Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

Και τα ορμονικά μου ήταν ανάστατα, η FSH υψηλή... Όταν πρωτοέγραψα εδώ σχεδόν καμιά δεν ήταν αισιόδοξη, όπως δεν ήταν και οι γιατροί. Μου λέγανε οι πιο πολλές ότι υψηλή FSH σημαίνει χαμηλή ποιότητα ωαρίων. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Αυτό θα κάνω ρε!! Αει στο καλό πια! Με την ηλίθια! 'Ετσι την έχουν κακομάθει όλοι τους!!! Εγώ στεναχωριέμαι περισσότερο και φοβάμαι για το μωρό! Δεν ξέρω πώς θα κάνει.. Κι εφόσον κάτι έχει σπάσει μέσα μου,δε θα μπορώ να της αφήνω το ελεύθερο να το κρατάει και να έχει πολλά δικαιώματα γιατί δεν την εμπιστεύομαι!

Γενικά στην εγκυμοσύνη μου δεν με στήριξε κανείς όσο θα ήθελα,δεν υπολόγιζε κανείς αν με στεναχωρούσε ή όχι.. έχω γίνει και σαν φάλαινα..με έβλεπα σήμερα..διαγράφονται και οι φλέβες στην κοιλιά,τσίτα είμαι!!!!

Τουλάχιστον θα δω την μπέμπα αύριο στον υπέρηχο,κάτι είναι κι αυτό!

Λουλαμπι στενοχωριεσαι και χαλας τη ζαχαρενια σου αδικα. Σε λιγο καιρο θα χεις αγκαλια το μωρο και δε πανε να κουρευονται οι υπολοιποι.

Εσυ αυτο θα σκεφτεσαι. Δε θα χεις και πολλα πολλα με κανενα, εν αναγκη να προφασιζεσαι οτι εισαι αδιαθετη, οτι ποναει η μεση σου..εγω ετσι θα κανα. Θα λεγα ζαλιζομαι, ποναω, δε μπορω να συγχυζομαι κιολας.

Και αν σου πει η πεθερα τι εκανες και κουραστηκες πες "κουβαλαω ενα μωρο. Αυτο απο μονο του ειναι κουραστικο. Αν εσυ δεν κουραστηκες μαλλον επειδη περασαν τα χρονια δε θυμασαι καλα"

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό θα κάνω ρε!! Αει στο καλό πια! Με την ηλίθια! 'Ετσι την έχουν κακομάθει όλοι τους!!! Εγώ στεναχωριέμαι περισσότερο και φοβάμαι για το μωρό! Δεν ξέρω πώς θα κάνει.. Κι εφόσον κάτι έχει σπάσει μέσα μου,δε θα μπορώ να της αφήνω το ελεύθερο να το κρατάει και να έχει πολλά δικαιώματα γιατί δεν την εμπιστεύομαι!

Γενικά στην εγκυμοσύνη μου δεν με στήριξε κανείς όσο θα ήθελα,δεν υπολόγιζε κανείς αν με στεναχωρούσε ή όχι.. έχω γίνει και σαν φάλαινα..με έβλεπα σήμερα..διαγράφονται και οι φλέβες στην κοιλιά,τσίτα είμαι!!!!

Τουλάχιστον θα δω την μπέμπα αύριο στον υπέρηχο,κάτι είναι κι αυτό!

Να μην αφηνεις κανεναν να σε στεναχωρει εγω περναω χειροτερα αλλα με την μανα μου ολο με στεναχωρει..!!!Βαλε ενα τελος στην κυρια.....Κοιτα το παιδακι σου και τον αντρα σου....και κοψτης τον αερα τωρα οσο ειναι νωρις κομμενες και οι βολτες.....τι ερχεται να κραταει τ φαναρι???

Καλα ο αντρας σου τι λεει οταν αυτη λεει να ερθει μαζι σας???θα τρελαθω δηλαδη.....

Αντε να την δεις να χαλαρωσεις λιγο!!!

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

.

