Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

παντως οι ποντιες εχουν ενα κολλημα να εχουν τετοιες νυφες αυτο το χω διαπιστωσει κι οπως λες ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι παντου υπαρχουν και καλοι και κακοι

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα κι εμενα μια φορα με ξ@χεσε και μετα απο μια βδομαδα με πηρε τηλ σα να μη συμβαινει τιποτα ημουν αρρωστη και με ρωτησε αν θελω κατι και να μη στεναχωριεμαι

απαντηση

μπα απο ποτε ενδιαφερεσαι για μενα?και για κακη σου τυχη ενα κρυωματακι ειναι ΘΑ ΖΗΣΩ

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

εγω παντως την νυφη μας την αγαπαω γιατι Αγαπαει τον αδερφο μου και το "νιωθω"αυτο...δε μπα να ναι και στη ζουαζιλανδη ποσως με ενδιαφερει!!!

ειναι πολυ θετικο που σε υποστηριζει πααααααρα πολυ θετικο

Ετσι ειναι ρε γμτ ετσι,αλλα αυτες δεν καταλαβαινουν.να φανταστεις της ελεγε ο πεθερος μου καποια στιγμη "τι θες ρε παιδι μου κ τρωγεσαι με την κοπελα ο γιος μας ειναι ευτυχισμενος "κ αυτη μουρμουραγε κ του λεγε "δενξερεις εσυ"χαχαχα αστα τρελογκα εντελως...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

παντως οι ποντιες εχουν ενα κολλημα να εχουν τετοιες νυφες αυτο το χω διαπιστωσει κι οπως λες ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι παντου υπαρχουν και καλοι και κακοι

Α καλα εμενα εχει κ πολλες αδερφες κ ειναι ολες ιδια φαση με κεινη!μιλαμε να εβλεπες οταν με πρωτογνωρισαν υφος κ κοζαρισμα απο πανω μεχρι κατω ημασταν σαν ελληνικη ταινια αφου τα λεω του αντρα μου κ επειδη τις ξερει τι ειναι ολες γελαει!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

εννοειται πως μονο αυτη ξερει το καλο του παιδιου της ολοι οι αλλοι ειμαστε κομπαρσοι στο εργο που ανεβαζει...που παιζει ειπαμε η δικια σου?

Χαχα κ μενα στα τουρκικα καπου

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

το παιδι σου θα το βλεπει οποτε και αν αισθανεσαι ασφαλης να το αφησεις εσυ...οποτε μην ανησυχεις

οποτε με παιρνει τηλ δλδ παρα πολυ σπανια τη μιλαω..εγω επαψα να την παιρνω

μενουμε πολυ κοντα αλλα στην ψυχη ειμαστε τοσο μακρυα

ο αντρας μου ειναι ανιατη περιπτωση μαμακια παντα η μαμα εχει δικιο

same here!Ανησυχώ για το πρώτο που είπες γιατί άμα δεν γίνεται το δικό της θα κλαουρίζει και θα κάνει σκηνές γενικότερα!

Α ειναι πολυ οχια η γυναικα κ πονηρω...δεν παει να εξομολογηθει αυτη καλυτερα που το χρειαζεται στανταρ?αχ τι ωραια χριστιανη εντελως φαρισαια μιλαμε...
και εισαι κακια επειδη εισαι αθηναια η επειδη τον πηρες μακρια?

ο αδερφος μου που λατρευω ερωτευτηκε και παντρευτηκε αθηναια και ζουν στην αθηνα..ειναι τοσο ευτυχισμενος που εκτος που δεν επιτρεπει σε κανεναν να μιλησει κι εμεις δεν θελουμε να πουμε τιποτα γιατι περνανε πολυ καλα μεταξυ τους...ενταξει μας λειπουν αλλα μεχρι εκει...

