Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

το γιατί σε μένα συνήθως το λέμε αφού έχουμε κάνει κατά γράμμα όσα μας έχει πει ο γιατρός, έχουμε κάνει τρομερές θυσίες και παραχωρήσεις και πάλι δεν το καταφέρνουμε. Οταν το λέμε δεν εννοούμε γιατί σε μένα και όχι σε κάποιον άλλον. Το λέμε γιατί αφού προσπαθούμε τόσο; Τι άλλο συμβαίνει. Προσωπικά δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στην ιατρική. 
      Μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο, η αποδοχή μέσα σου συνέβη αφού πετύχατε την φυσική σύλληψη; Ή έγινε κατά την διάρκεια των ωολληψιων; 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συγνωμη κ εμεις διπλα μενουμε,στην επαρχεια ολα διπλα ειναι,τι παει να πει αυτο??οταν εμεινα εγκυος καθε μερα μου ερχοταν πρωι πρωι μεσα στο σπιτι κ φρηκαρα κ την ειπα οτι με ξυπνας κ θελω να κοιμηθω!για 5 μηνες καθε Σαββατοκυριακο τρωγαμε εκει,ειχε την απαιτηση,ταχα για να μην κουραζομαι κ να εχω ελευθερο το σκ μου απο μαγειρεματα,αλλα εβαλα τον αντρα μου στη μεση κ της ειπε δεν μπορω να ερχομαι καθε φορα εκει,θελω να αραζω σπιτι μου.στην αρχη σκυλιασε κ ελεγε οτι να ναι,αλλα εγω της ειπε"εμενα μ αρεσει να μαγειρευω σπιτι μου,δεν εχω προβλημα''.ασε που ειπα τον αντρα μου οτι αν συνεχισει ετσι θα κουβαλαω το σοι μου στο σπιτι πανω απο το κεφαλι μου κ τρομοκρατιθηκε!!

Εμ δεν γίνεται να κόψω τελείως όμως..μια Κυριακή.κι άλλη μία μες την εβδομάδα πρέπει να την βλέπω (μαζί με του υπόλοιπους δηλαδή).Χθες που πήγα πάλι απο το σπίτι με έπιασε ένα πλάκωμα στο στήθος

κ μόνο που την είδα, έβλεπε τον υπέρηχο του μωρού και σπαζόμουν!! Μετά μ λέει "Ελπίζω να μην έχει γίνει κανένα λάθος και να είναι αγόρι!!!!!!" Μετά ο άντρας μου ο έξυπνος άνοιξε θέμα πάλι για τον παιδίατρο κ ανακατεύτηκε πάλι αυτή..ε ρε π%$^*η μου,την γκαντεμιά μου πού έμπλεξα!!

Δεν ειπε κανεις να κοψεις τον αντρα σου και το μωρο.Εσυ να κοψεις τα πολλα πολλα.Δεν ειστε φιλες , νυφη με πεθερα ειστε.Οσο την εχεις μεσα στα ποδια σου τοσο θα μεγαλωνουν τα προβληματα.Και οταν γεννησεις με το καλο, θα σαλταρεις αν την εχεις εκει τρεις την ωρα.

Εγω βεβαια ειμαι απο τις τυχερες γιατι εκοψε μαζι μου εκοψε και απο την κορη μου.Νομιζει πως η χαμενη εγω ειμαι.....τοσο μυαλο εχει.Απο την κακια της ομως δεν βλεπει μπροστα της!!!!

Τα καφεδάκια και τα λοιπά τα έκοψα προσωπικά μαζί της! Πρέπει να είμαι και ήρεμη,έγκυος γυναίκα! Κι επειδή βλέπω οτι παίρνει εύκολα αέρα,θα κόψω γενικά!
Ευχαριστω Ζωιτσα;)

Ασχετο παλι αλλα εχω πλακωθει στις σοκολατες τωρα που δε βλεπω να πειραζουν τον γιο μου κ μη σας πω ποσα κιλα εχω παρει...Βεβαια αληθεια σας λεω δεν μου φαινονται καθολου δοξα το Θεο αλλα θελει λιγο προσοχη γιατι δε θελω να ξεπερασω τα κιλα που πηρα στον γιωργακη μου:rolleyes:

