Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

ειστε και εγκυουλες ακου την παλια νυφη την ελινα(λογω του οτι περιμενει το δευτερο..με το καλο)ετσι θα της πεις εσυ μου τον μεγαλωσες αλλα τωρα εχει εμενα και ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ οσο και να σε χαλαει..

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α καποτε μου χε πει πανω σε κατι που συζηταγαμε κ καλα με υφος οτι ξερει το παιδι της πολυ καλα(ασχετα που δεν τον ξερειχαχαχαχα)κ της ειπα "εσεις τον ξερετε σαν γιο σας αλλα εγω τον ξερω σαν συζυγο μου κ εμεις οι δυο ειμαστε ενα."ετσι να της πεις κ εδυ αλλη φορα...

Δεν είμαι κ ετοιμόλογη γμτ!! Ωραίο αυτό πάντως,όταν θα μου το ξαναπεί θα το χρησιμοποιήσω!Μία φορά που τον ήθελε κ στο τηλ κ ακούστηκε αναστατωμένη της είπα "τι έγινε?" κ μου είπε "δεν σε αφορά!"

κοριτσια αγνοειστε τες σημασια μη δινετε και φυσικα δεν θα εξομολογηθεις θα το κανεις οποτε και αν το θες εσυ

κι εμενα η γλυκια μου της εκκλησιας ειναι απο αυτες με τους μεγαλους σταυρους...

Το θέμα είναι οτι νιώθω πολύ κοντά στη Θρησκεία (σίγουρα όχι με τον συμβατικό τρόπο) αλλά με τον τρόπο της κ την ψευτιά της με απομακρύνει!!

ειστε και εγκυουλες ακου την παλια νυφη την ελινα(λογω του οτι περιμενει το δευτερο..με το καλο)ετσι θα της πεις εσυ μου τον μεγαλωσες αλλα τωρα εχει εμενα και ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ οσο και να σε χαλαει..

Αυτή μια φορά μ είπε κ όλας σε μέσες άκρες οτι δεν μας θεωρεί ερωτευμένους.Το θέμα είναι οτι ούτε 5 λεπτά να τη δω δεν μπορώ!!!Νευριάζω αμέσως!!!:-(:sad::-(

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

ειναι και οι ορμονες σου ...ξερω εγω τοτε ηθελα να την πνιξω..κι οσο αυτη θα λεει τοσο εσυ θα απαντας!!!ειναι δυνατον δε σε αφορα??

Οσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να τη νιώσω δικό μου άνθρωπο,με ξενερώνει με αυτά που λέει!!Οταν τη βλέπω αναστατώνομαι..και καλά τώρα,την αποφεύγω..μετά με το παιδί τί γίνεται?

εχω και αγορια παναθεμα με προσευχομαι καθε μερα να μην γινω σαν αυτην..

Δεν θα γίνεις!Θα μπαίνεις εδώ κ θα στα θυμίζουμε ;)

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Οσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να τη νιώσω δικό μου άνθρωπο,με ξενερώνει με αυτά που λέει!!Οταν τη βλέπω αναστατώνομαι..και καλά τώρα,την αποφεύγω..μετά με το παιδί τί γίνεται?

Δεν θα γίνεις!Θα μπαίνεις εδώ κ θα στα θυμίζουμε ;)

το παιδι σου θα το βλεπει οποτε και αν αισθανεσαι ασφαλης να το αφησεις εσυ...οποτε μην ανησυχεις

οποτε με παιρνει τηλ δλδ παρα πολυ σπανια τη μιλαω..εγω επαψα να την παιρνω

μενουμε πολυ κοντα αλλα στην ψυχη ειμαστε τοσο μακρυα

ο αντρας μου ειναι ανιατη περιπτωση μαμακια παντα η μαμα εχει δικιο

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Σε ευχαριστω πολυ!ναι κι εγω εχω εμπειρια πισ κ εχω μαθει κ τα κολπα της απο το 2004 που ειμαι μαζι με τον αντρα μου.το θεμα ειναι οτι κι γω απανταω κ φυσικα ειμαι πια κ με τη βουλα κακια νυφη...α επισης κ η αθηναια που της τον πηρα το γιοκα... Κι εμενα τους ενοιαζε να βγει ο απογονος του φοβερου σογιου,τωρα που περιμενω κ το κοριτσακι μου το χουνχεσμενο μονο ο γιος μου τους ενδιαφερει που χει κ το ονομα του παππου..δεν πειραζει ομως γιατι κ σε αυτο ειχα απαντησει καταλληλως!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Δεν είμαι κ ετοιμόλογη γμτ!! Ωραίο αυτό πάντως,όταν θα μου το ξαναπεί θα το χρησιμοποιήσω!Μία φορά που τον ήθελε κ στο τηλ κ ακούστηκε αναστατωμένη της είπα "τι έγινε?" κ μου είπε "δεν σε αφορά!"

