, οτι θα κουραστεις ....θα κουραστεις.Δε το συζητω, ρακκος θα γινεις και τα νευρα σου τσαταλια απο την κουραση αλλα οπως το ειπες .....προκειμενου να αποκτησει δικαιωματα .....στα πατωματα να σερνεσαι , μη της ζητησεις βοηθεια!!!!

Κι εμενα το επαιζε καλη στον γιο της αλλα το εριχνε το φαρμακι γιατι κατι λογια του στυλ " η μαμα σου ειναι καθε μερα εδω (μεχρι να σαραντησω) ενω η μανα μου δεν ερχεται " δεν ηταν λογια του αντρα μου.Ποιος ξερει τι ελεγε.......βεβαια εγω ποτε δεν απαγορευσα να ερθει αλλα βρηκε πατημα απο μονη της .Ηρθαν να δουν το μωρο πρωτη μερα που πηγαμε στο σπιτι.Η κορη μου τριων ημερων.Και επειδη ειπα στον πεθερο μου να πλυνει τα χερια του (ηρθε ρε κοριτσια απο το καφενειο να το δει , βρομουσε τσιγαριλες και ουισκιλες) και στην πεθερα μου να παρει μια πανουλα επανω της για να την παρει αγκαλια, παρεξηγηθηκαν και δεν ξαναπατησαν.ΞΥΔΙ!!!! ΑΑΑααα........θυμωσαν και με την μανα μου γιατι οταν ειπε ο πεθερος μου οτι πολυ μη μου απτου ειμαστε με το μωρο του ειπε οτι αυτα δεν ειναι αστεια και οτι αν παθει κατι το μωρο τοσο μικρο θα μπει στο νοσοκομειο.Απο τοτε .......μη τους ειδατε !!!!!!Γιαγια και παππους που σκεφτονται το καλο της εγγονης!!!!! Τι μου λετε τωρα.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημερα!!

πωπω!Καλα ανατριχιασα για τη ομελετα Νικκι!!

μπλιαχ!

Εμενα κοριτσια με εδωσε προικα, ηταν ολα πλυμενα, καθαρα σιδερωμενα, αλλα λιγα!

γιατι ο αλλος ο γιος της ειχε διαλεξει τα καλυτερα οταν παντρευτηκε και η πεθερα του τα εδωσε!!:rolleyes:

ας ειναι καλα η μανουλα μου, εκει που ειναι,που μας ειχε ενα σωρο εμενα και την αδερφη μου!

Οσο για το νυφικο....πηγαμε μαζι, γιατι με πηγαν στο πιο χαι μαγαζι, Ρενα θα το ξερεις, η Πινατση στη Μητροπολεως, γιατι ειχααν παλια μια ξαδερφη που δουλευε εκει, να μας κανει καλη τιμη!

Εγω μολις μπηκα στο μαγαζι με ηρθε ενας νταμπλας, πανακριβο!Αλλα λεω αφου θα το πληρωσει τι να κανω..

Διαλεξα εννοειται αυτο που ηθελα, δεν ειπε τιποτα, της αρεσε..

Το θεμα ειναι οτι με εκαναν Πεμπτη πριν παρω το νυφικο, Κυριακη ο γαμος,

δεν το πληρωνουμε!Ειχαν δωσει 200ε προκαταβολη και αυτο εκανε 1800ε

Με παιρνει τηλ, ο ανδρας μου, με λεει που ειναι το μαγαζι να παει να το πληρωσει ο ιδιος,

Με εξηγει, παιρνω και εγω τηλεφωνο, τους λεω, παω να το ακυρωσω!Θα παμε σε ενα πιο φτηνο μαγαζι, ολο και κατι θα βρω, ουτε περιεργο σωμα εχω ουτε τιποτα!Παω να το ακυρωσω τωρα, κλαιγοντας τα ελεγα!

Τρομαξαν γιατι ηξεραν τι ειμαι, και αμεσως το μαζεψαν,και λενε καλα, θα το πληρωσουμε εμεις οπως ειχαμε πει!

Σιγα να μην αφηνα τον ανδρα μου να τα δωσει...ηδη μονος του πηρε το κουστουμι του, και τα αλλα τα πληρωσε ο ιδιος, γιατι,εγω λεφτα δεν ειχα.

Οτι ειχα μαζεμενα εφυγαν οταν ''εφυγε'' η μαμα μου.

