Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια...

Ρενα εμενα η μανα του πατερα μου ηταν μεγαλη κακιστρω την εχα δει μετρημενες φορες στη ζωη μου ποτε δεν την ενιωσα γιαγια και ας μην μας ελεγε τιποτα η μανα μου.Εμας δεν θυμοταν ουτε τα ονοματα μας ειμαστε 3 παιδια και οταν ηθελε να αναφερθει πχ στον ενα μου αδερφο ελεγε "το παιδι το δευτερο τι κανει?"

Ειναι στανταρ οτι τη μικρη σου δεν την θελει επειδη ειναι δικια σου...Ετσι ηταν αυτη η γιαγια μου.Ν αφανταστεις οτι μια φορα ζητησε ο μπαμπας μου λιγο γιαουρτι γιατον αδερφο μου που ηταν μικρουλης και ζητησε και του ειπε με πολλη κακια"μονο για σενα εχω για κανεναν αλλον"...Εκει την καταλαβε ο πατερας μου γιατι μεχρι τοτε δεν ηθελε να το παραδεχτει.Με τα χρονια καταλαβε ποσο κακια ηταν.Απειρα σκηνικα ας μην πω αλλα,αυτο ηταν ενα απλο μικρο παραδειγμα...

Τι μου θυμισες τωρα......μηπως ειχαμε την ιδια γιαγια? Η μαμα του πατερα μου μια απο τα ιδια.Να σκεφτεις την ειδα τελευταια φορα νομιζω 10 χρονων και μετα την ξαναειδα στην κηδεια της στα 35 μου.Αν αρχισω να λεω ιστοριες απο αυτην ......θα φριξετε....ασε!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

'Ελα ρε marlia μας έλειψες!!

'Εχεις πολύ δίκιο..πάρα πολύ δίκιο!!

Αυτό που λες το αντιμετώπισα πολλές φορές στη ζωή μου-κι ακόμα δηλαδή-και κατάλαβα,όπως λες,οτι δεν αλλάζουν οι άλλοι νοοτροπία,ούτε σου φέρονται πάντα όπως τους φέρεσαι!

Εδώ κ λίγο καιρό ,δεν βλέπω κανέναν,τουλάχιστον όχι αυτούς που με τσαντίζουν κ με πληγώνουν,κάθομαι σπίτι μου,κάνω τις δουλίτσες μου,διαβάζω βιβλία,βλέπω ταινίες..κι αν έχει καλό καιρό πάω για καφέ με τον αντρούλη. Θα δω μόνο αυτούς που με ανεβάζουν και κανέναν άλλον!

Αυτό που λες με τον άντρα μου λίγο με πληγώνει,που δεν με στηρίζει όσο θα ήθελα,και που δίνει αναφορά ό,τι κάνουμε κ δεν κάνουμε και επιτέπει στην κυρία να του κάνει και πρόγραμμα..βέβαια δεν το τηρεί,στο τέλος ό,τι θέλουμε κάνουμε,αλλά με εκνευρίζει ακόμα και το οτι εκείνη μιλάει,του λέει τι να κάνει κ εκείνος το ακούει,ήθελα να αλλάζει θέμα ή κάτι τέτοιο!

Τέσπα δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα υποθέτω :lol:

Έτσι να βρεις την ηρεμία σου...

Ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα είναι σίγουρο, αλλά πρέπει να δούμε ποια μπορούμε να ανεχόμαστε και ποιά όχι. Αν είναι κάτι που μπορείς να το προσπεράσεις, μή χαλάς τη ζαχαρένια σου. Αν όμως σε στενοχωρεί, πες το. Όχι δραματικά, πες το όπως είναι και στη διάσταση που είναι. Ούτε μεγαλύτερο, αλλά ούτε και μικρότερο. Πάντως αν δε σας επηρεάζει η άποψή της και ο άντρας σου έχει βρει το κουμπί της καλό είναι. Αν όμως σε στενοχωρεί πες το. έτσι νομίζω!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

πυρετοί??ποιος είναι άρρωστος ρε?περαστικά του!

Ευχαριστώ, είμαστε καλά τώρα... περάσαμε πάλι κάμποσες μέρες κρεβατωμένοι, αυτή τη φορά μόνο τα μικρά, αλλά ήταν πάλι απεριόριστη η κούραση και τα ξενύχτια. Προσπαθούμε να βρούμε πάλι τις δυνάμεις μας και τους ρυθμούς μας!

Τι μου θυμισες τωρα......μηπως ειχαμε την ιδια γιαγια? Η μαμα του πατερα μου μια απο τα ιδια.Να σκεφτεις την ειδα τελευταια φορα νομιζω 10 χρονων και μετα την ξαναειδα στην κηδεια της στα 35 μου.Αν αρχισω να λεω ιστοριες απο αυτην ......θα φριξετε....ασε!!!!!!

