Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

ρε πονηρες,εχετε παρτι και δεν με καλειτε??ντροπη σας!καλε τι εχουν τα Τουρκικα κ εγω βλεπω!αχχχαααχαχ!!Νουνου καλως ηρθες κ εσυ στην παρεουλα,αν και απο οτι σε διαβαζω εισαι παλια πεθεροπλικτη!!εγω και η Lullaby ειμαστε φρεσκειες κ το εχουμε παρει κατακαρδα!κ αν θελετε να μαθετε σημερα το πρωι επινα καφε με την πεθερα μου κ τη φιλη της αλλα δεν μασαω πια!πεταξε κ η φιλη της οτι τωρα το καλοκαιρι,επειδη ξερει οτι θελω να θηλασω τη μπεμπα,οτι θα βγαζω με το θηλαστρο θα δινω στην πεθερα γαλα για ν αφηνω το παιδι εκει κ να εχει να το ταιζει κ λεω εχω ενα γαμο το καλοκαιρι αν παω θα την αφησω αλιως δεν θα χρειαστει γιατι θα την εχω μαζι μου παντου!!χαχααχαχαχχ!δεν απαντησαν,τι να πουνε??εγω πλεον δεν αφηνω τιποτα να πεσει κατω αλλα απανταω τοσο γλυκα κ αθωα που δεν μπορουν να με πουν κακια!τωρα τι εγινε απο πισω δεν ξερω.εγω παντως το εξυσα το μ@@ μου!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα εμενα την κορη μου......ουτε να την φτυσει, οποτε δεν εχω προβλημα.Το δε παιδι μου δεν την ξερει καν.Ενω λεει τους γονεις μου και τα αδερφια των γονιων μου με τα ονομα τους.....πχ γιαγια Μαρια κλπ......τα πεθερικα μου δεν τα ξερει καθολου!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλα εμενα την κορη μου......ουτε να την φτυσει, οποτε δεν εχω προβλημα.Το δε παιδι μου δεν την ξερει καν.Ενω λεει τους γονεις μου και τα αδερφια των γονιων μου με τα ονομα τους.....πχ γιαγια Μαρια κλπ......τα πεθερικα μου δεν τα ξερει καθολου!!!!!!

αχ τι καλα!!!χχαχαχαχαχαααχαχα!!

rbOEp3.png

ρε πονηρες,εχετε παρτι και δεν με καλειτε??ντροπη σας!καλε τι εχουν τα Τουρκικα κ εγω βλεπω!αχχχαααχαχ!!Νουνου καλως ηρθες κ εσυ στην παρεουλα,αν και απο οτι σε διαβαζω εισαι παλια πεθεροπλικτη!!εγω και η Lullaby ειμαστε φρεσκειες κ το εχουμε παρει κατακαρδα!κ αν θελετε να μαθετε σημερα το πρωι επινα καφε με την πεθερα μου κ τη φιλη της αλλα δεν μασαω πια!πεταξε κ η φιλη της οτι τωρα το καλοκαιρι,επειδη ξερει οτι θελω να θηλασω τη μπεμπα,οτι θα βγαζω με το θηλαστρο θα δινω στην πεθερα γαλα για ν αφηνω το παιδι εκει κ να εχει να το ταιζει κ λεω εχω ενα γαμο το καλοκαιρι αν παω θα την αφησω αλιως δεν θα χρειαστει γιατι θα την εχω μαζι μου παντου!!χαχααχαχαχχ!δεν απαντησαν,τι να πουνε??εγω πλεον δεν αφηνω τιποτα να πεσει κατω αλλα απανταω τοσο γλυκα κ αθωα που δεν μπορουν να με πουν κακια!τωρα τι εγινε απο πισω δεν ξερω.εγω παντως το εξυσα το μ@@ μου!

selestina ζεις,εσύ με οδηγείς!!!

Ρε κορίτσια με το χέρι στην καρδιά όμως,είναι τελικά υπερβολή να μην την αφήνω να την αλλάζει ή όχι?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

selestina ζεις,εσύ με οδηγείς!!!

Ρε κορίτσια με το χέρι στην καρδιά όμως,είναι τελικά υπερβολή να μην την αφήνω να την αλλάζει ή όχι?

