Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Εμας απο μουρμουρα ξεκινησε ( και οχι απο την πλευρα μου) και κατεληξε σε καυγαδες και σε ψυχρες σχεσεις.Και οσο σιγονταρει και η μανουλα ......ακρη δεν προκειται να βγει.

Εμένα η μουρμούρα ξεκίνησε απο μένα,γιατί πετάει μλκς αυτή κ αυτός δεν λέει τπτ,και πάντα τη δικαιολογεί ό,τι κ να πει! Θεωρεί οτι η μάνα του είναι Αγία,και δεν σκέφτεται άσχημα για κανέναν! Πέρσι είχα κάνει γενική το καλοκαίρι κ μου λέει αυτή μπροστά σε έναν συγγενή τους "μπα τι σε έπιασε κ καθάρισες??" (εν τω μεταξύ δούλευα 12ωρα κ τα έκανα όλα μόνη μου ενώ αυτή δεν δουλεύει κ όποτε κάνει γενική φέρνει 2 καθαρίστριες) κ του το είπα μεταξύ σοβαρού κ αστείου κ του λέω "αχ πώς τα λέει η μάνα σου,δεν την παρεξηγώ όμως" κ μου λέει ο δικός μου "αυτό έλειπε,να την παρεξηγήσεις!!" Απο κει έπρεπε να πάρω πρέφα!! Είναι κρίμα όμως,να βρίσκεις τον άνθρωπό σου,να ταιριάζετε σε όλα κ να σας τα χαλάει η μάνα του με τον τρόπο της!! Πάντως,αν τα ήξερα αυτά πριν,δεν θα προχωρούσα με τον άνθρωπο αυτόν κ ας τον λατρεύω..

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ε ναι..μετά φέρνουν γκρίνια στο ζευγάρι και τσακώνεται μονίμως,οπότε δεν μένει και τπτ άλλο να κάνουν!!

y5yep3.png

Καλημέρες!!

Ρένα μην τα λες αυτά κ επηρεάζομαι!! Χτες πάλι εφιάλτες έβλεπα! 'Εβλεπα ότι του βρήκε κ γκόμενα στο τέλος!!

Είναι πολλές οι φορές πάντως που πιστεύω οτι δεν το χειρίστηκα καλά κ οτι θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα τώρα..τι να πω!!Εσένα τι συνεχίζει να κάνει δηλαδή??

y5yep3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!

Καλα ειστε?

Τι ονειρα παιδι μου βλεπεις?

Να σε πω κατι?Και γκομενα να του βρει ..αμα ο δικος σου την π@@@(σορρυ κιολας) αυτος φταιει οχι η μανα του!!

Ασε την πεθερα...τον ανδρα σου να στρωσεις σιγα σιγα

Καλημέρες!!

Ρένα μην τα λες αυτά κ επηρεάζομαι!! Χτες πάλι εφιάλτες έβλεπα! 'Εβλεπα ότι του βρήκε κ γκόμενα στο τέλος!!

Είναι πολλές οι φορές πάντως που πιστεύω οτι δεν το χειρίστηκα καλά κ οτι θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα τώρα..τι να πω!!Εσένα τι συνεχίζει να κάνει δηλαδή??

Του βαζει διαρκως λογια, του κανει ολα τα χατηρια για να του δειχνει και καλα οτι ειναι πολυ καλος ανθρωπος, τωρα τελευταια τον εχει πεισει οτι εγω φταιω που δεν βλεπει το παιδι (τ'άκουσαμε κι αυτο ) και πολλα αλλα.Βεβαια το θεμα δεν ειναι ποσο κακια και πονηρη ειναι αυτη αλλα ποσο ηλιθιος ειναι ο αντρας μου.......

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Τα ιδια λεμε Ρενα!

Αυτο ειναι...οσο κακιασμενες να ειναι οι πεθερες..αυτοι που εχουν ολη την ευθυνη ειναι οι γιοι τους!

Ακριβως.....συγνωμη αλλα εχω την απαιτηση 42 χρονων γαιδαρος να μπορεις να σκεφτεις και να κρινεις μονος σου.....

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Του βαζει διαρκως λογια, του κανει ολα τα χατηρια για να του δειχνει και καλα οτι ειναι πολυ καλος ανθρωπος, τωρα τελευταια τον εχει πεισει οτι εγω φταιω που δεν βλεπει το παιδι (τ'άκουσαμε κι αυτο ) και πολλα αλλα.Βεβαια το θεμα δεν ειναι ποσο κακια και πονηρη ειναι αυτη αλλα ποσο ηλιθιος ειναι ο αντρας μου.......

Πωπωωωω τα ίδια!!:-(

y5yep3.png

πω ρε Ρενα τι σπασιμο κ αυτο??στο τελος να τους στειλουμε στισ μανες τους να τους χαιροντε!εχω κ την πεθερα με την κολητη της που προσπαθουν να χωρισουν τον γιο της φιλης γιατι δεν χωνευουν αυτη που τα εφτιαξε!ναι ναι,η πεθερα μου το λεει στεγνα,εχει φρηκαρει η φιλη κ κανουν σχεδια μαζι!!

rbOEp3.png

Λοιπόν άλλαξα γνώμη!Τι,πιο έξυπνες είναι δηλαδή αυτές? Του κάνει τα χατήρια αυτή? Κάνε τα κι εσύ!Το παίζει καλός άνθρωπος εκείνη? Τα ίδια κι εσύ!Πονηρή αυτή?Πονηρή κι εσύ!!Κι εσύ μπροστά του να λες τα καλύτερα όπως κάνει και αυτή!! Ε δεν το κατάλαβα πια, μα.....κες είμαστε εμείς???!!!!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...