Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Θα το κοιτάξω οπωσδήποτε με τον ανδρολόγο να δω τι θα πει κ αυτός γιατί οι εμβρυολογοι μας έλεγαν πως δε το λαμβάνουν υπόψιν. Εκτος αν αξιολογούν την σοβαρότητα ανάλογα το βακτήριο. Σήμερα πάντως ο άντρας μου πήρε αρκετά συμπληρώματα για να ξεκινήσει. Περιμένω να μιλήσω και εγώ με γυναικολόγο για να πάρω τα δικά μου.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μουαχαχαχαχαχαχαχαχα!!Καλόοοοοοοοοοοοοοοο!! Ρε μλκ για μένα γράφτηκε!!!

Λοιπόν ανοίγω θεματάρα-έχω έμπνευση!! Θέλω απο όλες σας μια λίστα!! "10 πράγματα που μου την σπάνε στην πεθερά μου" Ακούωωωωωωωωωωω!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

10 MONO? Κατσε αυτο θελει πολυ σκεψη......τι να αφησω απ'έξω?

Μου την σπαει που :

1. Μιλαει ολη μερα για χλωρινες και δουλειες και το σπιτι της εχει γλιτζα

απο την βρομα.

2. Ειναι διπροσωπη

3. Ειναι κακια

4. Ειναι κουτσομπολα

5. Κανει μεγαλους σταυρους , μετανοιες και εξομολογησεις αλλα και τις

αμαρτιες 100 την ημερα

6. Δε λεει να καταλαβει οτι ο γιος της εχει κανει δικη του οικογενεια.

7. Μιλαει ασταματητα και πολυ δυνατα

8. Το παιζει αγια

9. Θεωρει τον εαυτο της πολυ εξυπνο.

10 . Ειναι η μεγαλυτερη ψευτρα που εχω γνωρισει ποτε στη ζωη μου.

Εχω κι αλλα .............μονο 10 να πω?????? :lol::lol::lol::lol:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

10 MONO? Κατσε αυτο θελει πολυ σκεψη......τι να αφησω απ'έξω?

Μου την σπαει που :

1. Μιλαει ολη μερα για χλωρινες και δουλειες και το σπιτι της εχει γλιτζα

απο την βρομα.

2. Ειναι διπροσωπη

3. Ειναι κακια

4. Ειναι κουτσομπολα

5. Κανει μεγαλους σταυρους , μετανοιες και εξομολογησεις αλλα και τις

αμαρτιες 100 την ημερα

6. Δε λεει να καταλαβει οτι ο γιος της εχει κανει δικη του οικογενεια.

7. Μιλαει ασταματητα και πολυ δυνατα

8. Το παιζει αγια

9. Θεωρει τον εαυτο της πολυ εξυπνο.

10 . Ειναι η μεγαλυτερη ψευτρα που εχω γνωρισει ποτε στη ζωη μου.

Εχω κι αλλα .............μονο 10 να πω?????? :lol::lol::lol::lol:

βλακα,τι να πω???τα ιδια κ η δικια μου,μιλαμε σε κανενα δεν υπαρχει εξαιρεση,σε κανενα ομως~!!

rbOEp3.png

πωπω τα ίδια μιλάμεεεεεεεεεεεεεε!! κάτσε να προσθέσω και τα δικά μου 10..

1.Νομίζει οτι είναι η πιο όμορφη στη γη,και γενικά είναι πάρα πολύ μεγάλο ψώνιο.

2.Πετάει σπόντες,αντί να μιλήσει στα ίσια.

3.Είναι διπρόσωπη.

4.Είναι κουτσομπόλα,με το άλλοθι οτι κουτσομπολεύει για να βοηθήσει τον κόσμο.

5.Θέλει στη ζωή του γιου της να'ναι το Α και το Ω,κοινώς έχει οιδιπόδειο.

6.Είναι αχάριστη,και δεν εκτιμά τπτ απο όσα είχε στη ζωή της,ούτε τους ανθρώπους που είχε δίπλα της.'Εχει μονίμως παράπονο απο όλους,μακάρι να την έχουν σαν βασίλισσα!

