Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Τα έμβρυα που έβαλες είναι στην κατηγορία των δικών μου που μου έμειναν και μου είπαν δεν έχουν πολλές ελπίδες. 4ΒΒ και 3ΒΒ, δεν είναι ότι δεν έχουν καμία αλλά είναι χαμηλή πολύ. 
      Ισως πω χαζομάρα. Μήπως να βάλετε 3η μέρας; Μια δοκιμή έτσι; Λένε ότι μετά την τρίτη μέρα ευθυνεται Το σπερματοζωάριο. 
      μπιτ να το ήξερες ότι πρέπει να παγώσεις ωαρια κορίτσι μου. Τα τελευταία 5 χρόνια ακούγεται και ακόμα δεν το προτείνουν πολύ γιατροί. Που να το ξέρεις. Το ότι είναι σταθερό ίσως να σημαίνει ότι είναι φυσιολογικό για σένα . Από εκεί και πέρα, έχεις στην οικογένεια σου γυναίκα με πρόωρη εμμηνόπαυση; 

Επίσης ξέρω γυναίκα με αμη 0.1 από 40 και μπήκε εμμηνόπαυση στα 48. Τελικά τι ισχύει με αυτήν την αμη;

Πόσες διεγέρσεις έχεις κάνει και τι πρωτόκολλα. Συγνώμη αν το έχεις αναφέρει πουθενά 

Καμμία κληρονομικότητα, η μητέρα μου έκανε τη μικρή μου αδελφή στα 44 και τώρα είναι 54 και έχει ακόμα περίοδο. Οι γιατροί της έχουν πει να προσέχει γιατί ακόμα μπορεί να μείνει έγκυος σκέψου. Η γιαγιά μου από την πλευρά της μαμάς μου είχε περίοδο ως τα 56. Από τη πλευρά του μπαμπά δε ξέρω τι παίζει αλλά τότε έκαναν και παιδιά μικρές οι γυναίκες. Η μητέρα μου λέει κάτι περίεργα πως ευθύνεται το γεγονός πως είχα πάθει ουρολοίμωξη/σηψαιμία στο τέλος του 1991, όταν ήμουν 2 μηνών και κόντεψα να πεθάνω. Πήρα λέει πάρα πολύ υψηλή αντιβίωση για 2 μηνών βρέφος και ίσως κάπου με επηρέασε. Το έχω αναφέρει στο γιατρό και είπε πως δε νομίζει πως επηρέασε αλλά και να επηρέασε δεν έχει νόημα πλέον να το σκέφτομαι.

Εχω κάνει 7 ωοληψιες. 2 με βραχύ πρωτόκολλο πρόκληση με meriofert/arvekap και πήρα 2- 3 ωάρια στη κάθε φορα. Πήραμε 1 βλαστοκύστη 3ΒΒ από αυτά. Μετά συνέχισα 5 φυσικούς με Femara και πήραμε τις άλλες 2 βλαστοκύστες. (2 ΑΒ και 2 ΒC)

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Ασε , και μας θα μας επαιρνε, θα μας βοηθουσαν , αλλα η κορη μου εφτασε 11 μηνων και ακομα τα περιμενουμε!!!!! Ουτε ενα κουτι γαλα δεν εχουμε δει απο αυτους!!!!

και η δική μου θα μπορούσε να γίνει πολιτικός. Μας έχει τάξει λάγους με πετραχείλια. Ολα θα θα θα και αν μπορούσα θα σας έπερνα και εμείς ακόμα αναμένουμε...... (εμείς είμαστε 13 μηνών)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

auth aurio pourno pourno 8a mou er8ei aurio,entometaksi egw exw na paw sto ika na dosw aimataki k exw rantevou 8.30 kai ths to lev oti 8a lypw kai 8a er8ei pio nwris prin fygw dld na thn afhsw spiti kai 8a me perimenei kai ths lew 8a su parw thl na ksekinhseis otan 8a gurnaw kai leei egw 8a er8w kai mhn stenaxwriese an den exeis strwsei to krebati 8a sto kanw egw!!!ouaaaa eleos re paidia,8a mou pesoun ta malua!!!

