Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Μην μπερδευονται να τους πεις το οτι θα πεσεις στην αναγκη της δεν σημαινει να κραταει αυτη το μωρο,εαν χρειαστεις κατι αυτο θα ειναι για να φερεις βολτα το σπιτι και το μαγειρεμα που κι αυτο με λιγη κουραση παραπανω εαν θες το καταφερνεις.Εγω ολα μονη μου τα κανα αλλα τη μαμα μου τη φωναξα περισσοτερο για παρεα και δεν ειχε να κανει τιποτα με το μωρο απλα λιγακι να σημαζεψει και να κανει λιγο φαγητο μια και ειχα μωρο το οποιο θηλαζε 23 ωρες το 24ωρο :shock:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα είδες έγκλημα που έχω κάνει με τις πατάτες;;; Κ που να τη δεις πως με κοιτάει όταν φωνάζει η κόρη μου να της φτιάξω φακές :D Εμείς όταν ήμασταν στις αρχές με τον άντρα μου κ πηγαίναμε καμιά φορά σπίτι της να φάμε, αν είχε μαγειρέψει π.χ. ρεβύθια, έβαζε σε όλους κ του άντρα μου του είχε μπριζολίτσα με τηγανητές πατάτες, να δείχνει οτι τον πρόσεχε. 'Οσπρια δεν τον τάιζε ποτέ, δε του αρέσουν λέει! Τώρα με τη χοληστερίνη κάνει την παλαβή κ λέει πίσω απ'τη πλάτη μας οτι φταίνε τα πιτόγυρα που τρώμε, ενώ τέτοια τρώμε 1 φορά στους 5 μήνες κ τις περισσότερες φορές τα φτιάχνω μόνη μου, όχι έτοιμα!!! Αυτά που κάνει αυτή τα φορτώνει εμένα! Μια φορά είχε φέρει την κατσαρόλα να σερβίρει κ μόλις βγήκε αυτή απ'το δωμάτιο ανοίγω το καπάκι κ τι να δω;;; Τα λάδια ήταν πάνω απ'το φαγητό, κολυμπούσαν! Κ λέω του δικού μου: έλα να δεις! Κ το είδε κ μετά της την είπε, χιχιχι!!!

ρε συ κ εμενα ετσι με το φαγητο.αυτη ξερει 3 πραγματα,κρεας με πατατες,κρεας με ρυζι,κρεας με μακαρονι!κ λεω τον αντρα μου,φεστιβαλ χολιστερινης!!μια μερα μου λεει τι μαγειρευεις?λεω φακες!λεει πετα κ μια μπριζολα απο διπλα για τον αντρα σου!!κ τι νοημα εχει που κανω φακες??κ τα μαγειρευτα που κανει ειναι κ ανοστα,δεν βαζει λιγα μυρωδικα τιποτα.αφηστε που ο αντρας μου τωρα που εμαθε τα δικα μου δεν θελει να τρωει αλλου!!χααχαχαχαχ!!

rbOEp3.png

Μην μπερδευονται να τους πεις το οτι θα πεσεις στην αναγκη της δεν σημαινει να κραταει αυτη το μωρο,εαν χρειαστεις κατι αυτο θα ειναι για να φερεις βολτα το σπιτι και το μαγειρεμα που κι αυτο με λιγη κουραση παραπανω εαν θες το καταφερνεις.Εγω ολα μονη μου τα κανα αλλα τη μαμα μου τη φωναξα περισσοτερο για παρεα και δεν ειχε να κανει τιποτα με το μωρο απλα λιγακι να σημαζεψει και να κανει λιγο φαγητο μια και ειχα μωρο το οποιο θηλαζε 23 ωρες το 24ωρο :shock:

ωχ μη λες τετια για το θηλασμο!!κ τι εκανες με ο φαγητο κ τις δουλειες??

rbOEp3.png

ωχ μη λες τετια για το θηλασμο!!κ τι εκανες με ο φαγητο κ τις δουλειες??

εμένα μου έχουν πει οτι τον πρώτο καιρό,απλά δεν κάνεις δουλειές!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Κοιτα αφου τα βολεψα εγω με τετοιο μωρο φαγανα που δεν ξεκολλαγε απο πανω μου θα τα βολεψετε ολες ειμαι σιγουρη!