Τι να σου πω...Εγω δεν την εχω αφησει ποτε.ιΣΩς αν την θεωρουσα πιο κοντα μου να την αφηνα αλλα γενικα πανω στο παιδι δεν αφηνω να κανει κανεις τιποτα μονο λιγο τη μαμα μου εαν χρειΑστει κι αυτο πιο πολυ για να εξοικειωνεται ο μικρος μια που ερχεται η γεννα στη μεση κ θα λειψω εστω κ για λιγο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

δηλαδή σε ρωτούσε "αχ άσε να την αλλάξω" κι έλεγες όχι? Της εξήγησες?Πώς το έκανες?

εμένα μου λένε οτι είναι υπερβολή (όλοι εκτός απο τη μάνα μου) κοτι δεν είναι σωστό. Ο άντρας μ μου λέει "Εντάξει,μάνα μου είναι,να μην το κανακέψει?Να μην το αλλάξει-ντύσει?Να την στεναχωρήσω?" Βλέπω δηλαδή απο μέρους τους μια παθητικότητα κ κατανόηση μόνο των δικών της συναισθημάτων! 'Ισως γιατί δεν βλέπει αυτά που μου κάνει όπως τα βλέπω εγώ!

Δυσκολεύομαι όμως με τη σχέση που έχουμε να "μοιραστώ" μαζί της το παιδί μου.Δεν θέλω να το φροντίζει.Να το βλέπει ναι,να το παίρνει αγκαλιά αλλά τπτ άλλο.Μήπως όμως είναι εγωισμός?Μήπως δεν θα έπρεπε να το κάνω στο παιδί αυτό?Αλλά πάλι δεν έχω σκοπό να την απομακρύνω,απλά να την αποκλείσω απο την ανατροφή του,λόγω του χαρακτήρα της.Δηλαδή να το επισκέπτεται,να παίζουν,να πηγαίνουμε κ εμείς,άντε να..το παίρνει κ καμιά βόλτα (με βαριά καρδιά,τέλος πάντων) αλλά μέχρι εκεί.

Φοβάμαι όμως οτι με αυτό το όριο θα με βάλουν στο μάτι και οι συγγενείς..(οι υπόλοιποι!)

y5yep3.png

δηλαδή σε ρωτούσε "αχ άσε να την αλλάξω" κι έλεγες όχι? Της εξήγησες?Πώς το έκανες?

εμένα μου λένε οτι είναι υπερβολή (όλοι εκτός απο τη μάνα μου) κοτι δεν είναι σωστό. Ο άντρας μ μου λέει "Εντάξει,μάνα μου είναι,να μην το κανακέψει?Να μην το αλλάξει-ντύσει?Να την στεναχωρήσω?" Βλέπω δηλαδή απο μέρους τους μια παθητικότητα κ κατανόηση μόνο των δικών της συναισθημάτων! 'Ισως γιατί δεν βλέπει αυτά που μου κάνει όπως τα βλέπω εγώ!

Δυσκολεύομαι όμως με τη σχέση που έχουμε να "μοιραστώ" μαζί της το παιδί μου.Δεν θέλω να το φροντίζει.Να το βλέπει ναι,να το παίρνει αγκαλιά αλλά τπτ άλλο.Μήπως όμως είναι εγωισμός?Μήπως δεν θα έπρεπε να το κάνω στο παιδί αυτό?Αλλά πάλι δεν έχω σκοπό να την απομακρύνω,απλά να την αποκλείσω απο την ανατροφή του,λόγω του χαρακτήρα της.Δηλαδή να το επισκέπτεται,να παίζουν,να πηγαίνουμε κ εμείς,άντε να..το παίρνει κ καμιά βόλτα (με βαριά καρδιά,τέλος πάντων) αλλά μέχρι εκεί.

Φοβάμαι όμως οτι με αυτό το όριο θα με βάλουν στο μάτι και οι συγγενείς..(οι υπόλοιποι!)

Lullaby ορηστε τι θα παρεις δωρο στην πεθερα!http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=8738!

rbOEp3.png

κοιτα δεν μου το ζητησε ποτε αλλα με τον τροπο μου της εδειξα οτι πανω στο παιδι θελω εγω να ειμαι και κανεις αλλος...Ναι να το παρει αγκαλια κτλ αλλα εως εκει.Εγω θα της ελεγα οτι δεν νιωθω ανετα θελω να τα κανω εγω μονη μου ολα στο παιδι.Δηλαδη μη τρελαθουμε δεν της φτανει να το παιρνει αγκαλια πρεπει να το γδυνει να το ντυνει κτλ?