θα γυρίσεις με το καλό καλη μου και θα την βρεις φάντη μπαστούνι να έχει στρωθεί στον καναπέ σου αφου φυσικά έχει ψάξει όλα τα συρτάρια (είμαι σίγουρη δηλαδή). Εχει κλειδιά να μπει μέσα;; εμείς της είχαμε δώσει αλλά επειδή αφήνει συνέχεια το σπίτι της ανοικτό μάλιστα και το κλειδί στην εξώπορτα διοτι ο γιος με την άλλη νύφη και παιδιά μπαινοβγαίνουν όλη ημέρα και επειδή τα αλουμίνιά τους είναι χάλια φοβηθήκαμε και της το πήραμε το κλειδί. Διοτι αν μπει κανέωας σε εκείνη που αφήνει ανοικτά θα πάρει το κλειδί και θα έρθει και σε εμάς. με αυτήν την δικαιολογία της το πήραμε. Ευτυχώς δηλαδή.

Αχ καλημερα κοριτσακια!!Τι ακουω,να κανει μπανιο το παιδι,να ερχεται σπιτι ενω θα λειπεις με το ετσι θελω,α παπαπα θα χα φρικαρει!!Εγω σας ειπα ιδως μετα τη γεννα εγινα τοσο μα τοσο αυστηρη που ειμαι ησυχη σε αυτα πλεον.Κι αν κανει οτι κατι λεει που δεν μαρεσει αμεσως την διορθωνω δεν θα τρελαθω εγω.Για να μην πω οτιποτε δεν το εχει αλλαξει/ταισει κτλ.Δεν αφηνω περιθωρια γιατι εαν αφησω την ξερω θα μας καβαλησει...

Μια φορα πριν μηνες τους φιλοξενουσαμε κλασσικα(δεν υπαρχει χειροτετο να ανοιγεις το ματι και να ξερεις οτι θα την δεις πρωι πρωι,η οποια παραφυλαει μολις και ακουσει οτι ξυπνησαμε τρεχει )και ειμαι στο δωματιο του γιου μου το οποιο εχει και μπανιο και τον αλλαζα και αλλαζα κι εγω τα ρουχα μου εκει.Και ερχεται μεσα και ενω βλεπει οτι ντυνομαστε ακομη ιδιως εγω του λεεει του μικρου "ελα να σε παρει η γιαγια"και της ριχνω ενα δολοφονικο βλεμμα και της λεω πηγαινετε και θα ρθουμε δεν εχουμε τελειωσει ακομη...."Αντε να πουμε πρωι πρωι ακομη δεν σηκωθηκα ηρθε να παρει το παιδι.Και η πλακα ειναι οτι δεν καθεται καθολου αγκαλια της ολο ταχερια του απλωνει να της ξεφυγει και να ρθει σε μενα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

πραγματικα εχω βαρεθει να ακουω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.

μας την ειπε κιολας επειδη πηραμε τη μπαταρια του νιπτηρα στο μπανιο χαμηλη και δεν θα μπορει να κανει μπανιο το παιδι.χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!εν ετη 2011 εχουν βγει μπανιεριτσες ωραιοτατες για μωρακια της λεω.σε αυτα θα κανω ΕΓΩ και ο συζυγος μπανακι το μωρο.δεν χωραμε ολοι μεσα στο μπανιο.

να τα χιλιάσεις με τον καλό σου και εύχομαι σύντομα στην αγκαλιά σου με το καλό και ο θησαυρός σου.

Οσο αφορά την πεθερούλα σου ξέκοψε της από τώρα για να της φεύγει η όρεξη διοτι μετά θα είνα χειρότερα τα πράγματα. Αυτές νομίζουν οτι είμαστε μόνο για να γεννάμε και μετά θα πρέπει να τους τα δώσουμε να τα μεγαλώσουν εκείνες διοτι εμείς είμαστε άχρηστες!!! Με τον τρόπο σου βάλτην στην θέση της.:wink::wink::wink::wink::wink:

Εγω θυμαμαι μια φορα τοτε που ακομη χωνοταν μεσα στο νοικοκυριο μου,χρειαστηκε να φυγουμε καπου με τον αντρα μου και ειχα σε ενα δωματιο πλυμμενα ρουχα για σιδερο (στο οποιο δωματιο κανεις δεν εμπαινε γιατι ειχε μονο δικα μου πραγματα)και επειδη σκεφτηκα οτι στανταρ θα παει να μπει να κανει δουλειες εκει που δεν την σπερνουν,κλειδωσα το δωματιο.