Ακριβώς τα ίδια κ με τον δικό μου αδελφό!!:-P

οταν εμεινα εγκυος στο δευτερο (πολυ νωρις ο μεγαλος ηταν 8 μηνων)

μου ειπε τι το θελεις το δευτερο τοσο γρηγορα

απαντηση

εσενα θα ρωτησω ποτε θα κοιμηθω με τον αντρα μου?εξαλλου δεν μου εδειξες στο πρωτο οτι εχεις διαθεση να βοηθησεις οποτε να μη σε νοιαζει!!!σοκ επαθε

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ

Σε θαυμάζω!'Εχω κάνει πολύ πιο light σχόλια κι ακόμα έχει να το λέει!

Α δικια μου εισαι εσυ!και θυμηθηκα τωρα που μου χε πει μια φορα πιυ ειχε κανει κατι πολυ χοντρο κ δεν ηξερε πως να το μπαλωσει "εγω σε εχω σαν κορη μου" κ της λεω "σκεψου να μην με ειχες κιολας τι θα γινοταν!"χιχιχι

Εμένα δεν με έχει πια σαν κόρη της πολύ καιρό τώρα!!Μου μιλάει ψυχρά,τυπικά (παλιά με έλεγε και αγάπη της!!) και,ακόμα και ο τρόπος που προφέρει το όνομά μου είναι σπαστικός!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

α εσυ εχεις και κοπιες εμενα ο θεος προνοησε και εβγαλε ενα κομματι συλλεκτικο

με την αδερφη της ειναι στα δικαστηρια

με την νυφη επισης (την γυναικα του αδερφου της)

με την μια κορη δεν μιλανε

η αλλη ειναι κακια και διαιωνιζει το μισος για να αγαπαει μονο αυτην η μανουλα

ολες αυτες που προειπα ειμαστε κολλητες εκτος απο την κακια

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

α εσυ εχεις και κοπιες εμενα ο θεος προνοησε και εβγαλε ενα κομματι συλλεκτικο

με την αδερφη της ειναι στα δικαστηρια

με την νυφη επισης (την γυναικα του αδερφου της)

με την μια κορη δεν μιλανε

η αλλη ειναι κακια και διαιωνιζει το μισος για να αγαπαει μονο αυτην η μανουλα

ολες αυτες που προειπα ειμαστε κολλητες εκτος απο την κακια

Ναι ασε δοξα το θεο λεω που ειμαστε μακρυα γιατι δεν παλευονται αυτες ειναι παρα πολυ δεμενες μεταξυ τους κ ειναι καλες μονο μεταξυ τους φυσικα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

μη θαυμαζεις...παραδειγματισου χαχαχχα

οσοι την ξερουν λενε η ταδε βρηκε τον δασκαλο της

ελεγε σε αυτην την καρεκλα που καθομαι (του μαγαζιου)καμια δεν θα καθησει...μαντευετε τη συνεχεια

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

μη θαυμαζεις...παραδειγματισου χαχαχχα

οσοι την ξερουν λενε η ταδε βρηκε τον δασκαλο της

ελεγε σε αυτην την καρεκλα που καθομαι (του μαγαζιου)καμια δεν θα καθησει...μαντευετε τη συνεχεια

Ετσι λεγεται κ για μενα χαχα οτι βρηκε το μαστορα της ηθελε νυφουλα που την ελεγχε αλλα της εκατσα εγω....κ της ειχα πει καποια φορα "δεν ξερω τι νυφη ειχες στο νου σου οτι θα εχεις ομως σαρεσει δε σαρεσει αυτη ειμαι κ παρτο αποφαση οτι δεν θα γινω ετσι οπως θελεις εσυ"

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

εμενα δεν με πειραζε να το λεω...με εκανε να μην θελω να το λεω

ε οχι και μαμα η λαμια

Χαχαχαχα ε ναι ρε συ αυτο λεω κ εγω δηλαδη εμ εισαι τοσο κακια κ πονηρη μαζι μου εμ κ θες να σε λεω κ μαμα?δεν τρωω σ....τα καλυτερα!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...