Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήρα ένα βιβλίο που λέγεται "μαθήματα ευτυχίας" της Γκρέτσεν Ρούμπιν.Λέω να πάρω κι ένα για την πεθερά μου!! 'Η μήπως καλύτερα να της πάρω εκείνο που λέει "50 μέρη που πρέπει να δεις πριν πεθάνεις" ή κάτι τέτοιο,να πάει κανένα μακρυνόοοοο ταξίδι??:lol::lol::lol:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Πήρα ένα βιβλίο που λέγεται "μαθήματα ευτυχίας" της Γκρέτσεν Ρούμπιν.Λέω να πάρω κι ένα για την πεθερά μου!! 'Η μήπως καλύτερα να της πάρω εκείνο που λέει "50 μέρη που πρέπει να δεις πριν πεθάνεις" ή κάτι τέτοιο,να πάει κανένα μακρυνόοοοο ταξίδι??:lol::lol::lol:

Να της παρεις το "Γυρο του κοσμου σε 80 μερες." Πες της να ακολουθησει τα βηματα του Φιλεα Φογκ:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Aαααα μωρε σιγα τ κορμι....αυτην ζηλευεις μωρε??σιγα.....καλυτερη θα εισαι!!:D:D:D

χαχαχαχαχχαχα συμφωνω με την ελενη αυτο να της παρεις....;);)

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Καλημερα κοριτσακια...

Λοιπον προχθες ειχα μια κουβεντα με τον αντρα μου για την μανουλα του κ του ειπα αν τον ρωτανε τι κανω κτλ γιατι εμενα εχει να μου μιλησει 3 μηνες τωρα η καλοψυχη...Θυμαστε που σας ειπα εξαφανιστηκε ουτε ευχη για το παιδι ουτε τιποτα...

Ε εχθες μου λεει ο αντρας μου "μιλαγα με τη μανα μου και μουλεει τι κανει η Ελινα και της ειπα καλα ειναι εσυ γιατι δεν την παιρνεις τηλ.να μαθεις αν ειναι καλα?"και του λεει ε γιατι ειχα παρει καποιες φορες και δεν το χε σηκωσει(μεγα ψεμα του το πα κιολας)να μην την ενοχλω...(ψευτραααα)Και της λεει ο αντρας μου ειρωνικα δεν ενοχλεις μανα να παρεις τηλ.οποιος θελει να παρει παιρνει...

Και σημερα ξυπναω και βλεπω μην.τυπου που εισαι βρε παιδακι μου εισαι καλα(ξαφνικα με εχασε και ανυσηχησε)η μπεμπα ο πριγκηππας μου κτλ κτλ..

Της απαντησα κι εγω τυπικα και της ειπα κιολας ναι μου πε ο Τ... οτι σας ειπε να παρετε τηλ:tongue:

Να κοριτσια καταλαβατε?Αυτα δε γουσταρω εγω τα δηθεν...δηλαδη αφου ξερω οτι δεν της καιγεται καρφι τωρα την πηρε ο πονος...

Την υποκρισια ρε γμτ...Δηλαδη τωρα εγω ειπα πωπω πως νοιαζεται για μενα?αφου ξερω οτι της την ειπε ο αντρας μου και εστειλε για τα ματια.Ας μη στελνει καθολου η οχια αφου δεν το νιωθει...

Δεν περιμενα οτι θα της το πει ο αντρας μου εγω το πα για να ξερει αυτος...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα κοριτσακια...

Λοιπον προχθες ειχα μια κουβεντα με τον αντρα μου για την μανουλα του κ του ειπα αν τον ρωτανε τι κανω κτλ γιατι εμενα εχει να μου μιλησει 3 μηνες τωρα η καλοψυχη...Θυμαστε που σας ειπα εξαφανιστηκε ουτε ευχη για το παιδι ουτε τιποτα...

Ε εχθες μου λεει ο αντρας μου "μιλαγα με τη μανα μου και μουλεει τι κανει η Ελινα και της ειπα καλα ειναι εσυ γιατι δεν την παιρνεις τηλ.να μαθεις αν ειναι καλα?"και του λεει ε γιατι ειχα παρει καποιες φορες και δεν το χε σηκωσει(μεγα ψεμα του το πα κιολας)να μην την ενοχλω...(ψευτραααα)Και της λεει ο αντρας μου ειρωνικα δεν ενοχλεις μανα να παρεις τηλ.οποιος θελει να παρει παιρνει...

Και σημερα ξυπναω και βλεπω μην.τυπου που εισαι βρε παιδακι μου εισαι καλα(ξαφνικα με εχασε και ανυσηχησε)η μπεμπα ο πριγκηππας μου κτλ κτλ..

Της απαντησα κι εγω τυπικα και της ειπα κιολας ναι μου πε ο Τ... οτι σας ειπε να παρετε τηλ:tongue:

Να κοριτσια καταλαβατε?Αυτα δε γουσταρω εγω τα δηθεν...δηλαδη αφου ξερω οτι δεν της καιγεται καρφι τωρα την πηρε ο πονος...

Την υποκρισια ρε γμτ...Δηλαδη τωρα εγω ειπα πωπω πως νοιαζεται για μενα?αφου ξερω οτι της την ειπε ο αντρας μου και εστειλε για τα ματια.Ας μη στελνει καθολου η οχια αφου δεν το νιωθει...

Δεν περιμενα οτι θα της το πει ο αντρας μου εγω το πα για να ξερει αυτος...