Και οταν γυρισαμε ειχε κατι μουτρα μεχρι το πατωμα κ εκανε παραπονα στον αντρα μου γιατι κλειδωσα μηπως φοβομουν οτι θα μου κλεψει.:rolleyes:

Το γεγονος οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΓΕ!!!:mad:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

να τα χιλιάσεις με τον καλό σου και εύχομαι σύντομα στην αγκαλιά σου με το καλό και ο θησαυρός σου.

Οσο αφορά την πεθερούλα σου ξέκοψε της από τώρα για να της φεύγει η όρεξη διοτι μετά θα είνα χειρότερα τα πράγματα. Αυτές νομίζουν οτι είμαστε μόνο για να γεννάμε και μετά θα πρέπει να τους τα δώσουμε να τα μεγαλώσουν εκείνες διοτι εμείς είμαστε άχρηστες!!! Με τον τρόπο σου βάλτην στην θέση της.:wink::wink::wink::wink::wink:

Συμφωνω και επαυξανω!!!Α κοριτσια προσοχη μεγαλη θα ναι μετα και οι ορμονες απο τη γεννα,θα ναι και η κουραση θα σας φρικαρουν και θα σας πιεσουν ολα,το καλυτερο να τις εχετε μακρια.Και μην τις αφηνετε ταχα να σας βοηθησουν με το παιδι,δεν θελουν να βοηθησουν εσας,να οικειοποιηθουν το μωρο σας θελουν.Στανταρακι αυτο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ασε , και μας θα μας επαιρνε, θα μας βοηθουσαν , αλλα η κορη μου εφτασε 11 μηνων και ακομα τα περιμενουμε!!!!! Ουτε ενα κουτι γαλα δεν εχουμε δει απο αυτους!!!!

και η δικια μου επισης. στεναχωριεται λεει:mad: που δεν εχει λεφτα να μας παρει δωρα!!!προχθες μουδωσε 1 μποξερακι για τον αντρα μου και κατι παντοφλες για μενα (απτη λαικη τα αγορασε) και το λεω στον αντρα μου και λεει:μπααα, πως κι ετσι???τι την επιασε???:D

επισης έλεγε συνέχεια στο μωρό οχι αυτό καλη μου φωνάζει η μαμά. Οχι αυτό καλη μου θα μας δειρει η μαμά. Οχι το άλλο καλή μου θα μας μαλώσει η μαμά. τα πήρα και εγώ και λεω στον άνδρα μου τι θα γίνει?? αυτό δεν είναι σωστό θα πρέπει να της το κόψουμε. Οπως πάντα τίποτα δηλαδή σιωπή. Την επόμενη φορά της είπα ευγενικά αν και ήθελα να την βρίσω. Ξέρετε δεν είναι σωστό να της λέμε οτι κάποιος "αλλος" θα την μαλώσει αν κάνει κάτι που δεν είναι σωστο. Θα πρεπει να της δείχνετε και να της εξηγειτε απλά τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει και όχι να την φοβερίζετε οτι θα την μαλώσει η μαμά της ή ο μπαμπάς της. Αν και μόνο για εμένα έλεγε για την γιο της φυσικά όχι.

κλασσικη ατακα: μη το κανεις αυτο. θα μας μαλωσει η μαμα!!!

Συμφωνω και επαυξανω!!!Α κοριτσια προσοχη μεγαλη θα ναι μετα και οι ορμονες απο τη γεννα,θα ναι και η κουραση θα σας φρικαρουν και θα σας πιεσουν ολα,το καλυτερο να τις εχετε μακρια.Και μην τις αφηνετε ταχα να σας βοηθησουν με το παιδι,δεν θελουν να βοηθησουν εσας,να οικειοποιηθουν το μωρο σας θελουν.Στανταρακι αυτο...