καλημερααααα!!!εμενα οι προικες του αντρα μου ηταν σεμεδες με τσιγγελακι!ενοειτε δεν τα πηρα ειπα δεν εχει χωρο.αλλα ειχε κ κατι καλα ολολευκα τραπεζομαντηλα,λευκα σεντονια κ μαξιλαροθηκες κ ενα θεικο πικε λευκο αναγλυφο με λουλουδια που τα πηρα ηταν πολυ ωραια!αυτα δεν τα ειχε κανει η μανα του αλλα η γιαγια που εχει καλυτερο γουστο!χαααχχαααχ!!

rbOEp3.png

Ουτε νυξη δεν εκαναν για νυφικο εννοειτε.Το τραπεζι μετα το πληρωσαμε εγω και αντρας μου.Δεν δεχτηκα χρηματα απο τον πατερα μου γιατι τα πηρα στο κρανιο.Απο την στιγμη που τα πεθερικα δεν εδωσαν τιποτα, δε θα την πληρωνε ο πατερας μου την νυφη.Στην γεννα ....αχαχααχαχα.Πριν γεννησω ελεγαν μη στεναχωριεστε , θα τα πληρωσουμε ολα εμεις.Μια μερα πριν γεννησω μας ανακοινωσαν οτι δεν εχουν χρηματα.Να ναι καλα ο πατερουλης μου που τα πηρωσε ολα, μας εφτιαξε και το δωματιο της μικρης , μας ψωνισε ολα τα απαραιτητα, της εδωσε και 2 χιλιαρικα μολις γεννηθηκε για δωρο.Η πεθερα μου της εφερε στην κλινικη....μπαλονια!!!!!

Στη δε βαφτιση τα ιδια.Τα εκανε ολα τα εξοδα ο πατερας μου και οι αλλη ηρθε κιουρια και καλεσε και κοσμο στο τραπεζι παρακαλω!!!!! Το θεμα ειναι οτι εχει πεισει το ζωον τον αντρα μου οτι η μανουλα πολυ θα ηθελε να βοηθησει αλλα δεν εχει!!!! Ασχετα αν μια εβδομαδα πριν βαφτισουμε αλλαξε ολα της τα επιπλα και ο πεθερος μου εβαλε 1500 ευρω αεριο στο αυτοκινητο.Και φυσικα μεχρι σημερα που μιλαμε ....δεν εχει παρει για το παιδι ουτε μια πανα.Εστελνε στην αρχη κατι μεταχειρισμενα ρουχα απο την αλλη εγγονη μεχρι που εριξα τα μπινελικια στον αντρα μου και δεν ξανατολμησε.Για να μη θυμηθω με το καροτσι που θα μας το επαιρναν και καλα δωρο αυτοι και τελικα μου εστειλε το μεταχειρισμενο της αλλης της εγγονης.Περιττο να σας πω μεχρι που μας ακουσανε!!!! Να ναι καλα παλι οι δικοι μου!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

αχααχαχαχ!!ωραια περνας κ εσυ!εμας δεν δινει τιποτα,γιατι τα δινει στον αλλο γιο!τωρα ειπε θα δωσει για τη γεννα 1000 ευρο,κατσε να δουμε,εγω αν δεν τα παρω δεν χαιρομαι ακομα!ασε ρε Ρενα μην μου λες για το καροτσι,εμενα μου λεει μην παρεις εχουμε...λεω τι εχουμε?καροτσι..τι καροτσι??του αντρα μου του 80' το ειχε κρατημενο!κανε με λιγο εικονα!!!χαχαχααχαχαχ!!της λεω,μεσα στη μοδα θελεις να την εχεις την εγγονη σου!!

rbOEp3.png

Αντε ρε βλακα .....εχει αξια αυτο το καροτσι .....συλλεκτικο κομματι ...αντικα !!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ααχχαααχαχαχαχ!!ειναι βινταζ!!αχαχαχαχαχαχ!

rbOEp3.png

Ευτυχως εμενα, αν και 70 χρονων, του επλεξε δαντελα για τα παιδικα σεντονακια, του πηρε κουβερτουλες , και γενικα τσονταρουν και δινουν.

Και ο μπαμπας μου το ιδιο, γιατι αλλιως δεν τη βγαζουμε!

Καλα λεει για το καροτσι ρε Σελεστινα η Ρενα!

Συλλεκτικο θα ειναι!Δηλαδη 32 χρονια μετα!all time classic!!

:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...