Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Selestinaki οχια η ατιμη,πες δε θελουμε τιποτα ολα θα τα κανουμε μονοι.αντε μιζερη...

ναι ρε συ.δλδ ελεος πια!εμεις επειδη ειχε φαγωθει να παμε μαζι θεσσαλονικη με το λεοφωρειο να ψωνηισουμε τη μπεμπα,ελεγα τον αντρα μου,γιατι πρεπει να παμε μαζι??να μας τα δωσει αν θελει να παμε εμεις.γιατι ξερω οτι αν πηγαιναμε θα μου εβγαζε το λαδι,οχι εγω δεν θελω αυτο,εμενα μου αρεσει εκεινο κ τετια!κ ειπα εγω στον δικο μου,ρουχα θα μασ παρουν κ οι ξενοι,αν θελουν να κανουν κατι για το εγγονι τους,ασ μασ τα δωσουν να παρουμε κατι αλλο η ακομα καλυτερ να τα βαλουμε στη γεννα.κ απο τοτε αρχησε τη μιζερια!οχι οτι πριν δεν ελεγε μ@@@ αλλα ελεγε αλλα,τωρα βρηκε αυτο!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι μου θυμίζεις!!!

Εμένα είχε άποψη για το παιδικό δωμάτιο..και ήθελε να βάλω στους τοίχους πριγκίπισσες..εμένα μου αρέσει το πουά και πήρα πουά ταπετσαρία..μόλις το άκουσε έφριξε! Τώρα μου λέει συνέχεια ξινισμένα " είμαι περίεργη να δω τι ταπετσαρία πήρες!!"

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

αχ εχασα πολλα τι να πρωτοσχολιασω,,,

καλε συμπεθερα εσενα στα πα χθες....δεν αξιζει ουτε να μιλας γ αυτην λερωνεις τ στοματακι σου;);)

Ελινα απο μαγεια αλλο τιποτα εβρισκε και εμενα η μανα μου πολλα τετοια αλλα τελικα τα εβαζε η φυναικα φιλικου τους ζευγαριου γιατι γουσταρε τον μπαμπα μου:confused::confused: tragiiiiiiikk!!

Mε την γιαγια μου την μια και εγω τα ιδια πεθανε τωρα που ημουν 3 μηνων αλλα ποτε δεν την εζησα την ειδα 15 φορες στην ζωη μου δεν ενδιαφεροταν γ μας ουτε καν γ τα παιδια της τον μπαμπα μου τους παρατησε μικρα στην προγιαγια και εφυγε γερμανια και καλα για δουλεια....ψυχρος ανθρωπος πολυ!!αλλα ηταν με ολους ετσι ψυχρη και απομακρη σαν ανθρωπος...τι να πω....ο θεος ας αναπαυσει την ψυχη της..!!

Οσο για ολεςςςςςς τις πεθερες....μην δινεται αερα και αν δωσατε κοψτε τον...:mad::-x ακου εκει να θελει να ερθει μαζι για ψωνια....βεβαια για να κανει κουμαντο....μου την δινει πολυ οταν διαβαζω τετοια η πως θα θελει τ παιδι γ δικο της να φανε σκαταααααααααα:tongue::tongue:!!!

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Τελικά με όλα όσα διάβασα συμπέρανα πως καλύτερα που είναι αδιάφορη η πεθερά μου, παρά να χωνόταν παντού... Απλά εμείς περάσαμε δύσκολα στο θέμα "παιδί" κ θα θέλαμε (όχι εγώ, ο άντρας μου κυρίως) συμπαράσταση, αλλά ούτε αυτό δεν είναι ικανή να προσφέρει...

Δήμητρα:oops:

jmX2p3.png

YUDNp3.png

E ναι γιαυτο δεν θελει γιατι ηθελε αυτη να τα παρει να εχει αποψη,τωρα σου λεει δε με παιρνει μαζι,δε θα της δωσω...

