Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εχε πίστη μέχρι το τέλος!! Να είσαι περιφανή για τον εαυτό σου! 

Just now, MK2012 είπε:

Το έκανα επι ένα χρόνο πριν ξεκινήσουμε τις ωοληψιες. Τώρα φοβάμαι να αφήσω κύκλο να περάσει έτσι ανεκμετάλλευτο γιατί δε ξέρω πόσος καιρός μου μένει με αποθέματα. 

Μην αφήνεις κύκλους. Απλά ψάξτε ότι μπορείτε, να βεβαιωθείτε για το σπερμα και με βιταμίνες φιλικό οξύ, d3 ω3 να βελτιώσετε τις ποιότητες. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπω κοριτσια!ι εγινε εδω??μπηκα και τρομαξα!!ατιμουλες εχετε πεθεροπαρτι??lullaby εγω οτι κ να πω,ειναι περιτττο,τα κοριτσια με καλυψαν πληρως!

πού είσαι ρε φιλενάδα σε πεθύμησα!!!Είδες,σας ταρακούνησα πάλι,κοιμόσασταν!! Ευτυχώς που είσαι εδώ να πετάξω και το άλλο το καλό!!! Να γελάσουμε!!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Λοιπόν..κορυφαία ατάκα...ανησυχούσε λέει που δεν κάνουμε..ξέρετε..γιατί είχε φαγωθεί να με ρωτάει..(αν κάνουμε σ..!) κι εμένα ο γιατρός μου το απαγόρευσε,γιατί όποτε προσπαθούσαμε είχα συσπάσεις. Οπότε μια μέρα έτσι καλά μαζεμένοι που ήμασταν..τον ρωτάει μπροστά στους θείους του αν πρήζονται τα αρχ....α του,τόσο καιρό που δεν τον ικανοποιώ! ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:lol::lol::lol::lol:

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Κανεις πλακα ε??

Καλα ειναι τυχερη που εχει εσενα νυφη..εμενα επρεπε να εχει.

Πες με οτι την στολισες καταλληλως...

Η καλυτερη απαντηση ξερεις ποια θα ηταν ε?

Μαμα μην ανησυχεις του πληρωνω π@@@@ για να μην ειναι πρησμενα και εγω ειμαι και η ιδια παρουσα..

ρε τι αλλο θα ακουσω!

Συγνωμη αλλα δεν θα εχεις καλα ξεμπερδεματα οταν γεννηθει το μωρο.

Ασχετο αλλα εγω ειχα ΠΗΤ 13/06/2011. Την ιδια περιοδο θα γεννησεις με εμενα

Λοιπόν..κορυφαία ατάκα...ανησυχούσε λέει που δεν κάνουμε..ξέρετε..γιατί είχε φαγωθεί να με ρωτάει..(αν κάνουμε σ..!) κι εμένα ο γιατρός μου το απαγόρευσε,γιατί όποτε προσπαθούσαμε είχα συσπάσεις. Οπότε μια μέρα έτσι καλά μαζεμένοι που ήμασταν..τον ρωτάει μπροστά στους θείους του αν πρήζονται τα αρχ....α του,τόσο καιρό που δεν τον ικανοποιώ! ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:lol::lol::lol::lol:

Θα ξαναεπικαλεστω την τασουλα της διαγημισης και θα πω....

Tragikkkkkkkkkkkkkkkkkk

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

οχι πες,τον ικανοποιω με αλλους τροπους....ξερει αυτος!!ανομαλη τελειως η πεθερα σου,ελεος!

rbOEp3.png

Ελίνα περαστικά στο παιδάκι σου και από μένα

lullaby θα ήθελα να ήμουν από μια πλευρά να δω το ύφος του άντρα σου και του πεθερού σου. Για πολλά γέλια μιλάμε, αλλά και σε σένα μπράβο που δεν μίλησες. Πιστεύω ότι έχουμε να ακούσουμε και να δούμε πολλά από την ΜΑΜΑ.

Διαφημίσεις

ελινα περαστικα στο μικρο σου ,να γινει γρηγορα καλα!!

lullaby πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο,δεν το πιστευω οτι ειπε κατι τετοιο.απιστευτοοοοο!!!

πρεπει να κρατησεις αποστασεις ,δεν λεει να την εχεις πολυ κοντα.εσυ να κοιτας να εισαι καλα για το μωρακι που θα κανεις και αστην στον κοσμο της.

δεν πανε καλα τελικα αυτες οι γυναικες!!!!

φιλακια κοριτσια σε ολες

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Λοιπόν μόλις επέστρεψα απο το γιατρό! Είχα ραντεβού σήμερα,γι'αυτό "έφυγα" έτσι απότομα!