Θύμησέ μου Ελίνα εσείς γιατί είστε έτσι? 'Ηταν έτσι απο την αρχή? Μήπως όντως δεν θέλει να είναι στα πόδια σου???

Εγώ πάντως αυτό θα το προτιμούσα..ναι,πάρε ένα τηλ,στείλε ένα φαγάκι μια στο τόσο άμα θες..αλλά μην χώνεσαι συνεχώς και προπάντων μην λες τη γνώμη σου χωρίς να σε ρωτήσουν γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Εγώ παιδιά τι έχω πάθει,δεν θα το πιστέψετε..μόλις τη φέρω στο νου μου (πχ καμιά φορά εκεί που κάθομαι,σκέφτομαι πώς θα αντιδράει αυτή με το μωρό κλπ κλπ) και με πιάνει μια κακία και κάτι παθαίνω εκείνη την ώρα!! Πχ σκοντάφτω,μαγκώνω το χέρι μου στην πόρτα ή μου καίγεται το φαγητό!! Σήμερα μου ψιλοπήρε η γέμιση στα γεμιστά και μιλούσα μόνη μου,έλεγα "ρε καρ.... μόλις σε φέρω στο νου μου κάτι στραβό μου πάει!!"

Σκέφτομαι σοβαρά να πάω σύντομα να εξομολογηθώ,κολάστηκα! Ντρέπομαι και εικόνα να κοιτάξω με τόση κακία που με έχει πιάσει!! Δεν είναι φυσιολογικά αυτά τα πράματα,το έχω παρακάνει,πολύ στα σοβαρά τα παίρνω ε?

y5yep3.png

Διαφημίσεις

τυχερη,καλα λεει η Ζωητσα!!μακαρι κ εμενα να μην με επαιρνε καθολου!με παιρνει κ μιλαει με τις ωρες!αντε για σενα χ@@@,το μωρο δεν τη νοιαζει να το δει??

rbOEp3.png

Θύμησέ μου Ελίνα εσείς γιατί είστε έτσι? 'Ηταν έτσι απο την αρχή? Μήπως όντως δεν θέλει να είναι στα πόδια σου???

Εγώ πάντως αυτό θα το προτιμούσα..ναι,πάρε ένα τηλ,στείλε ένα φαγάκι μια στο τόσο άμα θες..αλλά μην χώνεσαι συνεχώς και προπάντων μην λες τη γνώμη σου χωρίς να σε ρωτήσουν γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Εγώ παιδιά τι έχω πάθει,δεν θα το πιστέψετε..μόλις τη φέρω στο νου μου (πχ καμιά φορά εκεί που κάθομαι,σκέφτομαι πώς θα αντιδράει αυτή με το μωρό κλπ κλπ) και με πιάνει μια κακία και κάτι παθαίνω εκείνη την ώρα!! Πχ σκοντάφτω,μαγκώνω το χέρι μου στην πόρτα ή μου καίγεται το φαγητό!! Σήμερα μου ψιλοπήρε η γέμιση στα γεμιστά και μιλούσα μόνη μου,έλεγα "ρε καρ.... μόλις σε φέρω στο νου μου κάτι στραβό μου πάει!!"

Σκέφτομαι σοβαρά να πάω σύντομα να εξομολογηθώ,κολάστηκα! Ντρέπομαι και εικόνα να κοιτάξω με τόση κακία που με έχει πιάσει!! Δεν είναι φυσιολογικά αυτά τα πράματα,το έχω παρακάνει,πολύ στα σοβαρά τα παίρνω ε?

A ασε ειναι μεγαλη ιστορια πρεπει να ανατρεξεις στα παλια ποστ..εμενα παιδι μου ειναι κακια απο την αρχη κ εχει κανει πολλες χονντραδες δε σου λεω τιποτα.και μεσα στα ποδια μου ηταν μια χαρα αλλα κοπηκαν αυτα...δεν ειμαστε τσακωμενες απλα αυτη εξαφανιστηκε εδω και 3 μηνες και τη χαλασε που περιμενω και κοριτσακι..αστα μεγαλη ιστορια η δικια μου...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εγω δεν τα μπορω αυτα κοριτσια αφου ξερω οτι δε με γουσταρει χωρις να της εχω κανει ποτε τιποτα δεν μπορω να το παιζει οτι νοιαζεται.Εγω μια χαρα ειμαι που δεν παιρνει οταν παιρνει μου σπαει τα νευρα δεν αντεχεται...

Δεν συμβιβαζομαι εγω ετσι δεν γουσταρω να με παιρνει αμα δε θελει ρε παιδι μου ειναι ψεμμα πως θα γινει...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κι εγώ έτσι νιώθω,οτι ψεύτικα νοιάζεται! Βασικά μόνο για το παιδί νοιάζεται επειδή είναι κορίτσι! αν ήταν αγόρι,πολύ πιθανόν να μην ασχολιόταν και να με άφηνε στην ησυχία μου. Σε ό,τι αφορά το παιδί είναι πάντα μπροστά κ θέλει να έχει άποψη..άστα!

Τις προάλλες είπε το καλό..οτι αφού μπορεί το παιδί να πάρει απο 7 γενιές,τότε θα της μοιάζει!! "Αχ λέει,θέλω νά πάρει τις ματάρες μου,και την κορμάρα μου!!"

Κορίτσια ανατρίχιασααααααααααααααααααααααααααα!!!

y5yep3.png

..και όταν λέει τη γνώμη της,ξέρετε πώς την λέει?? "Αυτό θα κάνεις!" έτσι σου λέει.Λύσσα ρε γμτ!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...