Και αν σου πει η πεθερα τι εκανες και κουραστηκες πες "κουβαλαω ενα μωρο. Αυτο απο μονο του ειναι κουραστικο. Αν εσυ δεν κουραστηκες μαλλον επειδη περασαν τα χρονια δε θυμασαι καλα"

Σαγαπωωωωωωωωωωωω χαχαχαχαχαχχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Είδα θέμα για πεθερές και μπήκα:tongue:.Κοριτσάκι μην κάθεσε και χαλιέσαι.Κάνε μία ωραία ,και ήρεμη γιατί έχεις και μωράκι στην κοιλίτσα ,συζήτηση με τον αντρούλη σου και κόψε και τις επαφές.Δεν είναι να συγχίζεσαι τώρα στην κατάσταση σου.Δεν χρειάζεται να τσακωθεί με την μάνα του αλλά να μην της επιτρέπει να σου μιλάει έτσι.Να της κόψει τον αέρα.Ο δικός μου γενικά στην μάνα του δεν επιτρέπει και πολλά πολλά.Είναι και η δικιά μου αστέρι.Εγω έκανα βλακείες για να μην χάνει την επαφή με τους δικούς του.Όταν έκανα εγώ βλακείες δεν με στήριζε ,όταν η πεθερά μου την έκανε την πατάτα της γινόταν πανικός.Από τους άντρες μας ξεκινάνε όλα.Αν εκείνοι δεν μας στηρίζουν...τι θα συγχίζεσαι εσυ συνέχεια γιατι εκείνος δεν μιλάει;

Λουλαμπι στενοχωριεσαι και χαλας τη ζαχαρενια σου αδικα. Σε λιγο καιρο θα χεις αγκαλια το μωρο και δε πανε να κουρευονται οι υπολοιποι.

Εσυ αυτο θα σκεφτεσαι. Δε θα χεις και πολλα πολλα με κανενα, εν αναγκη να προφασιζεσαι οτι εισαι αδιαθετη, οτι ποναει η μεση σου..εγω ετσι θα κανα. Θα λεγα ζαλιζομαι, ποναω, δε μπορω να συγχυζομαι κιολας.

μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Να μην αφηνεις κανεναν να σε στεναχωρει εγω περναω χειροτερα αλλα με την μανα μου ολο με στεναχωρει..!!!Βαλε ενα τελος στην κυρια.....Κοιτα το παιδακι σου και τον αντρα σου....και κοψτης τον αερα τωρα οσο ειναι νωρις κομμενες και οι βολτες.....τι ερχεται να κραταει τ φαναρι???

Καλα ο αντρας σου τι λεει οταν αυτη λεει να ερθει μαζι σας???θα τρελαθω δηλαδη.....

Αντε να την δεις να χαλαρωσεις λιγο!!!

κι εμένα με στεναχωρεί και η μάνα μου τελευταία..οπότε σε καταλαβαίνω!

y5yep3.png

Koριτσια, μη στενοχωριεστε για τιποτα και για κανεναν!

Να ακουτε μουσικη, να διαβαζετε ομορφα βιβλια, να κανετε τα χομπυ σας, τωρα που εχετε χρονο, και για τα αλλα..εισερχομενες-εξερχομενες!

Καθενας κανει τις επιλογες του, οποιος λοιπον θελει να ειναι μαζι μου θα ειναι, οποιος δεν θελει, αντιο σας και χαιρετισματα. Ετσι να το βλεπετε..:P

