Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Εμένα όλοι λένε τα καλύτερα γιατί γενικά το παίζει Αγία..Κι εγώ στην αρχή έτσι νόμιζα μέχρι που την γνώρισα καλύτερα κ είδα πόσο επιφανειακή είναι.

Σήμερα επέμενε οτι η όρεξή μου δεν άνοιξε με την εγκυμοσύνη αλλά επειδή εγώ το έριξα στο φαγητό. Συνεχώς σχολιάζει τα κιλά μου κ κάθε μήνα με ρωτάει "πόσα έβαλες?" με ένα χαμόγελο ΝΑ! Επίσης όποτε μπαίνει σπίτι ψιλαφά να δει αν είναι καθαρό κ γελάει ειρωνικά όταν λέω οτι έκανα δουλειές (καινούριο αυτό) με ρωτάει τι ώρα ξύπνησα (κι αυτό καινούριο) κ τί μαγείρεψα (κι αυτό!)

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα δεν με πειραζε να το λεω...με εκανε να μην θελω να το λεω

ε οχι και μαμα η λαμια

δηλαδή την έλεγες κ το έκοψες?

y5yep3.png

same here!Ανησυχώ για το πρώτο που είπες γιατί άμα δεν γίνεται το δικό της θα κλαουρίζει και θα κάνει σκηνές γενικότερα!

Ακριβώς τα ίδια κ με τον δικό μου αδελφό!!:-P

Σε θαυμάζω!'Εχω κάνει πολύ πιο light σχόλια κι ακόμα έχει να το λέει!

Εμένα δεν με έχει πια σαν κόρη της πολύ καιρό τώρα!!Μου μιλάει ψυχρά,τυπικά (παλιά με έλεγε και αγάπη της!!) και,ακόμα και ο τρόπος που προφέρει το όνομά μου είναι σπαστικός!

Εσυ απο δω κ περα κρατα τυπικη σταση κ μην λες κ τιποτα για τον αντρα σου μην ανοιγεις ποτε συζητηση για το τι κανευε κ αν ανοιγει αυτη να αλλαζεις θεμα.ε δε θα σε τρελανει κιολας!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

απο τωρα λεω

1.θα πηγαινω να βοηθαω οποτε μου ζητηθει

2.θα λεω τη γνωμη μου αμα και οποτε μου ζητηθει

3.θα αγαπαω τα κοριτσια μου γιατι τα αγαπησαν τα αγορια μου

4.οτι μου ζητησουν τα παιδια και το απαυτο τους αμα θελουν να τρυπησουν θα το επικροτω

5.δεν εχω κορες κι ετσι δεν θα εχω το αποκουμπι

6.θα προσπαθησω να ειναι πολυ αγαπημενα τα αγορια μου και δεν θα τα ξεχωρισω ποτε

ο δεκαλογος της μελλουσας πεθερας

7.θα ρωταω τις αναγκες του αλλου

8.αν ειναι να κανω κατι ψευτικο ετσι για να το κανω δεν θα το κανω ποτε

αν δεν κανω κατι απο αυτα ειπα τον αντρα μου να με διωξει

και 9.και τελευταιο οταν με το καλο παντρευτουν θα αποκοπουν απο την μαμα και θα εσωνται οι δυο εις σαρκα μιαν οπως λεει και η θρησκεια μας οποτε θα τους αντιμετωπιζω σαν ενα πλεον

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

απο τωρα λεω

4.οτι μου ζητησουν τα παιδια και το απαυτο τους αμα θελουν να τρυπησουν θα το επικροτω

6.θα προσπαθησω να ειναι πολυ αγαπημενα τα αγορια μου και δεν θα τα ξεχωρισω ποτε

και 9.και τελευταιο οταν με το καλο παντρευτουν θα αποκοπουν απο την μαμα και θα εσωνται οι δυο εις σαρκα μιαν οπως λεει και η θρησκεια μας οποτε θα τους αντιμετωπιζω σαν ενα πλεον

συμφωνω απολυτως τα ιδια ακριβως σκεφτομαι κ εγω....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

απο τωρα λεω

πωπω ΝΟΥΝΟΥ θα την τυπώσω!!Αν κ δεν έχω γιο ακόμα!

y5yep3.png

Εσυ απο δω κ περα κρατα τυπικη σταση κ μην λες κ τιποτα για τον αντρα σου μην ανοιγεις ποτε συζητηση για το τι κανευε κ αν ανοιγει αυτη να αλλαζεις θεμα.ε δε θα σε τρελανει κιολας!