ναι ετσι ακρηβως,7.ξ ιθα την σερνουμε μαζι να διαλεγει η δεν εχει τιποτα!!οταν αραβωνιστηκα οι γνωστες τις πηγαιναν σπιτι της δωρα,σεντονια πετσετες,τετια.οι πετσετες δεν μ ενοιαζαν αλλα τα σεντονια ηθελα ν τα αλλαξω να παρω οτι μ αρεσει.τοτε δουλευα κ ολασ κ δεν ειχα πολυ χρονο κ πηγα να δω τι δωρα ειχαν στειλει ν τα παρω να τα αλλαξω κ δεν μου τα εδινε,το διανοειστε??λεω δεν μ αρεσουν,κρημα ειναι ν τα αλλαξω,λεει ενταξυ εσυ οπως θελεις κ τα παιρνει στο δωματιο της παλι μενω παγωτο κ κλεισαμε ραντεβου εξω απο το μαγαζι να ειναι κ αυτη μαζι να λεει την αποψη τησ!!

rbOEp3.png

Τελικά με όλα όσα διάβασα συμπέρανα πως καλύτερα που είναι αδιάφορη η πεθερά μου, παρά να χωνόταν παντού... Απλά εμείς περάσαμε δύσκολα στο θέμα "παιδί" κ θα θέλαμε (όχι εγώ, ο άντρας μου κυρίως) συμπαράσταση, αλλά ούτε αυτό δεν είναι ικανή να προσφέρει...

αυτο ακρηβως σας λεω,καλυτερα να μην παταει,να μην την ξαναδεις μπροστα σου,παρα να την εχεις μεσα στα ποδια σου κ να εχει αποψη για ολα οπως η δικια μου.μακαρι να γινοταν κατι να μην ξαναπατουσε κ μακιρα απο το μωρο μ!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

ενα σας λεω,βαλτε ολες mega ειναι η αγαπημενη ταινια της lullaby!!

Το βλεπω αν και καθυστερημενα και εχω παθει σοκκκκκκκκκ....:o:o:o

Την βαζει να γεννησει ετσι μονη στο σπιτι.....τρατζιιιικκ!!

Ωχ θεε μου σε ευχαριστω που εχω πεθερα καλη και υπερ της επισκληρηδιου!!!

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Βρε ατιμούτσικο!!! Με δουλεύεις???

'Ημασταν στα πεθερικά τώρα κ την έβαλε να την δει ο πεθερός!!:rolleyes:

y5yep3.png

κορίτσια τι κάνετε??? Εγώ άρχισα να φτιάχνω το παιδικό!

Είδατε που σας είπα οτι καλύτερα να το βουλώνω γιατί μιλάω απότομα κια δεν με πιστεύετε? Χτες που ήμουν στα πεθερικά με ρωτάει η άλλη "άντε θα πάρεις τώρα και του μωρού τη βαλίτσα? Δεν θα αρχίζεις να τη φτιάχνεις? 2 μήνες έμειναν σχεδόν!" Ε τω μεταξύ μου έχει πει 22 φορές να πάρω στο μωρό ξεχωριστή βαλίτσα,με μίκυ μάους. Της λέω λοιπόν με γουρλωμένα μάτια κουνώντας τον δείκτη (!) του χεριού μου..."παιδάκι μου σου λέω,ΜΙΑ βαλίτσα θα έχουμε με το μωρό!" κ μου λέει "μα πώς?δεν θα βάλεις πάμπερς κλπ κλπ?Χώρια δεν θα τα βάλεις??" Η γυναίκα προφανώς θυμόταν την εποχή της που καθόσουν 1 εβδομάδα στο νοσοκομείο..Εγώ θα γεννήσω σε κλινική,εκεί στα παρέχουν όλα κ φέρνεις μόνο τα ρούχα που φοράει το μωρό όταν φεύγει απο το μαιευτήριο.."Βρε!!" της λέω "..όλα στα δίνουν εκεί! Εγώ θα φέρω στο μωρό 2 αλλαξιές ρούχα τπτ άλλο λέμε! Μία βαλίτσα θα έχουμε όχι 800σιες,στο ξανάπα!!!"

Ο πεθερός μπροστά,ο δικός μου μπροστά..μετά όταν φύγαμε τον ρώτησα αν ήμουν απότομη κ μου είπε "ε ναι ρε αγάπη μου!!'Ησουν απότομη!!!" του λέω "τα δικά μου τα βλέπεις τα δικά της ποτέ!!!"

Είδατε όμως πώς χάνω το δίκιο μου με τη βλακεία μου?γι'αυτο προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...