ετσι είναι και η δική μου όταν έρχεται θέλει με το ζόρι να πέρνει την μικρή αγκαλιά ενώ η μικρή δεν θέλει και θέλει να έρθει σε εμένα. Την έχω δει οτι την τραβάει και να της λεει ασε την μαμά σε εμένα έλα και την τραβάει.Μου έρχεται να την τραβήξω και εγώ από το καλοφτιαγμένο και χτενισμένο μαλλί της διοτι παρόλου που είναι πρόσφατα χήρα η ρίζα δεν βγήκε ποτέ!!! αφού και την ημέρα που πέθανε ο πεθερός μου εφυγα βιαστικά από την δουλειά και όταν πήγα σπίτι να την συλληπηθώ την βρήκα με τα μπικουτί!!! ταλαίπωρη ταλαίπωρη και δεν μπορεί αλλά το μαλλί και φτιαγμένο και βαμμένο πάντα.

και η δικια μου επισης. στεναχωριεται λεει:mad: που δεν εχει λεφτα να μας παρει δωρα!!!προχθες μουδωσε 1 μποξερακι για τον αντρα μου και κατι παντοφλες για μενα (απτη λαικη τα αγορασε) και το λεω στον αντρα μου και λεει:μπααα, πως κι ετσι???τι την επιασε???:D

Παλι καλα.Ο δικος μου ακομα και οταν του αποδυκνειω οτι αυτα που στελνει ειναι μεταχειρισμενα απο την ανηψια του......δε πειθετε επειδη τα εστειλε "η μανουλα" που ειπε οτι ειναι αγορασμενα.Και ας ειναι η ετικετες ξεθωριασμενες απο τα πλυσιματα, και ας ειναι ολα νουμερο 4 και πανω

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Σχετικά με δώρα, η δικιά μου το μόνο προσωπικό που μου έφερε ήταν στο μαιευτήριο ένα χρυσαφικό ψιλοσυμπαθητικό. Αλλά όπως έμαθα αργότερα, της το είχε παραγγείλει ο άντρας μου, αφού αυτός δεν μπορούσε να διαλέξει κάτι καλό της ζήτησε να πάει εκείνη να πάρει κάτι και μετά δεν δεχόταν να του πάρει χρήματα.. δλδ από σπόντα δώρο.. αλλά καλό ήταν και αυτό!!

Προχθές μου λέει : πήρα από το κινέζικο (από τότε που της έδειξα το μαγαζί το έχει ξετινάξει...) μία φόρμα για μέσα στο σπίτι πολύ καλή και ζεστή και τζάμπα, λέω να σου πάρω και εσένα μία, αφού εσύ δεν καταδέχεσαι να ψωνίσεις από εκεί, για να μην γυρνάς μες στο σπίτι με τα παλιά σου... Της λέω: όχι ευχαριστώ, δεν ψωνίζω από εκεί γιατί δεν έχουν καλή ποιότητα και αγόρασα ήδη κάτι για το σπίτι αλλά δεν το έχω πλύνει ακόμα.., και αρχίζει να μου λέει (η διακριτική που δεν ανακατεύεται!): επιτρέπεται να το δω, και από που το πήρες και πόσο έκανε, κτλ. Είμαι σίγουρη ότι αύριο θα τη δω με ένα ίδιο, ή μάλλον παρόμοιο γιατί στο μαγαζί που πήγα δεν είχε το μέγεθός της XXL !!!

Σχετικά με δώρα, η δικιά μου το μόνο προσωπικό που μου έφερε ήταν στο μαιευτήριο ένα χρυσαφικό ψιλοσυμπαθητικό. Αλλά όπως έμαθα αργότερα, της το είχε παραγγείλει ο άντρας μου, αφού αυτός δεν μπορούσε να διαλέξει κάτι καλό της ζήτησε να πάει εκείνη να πάρει κάτι και μετά δεν δεχόταν να του πάρει χρήματα.. δλδ από σπόντα δώρο.. αλλά καλό ήταν και αυτό!!

Προχθές μου λέει : πήρα από το κινέζικο (από τότε που της έδειξα το μαγαζί το έχει ξετινάξει...) μία φόρμα για μέσα στο σπίτι πολύ καλή και ζεστή και τζάμπα, λέω να σου πάρω και εσένα μία, αφού εσύ δεν καταδέχεσαι να ψωνίσεις από εκεί, για να μην γυρνάς μες στο σπίτι με τα παλιά σου... Της λέω: όχι ευχαριστώ, δεν ψωνίζω από εκεί γιατί δεν έχουν καλή ποιότητα και αγόρασα ήδη κάτι για το σπίτι αλλά δεν το έχω πλύνει ακόμα.., και αρχίζει να μου λέει (η διακριτική που δεν ανακατεύεται!): επιτρέπεται να το δω, και από που το πήρες και πόσο έκανε, κτλ. Είμαι σίγουρη ότι αύριο θα τη δω με ένα ίδιο, ή μάλλον παρόμοιο γιατί στο μαγαζί που πήγα δεν είχε το μέγεθός της XXL !!!

