Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

οχι,δεν μιλαει μπροστα του αυτη.αλλα ξερεις τι καλα τον καντηλιαζω οταν μου κανει κατι?δεν τον αφηνω σ ησυχεια.θα φυγω του λεω,οτι μου καταιβει.αν ελεγε τετια κ δεν απαντουσε θα τον σκοτωνα εκει μπροστα!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι,δεν μιλαει μπροστα του αυτη.αλλα ξερεις τι καλα τον καντηλιαζω οταν μου κανει κατι?δεν τον αφηνω σ ησυχεια.θα φυγω του λεω,οτι μου καταιβει.αν ελεγε τετια κ δεν απαντουσε θα τον σκοτωνα εκει μπροστα!

Αυτός θέλει να είναι ουδέτερος!:mad:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Oυδετερος ηταν και ο αντρας της κολλητης μου μεχρι που οταν εφτασε το μωρο της 5 μηνων της ορμηξε η πεθερα με το μωρο στην αγκαλια και την πεταξε ξυπολητη εξω απο τ σπιτι....:mad::x:x:x και ολα αυτα γιατι ο αντρας δεν μιλουσε.....

Φυσικα χωρισαν δεν λεω πως θα σου συμβει τ ιδιο προς θεου αλλα.....πρεπει να παρει θεση....τι εισαι και μιλαει ετσι μπροστα του???πω πωωωω νευριασα ασχημα τωρα εεε

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Διαφημίσεις

Λουλαμπι συγνωμη που παρεμβαινω αλλα ειχα και εγω προβλημα με την πρωην πεθερα και ξερω...

Καταρχην διαβασα πριν πως πηγε η συζητηση και νομιζω επρεπε να ειχες πει αλλα πραγματα , δλδ οταν σου ελεγε οτι ο γιος της δεν ηθελε γαμο να της ελεγες , "τωρα ομως θελει...αλλαξε γνωμη. Οπως και εσεις θελατε να τον παντρευτω ετσι δεν ειναι? " Κατι τετοιο να μην μπορει να μιλησει, να τη φερεις σε δυσκολη θεση.

Αλλα στο προκειμενο...εφοσον ο αντρας σου θελει να ειναι ουδετερος θα του ξεκαθαρισεις λοιπον οτι απο δω και περα οτι και να δει, οτι και ν ακουσει δεν εχει δικαιωμα να αντιδρασει. Πες του αν με τον τροπο μου προσεβαλλα τη μανα σου οπως με προσβαλλε αυτη τι θα κανες? Αν σου πει θα σου την ελεγα πες του..γιατι? Ουδετερη σταση δεν κρατας?

Οχι λοιπον 2 μετρα και 2 σταθμα. Αν θελει να ναι ουδετερος θα κατσει στην ακρη λοιπον και θα σας αφησει να μαλλιοτραβηχτειτε. Αν ομως θελει να ειναι σωστος, και αντρας, τη μανα του θα τη βαλει στη θεση της.Θα του το πεις αυτο...ειτε αποποιειται ευθυνων αλλα δεν εχει το δικαιωμα να σου την πει αν βρισεις την πεθερα..ειτε αναλαμβανει ευθυνες.

Περιττο να σου πω απο ολα που ειπες η σταση του με εξοργισε...Η σχεση θελει κοπο, δεν ειναι καθομαι στην ακρη , ξαπλωνω αραλικι και ας πανε να πνιγουν ολοι...σορυ που στα λεω ετσι αλλα ...

Eleni

bd5c7983f7.png

Βρε δίκιο έχετε όλες αλλά το θέμα είναι οτι εκείνος δεν το καταλαβαίνει. Συνεχώς μου λέει "δεν το εννοούσε έτσι κλπ κλπ" Η γυναίκα έχει το οιδιπόδειο σύνδρομο,κάργα,κι αυτός κοιμάται! Μαλλιοτραβηχτήκαμε 2 μέρες πριν το γάμο,μπροστά εκείνος,ο πεθερός και ο πατέρας μου κι ο δικός μου τουμπεκί!!! Αφού μου λέει ο πατέρας μου,πάει καλά άντρας σου?? Εγώ έκλαιγα όλο το βράδυ,3 μηνών έγκυος κι αυτός κοιμήθηκε σαν πουλάκι γιατί λέει δούλευε αύριο!!!!

Την άλλη μέρα μου είπε οτι μάνα μου είναι,έτσι είναι η μάνα μου,την ξέρω κι απο την καλή κι απο την ανάποδη,σε είχα προειδοποιήσει να μην έχεις πολλά πολλά μαζί της και τώρα λούσου τα!! Θα πάω να της μιλήσω κι εσύ χαλάρωσε!

