Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Εαν τον ηθελε τον γιο μου λεει?δικο της τον ηθελε αλλα της κοπηκε ο βηχας...οταν της ειπα για την εγκυμοσυνη μιλαγε για ολους πως θα ναιμε το παιδι κ καλα πω πω χαρα ο αντρας της παππους αυτη γιαγια ο κουνιαδιος θειιος ο γιος της μπαμπας κ εγω πουθενα ουτε ενα συγχαρητηρια σαν να μιλαγα ε με μια ξενη.οχι με τη μανα του εγγονιου τ ης.εγω ηξερ α οτι με βλεπει σαν την παιδομηχανη κ το παιδι ηταν του γιου της μονο.αυτα ομως της κοπηκαν στην πορεια. για να μην πω που λεγαν να το δωσω 3 μηνων να το παρουν αυτοι στο χωριο να το μεγαλωνουν μερικους μηνες....σηκωθηκαν τα μαλλια τοτε.

Ναι ναι έτσι!!Τα ίδια!!! "παιδομηχανή" όπως και "παρένθετη μητέρα" νιώθω κι εγώ! Κι εμένα αναφέρει το μωρό μόνο σαν χαρά του γιου της,που θα γίνει μπαμπάς και τους υπόλοιπους σαν να πάει λέγοντας! Και βλέπω και τον άντρα μου να έχει τέτοιες τάσεις σιγά σιγά (να μιλάει λες κ το παιδί είναι μόνο δικό του).Να στραβοκοιτάει αυτή άμα μας βλέπει ευτυχισμένους,να μιλάμε για το παιδί μας,ή όταν με φιλάει ο άντρας μου..και κατα τ'άλλα με αγαπάει λέει!!

Πάντως πριν μείνω έγκυος ήταν μια χαρά ρε συ..με εκτιμούσε πολύ! Να δεις αγάπη που με είχε!Μετά χάλασε!Με το μωρό!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω ειμαιιιι!!!γιατι ρε Ελινα δεν το εδωσες κ εσυ να στο κανουν φανταρο κ μετα το επαιρνες πισω.δικο σου θα ειναι δε στο τρωνε!ετσι με ειχε πει εμενα"δικο σου θα ειναι δεν στο τρωμε''!!

rbOEp3.png

εδω ειμαιιιι!!!γιατι ρε Ελινα δεν το εδωσες κ εσυ να στο κανουν φανταρο κ μετα το επαιρνες πισω.δικο σου θα ειναι δε στο τρωνε!ετσι με ειχε πει εμενα"δικο σου θα ειναι δεν στο τρωμε''!!

:lol::lol::lol:ναι και μετα φανηκα εγω ξινη και κακια που δεν το εδωσα η κακουργα...:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ναι ναι έτσι!!Τα ίδια!!! "παιδομηχανή" όπως και "παρένθετη μητέρα" νιώθω κι εγώ! Κι εμένα αναφέρει το μωρό μόνο σαν χαρά του γιου της,που θα γίνει μπαμπάς και τους υπόλοιπους σαν να πάει λέγοντας! Και βλέπω και τον άντρα μου να έχει τέτοιες τάσεις σιγά σιγά (να μιλάει λες κ το παιδί είναι μόνο δικό του).Να στραβοκοιτάει αυτή άμα μας βλέπει ευτυχισμένους,να μιλάμε για το παιδί μας,ή όταν με φιλάει ο άντρας μου..και κατα τ'άλλα με αγαπάει λέει!!

Πάντως πριν μείνω έγκυος ήταν μια χαρά ρε συ..με εκτιμούσε πολύ! Να δεις αγάπη που με είχε!Μετά χάλασε!Με το μωρό!

Θα στρωσει ο αντρας σου μολις γεννηθει θα δεις θα αλλαξει κατα πολυ...

Και οσο για την πεθερα σου ετσι και η δικια μου ξινιζε που μας εβλεπε αγαπημενους αλλα τωρα μετατεθηκε ο ανταγωνισμος στον εγγονο και εφυγε καπως απο τον γιο της.Κατι τετοιο ψιλιαζομαι θα γινει και με σας...