Σημερα κανω γεμιστα ..επισης πολυ ασχετο...:tongue::tongue::tongue:

'Ασε κι εμένα με έφαγε ο γιατρός χθες! Μου φώναζε κ με έχει βάλει σε δίαιτα! Είμαι πολύ στεναχωρημένη..και με το που με είδε η πεθερούμπα με ρώτησε αμέσως "σε ζύγισεεεεε??" με ένα χαμόγελο ΝΑ! Α μην την χ$&ω!!!!
Ασε κανω διαιτα..ειμαι σε στερηση! Δεν εχω παραπονο στο Γωγο ετρωγα 10 σοκολατακια για πρωινο!!!

Εμ γι'αυτο ημουν γουρουνα!

Κοντα 30 κιλα παρακαλω!!

Και για θύμησέ μου,σε πόσο καιρό τα έχασες??!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Αχ πώς θα την παλέψωωωωω να τα χάσωωωω!!

Με πιάνει κι ο εγωισμός που μερικές χαίρονται!!

Αλλά έχω βάλει στόχο να γίνω μετά καλύτερη απο πριν!! Θα δουν όλοι!!:!:

Τώρα είμαι στη δίαιτα,κομμένες οι κραιπάλες-ο γιατρός με φοβήθηκε,κορίτσια!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

'Ασε κι εμένα με έφαγε ο γιατρός χθες! Μου φώναζε κ με έχει βάλει σε δίαιτα! Είμαι πολύ στεναχωρημένη..και με το που με είδε η πεθερούμπα με ρώτησε αμέσως "σε ζύγισεεεεε??" με ένα χαμόγελο ΝΑ! Α μην την χ$&ω!!!!

Ας της ελεγες κι εσυ .....ναι με ζυγισε και με μαλωσε γιατι δεν εχω παρει ουτε γραμμαριο..........

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Ας της ελεγες κι εσυ .....ναι με ζυγισε και με μαλωσε γιατι δεν εχω παρει ουτε γραμμαριο..........

Με πρόλαβε το ούφο ο άντρας μου πάλι..τι να πω!

'Ασε που μου φαίνεται ρε,οπότε ποιον να κοροιδέψω??

Ο γιατρός μου έλεγε οτι έκανα μάγουλο βερίκοκο!! χαχαχαχαχαχ!

y5yep3.png

Σελεστινιό εδώ είσαι κι εσύ?? Τι νέα???Αυτές τις μέρες πάντως σε ψυχαγώγησα δεν μπορείς να πεις!!! Προσπαθώ να θυμηθώ κι άλλα που μου έχει πει ρε γμτ να γελάσουμε...είναι τόσα πολλά!! Σαν τα ανέκδοτα για τους πόντιους ένα πράμα!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Αχ και εμενα myfavourite...με μαλωνε συνεχεια!! :D:D:D

Μου είπε οτι μπορεί να ανεβάσω ζάχαρο κι οτι θα κινδυνέψω κι εγώ και το μωρό!

y5yep3.png

Δεν προλαβα να σας διαβασω θα μπω μετα να δω τι αλλο θεικο ειπε η πεθερα.....αφου σας προλαβα γ τ κιλα......

και εγω στον 7ο ειμαι και εχω παρει 11:confused::confused::confused:!!!

Μακαρι κ μενα να με μαλωνε ο γιατρος μου οποτε παω μ λεει κορμαρα εισαι:mad::x:x:x:x:x δεν εχεις προβλημα με τα κιλα....μα ρε γιατρε ξαναλεω εγω πολλα μ φαινονται...μια χαρα εισαι λεει....:confused::confused:!!!!

Η αληθεια ειναι πως σχεδον ολα ειναι στην κοιλια...δγλαδη δεν φαινομαι καπου αλλου πολυ διαφορετικη αλλα δεν παυει να ειναι 11....

Τουλαχιστον ν μην περασω τα 20...γιατι μετα θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωω!!

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...