Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι είναι αρκετοί γυναικολόγοι που κάνουν και ιατρεία έξω ή κάνουν απογευματινά ραντεβού στα νοσοκομεία επι πληρωμής αλλά χειρουργούν στα νοσοκομεία μέσα. Έτσι γλυτώνεις τουλάχιστον την αμοιβή της κλινικής. Αλλιώς θα κλείσεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου στην γυναικολογική και θα τους πεις τι θέλεις να κάνεις. Ωστόσο θα ήταν καλό να πάρεις και καμία γνώμη για κανέναν γιατρό στο νοσοκομείο που σε ενδιαφέρει γιατί μερικοί είναι απαράδεκτοι. Και η αλήθεια είναι από σχόλια που έχω ακούσει αργούν υπερβολικά τα Ραντεβού για χειρουργεία ειδικά αν δεν είναι επείγον.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα πιο εντατικά..Γιατί απογοητεύομαι κ κάνω πίσω....Κ άντε πάλι να μαζέψω τη σκέψη μου... Επίσης αν κάποια κοπέλα έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με δεδομένα πάνω από 35 χρόνων, κανονική ωορρηξία κάθε μήνα(πλήρη ανταπόκριση σε φάρμακα εξωσωματικής ,πήρα τις λιγότερες μονάδες,πριν χρονιά τουλάχιστον )και πρόβλημα μόνο με τις σάλπιγγες με πολύ καλό σπέρμα  θα με ενδιέφερε η γνώμη της

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

τι αποτομα ρε κοριτσι μου??μια χαρα τη μιλησες??με τη δικη σου τη βαλιτσα ξυνετε τωρα???αντε δεν εχει αλλη δουλεια?οτι θελω θα βαλω μεσα πες της κ οποτε θελω.αντε με ολα να ανακατευτουν κ να εχουν αποψη.ξεβρακωτο θα το παρω σπιτι το μωρο,δικο μου ειναι οτι θελω θα το κανω.εμενα την αλλη φορα που θα μου πει τι και πως για το μωρο,ετσι θα της πω!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε lullaby γιατι καλε οταν φυγατε τον ρωτησες?δεν υπηρχε λογος και του εδωσες την ευκαιρια να σου πει οτι ησουν αποτομη.εγω μια χαρα απαντηση βλεπω οτι της εδωσες και σου βγαζω το καπελλο!!μακαρι να ημουν και εγω ετσι να μπορω να τα λεω.

selestina η πεθερα σου μου θυμιζει την δικια μου μονο που η δικη σου ειναι λιγο πιο κακια.αλλα και η δικια μου ετσι μου εκανε στην μικρη οταν ημουν εγκυος .μου ειχε πει οτι οταν παω για τα ψωνια της μικρης θα μου δωσει λεφτα αλλα δεν μου εδωσε ποτε.ελειπε και οταν γεννησα με προγραμματισμενη καισαρικη και οταν ηρθε απο το ταξιδι ηρθε και μου εδωσε το χρυσο της μικρης και κατι δωρακια που μας εφερε και μας ελεγε ολο περηφανια οτι οταν της ειπε η κουνιαδα μου οτι ολα καλα ,γεννησα κερασε ολο το γκρουπ που ειχαν παει ταξιδι γιατι ειχε γεννησει η νυφη της,βεβαια οι ανθρωποι θεωρησαν οτι γεννησα με φυσιολογικο τοκετο και για αυτο η πεθερα μου ελειπε ταξιδακι,οχι οτι εφυγε ενω ηξερε οτι θα γεννησω τις ιδιες μερες!!και παλι δεν εδωσα σημασια ,

νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να κρατατε τις αποστασεις σας και μακρια και αγαπημενοι!!!το αγαπημενο ρητο του αντρα μου ο οποιος δεν νοιαζεται και πολυ.ας ειναι καλα και μακρια!!!!φιλακια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Εκείνη τη μέρα όμως ρωτούσε με το χαμόγελο,και κάποια πράγματα τα θυμάται εκείνη αλλιώς γι'αυτό και επιμένει..δεν κολλούσε στην προκειμένη να την αγριοκοιτάξω!! Εκεί που κολλάει να της μιλήσω την κάνω μούγκα! Θέλω να πω οτι,είμαι τόσο προκατειλημμένη πια που μου βγαίνει κι εμένα η λάθος συμπεριφορά,που,ίσως προκαλεί τη δική της ξέρω γω? Πάντως είμαι πολύ γλωσσού,αλήθεια! 'Ισως γι'αυτό να με αντιπάθησε :-(

Εμένα dimitris soula σε αυτά είναι τύπος και υπογραμμός..και δώρα,και ρουχαλάκια του μωρού πανάκριβα κι απ'όλα..κι ελεύθεροι όταν ήμασταν μου έκανε ωραία δώρα,αρώματα,τσάντες,στα γενέθλιά μου,χαμός! Βρε κολλητές σου λέω! (τα δώρα συνεχίζονται και τώρα!στα γενέθλιά μου μου χάρισε ένα ακριβό κόσμημα!).Και όλο με παίνευε και έδειχνε πόσο με αγαπούσε!

Αυτό που την χάλασε και συνεχίζει να την χαλάει είναι οτι πρώτον δεν έχει τον πρώτο κ τελευταίο λόγο στη ζωή του γιου της όπως παλιά,αλλά κυρίως και πάνω απ'όλα που δεν θα μεγαλώσει εκείνη το παιδί! Απο εκείνη τη μέρα με έβαλε στην μπούκα!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Οχι ακριβως το αντιθετο δεν πιστευε καθολου αλλα οπως δεν πιστευε στο Θεο (γιατι τωρα πια πιστευει)δεν πιστευε και στα μαγια...

Οποτε δεν την επηρεασε ποτε.ΟΜως να ξερεις μου λεγε παντα οτι οποτε γυρναγε απο επισκεψη ο μπαμπας μου απο τη μανα του ολο τσακωνοντουσαν ολο και καμια μα...κια του λεγε η γιαγια και τον επηρεαζε...Μεχρι που πηρε χαμπαρι κι αυτος..ΜΕτα απο χρονια βεβαια και αφου ειδε την αδιαφορια της γιαγιας προς τα παιδια του...

Ο δικος μου να δουμε ποτε θα ξυπνησει......που εχει την εντυπωση οτι η μανουλα ειναι αγια!!!!!!

Μια φορά έμεινε η πεθερά μου βράδυ στο σπίτι όταν ήταν μωρά τα κορίτσια για να βοηθήσει και την επόμενη μέρα και να μην πηγαινοέρχεται! Το βράδυ πήγαινε και έπαιρνε τον μικρό στο κρεβάτι της! Την πήρα χαμπάρι και πριν μιλήσω μου λέει "δεν το έχω ξανακάνει". Αφού τον βάλαμε (μαζί δεν ξεκόλλαγε) πάλι για ύπνο και πήγα και εγώ να κοιμηθώ... στο πεντάλεπτο σηκώνομαι και τον είχε ξαναπάρει μαζί της. Σηκώθηκε χωρίς να μιλήσει και τον έβαλε στο κρεβάτι του. (Φαντάζομαι δεν απορείτε που δεν πατάει στο σπίτι μας πια). Απλά αυτή η συμπεριφορά, δεν ξέρω, αλλά μου φέρνει στο μυαλό τέτοιες γυναίκες που κάνουν τέτοιες βλακείες γι' αυτό σε ρώτησα. αν κάνει κι η δικιά μας και την πιάσουμε θα έχει πολύ γέλιο! Βέβαια τώρα σταματήσαμε πάλι εντελώς τα παρέ δώσε.

Καλα η δικια μου πιο πιθανο ηταν να ερθει να κοιμηθει με τον γιοκα της παρα μη την εγγονη.......

Τι μου θυμίζεις!!!

