Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Μου έκανε κήρυγμα περι θρησκείας,μου είπε να πάω να εξομολογηθώ για να μπορέσω να μεταλάβω κ να πάρει το μωρό ευλογία..:? Αυτό που με νευριάζει είναι οτι ξέρω οτι δεν την ενδιάφέρει ούτε στο ελάχιστο η ψυχή μου,απλά έχει ψύχωση με το μωρό μου..γκρρρρ

Μετά μου πέταξε οτι αυτή ξέρει το γιο της ενώ εγώ όχι..

Μετά συζητούσε πάλι για τα κιλά μου κ έλεγε οτι άνοιξε το στομάχι μου..

ε τι άλλα??!!

Εγω οταν μου ειπε να παω να εξομολογηθω στον πνευματικο της, της ειπα οτι "εξομολογουνται καθε βδομαδα αυτοι που εχουν αμαρτιες (αυτη παει καθε εβδομαδα), εγω δεν εχω πειραξει ουτε κουνουπι οποτε δεν υπαρχει λογος να εξομολογηθω.Παντως αυτο που κανουν μερικες μερικες να κανουν τα αισχη και μετα να εξομολογουνται για αφεση αμαρτιων δεν το βρισκω και πολυ σωστο".Περιττο να σας πω οτι αλλαξε 10 χρωματα!!!!!!

αυτο που ηρθε η καλη νοικοκυρα να σου την πει με τρελαινει εμενα παιδια ειναι παρα πολυ τεμπελα κι ετσι δεν κανει καθολου δουλειες...ευτυχως αλλαζει σπιτια κι ετσι δεν χρειαστηκε η απεντομονωτικη ακομη....αλλα μας το παιζει καλη μαγειρισσα (παλια)εστελνε κανα φαι μονο για τον γιο της (τι γλυκια)αλλα πραγματικα δεν τρωγονται ασε που συχαινομαι μπλιαχ εκει που κανουν τα ποντικια; την αναγκη τους αυτη μαγειρευει...μια φορα μου ζητησε να φερω κατι απο την ντουλαπα της ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ και μεσα στα πεταμενα ρουχα ειχε ενα κουτι απο ντελιβερι με μουχλιασμενο γυροοοοοο!!!!!!(οπου γυρος σουβλακι για τις αθηναιες φιλες μου χαχαχα)

Μια απο τα ιδια .......ουτε την ιδια πεθερα να ειχαμε !!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μη θαυμαζεις...παραδειγματισου χαχαχχα

οσοι την ξερουν λενε η ταδε βρηκε τον δασκαλο της

ελεγε σε αυτην την καρεκλα που καθομαι (του μαγαζιου)καμια δεν θα καθησει...μαντευετε τη συνεχεια

καλησπερα κ απο εμενα σας διαβαζω αλλα δεν ετυχε να γραψω μηπως εχουμε την ιδια πεθερα???ετσι ακριβως ειναι κ εμενα

απο τωρα λεω

1.θα πηγαινω να βοηθαω οποτε μου ζητηθει

2.θα λεω τη γνωμη μου αμα και οποτε μου ζητηθει

3.θα αγαπαω τα κοριτσια μου γιατι τα αγαπησαν τα αγορια μου

4.οτι μου ζητησουν τα παιδια και το απαυτο τους αμα θελουν να τρυπησουν θα το επικροτω

5.δεν εχω κορες κι ετσι δεν θα εχω το αποκουμπι

6.θα προσπαθησω να ειναι πολυ αγαπημενα τα αγορια μου και δεν θα τα ξεχωρισω ποτε

ο δεκαλογος της μελλουσας πεθερας

7.θα ρωταω τις αναγκες του αλλου

8.αν ειναι να κανω κατι ψευτικο ετσι για να το κανω δεν θα το κανω ποτε

αν δεν κανω κατι απο αυτα ειπα τον αντρα μου να με διωξει

και 9.και τελευταιο οταν με το καλο παντρευτουν θα αποκοπουν απο την μαμα και θα εσωνται οι δυο εις σαρκα μιαν οπως λεει και η θρησκεια μας οποτε θα τους αντιμετωπιζω σαν ενα πλεον

τελειο κ εγω 2 γιους εχω θα το εκτυπωσω

Καλημερούδια πεθερόπληκτες!!

Μ'αυτά κ μ'αυτά,μάτι δεν έκλεισα χθες βράδυ.Κοιμήθηκα τις πρώτες πρωινές ώρες κ σηκώθηκα μόλις πριν λίγο.