Eleni

bd5c7983f7.png

Καλημέρα κορίτσια. Είδα και εγώ το θέμα με τις πεθερές και είπα να πω την γνώμη μου. myfavouritelullaby η πεθερά σου είναι ένα κλασικό δείγμα αγορομάνας, μεγάλωσε αγόρια τα οποία κρέμονταν από πάνω της για τα πάντα μέσα στο σπίτι και δεν τις έλεγαν ποτέ όχι. Της έδωσαν το δικαίωμα να ανακατεύεται στην ζωή τους. Όπως είπε και η jo89 το πρόβλημα είναι ο άντρας σου και όχι η πεθερά σου. Αυτή έτσι έχει μάθει και "Ποια είναι αυτή που θέλει να μας κάνει κουμαντο τώρα" θα λέει. Απο την στιγμή που ο άντρας σου είναι παθητικός το πρόβλημα μετατίθετε σε εσένα (τα ξέρω, τα περνάω). Έχεις λοιπόν δύο επιλογές ή θα κάνεις την κινέζα(όχι όμως στο σημείο να σε προσβάλει) ή θα γίνετε από 2 χωριά χωριάτες. Και πάλι προσωπικά θα σου πρότεινα το πρώτο για την δική σου ψυχική ηρεμία αλλά και για να μην μαλώνεις με τον άντρα σου. Την βάζεις ανάμεσα σας (αφού ο άλλος είναι κινέζος) και της επιτρέπεις να σου δημιουργεί προβλήματα. Θα πρέπει να τις συμπεριφέρεσε όπως ένα μικρό παιδί, δεν του κάνανε το χατήρι, δεν του δίνουνε την προσοχή που έχει συνηθήσει να έχει και προσπαθεί να κάνει φασαρία για να την κερδίσει. Έρχετε το "αδελφάκι" της και δεν ξέρει πως να αντιδράσει, θέλει να είναι εκεί για να ελέγχει και όταν αυτό δεν γίνετε χάνει τον μπούσουλα. Λοιπόν από μακριά και αγαπημένες τουλάχιστον συναισθηματικά. Δεν θα προτίνεις να πηγαίνετε στο σπίτι της, κάποιες φορές θα προφασίζεσε αδιαθεσία (προσοχή και στον αντρα σου θα παίζεις θέτρο) για να αποφεύγεις προγραματισμένη επίσκεψη. Δεν θα κάθεσε με καμία κυβέρνηση να συζητάς θέματα που αφορούν εσένα και την καινούργια σου οικογένεια και όταν ανοίγουν τέτοιες συζητήσεις θα δίνεις 1-2 μονολεκτικές απαντήσεις και αλλαγή θέματος. Δεν θα ζητάς ποτέ την γνώμη της για τίποτα. Αλήθεια την λες μαμα? Ο άντρας σου πως φωνάζει τους δικούς σου?

Και για να πάμε παρακάτω "Όνειρο ζωής το παιδί του γιού της" συγγνώμη αλλά εγώ αυτό δεν το βλέπω και τόοοοσο κακό. Ναι οι περισσότερες μάνες που τα παιδιά τους μεγάλωσαν έχουν σαν όνειρο να αποκτήσουν εγγόνι. Να νιώσουν ξανά την αγκαλιά ενός μικρού παιδιού, να νταντέψουν να ξανανιώσουν. Τα ίδια έλεγα και η δική μου πεθερά αλλά και η μητέρα μου. Ίσως το είπε τόσο δραματικά που τρομάζει η λαχτάρα της, όταν σκεφτόμαστε το τι θα επακολουθήσει στην ανάμιξη της στην ανατροφή της μικρής. Προβλήματα που όμως δεν έχουν έρθει ακόμα, όταν έρθουν θα τα αντιμετωπίσεις. Αυτό που σου είπε για πόδια ανοιχτά κλπ συγγνώμη αλλά είναι μια μεγάλη βλακεία, αντίδραση που της πήρες τον γιόκα της, οιδιπόδιο του προσέφερες απολαύσεις που δεν μπορεί να προσφέρει. Σε αυτή την περίπτωση σίγουρα δεν κάνεις την κινέζα, αλλά και φυσικά δεν απολογείσε για τις πράξεις σου. Δεν της δίνεις το δικαίωμα να σε ελένχει. "Μητέρα αυτό που είπατε με προσβάλει, όμως καλά κάνατε και μου είπατε την γνώμη σας...... (παύση δική σου), αύριο θα μαγειρέψω φακές γιατί έχουμε καιρό να φάμε." και τούρμπο η κυρία γιατί ήθελε προσοχή με το σχόλιο της και δεν την πήρε.