Το θέμα είναι οτι νιώθω πολύ κοντά στη Θρησκεία (σίγουρα όχι με τον συμβατικό τρόπο) αλλά με τον τρόπο της κ την ψευτιά της με απομακρύνει!!

Αυτή μια φορά μ είπε κ όλας σε μέσες άκρες οτι δεν μας θεωρεί ερωτευμένους.Το θέμα είναι οτι ούτε 5 λεπτά να τη δω δεν μπορώ!!!Νευριάζω αμέσως!!!:-(:sad::-(

Α ειναι πολυ οχια η γυναικα κ πονηρω...δεν παει να εξομολογηθει αυτη καλυτερα που το χρειαζεται στανταρ?αχ τι ωραια χριστιανη εντελως φαρισαια μιλαμε...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

και εισαι κακια επειδη εισαι αθηναια η επειδη τον πηρες μακρια?

ο αδερφος μου που λατρευω ερωτευτηκε και παντρευτηκε αθηναια και ζουν στην αθηνα..ειναι τοσο ευτυχισμενος που εκτος που δεν επιτρεπει σε κανεναν να μιλησει κι εμεις δεν θελουμε να πουμε τιποτα γιατι περνανε πολυ καλα μεταξυ τους...ενταξει μας λειπουν αλλα μεχρι εκει...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

οταν εμεινα εγκυος στο δευτερο (πολυ νωρις ο μεγαλος ηταν 8 μηνων)

μου ειπε τι το θελεις το δευτερο τοσο γρηγορα

απαντηση

εσενα θα ρωτησω ποτε θα κοιμηθω με τον αντρα μου?εξαλλου δεν μου εδειξες στο πρωτο οτι εχεις διαθεση να βοηθησεις οποτε να μη σε νοιαζει!!!σοκ επαθε

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

και εισαι κακια επειδη εισαι αθηναια η επειδη τον πηρες μακρια?

ο αδερφος μου που λατρευω ερωτευτηκε και παντρευτηκε αθηναια και ζουν στην αθηνα..ειναι τοσο ευτυχισμενος που εκτος που δεν επιτρεπει σε κανεναν να μιλησει κι εμεις δεν θελουμε να πουμε τιποτα γιατι περνανε πολυ καλα μεταξυ τους...ενταξει μας λειπουν αλλα μεχρι εκει...

Οχι ο αντρας μου εφυγε απο μικρος απο το σπιτι του για να δουλεψει16 ηταν κ μετα στα 19 ηρθε αθηνα κ εγκατασταθηκε μονιμα δεν τον εφερα εγω.αλλα ειμαι αθηναια κ την χαλασε γιατι ηθελε κ ντοπια μπας κ γυρισει πισω...κ φυσικα ειναι κολλημενη εντελως μαζι του κ θεωρει οτι της τον πηρα... Ασχετα που ο δικος μου δεν ειναι καθολου μαμακιας κ δεν την αφηνει να ανακατευεται,τα σκηνικα της τα χει κανει...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

εγω παντως την νυφη μας την αγαπαω γιατι Αγαπαει τον αδερφο μου και το "νιωθω"αυτο...δε μπα να ναι και στη ζουαζιλανδη ποσως με ενδιαφερει!!!

ειναι πολυ θετικο που σε υποστηριζει πααααααρα πολυ θετικο

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

οταν εμεινα εγκυος στο δευτερο (πολυ νωρις ο μεγαλος ηταν 8 μηνων)

μου ειπε τι το θελεις το δευτερο τοσο γρηγορα

απαντηση

εσενα θα ρωτησω ποτε θα κοιμηθω με τον αντρα μου?εξαλλου δεν μου εδειξες στο πρωτο οτι εχεις διαθεση να βοηθησεις οποτε να μη σε νοιαζει!!!σοκ επαθε

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ

Α δικια μου εισαι εσυ!και θυμηθηκα τωρα που μου χε πει μια φορα πιυ ειχε κανει κατι πολυ χοντρο κ δεν ηξερε πως να το μπαλωσει "εγω σε εχω σαν κορη μου" κ της λεω "σκεψου να μην με ειχες κιολας τι θα γινοταν!"χιχιχι

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...