'Ολα καλά,είμαστε 1040γρ,και 30 εκατοστάκια μπόι!! 'Ολα καλά δόξα σοι ο Θεός!

'Οσο για το άλλο που σας είπα εεεεε? Δεν μπορείτε να πείτε!!

Τα πετάει βρε στην πλάκα,δεν ξέρει απο όρια!! Στη φάση που σας εξιστόρησε,της είπε ο άντρας μου "μην λες μαλ....ς" και τα αδέλφια της το ίδιο. Αυτή λέει "βρε έχω καλή σχέση με τα παιδιά μου,είμαι μοντέρνα μαμά!!" Είναι μια γυναίκα που έμεινε μια ζωή σε ένα μικρό χωριό τύπου Κολοκοτρονίτσι, πώς να ξέρει?? Γι'αυτό δεν την παρεξηγώ,όχι γιατί είμαι παθητική! Και ό,τι και να λέτε,το βρίσιμο είναι το μόνο εύκολο,εγώ αυτό προσπαθώ να μην κάνω,γιατί δεν είναι λύση!

Σήμερα μας ρωτούσαν ποιον παιδίατρο θα έχουμε...λέω μετά στον δικό μου,όταν πήγαμε σπίτι.."δεν πιστεύω να την κουβαλάμε μαζί εεε????" και μου λέει αυτός "αμάν εφιάλτης σου έχει γίνει!!!"

Νομίζει οτι είμαι και παράξενη,κατάλαβες???? τράτζικ που λέει και η Τζο!!!!

Ευτυχώς που έχω κι εσάς κορίτσια μου....

y5yep3.png

Κανεις πλακα ε??

Καλα ειναι τυχερη που εχει εσενα νυφη..εμενα επρεπε να εχει.

Πες με οτι την στολισες καταλληλως...

Η καλυτερη απαντηση ξερεις ποια θα ηταν ε?

Μαμα μην ανησυχεις του πληρωνω π@@@@ για να μην ειναι πρησμενα και εγω ειμαι και η ιδια παρουσα..

ρε τι αλλο θα ακουσω!

Συγνωμη αλλα δεν θα εχεις καλα ξεμπερδεματα οταν γεννηθει το μωρο.

Ασχετο αλλα εγω ειχα ΠΗΤ 13/06/2011. Την ιδια περιοδο θα γεννησεις με εμενα

Αχ τι καλά!! Εννοείς οτι γέννησες ήδη τέτοια περίοδο ή θα γεννήσεις τώρα???

y5yep3.png

Μα ναι βεβαια με την αγια γραφη στο χερι και την καρδια γεματη φαρμακι....κλασσικη περιπτωση...το θεμα δεν ειναι να εχεις γνωση της Αγιας Γραφης αλλα ΕΠΙγνωση....

Η δικιά μου είναι με τα βυζιά έξω και την Αγία Γραφή στο χέρι...!

y5yep3.png

Ρε κορίτσια έχετε δίκιο,απλά θέλω να απομακρυνθώ με τρόπο..έχω καταλάβει οτι δεν είναι σωστός άνθρωπος..είμαι πλέον σίγουρη..Δεν θέλω να κάνω κατινιές όμως,θέλω με τρόπο..καμιά ιδέα??

Ο μονος τροπος σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι να την ξεκοψεις.Καθε κατεργαρης στον παγκο του.Εγω απο τοτε που την ξεκοψα ησυχασε το κεφαλι μου!!!!!!

Δεν ξερω να σε πω..

Εγω δεν ημουν ποτε του ωραιου τροπου σε εκεινους που με πονουσαν και δε με χωνευαν!Εγω ειμαι του ευθυ!

Αμα θελεις ετσι πολυ ευχαριστως..

αλλιως εγω ..δεν!

Και σορρυ κιολας,αλλα εσυ θες ωραιο τροπο αυτη σε ειπε εν ολιγοις π@@@

τι ωραιο τροπο θελεις?

Για να σε λεει και χαζη απο πανω?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Συμφωνω.Ζοιτσα ειχες δικιο.....εφριξαααααα.Ελεοοοςςςςςς!!!!!!

Αυτο που θα πω για πολλοστη φορα ειναι πως καταρχην φταινε οι γιοι τους δηλαδη οι αντρες μας.Απο εκει ξεκινανε ολα.Εγω αν η μανα μου μιλουσε ετσι στον αντρα μου θα την εβαζα στη θεση της.Αυτοι ειναι ολοι κοτες , μαμακιες και μ%&^#!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...