Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Απαπα θα την καρυδωνα!!!

Από την αρχή δε ζητούσαμε βοήθεια... είχε τύχει εκείνη τη φορά να είμαστε άρρωστοι! Ε καταλαβαίνεις βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε να χωθεί στο σπίτι! από τη λύσσα της ανακαλύψαμε ότι έψαχνε στα άπλυτα (και καλά να βάλει πλυντήριο για να βοηθήσει) και τα σκουπίδια μας (αυτό κρυφά)... η παλαβή τί θα έβρισκε δηλαδή! μπορεί να μην την καρύδωσα, αλλά έφαγε τέτοιο σουτ που το θυμάται ακόμα!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η μανα μου εβρισκε εξω απο την πορτα της ολο μαγια...

Μια κλωστες με σαπουνια σε ολα τα χρωματα,μια κερια να καιγονται,και το αποκορυφωμα οταν ηταν να γεννησει εμενα βρηκε απεξω απο την πορτα σπασμενο υδραργυρο και ενα πνιγμενο ποντικι μεσα σε μια σακουλα με μια πετρα μεσα...σαν να της εκαναν δηλαδη μαγια για να πεθανω εγω...Φανταζεσαι εαν τα πιστευε τι τρομαρα θα επαιρνε η γυναικα..Καλα που ηταν αναισθητη ενετλως σε αυτα...

Αυτά τα έβλεπε ο πατέρας σου;

Μαρλια μο που εισαι??περαστηκα!το φανταστηκα οτι τρεχεις με τα μωρα σου!!Ελινα σκιαχτηκα,αληθεια σου λεω.η δικια μου ειναι ικανη για τετια,δεν ξερω την εχω να κανει τετια χαζα!αχ Παναγια μου!κοριτσια εμενα τοσο καιρο ποθ γραφω εδω,παραλληλα ζαλιζω κ τη θεια μ και τον αντρα μ και τις φιλες μου για την πεθερα.μου εχει γινει εμμονη κ για καποιο καιρο με τα χιονια κ που ειμουν κλεισμενη σπιτι δεν ειχα αλο θεμα.ολο γκρηνιαζα"και δεν μπορω αλλο κ μου ειπε αυτο,ουφ δεν αντεχω"τους ειχα πριξει οοοολους!!και μου λεει η θεια μου μια μερα"παρε ενα βιβλιο,ενα παζλ,κανε κατι γιατι λεει θα χαζεψεις στο τελος να ασχολεισε μ αυτην,εχεις γινει μια κατινα''.οταν μ ειπε αυτη τη λεξη οτι εχω γινει Κατινα,κοριτσια τρελαθηκα,οντως μ εκανε με τα καμωματα της κ εμενα γυναικουλα που ολη μερα εσταζα δηλητηριο ολη μερα δεν ειχα αλο θεμα.γιαυτο σταματησα να γραφω κ πολυ το παραμικρο που μου κανει,πραγματικα να τρω την ψυχη μου για την καργια?βεβαια εχθες μ ειπε μια μ@@@ κ παλι καντιλιασα τον αντρα μου!ουφ!βλαμενες

rbOEp3.png

Αυτά τα έβλεπε ο πατέρας σου;

Ναι αλλα δεν εδινε σημασια δεν ηθελε να δωσει εκταση και μετα γιαυτο τα παιρνε η μανα μου και του τα χωνε.Στο πολυυυ τελος τα καταλαβε...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μαρλια μο που εισαι??περαστηκα!το φανταστηκα οτι τρεχεις με τα μωρα σου!!Ελινα σκιαχτηκα,αληθεια σου λεω.η δικια μου ειναι ικανη για τετια,δεν ξερω την εχω να κανει τετια χαζα!αχ Παναγια μου!κοριτσια εμενα τοσο καιρο ποθ γραφω εδω,παραλληλα ζαλιζω κ τη θεια μ και τον αντρα μ και τις φιλες μου για την πεθερα.μου εχει γινει εμμονη κ για καποιο καιρο με τα χιονια κ που ειμουν κλεισμενη σπιτι δεν ειχα αλο θεμα.ολο γκρηνιαζα"και δεν μπορω αλλο κ μου ειπε αυτο,ουφ δεν αντεχω"τους ειχα πριξει οοοολους!!και μου λεει η θεια μου μια μερα"παρε ενα βιβλιο,ενα παζλ,κανε κατι γιατι λεει θα χαζεψεις στο τελος να ασχολεισε μ αυτην,εχεις γινει μια κατινα''.οταν μ ειπε αυτη τη λεξη οτι εχω γινει Κατινα,κοριτσια τρελαθηκα,οντως μ εκανε με τα καμωματα της κ εμενα γυναικουλα που ολη μερα εσταζα δηλητηριο ολη μερα δεν ειχα αλο θεμα.γιαυτο σταματησα να γραφω κ πολυ το παραμικρο που μου κανει,πραγματικα να τρω την ψυχη μου για την καργια?βεβαια εχθες μ ειπε μια μ@@@ κ παλι καντιλιασα τον αντρα μου!ουφ!βλαμενες

