Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Εντάξει δεν λέμε ότι θα αποτύχεις άλλη εποχή αλλά είναι ένα θετικό ότι ο καιρός είναι καλύτερος Κ η ψυχολογία πιο ανεβασμένη στους περισσότερους ανθρώπους τουλάχιστον . .. 

Όλη η φύση ανθίζει την άνοιξη Κ το καλοκαίρι ο άνθρωπος δεν λειτουργεί ανάποδα . Άσχετα που το έχουμε ξεχάσει ότι πάμε παράλληλα με την φύση το σώμα κάποια πράγματα τα θυμάται. 

Θα διαφωνήσω με αυτό , οι περισσότεροι έχουν γενέθλια Σεπτέμβρη και Μάιο. Οι τοπ μηνεσ Στις γεννήσεις. Ανοιξιάτικα μωράκια και καλοκαιρινά. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με τον οργανισμό και που μένεις. 
      πολλές χάνουν κύκλους το καλοκαίρι από την ζέστη και την θάλασσα. Άλλοι έχουν αλλεργίες, και αυτό το μια ζεστή μια κρύο γιατί πλέον δεν έχουμε άνοιξη, ταλαιπωρεί περισσότερο τον οργανισμό από τον καθαρό χειμώνα. 

Είχα διαβάσει και σε ξένα site ότι έχει φανεί πως καλύτερα αποτελέσματα στις διεγέρσεις έχεις τους ποιο κρύους μήνες. 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ! Ξέρω πως είναι η πρώτη φορά. Όσες το νιώσαμε μια και δυο και τρεις , πάντα πονάει το ίδιο. Ισως η πρώτη φορά ποιο πολύ γιατί πας με προσδοκίες πολλές και μετά σκέφτεσαι έντονα τα λάθη που πιστεύεις ότι μπορεί να έχουν γίνει για να μην ξανά γίνουν. Μακάρι να τα καταφέρναμε με την πρώτη και το ιδανικό να μην φτάναμε ως εδώ. Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι η αμη είναι ενδεικτική τιμή ποσότητας και όχι ποιότητας. Επίσης μπορεί να μην σου ταίριαξε το πρωτόκολλο. Εγώ έχω χαμηλή αμη και ο γιατρός μου μου είπε ότι ακόμα για πολλούς αυτή η εξέταση για το πόσο ισχύει αμφισβητείτε. Υπάρχουν αμφιβολίες. Και από βλαστοκύστες στα 18 ωάρια γιατί έχω πολυκυστικών εκανα μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες με 4 μπροστά όμως. Οχι 5 και 6 που διαβάζω από τόσες κοπέλες. Εμάς στον σύζυγο που φαίνεται εκει το θέμα δεν έχουν κάνει dfi. Μόνο σπερμοδιάγραμμα. Ακόμα και τα κέντρα μπνο στον γυναικείο παράγοντα κολλάνε. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Επισης, έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα «πρόβλημα» κολλάνε σε αυτό. Δεν κοιτάνε αν υποβόσκει και τίποτα άλλο. Σαν να τους βολεύει να ρίχνουν απλά ευθύνες. Πχ σε σένα θα λένε μόνο για την αμη. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Αχ βρε κορίτσια μου λειψατε!!τα χε παίξει το Ίντερνετ κ μέχρι να το φτιάξουν ήμουν σ αναμμένα κάρβουνα τι πεθεροιστοριες έχασα!!έχω και νέα επεισόδια να σας διηγηθω!!χτες είχαμε παει για φαγητό στην πεθερά και ενώ τρωγαμε άρχισε ο πεθερος να λέει στο μωρο θα ρχομαι να σε παίρνω να πηγαίνουμε βόλτες μέχρι το βράδυ,όχι εγω,θα μένουμε μαζί Σαββατοκύριακα,όχι εγω κ πετάγεται εκεί η πεθερά μου κ λέει κι εγω που τον αφηνα στη μάνα μου τι έπαθε;;όλα πια νομίζετε ότι τα ξέρετε εσείς οι καινούριες !!ε ναι της λέω έχετε απόλυτο δίκιο!μπράβο κορίτσι μου μου λένε μ ένα στόμα μια φωνή!κι εγω στη μαμα μου θα τον αφήνω συνεχίζω!παγωτο τα πεθερικά!!

swsth!!!k egw me liga logia k plagia ths exv dosei na katalabei oti mwro giok sto spiti ths,na koimate k na menei ekei.as kanei diko ths an 8elei.8a to blepei alla mazi mou.siga mhn t afinoume s aytes tis kakiasmenes!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

swsth!!!k egw me liga logia k plagia ths exv dosei na katalabei oti mwro giok sto spiti ths,na koimate k na menei ekei.as kanei diko ths an 8elei.8a to blepei alla mazi mou.siga mhn t afinoume s aytes tis kakiasmenes!!