Μην της δίνεις το δικαίωμα να σε ελένχει, όπως είπε και μια άλλη κοπέλα από την μία να μπαίνουν και από την άλλη να βγαίνουν. Όπως λέει και ο άντρας σου απο μπροστά ΝΑΙ και μετά κάνετε ότι θέλετε.

Τώρα τις μάχες τις δίνεις εσύ και αφήνεις χαλαρό τον άντρα σου, λέγε ΝΑΙ και άσε αυτόν να βγάζει το φίδι από την τρύπα

Καλημέρα κορίτσια. Είδα και εγώ το θέμα με τις πεθερές και είπα να πω την γνώμη μου. myfavouritelullaby η πεθερά σου είναι ένα κλασικό δείγμα αγορομάνας, μεγάλωσε αγόρια τα οποία κρέμονταν από πάνω της για τα πάντα μέσα στο σπίτι και δεν τις έλεγαν ποτέ όχι. Της έδωσαν το δικαίωμα να ανακατεύεται στην ζωή τους. Όπως είπε και η jo89 το πρόβλημα είναι ο άντρας σου και όχι η πεθερά σου. Αυτή έτσι έχει μάθει και "Ποια είναι αυτή που θέλει να μας κάνει κουμαντο τώρα" θα λέει. Απο την στιγμή που ο άντρας σου είναι παθητικός το πρόβλημα μετατίθετε σε εσένα (τα ξέρω, τα περνάω). Έχεις λοιπόν δύο επιλογές ή θα κάνεις την κινέζα(όχι όμως στο σημείο να σε προσβάλει) ή θα γίνετε από 2 χωριά χωριάτες. Και πάλι προσωπικά θα σου πρότεινα το πρώτο για την δική σου ψυχική ηρεμία αλλά και για να μην μαλώνεις με τον άντρα σου. Την βάζεις ανάμεσα σας (αφού ο άλλος είναι κινέζος) και της επιτρέπεις να σου δημιουργεί προβλήματα. Θα πρέπει να τις συμπεριφέρεσε όπως ένα μικρό παιδί, δεν του κάνανε το χατήρι, δεν του δίνουνε την προσοχή που έχει συνηθήσει να έχει και προσπαθεί να κάνει φασαρία για να την κερδίσει. Έρχετε το "αδελφάκι" της και δεν ξέρει πως να αντιδράσει, θέλει να είναι εκεί για να ελέγχει και όταν αυτό δεν γίνετε χάνει τον μπούσουλα. Λοιπόν από μακριά και αγαπημένες τουλάχιστον συναισθηματικά. Δεν θα προτίνεις να πηγαίνετε στο σπίτι της, κάποιες φορές θα προφασίζεσε αδιαθεσία (προσοχή και στον αντρα σου θα παίζεις θέτρο) για να αποφεύγεις προγραματισμένη επίσκεψη. Δεν θα κάθεσε με καμία κυβέρνηση να συζητάς θέματα που αφορούν εσένα και την καινούργια σου οικογένεια και όταν ανοίγουν τέτοιες συζητήσεις θα δίνεις 1-2 μονολεκτικές απαντήσεις και αλλαγή θέματος. Δεν θα ζητάς ποτέ την γνώμη της για τίποτα. Αλήθεια την λες μαμα? Ο άντρας σου πως φωνάζει τους δικούς σου?

Στα τονισμένα σημεία έχεις 100% δίκιο (καλά σε όλα,αλλά ειδικά σε αυτά!)..Οσο για το τελευταίο..όλο λέω οτι θα το κάνω (να μην αναφέρομαι στα δικά μας μπροστά τους) αλλά αυτή έχει τον τρόπο της!! Επιπλεόν ο δικός μου ΔΕΝ αλλάζει θέμα όπως έχουμε συμφωνήσει. αν της πει είναι δικό μας θέμα (όπως η επιλογή νονού πχ) εκείνη απαντά "εντάξει μωρέ,συζήτηση κάνουμε κακό είναι??" κι αυτός το βουλώνει.Εγώ τη φωνάζω μαμά (το έχω σκυλομετανιώσει) μετά απο προτροπή της μάνας μου. Ο άντρας μου όχι,τους λέει με τα ονόματά τους..