Αργότερα του είπα.."εγω σε αγαπάω..αλλά αν είναι να μην με στηρίζεις και να έχω τέτοια ας χωρίσουμε τώρα" κ μου είπε οτι θα είμαστε μόνο οι δυο μας κι οτι όλα θα πάνε καλά..Οτι όταν μιλάει αυτή να λέω ναι ναι κ μετά εμείς θα κάνουμε ό,τι θέλουμε..κι οτι κατάλαβε το λάθος της..μετά μίλησα με αυτήν και αυτή μου ζήτησε συγνώμη..τα υπόλοιπα τόσο καιρό τα ξέρετε..

y5yep3.png

Υ.Γ. Ελένη δυστυχώς δεν είμαι ετοιμόλογη και όταν κάποιος με προσβάλλει απο το σοκ δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω!! Επειδή δεν ελέγχω τα νεύρα μου συνήθως προσπαθώ να μην μιλήσω!

y5yep3.png

Oυδετερος ηταν και ο αντρας της κολλητης μου μεχρι που οταν εφτασε το μωρο της 5 μηνων της ορμηξε η πεθερα με το μωρο στην αγκαλια και την πεταξε ξυπολητη εξω απο τ σπιτι....:mad::x:x:x και ολα αυτα γιατι ο αντρας δεν μιλουσε.....

Φυσικα χωρισαν δεν λεω πως θα σου συμβει τ ιδιο προς θεου αλλα.....πρεπει να παρει θεση....τι εισαι και μιλαει ετσι μπροστα του???πω πωωωω νευριασα ασχημα τωρα εεε

Παναγία μου!!!!

y5yep3.png

Βρε δίκιο έχετε όλες αλλά το θέμα είναι οτι εκείνος δεν το καταλαβαίνει. Συνεχώς μου λέει "δεν το εννοούσε έτσι κλπ κλπ" Η γυναίκα έχει το οιδιπόδειο σύνδρομο,κάργα,κι αυτός κοιμάται! Μαλλιοτραβηχτήκαμε 2 μέρες πριν το γάμο,μπροστά εκείνος,ο πεθερός και ο πατέρας μου κι ο δικός μου τουμπεκί!!! Αφού μου λέει ο πατέρας μου,πάει καλά άντρας σου?? Εγώ έκλαιγα όλο το βράδυ,3 μηνών έγκυος κι αυτός κοιμήθηκε σαν πουλάκι γιατί λέει δούλευε αύριο!!!!

Την άλλη μέρα μου είπε οτι μάνα μου είναι,έτσι είναι η μάνα μου,την ξέρω κι απο την καλή κι απο την ανάποδη,σε είχα προειδοποιήσει να μην έχεις πολλά πολλά μαζί της και τώρα λούσου τα!! Θα πάω να της μιλήσω κι εσύ χαλάρωσε!

Αργότερα του είπα.."εγω σε αγαπάω..αλλά αν είναι να μην με στηρίζεις και να έχω τέτοια ας χωρίσουμε τώρα" κ μου είπε οτι θα είμαστε μόνο οι δυο μας κι οτι όλα θα πάνε καλά..Οτι όταν μιλάει αυτή να λέω ναι ναι κ μετά εμείς θα κάνουμε ό,τι θέλουμε..κι οτι κατάλαβε το λάθος της..μετά μίλησα με αυτήν και αυτή μου ζήτησε συγνώμη..τα υπόλοιπα τόσο καιρό τα ξέρετε..

Δηλαδη τι εννοει μην εχεις πολλα πολλα?

Ωραια λοιπον αφου ειναι ετσι, θα κοψεις και εσυ επαφη. Θα του πεις, δεν θελω ουτε να τη βλεπω, ουτε να τρωμε μαζι ουτε τιποτα. Να μην εχουμε πολλα πολλα οπως το πες. Εγω πες απο το σπιτι μου δεν ειμαι μαθημενη να με προσβαλλουν και να το καταπινω. Εχω μαθει σεβασμο.

Αφου λοιπον η μανα σου δε σεβεται πρωτα πρωτα Εσενα που εισαι γιος της και προσβαλλει τη γυναικα σου, δε θα χουμε καμμια επαφη παρα μονο να τυπικα.

Αν σου πει κανε οτι δεν ακους, να του πεις οχι, αυτακια εχω και ακουω δυστυχως. Αν θες να κανω οτι δεν ακουω τοτε θα την αγνοω επιδεικτικα..