Αυτή η γυναίκα με έχει αναστατώσει πολύ.Το ξέρω οτι υπερβάλλω ίσως,αλλά θα σας πω κάτι:σχεδόν τη φοβάμαι!

Ο λόγος είναι γιατί θεωρώ οτι το πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου είναι αυτό που προσποιείται καλοσύνη,αγαθοεργίες,καλή προαίρεση και σκέψη ενώ ύπουλά και μουλωχτά έχει άλλα στο μυαλό και πετάει κ τις κακίες μια χαρά.Πείθουν όλους οτι

ό,τι λένε το λένε για καλό κ προχωράνε ανενόχλητοι!

Η οικογένεια που έφτιαξα με τον άντρα μου ήταν το όνειρό μου!Πρπσπαθώ να κρατήσω τις ισορροπίες κ να της δίνω κ το δικό της μερίδιο (καθ'ό,τι μάνα του) αλλά ειλικρινά,δεν αντέχω να την βλέπω.'Οταν τη βλέπω,μου χαλάει τη διάθεση!Δεν την εμπιστεύομαι,ούτε τη θέλω δίπλα στο παιδί μου!!Και μένουμε και σχεδόν δίπλα..αχ τι θα κάνω?:-(

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Καλημερούδια πεθερόπληκτες!!

Μ'αυτά κ μ'αυτά,μάτι δεν έκλεισα χθες βράδυ.Κοιμήθηκα τις πρώτες πρωινές ώρες κ σηκώθηκα μόλις πριν λίγο.

Αυτή η γυναίκα με έχει αναστατώσει πολύ.Το ξέρω οτι υπερβάλλω ίσως,αλλά θα σας πω κάτι:σχεδόν τη φοβάμαι!

Ο λόγος είναι γιατί θεωρώ οτι το πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου είναι αυτό που προσποιείται καλοσύνη,αγαθοεργίες,καλή προαίρεση και σκέψη ενώ ύπουλά και μουλωχτά έχει άλλα στο μυαλό και πετάει κ τις κακίες μια χαρά.Πείθουν όλους οτι

ό,τι λένε το λένε για καλό κ προχωράνε ανενόχλητοι!

Η οικογένεια που έφτιαξα με τον άντρα μου ήταν το όνειρό μου!Πρπσπαθώ να κρατήσω τις ισορροπίες κ να της δίνω κ το δικό της μερίδιο (καθ'ό,τι μάνα του) αλλά ειλικρινά,δεν αντέχω να την βλέπω.'Οταν τη βλέπω,μου χαλάει τη διάθεση!Δεν την εμπιστεύομαι,ούτε τη θέλω δίπλα στο παιδί μου!!Και μένουμε και σχεδόν δίπλα..αχ τι θα κάνω?:-(

Μην απελπιζεσαι για μια πεθερα δεν αξιζει πιστεψε με κ εγω ετσι χαλιομουν με την ικη μου αλλα ειναι τοσες οι χαρες που μπορεις να ζησεις στην καθημερηνοτητα σου που δεν χρειαζεται να ασχοληθεις ...χτισε τις σωστες βασεις για την δικη σου οικογενεια κ ολα θα πανε καλα μην δινεις σημασια...

Διαφημίσεις

και πολυ ασχοληθηκες μαζι της...εγω τουλαχιστον ημουν επιφυλακτικη απο την αρχη κι ετσι δεν ξερω ποσο θα με πειραζε εαν ειχα ανοιξει την καρδια μου οπως εσυ..belina κι εγω παρακολουθω πολυ καιρο αυτο το θεμα αλλα ολο λεω πως αν τα γραψω θα φουντωσω περισσοτερο ...τελικα ξαλαφρωνεις ..πες μας την δικη σου ιστορια

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Γεια σας τσουπρες!Καλα ειστε?Εγω εχω λιγες μερες να μπω..

αΑχ!Η δικια μου θεωρει οτι θα παμε να φαμε εκει το Πασχα..αλλα δε με ξερει καλα!!

Θα παμε να φαμε στο μπαμπα μου και την αδερφη μου, οι 2 τους θα ειναι!Δεν θα τους αφησω να ειναι μονοι τους!Εκεινοι θα ειναι και ο κουνιαδος με την οικογενεια τους...δεν θα ειναι μονοι!

ΘΑ εχουμε θεμα...