Και για να πάμε παρακάτω "Όνειρο ζωής το παιδί του γιού της" συγγνώμη αλλά εγώ αυτό δεν το βλέπω και τόοοοσο κακό.

Αν την ήξερες και κυρίως την άκουγες θα άλλαζες γνώμη!

Ναι οι περισσότερες μάνες που τα παιδιά τους μεγάλωσαν έχουν σαν όνειρο να αποκτήσουν εγγόνι. Να νιώσουν ξανά την αγκαλιά ενός μικρού παιδιού, να νταντέψουν να ξανανιώσουν. Τα ίδια έλεγα και η δική μου πεθερά αλλά και η μητέρα μου. Ίσως το είπε τόσο δραματικά που τρομάζει η λαχτάρα της, όταν σκεφτόμαστε το τι θα επακολουθήσει στην ανάμιξη της στην ανατροφή της μικρής. Προβλήματα που όμως δεν έχουν έρθει ακόμα, όταν έρθουν θα τα αντιμετωπίσεις. Αυτό που σου είπε για πόδια ανοιχτά κλπ συγγνώμη αλλά είναι μια μεγάλη βλακεία, αντίδραση που της πήρες τον γιόκα της, οιδιπόδιο του προσέφερες απολαύσεις που δεν μπορεί να προσφέρει. Σε αυτή την περίπτωση σίγουρα δεν κάνεις την κινέζα, αλλά και φυσικά δεν απολογείσε για τις πράξεις σου. Δεν της δίνεις το δικαίωμα να σε ελένχει. "Μητέρα αυτό που είπατε με προσβάλει, όμως καλά κάνατε και μου είπατε την γνώμη σας...... (παύση δική σου), αύριο θα μαγειρέψω φακές γιατί έχουμε καιρό να φάμε." και τούρμπο η κυρία γιατί ήθελε προσοχή με το σχόλιο της και δεν την πήρε.

Μην της δίνεις το δικαίωμα να σε ελένχει, όπως είπε και μια άλλη κοπέλα από την μία να μπαίνουν και από την άλλη να βγαίνουν. Όπως λέει και ο άντρας σου απο μπροστά ΝΑΙ και μετά κάνετε ότι θέλετε.

Τώρα τις μάχες τις δίνεις εσύ και αφήνεις χαλαρό τον άντρα σου, λέγε ΝΑΙ και άσε αυτόν να βγάζει το φίδι από την τρύπα

Λαμπρινή καταρχάς καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

Η γυναίκα αυτή προσπαθούσε να με έχει απο κοντά απο την αρχή (όπως όλες τις κοπέλες του άντρα μου) για να δει τι ρόλο βαράω αλλά και για να μπορεί να ανακατεύεται.. Εγώ άμαθη (παρόλο που ήμουν και σχετικά μεγάλη,27) αφέθηκα,το ενδιαφέρον της φαινόταν πολύ γνήσιο κλπ κλπ

Γρήγορα άρχισε να ανακατεύεται στη σχέση και να μας κάνει να τσακωνόμαστε..Απο ενδιαφέρον (ενδιαφέρον??) μου έλεγε "γιατί δεν σε βγάζει έξω?? Γιατί κάθεστε μέσα???Την άλλη την έβγαζε!" και φαγωνόμασταν μετά. Μετέπειτα,μου εξομολογήθηκε οτι αυτό το παιδί δεν το έζησε,γιατί μεγάλωσε λέει με τους παππούδες του..μετά άρχισε τις σχέσεις και δεν το έζησε λέει..

Θεωρούσε μάλλον οτι άμα με έκανε φίλη θα ήταν διαρκώς μαζί μας,καθότι είναι και νέα και θα τον χαιρόταν.Οπως καταλαβαίνεις αυτό είναι αδύνατον. 'Ωρες ώρες συμπεριφερόταν σαν τη γκόμενα,της άρεσε να την παίρνει βόλτα με τη μηχανή,κι αν της έκανε κανείς καμάκι ΝΑ ένα καμάρι που ζήλευαν λέει οι γιοι της (!!!!!!) Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,αλλά εγώ έχω 2 αδελφούς,η μάνα μου δεν συμπεριφέρεται έτσι,είναι και αυτή μικρή και πολύ μοντέρνα και αυτά εμένα μου φαίνονται μη φυσιολογικά πράγματα!