7.Το παίζει αγία,πάει στους εσπερινούς και κάνει μετάνοιες,αλλά κάνει όπως είπατε 100 αμαρτίες τη μέρα,και ειδικά σε συνανθρώπους της (πχ εμένα :lol:)

8.Σχολιάζει αν αγοράσεις τπτ,πόσο το πήρες,θεωρεί τον εαυτό της απλό άνθρωπο,αλλά κατα τα άλλα τρώει της π$%^&*ας τα λεφτά σε λούσα και βόλτες,κι άμα δει οτι πήρα κάτι,με ρωτάει με ύφος πόσο το πλήρωσα,μην τυχόν τρώω τα λεφτά του γιου της!!

9.Μιλάει πολύ,δυνατά,άκομψα,προσβλητικά.Κοινώς είναι άξεστη και βλαχάρα!

10.Εχει επιλεκτική μνήμη,θυμάται τα πράγματα όπως τη συμφέρουν και λέει άρα λέει πολλά ψέμματα!

Λέω να μεγαλώσω τη λίστα...!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Κάτι λέγαμε για σπόντες εεεεε?? 'Ηταν το νούμερο 2 μου!! Ε,λοιπόν σήμερα τα ίδια πάλι! Την είδα μετά απο τόσες μέρες και πάλι τα ίδια,ένιωσα μια παγωμάρα.Με ρώτησε τι μαγείρεψα σήμερα (αυτό είναι καινούριο! Μου είχε πει κάποτε οτι την ρωτούσε λέει η πεθερά της κ της την έσπαγε!!!!Και τώρα κάνει το ίδιο!!!) Μετά μιλούσε για μια γυναίκα του χωριού κ έλεγε πόσο καλή είναι,που συγχωρούσε λέει όλους,ακόμα και όσους την πίκραναν πολύ.Και μετά λέει στο άσχετο:"μία που δεν συγχωρεί,και κρατάει κακίες μέσα της,δεν έχει μέσα της τον Χριστό!!" και το είπε και με ύφος η κάριεξ!Σαν να το έλεγε κ καλά για ποιαν,για μένα???? Μετά,όποτε έλεγα κάτι έκανε σαν να μην άκουγε,και ειδικά όταν αναφερόμουν στο μωρό..ρε λες να της είπε κανείς κάτι?Πολύ περίεργη ήταν!Πωπωωωω βαρέθηκα να ασχολούμαι ρε παιδί μου!

y5yep3.png

η καριεξ??αχχαχαχαχαχα!!καινουργιο ειναι???καλο!!αυτη δεν θα βαρεθει να ασχολειται απο οτι βλεπεις μαλλον,θα βρει νεους μεθοδους να σου τη σπαει περισσοτερο!!δες Λαλε,εκει δεν τη θελει η πεθερα!!

rbOEp3.png

Καλημέρα!!

Με αυτήν την σκέψη κοιμήθηκα,με αυτήν σηκώθηκα! Δηλαδή είναι να τρελαθείς ρε μλκ!! Μου πετάει σπόντες τρεις την ώρα! Και κάνει κ το άλλο!!Το κορυφαίο!Παλιά μου έλεγε κ καλές κουβέντες!Τώρα συνεχώς μιλάει για τους συγγενείς μου και λέει πχ "ααα ο πατέρας της είναι πάαααρα πολύ καλός άνθρωπος",το ίδιο για τη μάνα μου,τους πάντες,μέχρι και τη μητριά μου που ξέρει οτι αντιπαθώ (λες και το κάνει επίτηδες) και για μένα δν λέει τπτ,κι αν πει κανείς καμιά καλή κουβέντα μένει σιωπηλή!

