Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η δικια μου βοηθαει, καθε μηνα δινουν το ενοικιο και οχι μονο ..ολο και κατι μας δινει οταν παμε σπιτι τους και δε μιλαει οτι δινει!

Μπορει να εχει 1000 στραβα και να τα λεω, αλλα ειναι κιμπαρισσα! Κανεις δε ξερει τιποτα για τα λεφτα και δε παραπονιεται ποτε!

Εμένα πάλι η δικιά μου λέει σε όλους με καμάρι ότι μας βοηθάει... :confused::confused::confused:

Χμ, δεν έχω καταλάβει πώς... Ίσως με το να είναι εξαφανισμένη... :confused:

χμμμ!!μια απο τα ιδια!

rbOEp3.png

H δικια μου χαρτζηλικωνει μονο το γιο της για να φενεται καλη.Δεν εχει δωσει τιποτε ποτε για την εγγονη τη οποια βεβαια εχει να δει πανω απο 4 μηνες και σταματησε να μου μιλαει απο τον προηγουμενο Μαιο νομιζω , χωρις φυσικα να ξερω γιατι.Στην αρχη αν θυμασται μου εστελνε και για δωρο τα μεταχειρισμενα της αλλης της εγγονης και προσπαθουσε να με πεισει οτι ειναι καινουργια αλλα καποια στιγμη την εριξα ενα χεσιμο και το εκοψε κι αυτο.Φανταστειτε τελευταια φορα που ειδε την κορη μου ηταν μωρακι.Τωρα μιλαει , περπαταει , τρεχει, παιδακι εχει γινει και δεν την ξερει το παιδι.Δεν ξερω τι νομιζει οτι κερδιζει ετσι παντως χαμενη μονο αυτη βγαινει.Θα μου πεις βεβαια ......δε την νοιαζει.....την εχω ικανη να μην αγαπαει το παιδι μου επειδη το εκανα εγω......τοσο κακια και μεγαιρα ειναι.......

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

H δικια μου χαρτζηλικωνει μονο το γιο της για να φενεται καλη.Δεν εχει δωσει τιποτε ποτε για την εγγονη τη οποια βεβαια εχει να δει πανω απο 4 μηνες και σταματησε να μου μιλαει απο τον προηγουμενο Μαιο νομιζω , χωρις φυσικα να ξερω γιατι.Στην αρχη αν θυμασται μου εστελνε και για δωρο τα μεταχειρισμενα της αλλης της εγγονης και προσπαθουσε να με πεισει οτι ειναι καινουργια αλλα καποια στιγμη την εριξα ενα χεσιμο και το εκοψε κι αυτο.Φανταστειτε τελευταια φορα που ειδε την κορη μου ηταν μωρακι.Τωρα μιλαει , περπαταει , τρεχει, παιδακι εχει γινει και δεν την ξερει το παιδι.Δεν ξερω τι νομιζει οτι κερδιζει ετσι παντως χαμενη μονο αυτη βγαινει.Θα μου πεις βεβαια ......δε την νοιαζει.....την εχω ικανη να μην αγαπαει το παιδι μου επειδη το εκανα εγω......τοσο κακια και μεγαιρα ειναι.......
αχχαααχα εμενα το θελει δικος της,εσενα δεν το θελει καθολου.ακρη δεν βγαζει με τις καργιες!εμενα με παιρνει συνεχεια κ μου κλαει για τα λεφτα,δεν εχουν και τι θα κανουν λες κ εχω εγω να της δωσω!αλλα στον αλλο γιο του πληρωνουν τα παντα!

rbOEp3.png

Καλημερα κοριτσακια...

Ρενα εμενα η μανα του πατερα μου ηταν μεγαλη κακιστρω την εχα δει μετρημενες φορες στη ζωη μου ποτε δεν την ενιωσα γιαγια και ας μην μας ελεγε τιποτα η μανα μου.Εμας δεν θυμοταν ουτε τα ονοματα μας ειμαστε 3 παιδια και οταν ηθελε να αναφερθει πχ στον ενα μου αδερφο ελεγε "το παιδι το δευτερο τι κανει?"