Να σου πω την αλήθεια μου αν δν κόψει τις πατατιες του στυλ η γιαγιά τα κάνει όλα καλύτερα απο τη μαμα μπροστά στο παιδι μονή της δν πρόκειται να το δει ποτέ!αν τα λέει αυτά μπροστά μου φαντασου τι θα λέει απο πίσω μου

Να σου πω την αλήθεια μου αν δν κόψει τις πατατιες του στυλ η γιαγιά τα κάνει όλα καλύτερα απο τη μαμα μπροστά στο παιδι μονή της δν πρόκειται να το δει ποτέ!αν τα λέει αυτά μπροστά μου φαντασου τι θα λέει απο πίσω μου

kai auto,alla to xeirotero pou skeftomai k egw gian mena einai otan 8a gennhsw 8a er8ei na kanei thn eksypnh,8a erxete ka8e mera taxa na me voh8isei,8a leei fere na to alaksw egw pou kserw,ase na to kanw banio egw,mexrh kai gala einai ikanh na bgalei gia na tou dwsei.apo twra proetimazw ta neura mou!!!!!

rbOEp3.png

Το καλύτερο απ' όλα είναι όταν οι γιαγιάδες-παππούδες θέλουν να την πουν στη μαμά ή στον μπαμπά του μωρού κι απευθύνονται στο βρέφος!!

Αυτό έχει πραγματικά πολύ πλάκα

Οσες το έχετε ζήσει θα συμφωνήσετε

Οι υπόλοιπες θα το ζήσετε και δεν θα το πιστεύετε

Διαφημίσεις

Το καλύτερο απ' όλα είναι όταν οι γιαγιάδες-παππούδες θέλουν να την πουν στη μαμά ή στον μπαμπά του μωρού κι απευθύνονται στο βρέφος!!

Αυτό έχει πραγματικά πολύ πλάκα

Οσες το έχετε ζήσει θα συμφωνήσετε

Οι υπόλοιπες θα το ζήσετε και δεν θα το πιστεύετε

συμφωνώ απόλυτα!!! σου ερχεται να την κρεμάσεις ανάποδα όταν ακούς "βρε γιατί δεν φοράς την ζακέτα σου??? θα κρυώσεις! γιατί δεν είπες της μαμάς να σου την φορέσει?? αχ θα την κρεμάσω την μαμά σου!! (το μωρό ήταν μωρό όμως δηλαδή 3-4 μηνών όταν τα άκουγα από την πεθερά μου) πλεον δεν την απαντάω. Κανω οτι δεν ακουω διοτι θα την βρίσω!!!!!!!!

συμφωνώ απόλυτα!!! σου ερχεται να την κρεμάσεις ανάποδα όταν ακούς "βρε γιατί δεν φοράς την ζακέτα σου??? θα κρυώσεις! γιατί δεν είπες της μαμάς να σου την φορέσει?? αχ θα την κρεμάσω την μαμά σου!! (το μωρό ήταν μωρό όμως δηλαδή 3-4 μηνών όταν τα άκουγα από την πεθερά μου) πλεον δεν την απαντάω. Κανω οτι δεν ακουω διοτι θα την βρίσω!!!!!!!!

Αχ πόσο σε νιώθω να ξερες!εμένα το κάνει συνέχεια κ έτσι έβαλα μπροστα τον άντρα μου.με αφορμή το εμβόλιο του μωρού που έλεγε συνέχεια θα τον δειρω τον παιδιατρο που σε πονεσε κλπ του λέω πολυ γλυκά αγάπη μου μήπως δν είναι σωστό να περνάμε τέτοια μνμτ στο παιδι;και τώρα οπότε την ακούει να λέει αχ την παλιομαμα δν έκανε το ένα δν έκανε το άλλο της τη λέει.όχι ότι αλλάζει τίποτα αυτή συνεχίζει ακάθεκτη!selestina όσο μπορείς κοψ της τη φορα!

auth aurio pourno pourno 8a mou er8ei aurio,entometaksi egw exw na paw sto ika na dosw aimataki k exw rantevou 8.30 kai ths to lev oti 8a lypw kai 8a er8ei pio nwris prin fygw dld na thn afhsw spiti kai 8a me perimenei kai ths lew 8a su parw thl na ksekinhseis otan 8a gurnaw kai leei egw 8a er8w kai mhn stenaxwriese an den exeis strwsei to krebati 8a sto kanw egw!!!ouaaaa eleos re paidia,8a mou pesoun ta malua!!!

rbOEp3.png

αυτο που θελεουν να περασουν μηνυματα μεσα απτο παιδι μου τσιτωνει το νευρικο μου συστημα!!!!και μενα το κανει αλλα οταν δεν αντεχω αλλο της απανταω και εγω με τον ιδιο τροπο!!!μαριαννα μου να ζησετε, ναστε αγαπημενοι και ευτυχισμενοι με τον αντρουλη σου.εμενα ουτε καν τα θυμουνται αυτα!!!μονο τα γενεθλια των παιδιων τους-παιρνουν και γλυκα να κερασουν τη γειτονια!!