AXXAXA λες?

Ενα θα σου πω ,πηγαινε και μαζευε κυπαρισσομηλα απο τα νεκροταφεια για να κανει μαγια στη μανα μου και ειχε κανει ουκ ολιγες φορες μονο που επειδη δεν τα πιστευε η μαμα μου δεν την επιαναν κιολας:tongue:

Και ελεγε συνεχως στον πατερα μου οτι τον εχει μαγεμενο η μαμα μου χαχαχαχ

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

AXXAXA λες?

Ενα θα σου πω ,πηγαινε και μαζευε κυπαρισσομηλα απο τα νεκροταφεια για να κανει μαγια στη μανα μου και ειχε κανει ουκ ολιγες φορες μονο που επειδη δεν τα πιστευε η μαμα μου δεν την επιαναν κιολας:tongue:

και πως το ανακαλύψατε;

Απο γειτονες που την εβλεπαν και καποια φορα που μας φιλοξενησε (πρωτη και τελευταια φυσικα)στο εξοχικο της την πιασαμε τη νυχτα να τριγυρναει απο πανω μας που κοιμομασταν στο σαλονι με διαφορα στα χερια...Ακομη θυμαμαι τη μανα μου που φωναξε και αναψε το φως και την ειδε να ανεβαινει τρεχοντας στο δωματιο της για να μην τη δουμε.Αλλα η μαμα μου την ειχε δει στο σκοταδι...Σαν τα θριλερ...:confused:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

'Ετσι είναι..Εντάξει μπορώ να μην δίνω σημασία,αλλά οι προσβολές με επηρεάζουν..και οκ,τώρα ελέγχεται το πράγμα,αλλά όταν έρθει το παιδί,που έχει πάθει αυτή παράκρουση,θα ελέγχεται? 'Η θα το παίζει μάνα του και θα παίρνει πρωτοβουλίες και θα τα "παίρνω" κι εγώ γενικώς? Τελικά τι είναι καλύτερο? Να παρα-ασχολούνται ή να είναι αδιάφοροι? Το σκέφτομαι καμιά φορά,λέω τυχερή είμαι,το παιδάκι μου θα έχει πολύ αγάπη..αλλά εγώ το περιμένω πώς και πώς το παιδάκι μου! Κι αυτή θέλει να το μοιραστούμε..ούτε καν για τη χαρά μου δεν έχω μιλήσει ακόμα..συνεχώς ακούω για τη δική της..μέχρι κι οτι θέλει να της μοιάσει άκουσα! τέλος πάντων..

Περαστικά στα αγγελούδια σου marlia μου..μακάρι κι εγώ να κάνω δίδυμα μετά,ξέρεις πώς τα θέλω?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

AXXAXA λες?

Και πώς την γλιτώσατε κ δεν τους χώρισε? Η μάνα σου ήταν πολύ της εκκλησίας μήπως? Συνήθως σε αυτούς δεν πιάνουν!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

η μανα μου εβρισκε εξω απο την πορτα της ολο μαγια...

Μια κλωστες με σαπουνια σε ολα τα χρωματα,μια κερια να καιγονται,και το αποκορυφωμα οταν ηταν να γεννησει εμενα βρηκε απεξω απο την πορτα σπασμενο υδραργυρο και ενα πνιγμενο ποντικι μεσα σε μια σακουλα με μια πετρα μεσα...σαν να της εκαναν δηλαδη μαγια για να πεθανω εγω...Φανταζεσαι εαν τα πιστευε τι τρομαρα θα επαιρνε η γυναικα..Καλα που ηταν αναισθητη ενετλως σε αυτα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Και πώς την γλιτώσατε κ δεν τους χώρισε? Η μάνα σου ήταν πολύ της εκκλησίας μήπως? Συνήθως σε αυτούς δεν πιάνουν!

Οχι ακριβως το αντιθετο δεν πιστευε καθολου αλλα οπως δεν πιστευε στο Θεο (γιατι τωρα πια πιστευει)δεν πιστευε και στα μαγια...