Δε γινεται Λουλαμπι να τα εχει ολα δικα του. Και γυναικα καλη, και μανα, και να μην ανακατευεται να μη χαλαει τη ζαχαρενια του...

αν θελει ενα σωστο σπιτι με σενα θα σου δειξει σεβασμο..

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Μόλις του τα είπα και τι κέρδισα? Με σύγχισε και ταλαιπώρησα και το νινί :(

Επιμένει οτι μιλούσε γενικά η μάνα του κι οτι δεν ήθελε να με προσβάλλει κι οτι εφόσον της είπα αν είχες κόρη τι θα έκανες αυτή μου απάντησε τι θα έκανε.'Ηταν λέει,γενικό το σχόλιο!

Μετά μου την είπε κι όλας οτι τον κουράζω με τη μουρμούρα μου!

Το πρόβλημα είναι οτι ο σύζυγος έχει άλλη τακτική με τους ανθρώπους..λέει ναι ναι..μετά κάνει τα δικά του..κι οτι αν κάποιος πει κάτι που τον ενοχλεί απλά τον γράφει..δεν το παίρνει προσωπικά..γι'αυτό δεν παίρνει στα σοβαρά το πρόβλημά μου..νομίζει οτι όλοι μπορούν να γίνουν έτσι!

Με στεναχωρεί να μαλώνουμε γι'αυτά ενώ μεταξύ μας είμαστε μια χαρά!:(

Οταν του είπα δε,για το μωρό,που λέει αυτή οτι είναι όνειρο ζωής ξέρετε τι μ είπε??!!

"Εδώ θα κάθεσαι,κλειδωμένη μόνη σου,να χαίρεσαι το παιδί σου!!" Με δουλεύει κι όλας ή μου φαίνεται?????

Πονάει η κοιλιά μου τώρα..:(:(:(

y5yep3.png

Μόλις του τα είπα και τι κέρδισα? Με σύγχισε και ταλαιπώρησα και το νινί :(

Επιμένει οτι μιλούσε γενικά η μάνα του κι οτι δεν ήθελε να με προσβάλλει κι οτι εφόσον της είπα αν είχες κόρη τι θα έκανες αυτή μου απάντησε τι θα έκανε.'Ηταν λέει,γενικό το σχόλιο!

Μετά μου την είπε κι όλας οτι τον κουράζω με τη μουρμούρα μου!

Το πρόβλημα είναι οτι ο σύζυγος έχει άλλη τακτική με τους ανθρώπους..λέει ναι ναι..μετά κάνει τα δικά του..κι οτι αν κάποιος πει κάτι που τον ενοχλεί απλά τον γράφει..δεν το παίρνει προσωπικά..γι'αυτό δεν παίρνει στα σοβαρά το πρόβλημά μου..νομίζει οτι όλοι μπορούν να γίνουν έτσι!

Με στεναχωρεί να μαλώνουμε γι'αυτά ενώ μεταξύ μας είμαστε μια χαρά!:(

Οταν του είπα δε,για το μωρό,που λέει αυτή οτι είναι όνειρο ζωής ξέρετε τι μ είπε??!!

"Εδώ θα κάθεσαι,κλειδωμένη μόνη σου,να χαίρεσαι το παιδί σου!!" Με δουλεύει κι όλας ή μου φαίνεται?????

Πονάει η κοιλιά μου τώρα..:(:(:(

Λουλαμπι, ηρεμησε και ας το για αποψε, ομως αποψη μου ειναι οπως εσυ δεχεσαι τον αντρα σου οπως ειναι να σε δεχτει κ εκεινος. Θα του πεις λοιπον οτι αυτος δεν παρεξηγει ομως εσυ στενοχωριεσαι , και επειδη δεν θελεις να κανεις κακο στο μωρο θα την αποφευγεις για να μη σε συγχυζει. Δεν γινεται να συγχυζεσαι στην κατασταση που εισαι. Ε δε νομιζω να επιμεινει να σε συγχυζει! Αλλα μη το διαπραγματευτεις καν...δηλαδη πες, εγω δεν θελω να συγχυζομαι τερμα και τελειωσε.

Και οσο για το γενικο σχολιο, αν ηταν γενικο θα σταματουσε εκει που ελεγε οτι αν ειχε κορη θα την ειχε απο κοντα, δε θα συνεχιζε να λεγε για ανοιχτα ποδια κ βλακειες.

Αλλα οπως σου ειπα εχεις τωρα ολο το ελευθερο να λες και να απαντας και εσυ οπως θες και αν τολμησει να σου πει τιποτα πες του εσυ μην ανακατευεσαι, ειπες εισαι ουδετερος.