Η αντιπάθεια που έχει και η γνώμη της για μένα είναι τελείως φανερά!Δεν θέλω να της κρατάω κακία,ούτε σκέφτομαι τα παλιά,το θέμα είναι όμως αυτή συνεχίζει με τις μλκς κι όποτε τη βλέπω συγχίζομαι και γι'αυτό την αποφεύγω!!

y5yep3.png

Καλημέρα!!

Με αυτήν την σκέψη κοιμήθηκα,με αυτήν σηκώθηκα! Δηλαδή είναι να τρελαθείς ρε μλκ!! Μου πετάει σπόντες τρεις την ώρα! Και κάνει κ το άλλο!!Το κορυφαίο!Παλιά μου έλεγε κ καλές κουβέντες!Τώρα συνεχώς μιλάει για τους συγγενείς μου και λέει πχ "ααα ο πατέρας της είναι πάαααρα πολύ καλός άνθρωπος",το ίδιο για τη μάνα μου,τους πάντες,μέχρι και τη μητριά μου που ξέρει οτι αντιπαθώ (λες και το κάνει επίτηδες) και για μένα δν λέει τπτ,κι αν πει κανείς καμιά καλή κουβέντα μένει σιωπηλή!

Η αντιπάθεια που έχει και η γνώμη της για μένα είναι τελείως φανερά!Δεν θέλω να της κρατάω κακία,ούτε σκέφτομαι τα παλιά,το θέμα είναι όμως αυτή συνεχίζει με τις μλκς κι όποτε τη βλέπω συγχίζομαι και γι'αυτό την αποφεύγω!!

Χαχα μην τρελαινεσαι ολες ιδιες ειναι.Ξερω ακριβως το πως στα λεει γιατι κ εμενα ετσι εκανε.ελεγα κατι για το γιο μου κ εκανε πως δεν ακουγε κ αλλαζε κ θεμα μιλωντας απο πανω απο μενα....

:lol::lol::lol::lol:

Και στη μανα μου τα ιδια εκανε κ κανει...

Επισης οποτε ακουει κ για μενα καλη κουβεντα ειναι η μονη που μενει σιωπηλη.Κ επειδη ο αντρας μου απο τοτε που εγινα μανουλα κ τραβηξα τοοοσα με τον γιο μου εχει να το λεει οπου βρεθει κ οπου σταθει ποσο με θαυμαζει:tongue: εκεινη τα ακουει κ σκαει απο το κακο της κ φυσικα ΠΟΤΕ δεν λεει τιποτα κανει την κινεζα...:lol::lol::lol:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Χαχα μην τρελαινεσαι ολες ιδιες ειναι.Ξερω ακριβως το πως στα λεει γιατι κ εμενα ετσι εκανε.ελεγα κατι για το γιο μου κ εκανε πως δεν ακουγε κ αλλαζε κ θεμα μιλωντας απο πανω απο μενα....

:lol::lol::lol::lol:

Και στη μανα μου τα ιδια εκανε κ κανει...

Επισης οποτε ακουει κ για μενα καλη κουβεντα ειναι η μονη που μενει σιωπηλη.Κ επειδη ο αντρας μου απο τοτε που εγινα μανουλα κ τραβηξα τοοοσα με τον γιο μου εχει να το λεει οπου βρεθει κ οπου σταθει ποσο με θαυμαζει:tongue: εκεινη τα ακουει κ σκαει απο το κακο της κ φυσικα ΠΟΤΕ δεν λεει τιποτα κανει την κινεζα...:lol::lol::lol:

Ναι ρε,για μένα καλή κουβέντα καμιά,κι άμα πει κανείς καλή κουβέντα για μένα ή δει οτι με συμπαθεί κάποιος,να δεις πώς στραβώνει το στόμα της!!! Και όλο λέει τα καλύτερα για τους δικούς μου,αλλά ούτε ένα σχόλιο για μένα,σαν να μου λέει "όλοι καλοί μόνο εσύ βγήκες έτσι!!" Να πούμε και του στραβού το δίκιο,το ίδιο κάνω κι εγώ,όταν μου λένε οτι είναι καλή γυναίκα μονολογώ "ναι..ναι.." αλλά μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο!! 'Οταν όμως προσπάθησα να το ξεκαθαρίσω με κουβέντα,μου είπε οτι "εμείς σε αγαπάμε όλοι"..βρε τι εννοεί αγάπη ρε κορίτσια,θα τρελαθούμε!!!"