Nα φανταστώ και αυτή είναι φαρδοκώλα σαν την δικη μου!! χα χα χα

εμένα λόγω πένθους φοράει μαύρα αλλά από την πρώτη στιγμή έλεγε λογω του μωρού να μην φοράει μαύρα αλλα σκούρα. Ασχετο αφού το βλέπει μια φορά την εβδομάδα. τελος πάντων το καλοκαίρι μετά τα σαράντα παντως φοραγε κατι φορέματα μαυρα με στρας μπροστά. Μιλάμε για πολύ πενθος. Στρασακια και το μαλλί ξανθό από πάνω λάχανο ξερετε φουσκωτό, τούμπανο,κρεπαρισμένο. Γι αυτό λενε αλίμονο σε αυτόν που πάει... και μετά είχα τον δικό μου ο οποίος πήγαινε συνέχεια κάθε μέρα για να την παρηγορήσει!!

nai etsi nomizoun akrivws opws to eipes.an katalabw oti skalise 8a paw na balw donites s ola ta syrtaria na ntrapei na ksanapatisei!!!egw shmera h8ela n kanw pita k den exw ksanaepixirisei moni mou k hr8e n dei an kanw kala!!!bebea thn ebala n ka8ete k ths eipa,esu na koitas mono egw 8a kanw giati 8elw na ma8w na kanw na taizw to mwraki mou 8 er8ei!m leei kala esu ta xeis paiksei,mexrh na arxisei na trwei pita 8 perasoun xronia!!!!e nai re koritsia alla egw 8elw na ma8w,kako einai??epishs exei kolisei me to ntekor twra 8elei na baloume xali sto diadromo k o antras mou den 8elei k leei oti den 8elei na parei giati se peire xabari pou eisai spatalh kai den 8elei na sou dwsei aera..........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8a tsiriksw!!!exw k egw dika mou leftaaaaaaaa

rbOEp3.png

Nα φανταστώ και αυτή είναι φαρδοκώλα σαν την δικη μου!! χα χα χα

εμένα λόγω πένθους φοράει μαύρα αλλά από την πρώτη στιγμή έλεγε λογω του μωρού να μην φοράει μαύρα αλλα σκούρα. Ασχετο αφού το βλέπει μια φορά την εβδομάδα. τελος πάντων το καλοκαίρι μετά τα σαράντα παντως φοραγε κατι φορέματα μαυρα με στρας μπροστά. Μιλάμε για πολύ πενθος. Στρασακια και το μαλλί ξανθό από πάνω λάχανο ξερετε φουσκωτό, τούμπανο,κρεπαρισμένο. Γι αυτό λενε αλίμονο σε αυτόν που πάει... και μετά είχα τον δικό μου ο οποίος πήγαινε συνέχεια κάθε μέρα για να την παρηγορήσει!!

den thn brisekete kanena barba na kselabikarei n sas afisei hsyxous???

rbOEp3.png

nai etsi nomizoun akrivws opws to eipes.an katalabw oti skalise 8a paw na balw donites s ola ta syrtaria na ntrapei na ksanapatisei!!!egw shmera h8ela n kanw pita k den exw ksanaepixirisei moni mou k hr8e n dei an kanw kala!!!bebea thn ebala n ka8ete k ths eipa,esu na koitas mono egw 8a kanw giati 8elw na ma8w na kanw na taizw to mwraki mou 8 er8ei!m leei kala esu ta xeis paiksei,mexrh na arxisei na trwei pita 8 perasoun xronia!!!!e nai re koritsia alla egw 8elw na ma8w,kako einai??epishs exei kolisei me to ntekor twra 8elei na baloume xali sto diadromo k o antras mou den 8elei k leei oti den 8elei na parei giati se peire xabari pou eisai spatalh kai den 8elei na sou dwsei aera..........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8a tsiriksw!!!exw k egw dika mou leftaaaaaaaa

Ασχετο : Να σου στειλω συνταγες για φυλλο ....με πανευκολο τροπο!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...