Εμένα είχε άποψη για το παιδικό δωμάτιο..και ήθελε να βάλω στους τοίχους πριγκίπισσες..εμένα μου αρέσει το πουά και πήρα πουά ταπετσαρία..μόλις το άκουσε έφριξε! Τώρα μου λέει συνέχεια ξινισμένα " είμαι περίεργη να δω τι ταπετσαρία πήρες!!"

Δεν το εχει δει το δωματιο της κορης μου και ουτε προκειται να το δει ποτε.Ακομα και οταν ειχαμε παρτιδες (λεμε τωρα) μια δυο φορες που ηρθε σπιτι δεν τολμησε να κατεβει στον κατω οροφο να δει τις κρεββατοκαμαρες.Ουτε νερο δεν την αφηνα να βαλει μονη της οπως και οσες φορες πηγα εγω σπιτι της , δεν κουνησα το δαχτυλακι μου.Φερομουν λες και πηγα επισκεψη σε ενα ξενο σπιτι.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

και ο δικός μου τα ίδια rena...Είναι τόσο κοιμισμένος,που με προσβάλλει μπροστά του και χαμπάρι δεν παίρνει!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχ το ξέρω!! Το έδειχνα στον άντρα μου και έλεγα δες το να μαθαίνειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!

Σελεστινάκι δες τι ξέθαψα:

θα πεθάνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ παραμένω αθεράπευτη ρουβίτσα!!

y5yep3.png

χαχαχαχαχαχ το ξέρω!! Το έδειχνα στον άντρα μου και έλεγα δες το να μαθαίνειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!

Σελεστινάκι δες τι ξέθαψα:

θα πεθάνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ παραμένω αθεράπευτη ρουβίτσα!!

πρωτη φορα το ακουω!!ακυρη τελειως ετσι??καλα εκανες,ειδεσ το βρηκε και γκομενα η μανα του!!

rbOEp3.png

είδαμε το τρέιλερ μόνο κ εγώ γελούσα κ του τα έλεγα κ έλεγε "έλα ρε εμένα δεν κάνει έεεετσι!!!"

ναι καλά του λέω,περίμενε..............

y5yep3.png

Καλα ο δικος μου δεν παραδεχεται τιποτα για την μανα του.Εκεινη ειναι η καλη, αγαθη, αγια μανουλα που το καλο ξερει να κανει και ολο τον κοσμο αγαπαει!!!!!! Ασχετα αν απο το κουτσομπολιο και απο τις κακιες δεν τα προφταινει πια.Και ειναι τοοοοσοοο καλος ανθρωπος που την εγγονη εχει να την δει μηνες τωρα.Μονο οι μεγαλοι σταυροι την μαραναν και οι εξομογησεις!!!!! Καμια μερα ετσι θα της τον στειλω και τον γιοκα της πακετο και .....ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα !!!!!!!:lol:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

καλα κ εμενα ρε κοριτσια απο κουτσομπολιο,ολα τα ξερει,ολα ομως κ για ολους.απορω που τα μαθαινει ρε κοριτσια.μεχρη κ γθια τη μικροβιολογο μου ηξερε οτι ηταν παντρεμενη χωρησε κ τωρα ειναι αραβωνιασμενη ξανα κλπ κλπ!!

rbOEp3.png

Καλα ο δικος μου δεν παραδεχεται τιποτα για την μανα του.Εκεινη ειναι η καλη, αγαθη, αγια μανουλα που το καλο ξερει να κανει και ολο τον κοσμο αγαπαει!!!!!! Ασχετα αν απο το κουτσομπολιο και απο τις κακιες δεν τα προφταινει πια.Και ειναι τοοοοσοοο καλος ανθρωπος που την εγγονη εχει να την δει μηνες τωρα.Μονο οι μεγαλοι σταυροι την μαραναν και οι εξομογησεις!!!!! Καμια μερα ετσι θα της τον στειλω και τον γιοκα της πακετο και .....ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα !!!!!!!:lol:

χαχαχαχαχαχχχαχα!! Σαν τη δικιά μου είναι!!!Με τη μόνη διαφορά οτι η δικιά μου τη θέλει την εγγονή της δικιά της!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...