Ναι μωρε το ξερω ετσι γινεται σε κανουν να τρελαινεσαι...καλα κανεις και δεν δινεις σημασια πολλη τωρα,αλλα...πες μας..τι ειπε και σε νευριασε?χιχιχιχ ειμαι περιεργη...:rolleyes:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μωρε το ξερω ετσι γινεται σε κανουν να τρελαινεσαι...καλα κανεις και δεν δινεις σημασια πολλη τωρα,αλλα...πες μας..τι ειπε και σε νευριασε?χιχιχιχ ειμαι περιεργη...:rolleyes:

με παιρνει ρε συ μερα παρα μερα κ μου κλαιει για τα λεφτα.εντομεταξυ εχουν μαγαζι,παιρνουν συνταξη 1000 ευρο της δινει κ η μανα της οτι της περισευει απο τη συνταξη.τον αλλο γιο του πληρωνουν τα παντα κ ζει μια χαρα,πανακρηβο αμαξι ρουχα τα παντα κ παιρνει μετα εμενα"τι θα κανουμε?δεν εχουμε,χρωσταμε το τεβε,θα πεινασουμε σε λιγο''μιλαμε ολη μερα μου κλαιγετε,ολη μερα.κ αυτο γιατι ο αντρας μου,επειδη εμας δεν μας εχει βοηθισει σ τιποτα ποτε κ ηθελε να ψωνισει το μωρο,της λεει ασε τα ρουχα του μωρου κ οτι ειναι να μας δωσεις δωστο μας στο χερι για να τα βαλουμε στη γεννα.και απο τοτε ολο κλαιγετε.σαν να λεει μην περιμενεις τιποτα απο εμενα.κ λεω εγω τον δικο μου,πες της δεν θελουμε αν ειναι να με κανει ετσι,αρκει να το κοψει αυτο,να με παιρνει κ να με ζαλιζει.μιλαμε πολυ κλαψα,μιζερια.κ ειναι κ νεοι ανθρωποι.

rbOEp3.png

Ευχαριστώ!

Τίποτα το καλύτερο είναι να μην ασχολείσαι. Εγώ που τα γράφω εδώ, μου αρέσει γιατί δεν γίνεται μεγάλο θέμα και μιλάω σε ανθρώπους που καταλαβαίνουν τί συμβαίνει με δύο κουβέντες, χωρίς να χρειάζεται να επεκταθώ και να πω πολλές λεπτομέρειες για να καταλάβετε και να πειστείτε!

Γιατί παλιά ντρεπόμουν κιόλας να τα συζητάω, λες και έφταιγα εγώ και στενοχωριόμουν που οι γονείς του άντρα μου, οι γονείς μας, μας φέρονταν έτσι. Εντωμεταξύ και όπου τολμούσα να τα πω, εμμέσως πλην σαφώς μου έριχναν εμένα το φταίξιμο ότι αυτή από αγάπη τα κάνει και έτσι είναι όλες οι γυναίκες σκύλες και δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους και τέτοια...

Δε νομίζω ότι έγινες κατίνα... το συζήταγες συνέχεια γιατί σε απασχολούσε και δεν είχες βρει λύση. Το έκανα και εγώ και μέχρι και εγώ είχα βαρεθεί τον εαυτό μου να μιλάει για τα ίδια και τα ίδια! όμως αν κάτι δεν το λύσεις σε απασχολεί. Να μην το σκέφτεσαι δεν μπορείς, να απομακρυνθείς όμως από μια κατάσταση που σε στενοχωρεί μπορείς. Αυτό πέτυχε με εμένα μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Πωπω σε τι να πρωτοαπαντήσω???