Μαριάννα μου να ζήσετε!!

Κι όσο για τους μουσαφιραίους που σας κουβαλήθηκαν τι να πω...Διακριτικότητα μηδέν

Εγώ τα έχω κομμένα αυτά.Και γιορτές και επέτειο και γενέθλια

Λέω ότι δεν γιορτάζω και δεν δέχομαι

Και καλώ όποιους θέλω

κοριτσια μου σας ευχαριστω μια μια για τις ευχες σας!!!!

το θεμα ηταν οτι δεν γιορταζαμε.δεν ειμαι σε θεση ακομα με τις ναυτιες που εχω.μονοι τους ηρθαν :evil: κι ας ξερουν οτι δεν μπορω.

χθες πηγαμε στην πεθερα μου.ηθελε να μας δειξει το στολισμενο σπιτι κι αρχισε.αχ!!!αν ειχαμε λεφτα τωρα θα σας τα ψωνιζα ολα εγω του μωρου.ενα φορμακι ομως θα το παρω εστω κι ενα κουβερτακι.δεν χρειαζεται της λεω.τις αναγκες του μωρου θα τις καλυψουν οι γονεις ειτε υλικες ειτε συναισθηματικες.

GLAEp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου σας ευχαριστω μια μια για τις ευχες σας!!!!

το θεμα ηταν οτι δεν γιορταζαμε.δεν ειμαι σε θεση ακομα με τις ναυτιες που εχω.μονοι τους ηρθαν :evil: κι ας ξερουν οτι δεν μπορω.

χθες πηγαμε στην πεθερα μου.ηθελε να μας δειξει το στολισμενο σπιτι κι αρχισε.αχ!!!αν ειχαμε λεφτα τωρα θα σας τα ψωνιζα ολα εγω του μωρου.ενα φορμακι ομως θα το παρω εστω κι ενα κουβερτακι.δεν χρειαζεται της λεω.τις αναγκες του μωρου θα τις καλυψουν οι γονεις ειτε υλικες ειτε συναισθηματικες.

Ασε , και μας θα μας επαιρνε, θα μας βοηθουσαν , αλλα η κορη μου εφτασε 11 μηνων και ακομα τα περιμενουμε!!!!! Ουτε ενα κουτι γαλα δεν εχουμε δει απο αυτους!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

πραγματικα εχω βαρεθει να ακουω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.

μας την ειπε κιολας επειδη πηραμε τη μπαταρια του νιπτηρα στο μπανιο χαμηλη και δεν θα μπορει να κανει μπανιο το παιδι.χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!εν ετη 2011 εχουν βγει μπανιεριτσες ωραιοτατες για μωρακια της λεω.σε αυτα θα κανω ΕΓΩ και ο συζυγος μπανακι το μωρο.δεν χωραμε ολοι μεσα στο μπανιο.

GLAEp3.png

Σε φάσεις που έτυχε να είναι μπροστά όταν έκανα κάποια παρατήρηση στο μικρό, έλεγε στο μικρό : μην μαλώνεις το παιδάκι μαμά, είναι καλό παιδάκι !!!, ντα θα κάνουμε τη μαμά αν μαλώνει το παιδάκι !!

Σε φάσεις που έτυχε να είναι μπροστά όταν έκανα κάποια παρατήρηση στο μικρό, έλεγε στο μικρό : μην μαλώνεις το παιδάκι μαμά, είναι καλό παιδάκι !!!, ντα θα κάνουμε τη μαμά αν μαλώνει το παιδάκι !!

επισης έλεγε συνέχεια στο μωρό οχι αυτό καλη μου φωνάζει η μαμά. Οχι αυτό καλη μου θα μας δειρει η μαμά. Οχι το άλλο καλή μου θα μας μαλώσει η μαμά. τα πήρα και εγώ και λεω στον άνδρα μου τι θα γίνει?? αυτό δεν είναι σωστό θα πρέπει να της το κόψουμε. Οπως πάντα τίποτα δηλαδή σιωπή. Την επόμενη φορά της είπα ευγενικά αν και ήθελα να την βρίσω. Ξέρετε δεν είναι σωστό να της λέμε οτι κάποιος "αλλος" θα την μαλώσει αν κάνει κάτι που δεν είναι σωστο. Θα πρεπει να της δείχνετε και να της εξηγειτε απλά τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει και όχι να την φοβερίζετε οτι θα την μαλώσει η μαμά της ή ο μπαμπάς της. Αν και μόνο για εμένα έλεγε για την γιο της φυσικά όχι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...