Υπομονη εσυ μεινε σταθερη κοιτα το παιδακι σου και τον αντρουλη σου και μην της δινεις σημασια,οτι δεν σου αρεσει που θα λεει και θα κανει στο παιδι θα το ξεκαθαριζεις χωρις δευτερη κουβεντα και θα ησυχασεις.ΑΝ την χαλασει ξυδακι, θα το συνηθισει...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Θα στρωσει ο αντρας σου μολις γεννηθει θα δεις θα αλλαξει κατα πολυ...

Και οσο για την πεθερα σου ετσι και η δικια μου ξινιζε που μας εβλεπε αγαπημενους αλλα τωρα μετατεθηκε ο ανταγωνισμος στον εγγονο και εφυγε καπως απο τον γιο της.Κατι τετοιο ψιλιαζομαι θα γινει και με σας...

Υπομονη εσυ μεινε σταθερη κοιτα το παιδακι σου και τον αντρουλη σου και μην της δινεις σημασια,οτι δεν σου αρεσει που θα λεει και θα κανει στο παιδι θα το ξεκαθαριζεις χωρις δευτερη κουβεντα και θα ησυχασεις.ΑΝ την χαλασει ξυδακι, θα το συνηθισει...

Ο ανταγωνισμός με το παιδί ήδη υπάρχει..γιατί πάντα ήθελε κορίτσι κ δεν το έκανε!Δεν σου έχω πει οτι αποκαλεί το παιδί μου "όνειρο ζωής" κι οτι δήλωσε οτι "εγώ αυτό το μωρό θα το γεννήσω,δεν θα είμαι η γιαγιά του"??? Αφού ώρες ώρες νομίζω οτι θέλει να παντρευτεί τον άντρα μου κ να μεγαλώσουν μαζί το εγγόνι της!!:lol::lol::lol:

Απλά τον άντρα μου δεν ξέρω πώς να χειριστώ..νομίζω οτι τα έχω κάνει σκ...ά με την γκρίνια μου!

y5yep3.png

Ναι ρε,για μένα καλή κουβέντα καμιά,κι άμα πει κανείς καλή κουβέντα για μένα ή δει οτι με συμπαθεί κάποιος,να δεις πώς στραβώνει το στόμα της!!! Και όλο λέει τα καλύτερα για τους δικούς μου,αλλά ούτε ένα σχόλιο για μένα,σαν να μου λέει "όλοι καλοί μόνο εσύ βγήκες έτσι!!" Να πούμε και του στραβού το δίκιο,το ίδιο κάνω κι εγώ,όταν μου λένε οτι είναι καλή γυναίκα μονολογώ "ναι..ναι.." αλλά μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο!! 'Οταν όμως προσπάθησα να το ξεκαθαρίσω με κουβέντα,μου είπε οτι "εμείς σε αγαπάμε όλοι"..βρε τι εννοεί αγάπη ρε κορίτσια,θα τρελαθούμε!!!"

Εμένα όμως ο άντρας μου Ελίνα δεν με στηρίζει.Μπορεί να μου δείχνει πολλή τρυφερότητα και αγάπη,αλλά δεν με υποστηρίζει μπροστά τους κι ούτε με επαινεί! Ελπίζω τώρα με το μωρό να αλλάξουν τα πράγματα..άσε μην με πάρουν τα ζουμιά τώρα!Νιώθω πολύ down σήμερα!Πού είναι κι αυτή η selestina να τα πούμε όλες μαζί να ξεχαστώ??:-(:-(:-(

Εμας παντως με την γεννηση της μικρης αλλαξαν τα πραγματα ......ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Ειχε αλλους χιλιους λογους η καργα να δημιουργει εντασεις, να του βαζει λογια και να λεει αλλα τοσα ψεματα.

Να δειτε στο τελος θα τον παρει πακετο τον γιο.............ακουστε που σας λεω......

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Εμας παντως με την γεννηση της μικρης αλλαξαν τα πραγματα ......ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Ειχε αλλους χιλιους λογους η καργα να δημιουργει εντασεις, να του βαζει λογια και να λεει αλλα τοσα ψεματα.

Να δειτε στο τελος θα τον παρει πακετο τον γιο.............ακουστε που σας λεω......

Καλημέρα!!