Εμένα όμως ο άντρας μου Ελίνα δεν με στηρίζει.Μπορεί να μου δείχνει πολλή τρυφερότητα και αγάπη,αλλά δεν με υποστηρίζει μπροστά τους κι ούτε με επαινεί! Ελπίζω τώρα με το μωρό να αλλάξουν τα πράγματα..άσε μην με πάρουν τα ζουμιά τώρα!Νιώθω πολύ down σήμερα!Πού είναι κι αυτή η selestina να τα πούμε όλες μαζί να ξεχαστώ??:-(:-(:-(

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Ηρεμησε παιδι μου μη στεναχωριεσαι,θα δεις ποσο θα αλλαξει κ ο αντρας σου μολις σε δει μανουλα κ πως κοπιαζεις με το μωρακι σου.ασε την πεθερουμπα στην κακια της θα δεις μετα ποσο πιο "εδραιωμενη" να το πω θα ειναι η θεση σου.απο την αποψη οτι της αρεσει δεν της αρεσει εσυ εισαι η μανσ του παιδιου κ θα αναγκαστει να το παρει αποφαση οτι δεν κανει αυτη κουμαντο πια.θα δεις ολα θα αλλαξουν κανε θετικες σκεψεις περιμενεις το μωρακι σου κ θα δεις θα σε γεμισει τοση χαρα που θα την εψεις χ....νη την πεθερα δε θα σε αγγιζει σιγα σιγα τιποτα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εαν τον ηθελε τον γιο μου λεει?δικο της τον ηθελε αλλα της κοπηκε ο βηχας...οταν της ειπα για την εγκυμοσυνη μιλαγε για ολους πως θα ναιμε το παιδι κ καλα πω πω χαρα ο αντρας της παππους αυτη γιαγια ο κουνιαδιος θειιος ο γιος της μπαμπας κ εγω πουθενα ουτε ενα συγχαρητηρια σαν να μιλαγα ε με μια ξενη.οχι με τη μανα του εγγονιου τ ης.εγω ηξερ α οτι με βλεπει σαν την παιδομηχανη κ το παιδι ηταν του γιου της μονο.αυτα ομως της κοπηκαν στην πορεια. για να μην πω που λεγαν να το δωσω 3 μηνων να το παρουν αυτοι στο χωριο να το μεγαλωνουν μερικους μηνες....σηκωθηκαν τα μαλλια τοτε.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Υποθέτω οτι περίμενα τα πράγματα διαφορετικά.Να μπορώ να κάνω παρέα με τους συγγενείς,όχι να είμαι μόνη μου όλη την ώρα ούτε να νιώθω απόβλητη!Στις οικογενειακές τους συγκεντρώσεις νιώθω παρείσακτη πλέον.Και η αιτία είναι αυτή κ μόνο αυτή!Γιατί είναι με τα φεγγάρια της!Πότε μ φέρεται λες κ όλα είναι καλά πότε πετάει τις σπόντες της κ με ξενερώνει!!

Ρε Ελίνα με τόση πίκρα,νεύρα κ τσαντίλα,φοβάμαι μήπως το μωρό βγεί νευρικό και κακιασμένο!:shock:

y5yep3.png

Σε καταλαβαινω κι εγω ετσι ενιωθα αλλα με τον καιρο εστρωσε το πως σισθανομαι-οχι η πεθερα αυτη δρν αλλαζει εγω απλα δυναμωσα.μη φοβασαι το μωρακι σου μια χαρα θσ βγει εσυ κοιτα να την βαλεις στη θεση της οτσν με το καλο γεννηθει για να μη σε επηρεασει στην ευαισθητη εκεινη περιοδο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...