Eleni

bd5c7983f7.png

Στο τελος θα πρεπει να σε βαλουν να ζητησεις κια συγγνωμη ελεος...

!!Μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου...μαλλον εισαι πολυ ανεκτικη και βρηκαν και τα κανουν..!!

Συγνωμη που θα στο πω αλλα φταιει ο αντρας σου:mad::x:x:x:x:x:x

Αυτη μπορει ννα πει οτι θελει αυτος θα επρεπε να σε στηριζει εσεις ειστε οικογενεια τωρα....!!!

Και θα συμφωνησω με την ελενη αφου λεει ειναι ουδετερος την αλλη φορα να της την πεις καταμουτρα και αν τολμησει να πει τιποτα αστον με την μαμακα του να δει...!!!Μην τρελαθουμε τωρα σε συγχιζουν στην κατασταση σου.....

Τι ονειρο ζωης???Κανε κατι γρηγορα γιατι σε βλεπω να απαιτει πολλα απο τ μωρακι.....και επειδη θα τα χεις φαει ολα δεν θα μπορεις να πεις οχι....:-(:sad:!!!!!

Δεν ξερω αν σου εχει κανει και αλλα και γενικως την ιστορια σας....αλλα ονειρο ζωης το δικο σας παιδι??? Τραααατζικκκκκκκκκ που λεει και η τασουλα!!!:tongue::tongue:

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Αυτό θα κάνω ρε!! Αει στο καλό πια! Με την ηλίθια! 'Ετσι την έχουν κακομάθει όλοι τους!!! Εγώ στεναχωριέμαι περισσότερο και φοβάμαι για το μωρό! Δεν ξέρω πώς θα κάνει.. Κι εφόσον κάτι έχει σπάσει μέσα μου,δε θα μπορώ να της αφήνω το ελεύθερο να το κρατάει και να έχει πολλά δικαιώματα γιατί δεν την εμπιστεύομαι!

Γενικά στην εγκυμοσύνη μου δεν με στήριξε κανείς όσο θα ήθελα,δεν υπολόγιζε κανείς αν με στεναχωρούσε ή όχι.. έχω γίνει και σαν φάλαινα..με έβλεπα σήμερα..διαγράφονται και οι φλέβες στην κοιλιά,τσίτα είμαι!!!!

Τουλάχιστον θα δω την μπέμπα αύριο στον υπέρηχο,κάτι είναι κι αυτό!

y5yep3.png

Στο τελος θα πρεπει να σε βαλουν να ζητησεις κια συγγνωμη ελεος...

!!Μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου...μαλλον εισαι πολυ ανεκτικη και βρηκαν και τα κανουν..!!

Συγνωμη που θα στο πω αλλα φταιει ο αντρας σου:mad::x:x:x:x:x:x

Αυτη μπορει ννα πει οτι θελει αυτος θα επρεπε να σε στηριζει εσεις ειστε οικογενεια τωρα....!!!

Και θα συμφωνησω με την ελενη αφου λεει ειναι ουδετερος την αλλη φορα να της την πεις καταμουτρα και αν τολμησει να πει τιποτα αστον με την μαμακα του να δει...!!!Μην τρελαθουμε τωρα σε συγχιζουν στην κατασταση σου.....

Τι ονειρο ζωης???Κανε κατι γρηγορα γιατι σε βλεπω να απαιτει πολλα απο τ μωρακι.....και επειδη θα τα χεις φαει ολα δεν θα μπορεις να πεις οχι....:-(:sad:!!!!!

Δεν ξερω αν σου εχει κανει και αλλα και γενικως την ιστορια σας....αλλα ονειρο ζωης το δικο σας παιδι??? Τραααατζικκκκκκκκκ που λεει και η τασουλα!!!:tongue::tongue:

Τα έχω πει και δίπλα..αυτή ήταν μια χαρά μέχρι που έμεινα έγκυος..έπαθε πλάκα με το μωρό,γιατί ήθελε να κάνει κι άλλο..μια κόρη-αυτή είχε μόνο γιους..ήθελε να συμμετέχει 100% στην εγκυμοσύνη,να το ζει..γιατί ένιωθε σαν να γεννάει αυτή,έτσι μ έλεγε!!! Μέχρι Α' επιπέδου την έπαιρνα μαζί μετά δν την πάλευα κ της είπα,οκ,τώρα μόνοι μας..απο κει αρχίσανε τα όργανα!

Πιστεύει οτι την κόρη μου της την στέλνει ο Θεός επειδή δεν έκανε αυτή..

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...