Σε ό,τι αφορά το παιδί τώρα..Μου το είπε κι όλας..Θεωρούσε οτι εγώ θα έκανα παιδί κι οτι θα της το έδινα να το μεγαλώσει αυτή κι οτι εγώ με τον γιο της θα γυρίζαμε να κάνουμε τη ζωή μας...ήθελε να φτιάξει παιδικό δωμάτιο σπίτι μας...ΟΧΙ...δεν γίνεται..απλά δεν υπάρχει..και οι λόγοι είναι απλοί..

1)θα άφηνες εσύ να μεγαλώνει το παιδί σου ή έστω να περνά πολλές ώρες μαζί του μια γυναίκα που σε βλέπει ανταγωνιστικά κ θέλει αν στο πάρει? Με μαθηματική ακρίβεια θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την αγάπη του-να μην πω να με μισήσει!!!

2)διαφωνούμε κάθετα σε σημαντικά ζητήματα (θρησκεία,διαπαιδαγώγηση) και η γυναίκα ΔΕΝ σέβεται αυτό που της λες.Θα κάνει ό,τι θέλει αυτή.

3)Δεν θεωρεί οτι κάνει εγγόνι,αλλά παιδί..Της είχαν πει λέει κάτι..πνευματικοί άνθρωποι που βλέπουν οράματα (άκου!!!!!!) οτι θα κάνει κόρη κάποτε κι αυτή θεωρεί οτι η κόρη της ήρθε!! Μονολογεί συνεχώς "έρχεται η κόρη μου" Χαζή δεν είμαι,έχω κι εγώ γοννείς,ούτε κακιά,ξέρω πώς χαίρεσαι όταν αποκτάς εγγόνι,αλλά η γυναίκα αυτή θέλει να γίνει μαμά κι όχι γιαγιά.Εχει πρόβλημα!

4) Εχει πολλά απωθημένα απο τη ζωή τα οποία θέλει να εκτονώσει επάνω μου.

5)Μου έχει πει/κάνει τόσα,που,πλέον δεν την εμπιστεύομαι,και δεν τη θέλω δίπλα σε κάτι που αγαπώ τόσο..Δεν ξέρω,είμαι κακιά τελικά??? Ο Θεός ας με συγχωρέσει..Αλλά με φέρνει εκτός εαυτού η γυναίκα..ρε άμα σου πω φάσεις θα καραφλιάσεις!!

Πάντως οι συμβουλές σου είναι πολύ καλές...θα κοπούν τα καφεδάκια κ όλα..τώρα με το παιδί δεν ξέρω πώς θα γλιτώσω..θα δούμε...

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Koριτσια, μη στενοχωριεστε για τιποτα και για κανεναν!

Να ακουτε μουσικη, να διαβαζετε ομορφα βιβλια, να κανετε τα χομπυ σας, τωρα που εχετε χρονο, και για τα αλλα..εισερχομενες-εξερχομενες!

Καθενας κανει τις επιλογες του, οποιος λοιπον θελει να ειναι μαζι μου θα ειναι, οποιος δεν θελει, αντιο σας και χαιρετισματα. Ετσι να το βλεπετε..:P

Ελενίτσα μου έχεις τόσο δίκιο!!

Του λόγου το αληθές έχω μια ιδέα!!!

Ας φτιάξουμε λίστες με "ανεβαστικά" τραγούδια και βιβλία όπως και "ανεβαστικές" δραστηριότητες που θα αναλαμβάνουμε να κάνουμε μαζί κάθε μέρα..τι λέτε???

Δεν αντέχω άλλη μελαγχολία!!

y5yep3.png

Καλησπερα κι απο μενα εγω ετρεχα γενικα με τον μικρο μου που εγχειριστηκε κ ολα καλα τωρα αναρρωνει δοξα το Θεο...