Τι εννοείς θα τον πάρει πακέτο τον γιο??!!

y5yep3.png

Ο ανταγωνισμός με το παιδί ήδη υπάρχει..γιατί πάντα ήθελε κορίτσι κ δεν το έκανε!Δεν σου έχω πει οτι αποκαλεί το παιδί μου "όνειρο ζωής" κι οτι δήλωσε οτι "εγώ αυτό το μωρό θα το γεννήσω,δεν θα είμαι η γιαγιά του"??? Αφού ώρες ώρες νομίζω οτι θέλει να παντρευτεί τον άντρα μου κ να μεγαλώσουν μαζί το εγγόνι της!!:lol::lol::lol:

Απλά τον άντρα μου δεν ξέρω πώς να χειριστώ..νομίζω οτι τα έχω κάνει σκ...ά με την γκρίνια μου!

Πωπω η γυναικα εχει σοβαρο προβλημα...Ετσι ειναι οι ατιμες ...

Αυτο το θα το γεννησω εγω μου σηκωνει την τριχα...Απαντα παιδι μου να καταλαβει οτι αυτα δεν τα επιτρεπεις.Μην ανησυχεις για τον τροπο σου ειναι μερικα πραγματα που μας πειραζουν και τα λεμε χιμα.Πως θα γινει δηλαδη.

Εμενα οταν εκανε αυτο με τον πατερα μου αν το θυμασαι που ειχε πεθανει 6 μερες μονο και μου στειλε μηνυμα με σποντες στη γιορτη του πεθερου οτι γιορταζει το εγγονο και εχουν γιορτη και κατι μ...κιες κι εγω ειχα χασει τον πατερα μου,της την ειπα κανονικα και της ειπα οτι θα ηταν καλο ακομη και εαν εσεις γιορταζετε να κρατατε λιγακι τα προσχηματα τουλαχιστον προς εμενα...Και μετα αφου ελεγε ενα σωρο θρασυτατα πραγματα και της την ειπαν μετα και πεθερος και γιος μου ειπε "συγνωμμη εαν ειπα κατι που σε πειραξε"και της ειπα κανονικα "ναι με πειραξε"...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα ολη μερα!!Τι να εννοει βρε πακετο η Ρενα?

Εννοει, τα πραματακια του σε μια βαλιτσα και επιστροφη στην μανουλα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τοσο μωρε ο ανδρας σου Ρενα δε βλεπει οτι η ''καλη μανουλα'' θα καταστρεψει το γαμο?

Διαφημίσεις

Καλημερα ολη μερα!!Τι να εννοει βρε πακετο η Ρενα?

Εννοει, τα πραματακια του σε μια βαλιτσα και επιστροφη στην μανουλα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τοσο μωρε ο ανδρας σου Ρενα δε βλεπει οτι η ''καλη μανουλα'' θα καταστρεψει το γαμο?

Τοσο και χειροτερα και καθε μερα και χειροτερα.Κι επειδη εγω απο ενα σημειο και μετα δε σηκωνω και πολλα πολλα .............

Ελεος δηλαδη....οταν καποιος δεν λεει να καταλαβει οτι εχει κανει δικη του οικογενεια και τα μπερδευει τα πραγματα .....και η μανουλα φροντιζει να τα μπερδευει πιο πολυ....τι να κανεις ?

Θα μου πεις ολοκληρος γαιδαρος 40 χρονων μυαλο δεν εχει ? ΟΧΙ.Αλλα κι εκεινη ρε κοριτσια ........μανα ειναι αυτη ?Αντι να κοιταει να βοηθησει τον γιο της και να ειναι καλα με την οικογενεια του, να προσπαθει να κανει τα παντα για να τον χωρισει? εεεε..........ας τον παρει λοιπον αφου τον θελει για τον εαυτο του να ησυχασουμε στο τελος!!!!

Το θεμα δεν ειναι πως ειναι η πεθερες αλλα πως ειναι οι γιοι.Ολα απο εκει ξεκινανε......

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Πωπω η γυναικα εχει σοβαρο προβλημα...Ετσι ειναι οι ατιμες ...

Αυτο το θα το γεννησω εγω μου σηκωνει την τριχα...Απαντα παιδι μου να καταλαβει οτι αυτα δεν τα επιτρεπεις.Μην ανησυχεις για τον τροπο σου ειναι μερικα πραγματα που μας πειραζουν και τα λεμε χιμα.Πως θα γινει δηλαδη.