Οποτε δεν την επηρεασε ποτε.ΟΜως να ξερεις μου λεγε παντα οτι οποτε γυρναγε απο επισκεψη ο μπαμπας μου απο τη μανα του ολο τσακωνοντουσαν ολο και καμια μα...κια του λεγε η γιαγια και τον επηρεαζε...Μεχρι που πηρε χαμπαρι κι αυτος..ΜΕτα απο χρονια βεβαια και αφου ειδε την αδιαφορια της γιαγιας προς τα παιδια του...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Απο γειτονες που την εβλεπαν και καποια φορα που μας φιλοξενησε (πρωτη και τελευταια φυσικα)στο εξοχικο της την πιασαμε τη νυχτα να τριγυρναει απο πανω μας που κοιμομασταν στο σαλονι με διαφορα στα χερια...Ακομη θυμαμαι τη μανα μου που φωναξε και αναψε το φως και την ειδε να ανεβαινει τρεχοντας στο δωματιο της για να μην τη δουμε.Αλλα η μαμα μου την ειχε δει στο σκοταδι...Σαν τα θριλερ...:confused:

Μια φορά έμεινε η πεθερά μου βράδυ στο σπίτι όταν ήταν μωρά τα κορίτσια για να βοηθήσει και την επόμενη μέρα και να μην πηγαινοέρχεται! Το βράδυ πήγαινε και έπαιρνε τον μικρό στο κρεβάτι της! Την πήρα χαμπάρι και πριν μιλήσω μου λέει "δεν το έχω ξανακάνει". Αφού τον βάλαμε (μαζί δεν ξεκόλλαγε) πάλι για ύπνο και πήγα και εγώ να κοιμηθώ... στο πεντάλεπτο σηκώνομαι και τον είχε ξαναπάρει μαζί της. Σηκώθηκε χωρίς να μιλήσει και τον έβαλε στο κρεβάτι του. (Φαντάζομαι δεν απορείτε που δεν πατάει στο σπίτι μας πια). Απλά αυτή η συμπεριφορά, δεν ξέρω, αλλά μου φέρνει στο μυαλό τέτοιες γυναίκες που κάνουν τέτοιες βλακείες γι' αυτό σε ρώτησα. αν κάνει κι η δικιά μας και την πιάσουμε θα έχει πολύ γέλιο! Βέβαια τώρα σταματήσαμε πάλι εντελώς τα παρέ δώσε.

'Ετσι είναι..Εντάξει μπορώ να μην δίνω σημασία,αλλά οι προσβολές με επηρεάζουν..και οκ,τώρα ελέγχεται το πράγμα,αλλά όταν έρθει το παιδί,που έχει πάθει αυτή παράκρουση,θα ελέγχεται? 'Η θα το παίζει μάνα του και θα παίρνει πρωτοβουλίες και θα τα "παίρνω" κι εγώ γενικώς? Τελικά τι είναι καλύτερο? Να παρα-ασχολούνται ή να είναι αδιάφοροι? Το σκέφτομαι καμιά φορά,λέω τυχερή είμαι,το παιδάκι μου θα έχει πολύ αγάπη..αλλά εγώ το περιμένω πώς και πώς το παιδάκι μου! Κι αυτή θέλει να το μοιραστούμε..ούτε καν για τη χαρά μου δεν έχω μιλήσει ακόμα..συνεχώς ακούω για τη δική της..μέχρι κι οτι θέλει να της μοιάσει άκουσα! τέλος πάντων..

Περαστικά στα αγγελούδια σου marlia μου..μακάρι κι εγώ να κάνω δίδυμα μετά,ξέρεις πώς τα θέλω?

Δεν ξέρω αν είναι αγάπη. Μακάρι σε εσένα να είναι! σε εμάς δεν ήταν! Ήθελε τα παιδιά μου, δικά της, αλλά δεν τα πρόσεχε ούτε τα αγάπαγε. Ήθελε απλά ο κόσμος να βλέπει ότι τα έχει αυτή στο σπίτι της και να τα πηγαίνει βόλτα με το καρότσι. Ε ας πάρει μιά κούκλα, τα παιδιά μου θα την πλήρωναν;

Τώρα αν η δικιά σου επεμβαίνει, ζήτα βοήθεια και από τον παιδίατρο ή αν έχεις και τη μαία! Κάπου το έχω ξαναγράψει... μιά φίλη μου την έσωσε ο παιδίατρος... πήγε στο σπίτι όταν ήταν νεογέννητο και όταν είδε τα παλαβά των πεθερών βούτηξε το παιδί, το έδωσε στη μαμά και έριξε και ένα χ#$%ιμο στη χαζοβιόλα την πεθερά! Έτσι πήρε θάρρος και η φίλη μου να κάνει ό,τι πίστευε αυτή σωστό με το μωράκι της, γιατί μπίρι μπίρι την είχαν τρελλάνει και φοβόταν ότι θα τα έκανε όλα λάθος! Που ακούστηκε... η μανούλα ξέρει καλύτερα από όλους! Άντε και ο μπαμπάς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...