Ειδα κινηση κ ειπα να μπω....

Κοριτσακι μου εγω δεν θα πω κατι παραπανω με καλυψαν τα κοριτσια,θα σου πω ομως κατι πανω σε αυτα τα προσβλητικα λογια που "δηθεν" δεν τα εννοουσε ετσι τον αντρα σου...

Μεσα στην αγια γραφη εχει ενα πολυ ωραιο κ σοφο εδαφιο...

"εκ του περισσευματος της καρδιας λαλει το στομα"

δηλαδη η πεθερουλα αυτα που φιλοξενει στην καρδια της ειναι κ αυτα που σου πεταξε με τοση "ευγενεια"....

Μην μασησεις ποτε ξανα κανε οτι σου ειπαν τα κοριτσια κ προπαντων μην την θεωρησεις ποτε ξανα φιλη γιατι δεν ειναι...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

myfavouritelullaby όπως σου είπα και πριν αποδεσμεύσου συναισθηματικά από αυτή την γυναίκα. Σίγουρα δεν την ξέρω, δεν ξέρω μέχρι που είναι ικανή να φτάσει, ούτε και το τι της έχει καρφωθεί μέσα στο διεστραμμένο της μυαλό για σένα και το μωρό. Το μωρό όμως με το καλό να έρθει είναι δικό σου!!!!!!! δεν υπάρχει καμιά μα καμία μα απολύτως καμία πιθανότητα να μπορέσει να την κάνει να σε αγαπάει λιγότερο από την γιαγιά της. Μάνα είναι μόνο μια. Α και πάνω σε αυτό το θέμα, αφού ο άντρας σου δεν λέει και αυτός μαμα μπαμπα, μήπως κάτι πρέπει κάτι να αλλάξεις και εσύ πχ. να την λες μητέρα ή πεθερούλα μου:mad::mad::mad::mad:. Έτσι έκανα και εγώ και τώρα μετά από 7 χρόνια γάμου έχουμε φτάσει από τα ονοματα στο πεθερά- πεθερός αλλά ίσους όρους, γιατί όπως προείπα Μανα είναι μόνο μία. Είσαι πολύ ζορισμένη τώρα το ξέρω αλλά το μόνο που αξίζει να σκέφτεσαι είναι ότι περιμένεις ένα πλασματάκι να έρθει και να σε γεμίσει με υπέροχα συναισθήματα. Θα κάνει την ζωή σου άνω κάτω, θα σε κάνει να κλαίς και να γελάς. Όλοι οι άλλοι έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Κάθε φορά που η εν λόγο κυρία θα σου λέει κάτι, εσύ θα σκέφτεσε την μικρή σου και όλα θα πάνε καλά. Το δύσκολο είναι το κομάτι της ανατροφής, εκεί πρέπει πάση θυσία να επιβληθείς. Σε αυτό το θέμα σε πέρνει να κάνεις τον κόσμοο άνω κάτω και να γίνεις και μαλλιά κουβάρια με τον άντρα σου, ή η δική σου οδός ή η έξοδος και μην κολλάς πουθενά. Κάθε πράγμα στον καιρό του όμως. Μάχη με την μάχη κερδίζεται ο πόλεμος. Υπομονή θα τον κερδίσουμε τον πόλεμο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπερα κι απο μενα εγω ετρεχα γενικα με τον μικρο μου που εγχειριστηκε κ ολα καλα τωρα αναρρωνει δοξα το Θεο...

Ειδα κινηση κ ειπα να μπω....

Κοριτσακι μου εγω δεν θα πω κατι παραπανω με καλυψαν τα κοριτσια,θα σου πω ομως κατι πανω σε αυτα τα προσβλητικα λογια που "δηθεν" δεν τα εννοουσε ετσι τον αντρα σου...

Μεσα στην αγια γραφη εχει ενα πολυ ωραιο κ σοφο εδαφιο...