Ειναι στανταρ οτι τη μικρη σου δεν την θελει επειδη ειναι δικια σου...Ετσι ηταν αυτη η γιαγια μου.Ν αφανταστεις οτι μια φορα ζητησε ο μπαμπας μου λιγο γιαουρτι γιατον αδερφο μου που ηταν μικρουλης και ζητησε και του ειπε με πολλη κακια"μονο για σενα εχω για κανεναν αλλον"...Εκει την καταλαβε ο πατερας μου γιατι μεχρι τοτε δεν ηθελε να το παραδεχτει.Με τα χρονια καταλαβε ποσο κακια ηταν.Απειρα σκηνικα ας μην πω αλλα,αυτο ηταν ενα απλο μικρο παραδειγμα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι είχα τέλεια σχέση και με τις δύο γιαγιάδες μου χωρίς να μπλέκονται στα πόδια της μάνας μου. Τις θυμάμαι να με κανακεύουν,χωρίς ποτέ όμως να της λένε τι να κάνει ή να τις κάνουν παρατηρήσεις!

Εμείς σαν οικογένεια,όπως όλες φαντάζομαι έχουμε και τα στραβά μας,και τις "τρύπες" μας και τα παραπονάκια μας. Αλλά έχουμε ένα καλό,κι αυτό είναι οτι ξέρουμε να συμπεριφερόμαστε και να σεβόμαστε τα όρια του άλλου.

Με τη γυναίκα του θείου μου (τη νύφη μας στην ουσία) μένουμε κοντά,και κάθε μέρα καφεδάκια,μια στο τόσο μεζεδάκια,ουζάκια,να γελάσουμε,να παίξουμε χαρτιά,όλοι μαζί η οικογένεια. Αλλά ο καθένας ξέρει τα όριά του κ κανείς δεν ανακατεύεται στην δουλειά του άλλου! Ο καθένας στο σπίτι του είναι αρχηγός κ όλοι το σέβονται αυτό. Αν θέλουμε να πιάσουμε το μωρό τους,ρωτάμε,να το πιάσω? Παίζουμε μαζί του κ μετά στην μάνα του εννοείται,δεν είναι για χόρταση! Ποτέ δεν δίνουμε πχ ούτε ένα μπισκότο στο μεγάλο παιδί αν δεν ρωτήσουμε τη μάνα του.Πάντα ρωτάμε για ο,τιδήποτε τους αφορά χωρίς ποτέ να πέρνουμε πρωτοβουλίες μόνοι μας,και ποτέ δεν τους λέμε τι να κάνουν ούτε αυτοί εμάς. Συμβουλές μόνο αν ζητηθούν!

Να πώς κερδίζεις ανθρώπους και καταλήγεις να κάνεις πολύ παρέα με τους συγγενείς σου..αλλά πού να τα μάθει η δικιά μου η βλαχάρα..!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Εγώ πάλι είχα τέλεια σχέση και με τις δύο γιαγιάδες μου χωρίς να μπλέκονται στα πόδια της μάνας μου. Τις θυμάμαι να με κανακεύουν,χωρίς ποτέ όμως να της λένε τι να κάνει ή να τις κάνουν παρατηρήσεις!

Εμείς σαν οικογένεια,όπως όλες φαντάζομαι έχουμε και τα στραβά μας,και τις "τρύπες" μας και τα παραπονάκια μας. Αλλά έχουμε ένα καλό,κι αυτό είναι οτι ξέρουμε να συμπεριφερόμαστε και να σεβόμαστε τα όρια του άλλου.

Με τη γυναίκα του θείου μου (τη νύφη μας στην ουσία) μένουμε κοντά,και κάθε μέρα καφεδάκια,μια στο τόσο μεζεδάκια,ουζάκια,να γελάσουμε,να παίξουμε χαρτιά,όλοι μαζί η οικογένεια. Αλλά ο καθένας ξέρει τα όριά του κ κανείς δεν ανακατεύεται στην δουλειά του άλλου! Ο καθένας στο σπίτι του είναι αρχηγός κ όλοι το σέβονται αυτό. Αν θέλουμε να πιάσουμε το μωρό τους,ρωτάμε,να το πιάσω? Παίζουμε μαζί του κ μετά στην μάνα του εννοείται,δεν είναι για χόρταση! Ποτέ δεν δίνουμε πχ ούτε ένα μπισκότο στο μεγάλο παιδί αν δεν ρωτήσουμε τη μάνα του.Πάντα ρωτάμε για ο,τιδήποτε τους αφορά χωρίς ποτέ να πέρνουμε πρωτοβουλίες μόνοι μας,και ποτέ δεν τους λέμε τι να κάνουν ούτε αυτοί εμάς. Συμβουλές μόνο αν ζητηθούν!