Καταρχάς με τα μάγια έπαθα πλάκα..Εγώ τα φοβάμαι γιατί πιστεύω..δηλαδή στο μάτι,τη γλωσσοφαγιά,την αρνητική ενέργεια γενικά..

marlia εσύ ήσουν που είπες με την πεθερά που έπαιρνε το μωρό στο κρεβάτι? Κάτι τέτοια περιμένω κι εγώ απο τη δική μου..και χειρότερα..δηλ οτι μπροστά σε όλους θα μου λέει συνέχεια "αχ δώστο μου και δώστο μου και δώστο μου" για να με φέρνει σε δύσκολη θέση κ να μην μπορώ να πω όχι..θα προσπαθεί να φέρει το μωρό με τα νερά της για να διεκδικήσει την αγάπη του κ να το έχει όλο μαζί της..θα την έχω στη μάπα συνέχεια και δεν θα έχω λίγο χρόνο μόνη με την κόρη μου να την χαρώ και να παίξουμε,να δεθούμε..κι αν πάω να βάλω και όρια,θα αρχίσει τις κλάψες και τα βαρυά λόγια,να το παίξει η κακομοίρα κι εγώ η κακιά,όπως πάντα!

selestina τα ίδια έπαθα κι εγώ..όπως το είπες!! Αν το διάβασες,είχα πει οτι είχα αρχίσει να γκαντεμιάζομαι μόνη μου απο τα νεύρα και την κατινιά! Κι οτι μ είπε η μάνα μου κ η θεία μου οτι όλο με αυτό το θέμα ασχολούμαι! Είναι και που είμαστε μόνες στο σπίτι όλη μέρα,δεν αλλάζουμε παραστάσεις,δεν έχουμε τπτ άλλο να σχοληθούμε κ κοινώς δεν την παλεύουμε! Γι'αυτό πήρα κι εγώ βιβλία κλπ κ όταν ανοίξει ο καιρός θα κάνω τπτ γιατί δεν πάει άλλο! 'Εκοψα και τα πολλά πολλά για να μην χαλιέμαι. 'Αντε να βρούμε τπτ να ξεφύγουμε!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

κοριτσια εγω οπου στεκομουν κ βρησκομουν γκρηνιαζα γιαυτην!αν μου αναφερει καποιος γιαυτην ξινιζω τη μουρη μου χωρις να με νοιαζει αν παει καποιοσ και το πει!τοσο πολυ,τοσο κακια εχω μεσαμου γιαυτην.κ δεν φευγει με τιποτα.οτι κ να κανει,εγω δεν μπορω να αλαξω πλεον απεναντι της!

rbOEp3.png

με παιρνει ρε συ μερα παρα μερα κ μου κλαιει για τα λεφτα.εντομεταξυ εχουν μαγαζι,παιρνουν συνταξη 1000 ευρο της δινει κ η μανα της οτι της περισευει απο τη συνταξη.τον αλλο γιο του πληρωνουν τα παντα κ ζει μια χαρα,πανακρηβο αμαξι ρουχα τα παντα κ παιρνει μετα εμενα"τι θα κανουμε?δεν εχουμε,χρωσταμε το τεβε,θα πεινασουμε σε λιγο''μιλαμε ολη μερα μου κλαιγετε,ολη μερα.κ αυτο γιατι ο αντρας μου,επειδη εμας δεν μας εχει βοηθισει σ τιποτα ποτε κ ηθελε να ψωνισει το μωρο,της λεει ασε τα ρουχα του μωρου κ οτι ειναι να μας δωσεις δωστο μας στο χερι για να τα βαλουμε στη γεννα.και απο τοτε ολο κλαιγετε.σαν να λεει μην περιμενεις τιποτα απο εμενα.κ λεω εγω τον δικο μου,πες της δεν θελουμε αν ειναι να με κανει ετσι,αρκει να το κοψει αυτο,να με παιρνει κ να με ζαλιζει.μιλαμε πολυ κλαψα,μιζερια.κ ειναι κ νεοι ανθρωποι.

Τςτςτς κλαίγεται για να μην δώσει στο εγγόνι της! Να της λες οτι έχεις δουλειά κ να το κλείνεις!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Πωπω σε τι να πρωτοαπαντήσω???

Καταρχάς με τα μάγια έπαθα πλάκα..Εγώ τα φοβάμαι γιατί πιστεύω..δηλαδή στο μάτι,τη γλωσσοφαγιά,την αρνητική ενέργεια γενικά..

marlia εσύ ήσουν που είπες με την πεθερά που έπαιρνε το μωρό στο κρεβάτι? Κάτι τέτοια περιμένω κι εγώ απο τη δική μου..και χειρότερα..δηλ οτι μπροστά σε όλους θα μου λέει συνέχεια "αχ δώστο μου και δώστο μου και δώστο μου" για να με φέρνει σε δύσκολη θέση κ να μην μπορώ να πω όχι..θα προσπαθεί να φέρει το μωρό με τα νερά της για να διεκδικήσει την αγάπη του κ να το έχει όλο μαζί της..θα την έχω στη μάπα συνέχεια και δεν θα έχω λίγο χρόνο μόνη με την κόρη μου να την χαρώ και να παίξουμε,να δεθούμε..κι αν πάω να βάλω και όρια,θα αρχίσει τις κλάψες και τα βαρυά λόγια,να το παίξει η κακομοίρα κι εγώ η κακιά,όπως πάντα!