Ασε που με λεει να παμε να κανουμε τσουρεκια μαζι..και την ειπα, τσουρεκια θα κανω με την αδερφη μου και κουλουρια!

Δεν μπορω να παω, δεν θα ειναι μονη της, θα ειναι και τα θηρια, και αντε κανεις τσουρεκια εσυ με τα παιδια, και θα εχω και το μωρο μου, να το προσεχω..

Καλυτερα σπιτι μας, θα κρατησει το μικρο η αδερφη μου και θα τα κανω εγω με το καλο!!

Αχ πραγματικα ειναι τοσα μα τοσα που νομιζω πως δεν υπαρχει χειροτερη...εχω 2 παιδαρους γιους (τι να κανω ειμαι ερωτευμενη μαζι τους..χιχιχι)το πιστευετε οτι δεν εχει δει τα εγγονια της...ουτε στη βαπτιση τους ηρθε...δεν νομιζω να υπαχει αυτο πουθενα.Ειναι μαλωμενη με ολους γυρω της οπως τα εγραψες κ εσυ ΝΟΥΝΟΥ.Τον κουνιαδο μου να φανταστητε ειναι 50 χροων κ δεν τον αφησε να παντρευει ολοες τισ ξυνιζαν...μονο με την κορη της την μια τα παει καλα για να μοιραζονται τις κακιες τους...με εχει προκαλεσει πολλες φορες αλλα ποτε δεν μαλωσα μαζι της .Φυσικα κ δεν της μιλαω πια ουτε καλημερα απο την στιγμη που δεν γνωριζει τα παιδια μου ειναι...για μενα μια ΞΕΝΗ .Το ξερω μπορει να σας κουραζω με τοσα που γραφω θα τα γραφω λιγαλιγα.ουφφφφφφφφφφφφ

κι εμενα πιο πολυ απο ολα μου την δινει που δεν ενδιαφερεται για τα παιδια κι αυτα τα καημενα ολο λενε εχουμε και μια ακομη γιαγια αλλα δεν μας θελει..γρρρ γαιδαρα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εμένα θέλει να είναι η..πρωταγωνίστρια.Να τα οργανώνει όλα εκείνη κ να περνάνε όλα απο το χέρι της.Σε σημείο που με έχει επηρεάσει κ δεν έχω πια δημιουργικότητα/χαρά/όρεξη να κάνω κάτι διαφορετικό με τον άντρα μου.Με έχει "ρίξει" κ δεν έχω όρεξη να κάνω τπτ. Πριν τον γνωρίσω κ αρχίσουμε τα "σόγια" ήμουν μια χαρά παιδί,με τα ενδιαφέροντα,τις παρέες,τις πρωτότυπες ιδέες μου.Πλέον κι εγώ η ίδια με έχω βαρεθεί! Μου λέει μια μα...κία,με χαλάει,και μετά κάθομαι με τα χέρια σταυρωμένα στην τηλεόραση,τρώω και μουγκρίζω.Μου έχει πετάξει ένα σωρό κακίες,αλλά και μόνο με το ύφος της μου λέει ένα σωρό.'Εχει την άποψη οτι είναι η πιο όμορφη,η πιο καλή νοικοκυρά,ο πιο καλός άνθρωπος,όλοι τη ζηλεύουν λέει(!!) κι εμείς δεν την φτάνουμε σε τπτ! :-P:-P:-P

y5yep3.png

κι εμενα πιο πολυ απο ολα μου την δινει που δεν ενδιαφερεται για τα παιδια κι αυτα τα καημενα ολο λενε εχουμε και μια ακομη γιαγια αλλα δεν μας θελει..γρρρ γαιδαρα

Δηλαδή τόση αντιπάθεια που της έχεις,θα ήθελες να έχει επιρροή στα παιδιά σου? Εγώ την φοβάμαι κ δεν την εμπιστεύομαι καθόλου να την αφήσω μόνη με την κόρη μου.Θα της περνάει ό,τι ιδέες θέλει αυτή.

y5yep3.png

Μετα απο 12 χρονια γαμου ε πλεον δεν περιμενω τπτ εδω τον αντρα μου στο περιθωριο λες κ δεν ειναι παιδι της...ο πεθερος ηταν καλος αλλα"εφυγε".Επειδη εχει ενα μαγαζι που δουλευει καλα νομιζει πως ολοι θελουμε τα λεφτα της κ ταχα θελεουμε να την διωξουμε απο την καρεκλατης .Εμεινε μονο με τα 2 απο τα 4 παιδια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...