Τιποτα μωρε λιγα πραγματα κανεις απλα πρεπει λιγακι να μαγειρεψεις για να τρως κι εσυ η δολια μανα!!!Και ο συζυγος φυσικα...Συνηθως εβαζα το μωρο στο μαρσιπο κ μαγειρευα.η οταν κοιμοταν κ ειχα ενεργεια μαζευα τα χοντρα.καλα μην περιμενετε να χετε σπιτι τζιντζι γενικα μετα το μωρο να το ξεχασετε αυτο χαχαχα.εγω κ κεικ εφτιαχνα με το μωρο στο μαρσιππο χαχαχα.τωρα θα αγορασω ενα μει ται.θα με βολεψει πολυ σιγουρα:D

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Να πέσεις στην ανάγκη της;;; Χα! Εγώ μεγάλωσα ΔΙΔΥΜΑ μόνη με τον άντρα μου, ούτε η μάνα μου μπόρεσε να βοηθήσει λόγω δουλειάς, μόνο κάνα φαι μου έφερνε η καημένη. Δίδυμα ξέρετε τι σημαίνει;;; 3ήμερα δίχως ύπνο, μέχρι να ταίσεις το ένα, θηλασμός+αγοραστό γάλα, να το αλλάξεις, να το κοιμήσεις, πιάνεις το άλλο ή κ τα δυο συγχρόνως, να περιμένεις πότε θα συμπέσει κάνα 10 λεπτάκι συγχρονισμένου ύπνου μπας κ κλείσεις το βλέφαρο!! 'Ηταν η πρώτη φορά που κοιμήθηκα κυριολεκτικά ΟΡΘΙΑ. Ενώ έφτιαχνα γάλα καθιστή στο κρεβάτι, είχα βάλει το νερό στο μπιμπερό κ ενω σκεφτόμουν "τώρα να βάλω κ τη σκόνη..." με πήρε ο ύπνος! Ξύπνησα όταν άκουσα το νερό να χύνεται καθώς είχα γείρει μπροστά! :oops: Δε λεώ, δύσκολα ήταν, υπήρχαν φορές που με τα ποναλάκια που είχαν, να κλαίνε συνεχώς, εγώ άυπνη, να μη μπορώ να τ'ανακουφίσω με τίποτα και να τα κρατώ αγκαλιά, να κλαίνε κ να κλαίω κ εγώ μαζί τους, μόνη κ αβοήθητη! Είχα κατασκηνώσει στη κρεβατοκάμαρα σχεδόν όλη μέρα, ευτυχώς έχω στεγνωτήριο κ κέρδιζα χρόνο απ'το άπλωμα-σίδερο. Εκανα τις δουλειές του σπιτιού, είχα τα μωρά κ είχα ραπτομηχανή κ δούλευα συγχρόνως!!! Πέρασα όλ'αυτά κ δεν έπεσα στην ανάγκη της κ θα πέσεις εσύ;;; :D

365di7jqttmk8pzn.pngwg46c8j2yz77h0v2.png

πωπω Νικη σε φανταζομαι εδω εγω με τον γιο μου που ειχε τις αλλεργιες περασα τρομαχτικα βραδια που δεν με κραταγαν οι δυναμεις μου κ ελεγα τωρα θα πεσω κατω...πωπω τα θυμαμαι σκεψου κ με διδυμα...:confused:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

πωπω Νικη σε φανταζομαι εδω εγω με τον γιο μου που ειχε τις αλλεργιες περασα τρομαχτικα βραδια που δεν με κραταγαν οι δυναμεις μου κ ελεγα τωρα θα πεσω κατω...πωπω τα θυμαμαι σκεψου κ με διδυμα...:confused:

Αμ μπράβο, για σκέψου;; Βέβαια έπαιρνα κουράγιο όταν άκουγα για γέννες με 3δυμα, 4δυμα κτλ... :D