selestina τα ίδια έπαθα κι εγώ..όπως το είπες!! Αν το διάβασες,είχα πει οτι είχα αρχίσει να γκαντεμιάζομαι μόνη μου απο τα νεύρα και την κατινιά! Κι οτι μ είπε η μάνα μου κ η θεία μου οτι όλο με αυτό το θέμα ασχολούμαι! Είναι και που είμαστε μόνες στο σπίτι όλη μέρα,δεν αλλάζουμε παραστάσεις,δεν έχουμε τπτ άλλο να σχοληθούμε κ κοινώς δεν την παλεύουμε! Γι'αυτό πήρα κι εγώ βιβλία κλπ κ όταν ανοίξει ο καιρός θα κάνω τπτ γιατί δεν πάει άλλο! 'Εκοψα και τα πολλά πολλά για να μην χαλιέμαι. 'Αντε να βρούμε τπτ να ξεφύγουμε!

απάντηση που μου είπε μια κοπέλα όταν γέννησα τον μεγάλο και είχα και εγώ άγχος πως θα την παλέψω με τα πεθερικά: "η κάθε μανούλα ξέρει καλύτερα αυτή τί να κάνει με το μωρό της" και κάνεις ό,τι θέλεις. Δεν το δινεις αν δε θέλεις και ας σε φέρει σε δύσκολη θέση... τί είναι το μωρό μπλούζα για να ντραπείς και να της το δώσεις; Ξ Υ Δ Ι! Τ Ε Λ Ο Σ!

μακρυά και αγαπημένοι... σοφό! Για να μη γίνουμε κατίνες στα καλά καθούμενα! όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες... μακρυά λοιπόν από τα πίτουρα...

κοριτσια εγω οπου στεκομουν κ βρησκομουν γκρηνιαζα γιαυτην!αν μου αναφερει καποιος γιαυτην ξινιζω τη μουρη μου χωρις να με νοιαζει αν παει καποιοσ και το πει!τοσο πολυ,τοσο κακια εχω μεσαμου γιαυτην.κ δεν φευγει με τιποτα.οτι κ να κανει,εγω δεν μπορω να αλαξω πλεον απεναντι της!

Κι εγώ έτσι νιώθω!! Αλλά με τέτοια πίκρα στην ψυχή πώς θα χαρώ το παιδί μου? Ρε σελεστίνα τους κάναμε τη χάρη και μας επηρέασαν σε τέτοιο βαθμό..για συμβουλέψτε μας ρε κορίτσια τι να κάνουμε!!!!

y5yep3.png

απάντηση που μου είπε μια κοπέλα όταν γέννησα τον μεγάλο και είχα και εγώ άγχος πως θα την παλέψω με τα πεθερικά: "η κάθε μανούλα ξέρει καλύτερα αυτή τί να κάνει με το μωρό της" και κάνεις ό,τι θέλεις. Δεν το δινεις αν δε θέλεις και ας σε φέρει σε δύσκολη θέση... τί είναι το μωρό μπλούζα για να ντραπείς και να της το δώσεις; Ξ Υ Δ Ι! Τ Ε Λ Ο Σ!

μακρυά και αγαπημένοι... σοφό! Για να μη γίνουμε κατίνες στα καλά καθούμενα! όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες... μακρυά λοιπόν από τα πίτουρα...

maria αυτήν σου την απάντηση θα την αντιγράψω στο σημειωματάριό μου :wink:

y5yep3.png

αυτο μακρια,αντε να φυγγωωωωωωωω,θα το ξαναπωωωω!!ααχαααχαχ!γιαυτο κλαιγετε,δεν μας εχουν κανει τιποτα σαν γονεις,δεν εχουν δοσει στον αντρα μου σαν παιδι τους τιποτα.ουτε μια βοηθεια κ αν τους ακουσεις με τη καμαρι μιλανε για τους εαυτους τους για τις θυσιες κ τι εχουν κανει για τα παιδια τους.λεω τι καμαρωνουν ετσι?που σας ταιζαν?εμενα ο μπαμπας μου μ εχει δωσει κ ενα μικρο σπιτι να παιρνω ενα ενα ενοικειο κ ουτε ανακατευετε στη ζωη μας,ουτε αποψη εχει τιποτα.κ αυτη μονο να μας φερνουν προβληματα ξερουν κ να καμαρωνουν χωρις λογο κ μια φορα ζητησε ο αντρας μου κατι κ μας το εχουν βγαλει ξινο!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...