Ας σου λενε εσυ και στον αντρα σου να πεις οτι εφοσον δεν αισθανεσαι ανετα με αυτο,δεν θες να το αφησεις να γινει.Μη σκας ουτως η αλλως κατι θα βρει να την περιαξει ειδικα εφοσον προβλεπεται να τη νομιζει και κορη της καλο θα ειναι να δει πως δεν προκειται να το επιτρεψεις και θα βαλεις τα ορια σου...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Lullaby ορηστε τι θα παρεις δωρο στην πεθερα!http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=8738!

Φοβερό!!Θα της το πάρω!!!χαχαχχαχα!!

y5yep3.png

Δε το καταλαβαινω αυτο.Δηλαδη για να χαρει σαν γιαγια πρεπει να αλλαζει και το παιδι? Μη τρελαθουμε κιολας τωρα.Θα κανεις οτι εσυ θεωρεις σωστο και να μη σε νοιαζει η γνωμη κανενος αλλου.Και αν σου πει και κανεις κουβεντα θα λες οτι λεω και εγω ...."Η μανα ξερει παντα καλυτερα για το παιδι της"....τελος.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!

ελεος δηλαδη!Μωρο καλε θα ειναι οχι κουκλα!

Τι να το ντυνει και το ξεντυνει?

Για να το ντυνει και το ξεντυνει..ξερεις τι σημαινει?

Να ειναι ολη μερα στο σπιτι!

Ποια ορια να βαλεις μωρε myfavourite?

Ορια στο παιδι σου?Δικο σου καλε ειναι!Οτι γουσταρεις θα κανεις!!

Η δικια μου, με ρωτουσε να του δωσω το γαλα του?Μπορω?

Εχεις μεγαλο σπιτι?

Αν ναι , ετοιμασε και ενα δωματιο, γιατι το βλεπω να μετακομιζει η δικια σου

Καλως το κοριτσι.....τι κανεις καλε?

Η δικια μου , οταν ακομα μιλουσαμε , δεν τολμουσε χωρις να με ρωτησει ουτε αγκαλια να την παρει.Οχι βεβαια οτι την ενοιαζε κιολας , γιατι απ'οτι εβλεπα 2 φορες που ηρθε να την δει την κορη μου, μια οταν γεννησα και μια περιπου οταν ηταν 2 μηνων, μαλλον για καφε και κουτσομπολιο ειχε ερθει παρα για την μπεμπα αλλα οπως και να χει.........της ειχα κοψει τον αερα εγω απο την αρχη.Και πριν γεννησω κανα δυο φορες που ειχε ερθει, ουτε νερο δεν την ειχα αφησει να βαλει μονη της.Την αντιμετωπισα λες και ηταν οποιαδηποτε επισκεπτρια.Δεν ειναι να την δινεις θαρρος αυτη τη γυναικα .....σε καμια περιπτωση!!!!!Οταν στην αρχη προσπαθησα να ερθω κοντα της ............μας καβαλησε για τα καλα !!!!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημερα Ρενα!!

Καλα ειμαι!!!:tongue:

Ετσι και εγω...και με ελεγε ο ανδρας μου, μην δινεις θαρρος...η μανα μου θελει να ανακατευεται και να επιβαλλεται!

Ευτυχως το καταλαβα εγκαιρα!!

Μακρυαααααα!!

καλημερα κοριτσαρες μου!καλα εεεε,σημερα θα ερθει η δικια μου να μου κανει τσουρεκια.τι γλυκια ε?εγω πλεον στον 8ο μ εχει πει η γιατρος να μην κανω δουλειες κ πολλα,μην ξεφυτρωσει η μπεμπα πριν την ωρα της!!οποτε η χρυση μου ειπε θια ερθω εκει να κανω μια μερα τα δικα σας να εχετε πολλα.αυτη η μερα ειναι σημερα!αχ Θεε μου,θελουν κ ωρες,δωσε δυναμη ν αντεξω!!αν κ τελεθταια την εχω ψηλοστρωση,παντα απανατω κ εχει κοψει να λεει τις πολλες μ@@@!αλλα παντα επιφυλασσομαι!!κατσε να βγει κ το δικο μου κοριτσι να δω τι θα ζηταει κ η δικια μου να κανει!

rbOEp3.png

Περαστικα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα να περασεις!!

Περσι στον 8ο τα εκανα, δεν αντεχα να με τα κανει!με τιποτα!

Και φετος με ειπε παλι, να κανουμε και τη λεω, θα τα κανω με την αδερφη μου!!

εμεις εχουμε και παρεα τα ανηψια στην κουζινα, θα εχω και το μωρο..ε ναι ..εχω και κολλημα στην κουζινα θελω να ειμαι μονη μου!

Κοριτσαρα μου, θα περασεις ωραια σημερα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...