αχ και εγω μανουλες να παιρνω κουραγιο απο εσας!αν θελεις ολα τα κανεις!κ εγω στο μυαλο μου το εχω καπως ετσι,στο μαρσιπο η μπεμπα κ εγω να φτιαχνω κανενα φαγακι!!αυτη νομιζει οτι πρεπει αν εγκατασταθη εδω γιατι πως εγω θα μπορεσω να τα καταφερω,αλλα εγω θελω μονη μου ρε κοριτσια,γιατι μια φορα αυτη τη γυναικα αν τη ζητησω να ερθει να κανει κατι,μετα δεν θα ξεκολαει με τιποτα απο εδω μεσα!

rbOEp3.png

αχ και εγω μανουλες να παιρνω κουραγιο απο εσας!αν θελεις ολα τα κανεις!κ εγω στο μυαλο μου το εχω καπως ετσι,στο μαρσιπο η μπεμπα κ εγω να φτιαχνω κανενα φαγακι!!αυτη νομιζει οτι πρεπει αν εγκατασταθη εδω γιατι πως εγω θα μπορεσω να τα καταφερω,αλλα εγω θελω μονη μου ρε κοριτσια,γιατι μια φορα αυτη τη γυναικα αν τη ζητησω να ερθει να κανει κατι,μετα δεν θα ξεκολαει με τιποτα απο εδω μεσα!

'Ολα μπορείς να τα κάνεις κ άστη να λέει! Ενας δάσκαλος μου στο δημοτικό μας είχε πει: "δεν υπάρχει δε μπορώ, υπάρχει μόνο δε θέλω" κ έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτές τις λέξεις, πόσο δίκιο είχε...:)

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια σας παρακολουθω πολυ καιρο απο το παρετσ και ειλικρινα σας θαυμαζω και ελεγα οτι η δικια μου ειναι αλλα απο αυτα που ακουω ειμαι νομιζω σε καλυτερη φαση κι αυτο σε εισαγωγικα καποια στιγμη θα ηθελα να σας πω και εγω το πονο μου και χαιρομαι πολυ σας διαβαζω και ανακουφιζομαι που δεν ειμαι μονη μου.. θα ηθελα αν μπορει καποια κοπελα που ξερει να μου στειλει σε πμ γιατι ειναι και ασχετο με το θεμα τι διαφορα εχεο το μει ται απο το ring slingαν το λεω και σωστα και παλι συγνωμη για το ασχετο

υπομονη σε ολες

παντως να πω κατι στις εγκυουλες η δικια μου οταν γεννησα εβαζε λογια στον ανυτρα μου γιατι η μαμα μου ηταν λεει ολη μερα στο νοσοκομειο ενω αυτη ηταν στο σπιτι της και το εξυνε ακι ηρθε δυο φορες και αυτο για τρεις ωρες τωρα περιμενω με το καλο το δευτερο και του ειπα κανονισε να γεννηω και το δευτερο και να ειμαστε σα μαλωμενη στο μαιευτηριο αντε να δω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

'Ολα μπορείς να τα κάνεις κ άστη να λέει! Ενας δάσκαλος μου στο δημοτικό μας είχε πει: "δεν υπάρχει δε μπορώ, υπάρχει μόνο δε θέλω" κ έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτές τις λέξεις, πόσο δίκιο είχε...:)

η δικια μου παντα συγκρηνει οτι συμβαινει σ εμας με την οικογενεια της αδερφης της,ποθ ειναι στρατιοτικοι κ τα δυο παιδια της κ εχουν κανει απο 3 παιδια απανοτα,ξερεις για τις μεταθεσεις κλπ κ τα μωρα ειναι οοολη μερα στην αδερφη της κ οτι κανουν αυτοι συνεχεια λεει,τι τρωνε τι μαρκα ειναι αυτο που τρωνε τα μωρα,η κρεμα κ κατι τετια!ααα κ οτι η κορη της σε 3 παιδια δεν εχουν παρει κρεβατι,να μην παρουμε κ εμεις,κοιμουντε σε παρκοκρεβατο!ελεος?της λεω δεν με νοιαζει τι κανουν τα παιδια της αδερφης σου,εγω εχω δικες μου αποψεις κ ο αντρας μου κ θα κανουμε αυτο που θελουμε!αν φανε δλδ σκατα τα παιδια της αλλης πρεπει να φαμε κ εμεις??sorry κ ολας,αλλα την αλλη φορα αυτο θα πω σοβαρα!!