"εκ του περισσευματος της καρδιας λαλει το στομα"

δηλαδη η πεθερουλα αυτα που φιλοξενει στην καρδια της ειναι κ αυτα που σου πεταξε με τοση "ευγενεια"....

Μην μασησεις ποτε ξανα κανε οτι σου ειπαν τα κοριτσια κ προπαντων μην την θεωρησεις ποτε ξανα φιλη γιατι δεν ειναι...

Το αστείο είναι οτι η εν λόγω κυρία είναι με την Αγία Γραφή στο χέρι..

myfavouritelullaby όπως σου είπα και πριν αποδεσμεύσου συναισθηματικά από αυτή την γυναίκα. Σίγουρα δεν την ξέρω, δεν ξέρω μέχρι που είναι ικανή να φτάσει, ούτε και το τι της έχει καρφωθεί μέσα στο διεστραμμένο της μυαλό για σένα και το μωρό. Το μωρό όμως με το καλό να έρθει είναι δικό σου!!!!!!! δεν υπάρχει καμιά μα καμία μα απολύτως καμία πιθανότητα να μπορέσει να την κάνει να σε αγαπάει λιγότερο από την γιαγιά της. Μάνα είναι μόνο μια. Α και πάνω σε αυτό το θέμα, αφού ο άντρας σου δεν λέει και αυτός μαμα μπαμπα, μήπως κάτι πρέπει κάτι να αλλάξεις και εσύ πχ. να την λες μητέρα ή πεθερούλα μου:mad::mad::mad::mad:. Έτσι έκανα και εγώ και τώρα μετά από 7 χρόνια γάμου έχουμε φτάσει από τα ονοματα στο πεθερά- πεθερός αλλά ίσους όρους, γιατί όπως προείπα Μανα είναι μόνο μία. Είσαι πολύ ζορισμένη τώρα το ξέρω αλλά το μόνο που αξίζει να σκέφτεσαι είναι ότι περιμένεις ένα πλασματάκι να έρθει και να σε γεμίσει με υπέροχα συναισθήματα. Θα κάνει την ζωή σου άνω κάτω, θα σε κάνει να κλαίς και να γελάς. Όλοι οι άλλοι έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Κάθε φορά που η εν λόγο κυρία θα σου λέει κάτι, εσύ θα σκέφτεσε την μικρή σου και όλα θα πάνε καλά. Το δύσκολο είναι το κομάτι της ανατροφής, εκεί πρέπει πάση θυσία να επιβληθείς. Σε αυτό το θέμα σε πέρνει να κάνεις τον κόσμοο άνω κάτω και να γίνεις και μαλλιά κουβάρια με τον άντρα σου, ή η δική σου οδός ή η έξοδος και μην κολλάς πουθενά. Κάθε πράγμα στον καιρό του όμως. Μάχη με την μάχη κερδίζεται ο πόλεμος. Υπομονή θα τον κερδίσουμε τον πόλεμο:tongue::tongue::tongue::tongue:

'Εχεις πολύ δίκιο! Τόσο καιρό είχα κολλήσει κι αναρωτιόμουν που δεν με συμπαθούσε,και,στεναχωριόμουν κι όλας (!) και προσπαθούσα να φτιάξω τις σχέσεις μας! Πρέπει πρώτα απ'όλα να πάρω κάποια πράγματα απόφαση κι να μην τα παίρνω προσωπικά.

Σ'ευχαριστώ για τη στήριξη,αλλά έχω διαβάσει τι έχουν πάθει άλλες κοπέλες,που τα παιδιά τους τρελάθηκαν με τη γιαγιά κ την έλεγαν μαμά(!) κ στο τέλος δεν ήθελαν τη μάνα τους καθόλου και σκιάχτηκα!

Χίλια ευχαριστώ όμως,θα τον κερδίσουμε τον πόλεμο,ναι!:lol:

y5yep3.png

Μα ναι βεβαια με την αγια γραφη στο χερι και την καρδια γεματη φαρμακι....κλασσικη περιπτωση...το θεμα δεν ειναι να εχεις γνωση της Αγιας Γραφης αλλα ΕΠΙγνωση....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...