Να πώς κερδίζεις ανθρώπους και καταλήγεις να κάνεις πολύ παρέα με τους συγγενείς σου..αλλά πού να τα μάθει η δικιά μου η βλαχάρα..!

φιλενάδα! διάβασα λίγο τα δικά σου! λοιπόν νομίζω ότι έχεις το δικό μου "ελάττωμα" νομίζεις ότι επειδή εσύ συμπεριφέρεσαι άψογα και οι υπόλοιποι οφείλουν να σου φέρονται αν μη τι άλλο αξιοπρεπώς! Λοιπόν μετά από πολλά χαστούκια κατάλαβα ότι το να συμπεριφέρεσαι σωστά οι άλλοι, όταν δεν είναι εντάξει, το εκλαμβάνουν ως αδυναμία... και σε πατάνε κάτω... μάλιστα αν για κάποιο λόγο έχουν και κανένα κόμπλεξ γιατί σε ζηλεύουν, σε πατάνε με μεγαλύτερη λύσσα! Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι... και εγώ νόμιζα ότι ήταν μόνο στα βιβλία και την τηλεόραση, αλλά τελικά είναι και γύρω μας. Εγώ δεν έχω καταφέρει να αντιμετωπίσω αποτελεσματικά τέτοιους ανθρώπους παρά μόνο ελάχιστες φορές... οπότε τελικά τους αποφεύγω. Είναι μια καλή λύση! Ένας άλλος τρόπος είναι να τους κάνεις ακριβώς αυτό που σου κάνουν... κάτι σαν αυτό που σου είπε και η selestina ενισχυμένο όμως... όταν σε ρωτάει κάτι μην της απαντάς καν, ρώτα κατ'ευθείαν και εσύ το ίδιο προσαρμόζοντάς το. Όσο για τον καλό σου που δε λέει να καταλάβει... ίσως είναι χοντρό, αλλά μήπως να απαιτούσες να παραδεχτεί στη μητέρα σου μπροστά σου πότε ακριβώς σου έκανε πρόταση γάμου; και μην ταράζεσαι!!!!!!! όλα αυτά να τα λες μέσα από το ωραίο σου ροζ συννεφάκι. και το ακόμη καλύτερο είναι αν καταφέρεις να μην ασχολείσαι καθόλου. μπορείς να ασχολείσαι με εσένα και το μωρό - ακόμη και τώρα - συνέχεια και να μην ασχολείσαι με τίποτα άλλο.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

'Ελα ρε marlia μας έλειψες!!

'Εχεις πολύ δίκιο..πάρα πολύ δίκιο!!

Αυτό που λες το αντιμετώπισα πολλές φορές στη ζωή μου-κι ακόμα δηλαδή-και κατάλαβα,όπως λες,οτι δεν αλλάζουν οι άλλοι νοοτροπία,ούτε σου φέρονται πάντα όπως τους φέρεσαι!

Εδώ κ λίγο καιρό ,δεν βλέπω κανέναν,τουλάχιστον όχι αυτούς που με τσαντίζουν κ με πληγώνουν,κάθομαι σπίτι μου,κάνω τις δουλίτσες μου,διαβάζω βιβλία,βλέπω ταινίες..κι αν έχει καλό καιρό πάω για καφέ με τον αντρούλη. Θα δω μόνο αυτούς που με ανεβάζουν και κανέναν άλλον!

Αυτό που λες με τον άντρα μου λίγο με πληγώνει,που δεν με στηρίζει όσο θα ήθελα,και που δίνει αναφορά ό,τι κάνουμε κ δεν κάνουμε και επιτέπει στην κυρία να του κάνει και πρόγραμμα..βέβαια δεν το τηρεί,στο τέλος ό,τι θέλουμε κάνουμε,αλλά με εκνευρίζει ακόμα και το οτι εκείνη μιλάει,του λέει τι να κάνει κ εκείνος το ακούει,ήθελα να αλλάζει θέμα ή κάτι τέτοιο!

Τέσπα δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα υποθέτω :lol:

y5yep3.png

hello! πυρετοί, δουλειά, αϋπνία φουλ... πού καιρός για ιντερνετ! επανήλθα όμως!

πυρετοί??ποιος είναι άρρωστος ρε?περαστικά του!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...