rbOEp3.png

η δικια μου παντα συγκρηνει οτι συμβαινει σ εμας με την οικογενεια της αδερφης της,ποθ ειναι στρατιοτικοι κ τα δυο παιδια της κ εχουν κανει απο 3 παιδια απανοτα,ξερεις για τις μεταθεσεις κλπ κ τα μωρα ειναι οοολη μερα στην αδερφη της κ οτι κανουν αυτοι συνεχεια λεει,τι τρωνε τι μαρκα ειναι αυτο που τρωνε τα μωρα,η κρεμα κ κατι τετια!ααα κ οτι η κορη της σε 3 παιδια δεν εχουν παρει κρεβατι,να μην παρουμε κ εμεις,κοιμουντε σε παρκοκρεβατο!ελεος?της λεω δεν με νοιαζει τι κανουν τα παιδια της αδερφης σου,εγω εχω δικες μου αποψεις κ ο αντρας μου κ θα κανουμε αυτο που θελουμε!αν φανε δλδ σκατα τα παιδια της αλλης πρεπει να φαμε κ εμεις??sorry κ ολας,αλλα την αλλη φορα αυτο θα πω σοβαρα!!

Α καλά ναι, το'χω κ αυτό! Κ γενικά εμένα λέει για όλους, οτι κάνουν οι άλλοι είναι καλό κ εμείς κακό. Γενικά έχω ένα θέμα γιατί είμαι άνθρωπος που δε γουστάρω να ξέρουν οι γύρω τι κάνω στο σπίτι μου, τα εν οίκω ουκ εν δήμω δηλαδή. Ε, η πεθερά μου; Το αντίθετο!! Κ πότε θα κλ@σουμε θέλει να το ξέρει κ μετά να το ανακοινώσει παντού!!!! Ρε σεις, μια γνωστή μου μου είπε οτι την είχε πετύχει σε φαρμακείο να μιλά σε μια κοπέλα έγκυο που ήθελε να πάρει κρέμα για τις ραγάδες κ της έλεγε: "ουουου η νύφη μου γέμισε, να δεις πως έγινε η κοιλιά της..." μικρή κοινωνία κ με κάνει ρόμπα συνέχεια, τι σε νοιάζει εσένα τι κάνω εγώ; με ρώτησες αν θέλω να ξέρει όλη η πόλη πως είναι η κοιλιά μου;;;; :mad:

Αχ τι να πρωτοπω...

Καταρχην ΧΑΡΑ καλως ηρθες με το καλο το μωρακι σου!!Δες αυτο το λινκ που δειχνει τα ρινγκ σλινγ και τα μει ται...Εγω απο κει θα παρω...

http://www.ntanta.gr/

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εγω κορες εχω μεγαλο θεμα θελω να τα κανω ολα μονη μου και δεν θελω να υποχρεωνομαι σε κανεναν ιδιως στην πεθερα μου που ξερω οτι δεν θα βοηθουσε ποτε για καλο αλλα για ναανακατευτει...Και φυσικα ειναι ανθρωπος που μετα θα λεει παντου οτι βοηθαει και οτι εγω ειμαι αχρηστη νυφη.Γιαυτο της βγηκε ξινο επειδη ειμαι αρκετα ικανη μεσα στο σπιτι μου και δεν μπορει να το χωνεψειΕγω ειπα μαιευτηριο δεν ηθελα να ερθει και οετσι κι εγινε δεν ηρθε.Και τωρα ετσι θα γινει.Ειχα το κεφαλι μου υσηχο και θελω να το χω και τωρα.Το παιδι δεν το χουμε συνεταιρικο ειναι δικο μου και του αντρα μου.Αυτη σαν γιαγια θα ακουει τι θελω εγω για το παιδι μ0ου.Και επειδη ειναι και η δικια μου δωσε θαρρος στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι φροντιζω να μην της δινω πλεον θαρρος χωρια που το χε παρει μονη της στην αρχη...Κι εσεις οσο μπορειτε μην τις αφηνετε εφοσον εχετε θεμα γιατι αυτες μετα θα λενε οτι τα κανουν ολα κι εσεις δεν μπορειτε.:mad::-x

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...