Εγώ κάνω τη μαλ...ία κι όταν ανοίγει συζητήσεις,συμμετέχω!

y5yep3.png

αυτο που ηρθε η καλη νοικοκυρα να σου την πει με τρελαινει εμενα παιδια ειναι παρα πολυ τεμπελα κι ετσι δεν κανει καθολου δουλειες...ευτυχως αλλαζει σπιτια κι ετσι δεν χρειαστηκε η απεντομονωτικη ακομη....αλλα μας το παιζει καλη μαγειρισσα (παλια)εστελνε κανα φαι μονο για τον γιο της (τι γλυκια)αλλα πραγματικα δεν τρωγονται ασε που συχαινομαι μπλιαχ εκει που κανουν τα ποντικια; την αναγκη τους αυτη μαγειρευει...μια φορα μου ζητησε να φερω κατι απο την ντουλαπα της ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ και μεσα στα πεταμενα ρουχα ειχε ενα κουτι απο ντελιβερι με μουχλιασμενο γυροοοοοο!!!!!!(οπου γυρος σουβλακι για τις αθηναιες φιλες μου χαχαχα)

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

αυτο που ηρθε η καλη νοικοκυρα να σου την πει με τρελαινει εμενα παιδια ειναι παρα πολυ τεμπελα κι ετσι δεν κανει καθολου δουλειες...ευτυχως αλλαζει σπιτια κι ετσι δεν χρειαστηκε η απεντομονωτικη ακομη....αλλα μας το παιζει καλη μαγειρισσα (παλια)εστελνε κανα φαι μονο για τον γιο της (τι γλυκια)αλλα πραγματικα δεν τρωγονται ασε που συχαινομαι μπλιαχ εκει που κανουν τα ποντικια; την αναγκη τους αυτη μαγειρευει...μια φορα μου ζητησε να φερω κατι απο την ντουλαπα της ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ και μεσα στα πεταμενα ρουχα ειχε ενα κουτι απο ντελιβερι με μουχλιασμενο γυροοοοοο!!!!!!

'Οχι εμένα είναι καθαρή. Απλά μου τη δίνει που σχολιάζει κ ειρωνεύεται.Και μετά πάει κ στους εσπερινούς.Και περιμένει να της δίνω κ το μωρό!Κούνια που την κούναγε..

y5yep3.png

αμα ειναι καθαρη καλα κανει και ειναι για τον εαυτο της..εσυ ξερεις ποτε θα κανεις τις δουλειες σου...αμαν πια τι φοβαται μη και δεν μενει ο γιοκας στα καθαρα?δωστου και κανενα ξεσκονοπανο ΜΠΡΟΣΤΑ της να την σοκαρεις..τοτε ειναι που δεν θα σε χωνευει...αα εγω απο τωρα τους εκπαιδευω να τους παρουν ετοιμους τα κοριτσια μου

αλλωστε οι νεες γενιες δεν νομιζω να κληρονομησουν τα παλια κολληματα οι αντρες θα βοηθανε σε ολα εμενα παντως ο αντρας μου οταν ειναι σπιτι βοηθαει

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

αμα ειναι καθαρη καλα κανει και ειναι για τον εαυτο της..εσυ ξερεις ποτε θα κανεις τις δουλειες σου...αμαν πια τι φοβαται μη και δεν μενει ο γιοκας στα καθαρα?δωστου και κανενα ξεσκονοπανο ΜΠΡΟΣΤΑ της να την σοκαρεις..τοτε ειναι που δεν θα σε χωνευει...αα εγω απο τωρα τους εκπαιδευω να τους παρουν ετοιμους τα κοριτσια μου

Εγω τα χω χιλιοπει ποσο ανακατευοταν σπιτι με τις δουλειες μου κ πως της τα κοψα αυτα,επισης αθλια μαγειρισσα που ζηλευει τρελα επειδη με παινευουν για τα φαγητα μου, τοση ζηλεια που οταν ερχεται να μας δει δεν τρωει ποτε οτι φτιαχνω χαχαχα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...