Εμενα οταν εκανε αυτο με τον πατερα μου αν το θυμασαι που ειχε πεθανει 6 μερες μονο και μου στειλε μηνυμα με σποντες στη γιορτη του πεθερου οτι γιορταζει το εγγονο και εχουν γιορτη και κατι μ...κιες κι εγω ειχα χασει τον πατερα μου,της την ειπα κανονικα και της ειπα οτι θα ηταν καλο ακομη και εαν εσεις γιορταζετε να κρατατε λιγακι τα προσχηματα τουλαχιστον προς εμενα...Και μετα αφου ελεγε ενα σωρο θρασυτατα πραγματα και της την ειπαν μετα και πεθερος και γιος μου ειπε "συγνωμμη εαν ειπα κατι που σε πειραξε"και της ειπα κανονικα "ναι με πειραξε"...

Κι εμένα αυτό το "θα το γεννήσω" εδώ μου κάθεται! Εκείνη τη μέρα που το είπε έπαθα πλάκα κ δεν κατάφερα να αρθρώσω λέξη απο το σοκ! Αυτό παθαίνω δυστυχώς!! Αλλά αν το ξαναπετάξει ξέρω τι θα πω!!

Το θέμα με το γιο της είναι οτι δεν με έχει κατηγορήσει ποτέ ανοιχτά μπροστά του..κατάλαβες? Μπροστά του λέει τα καλύτερα,κι αυτός τις "σπόντες" δεν τις πιάνει,δεν είναι πονηρός κατάλαβες??

'Εχουν τύχει φάσεις που όταν είμαστε μόνες,με ρωτούσε πόσο έκανε εκείνο που πήρες,και πόσο εκείνο,μου έκανε παρατήρηση που θα πληρώσουμε πολλά στην κλινική (!!!!) κ γενικά ένα στυλάκι τύπου "τρως του γιου μου τα λεφτά).Λίγες μέρες μετά μπροστά του του την έλεγε που δεν μου αγοράζει δώρα κ του έλεγε "να της αγοράζεις πράγματα γιε μου,ό,τι θέλει να της το παίρνεις!!!" Ε πώς να αποδείξω εγώ οτι δεν είμαι ελέφαντας ρε??? Ο άντρας μου μου λέει οτι ξέρει πώς είναι,την έχει συνηθίσει που είναι μάνα του,κι απλά κάνει οτι δεν ακούει,δεν γουστάρει να τσακώνεται..Αλλά όταν λέει ψέμματα δεν το καταλαβαίνει!

Πάντως ο πεθερός μου χτες που είχαμε μια συζήτηση,μου είπε (του ξέφυγε δηλαδή) οτι το θέμα μας η γυναίκα του δεν το χειρίστηκε καθόλου καλά,οτι μπορεί να έκανα κι εγώ τα λαθάκια μου αλλά αυτή έκανε χειρότερα (!!??) που είναι κ πιο μεγάλη.

'Εχω την εντύπωση πάντως οτι κάποιος της μίλησε,ίσως ο άντρας μου,γιατί δεν μου πετάει πια βλακείες για το μωρό,ούτε χαϊδεύει την κοιλιά μου τρεις την ώρα όπως παλιά.Καλύτερα!

y5yep3.png

'Οχι και να χωρίσουμε όμως ρε κορίτσια..Πάντως η μουρμούρα μας "χάλασε" λίγο τη ρομαντζάδα!Κι είμαστε λίγο καιρό μαζί ρε γμτ..:-(:-(:-(

y5yep3.png

'Οχι και να χωρίσουμε όμως ρε κορίτσια..Πάντως η μουρμούρα μας "χάλασε" λίγο τη ρομαντζάδα!Κι είμαστε λίγο καιρό μαζί ρε γμτ..:-(:-(:-(

Εμας απο μουρμουρα ξεκινησε ( και οχι απο την πλευρα μου) και κατεληξε σε καυγαδες και σε ψυχρες σχεσεις.Και οσο σιγονταρει και η μανουλα ......ακρη δεν προκειται να βγει.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...