Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

μου λέει λοιπόν οτι,η γυναίκες συνήθως κάνουν τους άντρες ό,τι θέλουν,και κάνουν κουμάντο, κι οτι ο γιος της απο μικρός της έλεγε οτι δεν θα παντρευτεί ποτέ!! (κι εγώ μικρή,ήθελα να γίνω τραγουδίστρια κι έλεγα στη μάνα μου οτι θα κάνω παιδί με τον Μαικλ Τζάκσον θα το έκανα??!!) οπότε λέει για να παντρευτεί με πολιτικό σημαίνει εγώ τον πίεσα! Πετιέται και ο δικός μου (άλλο ζωον απο κει) και λέει οτι,ναι,πράγματι,γάμο δεν ήθελα,ούτε θρησκευτικό θέλω,κι έτσι να μέναμε δεν πειράζει!! (σημειωτέον οτι πρόταση γάμου μου είχε κάνει πριν μείνω έγκυος...άκυρο???) Και της λέω της κυρίας..οτι έχω και γοννείς..οι οποίοι δεν ανακαυτεύτηκαν ποτέ μεν..αλλά δεν ένιωθαν άνετα να γεννήσω χωρίς να έχω παντρευτεί..και ούτε κι εγώ άλλωστε..και της λέω,"αν είχες κόρη,θα καταλάβαινες,δεν θα ήθελες με τίποτε να μείνει ανύπαντρη και να γεννήσει παιδί έτσι" και μου λέει...: εγώ άν είχα κόρη,με συγχωρείς,δεν θα την άφηνα να φτάσει μέχρι εκεί!θα την μεγάλωνα με αρχές να μην ανοίξει τα πόδια της και να γκαστρωθεί ανύπαντρη!!!"

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδιά έμεινα μακάκας,,πώς δεν της έχωσα κανένα χαστούκι ένας Θεός ξέρει!! Της είπα βέβαια κι εγώ,οτι εφόσον μπαινόβγαινα σπίτι τους,η οικογένειά μου κατάλαβε οτι κάτι σοβαρό έχω με τον γιο τους και γι'αυτό μου είχαν εμπιστοσύνη στις αποφάσεις μου. Και το κάτω κάτω αντί να τα πάρουν αυτοί,που είχαν το θηλυκό, κι με άφησε έγκυο,να τα πέρνει αυτή και να προσβάλλει???

Ε θυμήθηκα μετά και με το γάμο τι μου έκανε και της είπα οτι δεν καταλαβαίνω γιατί μου φέρθηκε έτσι και με "στόλισε" κανονικά 2 μέρες πριν το γάμο μου,εγώ μόνο αγάπη τη έδειξα,και μου λέει "σε στόλισα όπως σου άξιζε(!!!) γιατί με στεναχώρησες που δεν ερχόμουν στο γυναικολόγο να βλέπω κι εγώ το παιδί να χαίρομαι! Για μένα αυτό το παιδί ήταν όνειρο ζωής και δεν έπρεπε να μου στερήσεις αυτή τη χαρά!!!!"

Και της λέω πας καλά??? Ξανάκουσες εσύ,νιόπαντρη κοπέλα να κουβαλάω μαζί μου την πεθερά παντού??? και μου λέει "γιατί πότε σας ενόχλησα???επίτηδες δεν έρχομαι σπίτι σας να μην ενοχλώ!! Εγώ μόνο στο μωρό ήθελα,στο μωρόοοοοοοοοοοο"

Εμένα αυτό το "όνειρο ζωής" με αποτελείωσε..η κοπέλα θέλει ψυχολόγο παιδιά..μετά σκεφτόμουν,έπρεπε να της πω χαλάρωσε,είναι δικό μου όνειρο ζωής,εσύ τα μεγάλωσες τα δικά σου..αλλά κουράστηκα.Κουράστηκα ρε σεις..

y5yep3.png

δεν εχω λογια!εσυ φταις ομως που λες ειμασταν μια χαρα!ποτε δεν θα ειστε μια χαρα,παρτο χαμπαρι οτι η γυναικα δεν σε χωνευει,δεν σε θελει καθολου κ με την πρωτη ευκαιρια κ την καθε ευκαιρια που θα βρησκει θα σου μιλαει ετσι κ θα σου πεταει τετια.μα στο λεει στα μουτρα τι αλλο θελεις??δεν εισαι εσυ ο αντρας σου κ αυτη,ειναι αυτη ο αντρας σου κ μετα εσυ.καλα κ αυτος να λεει τετια?αν δεν θελεις πες του,παιρνω το μωρο κ γεια σας κυριε.στη μανα του αν δεν του αρεσει.τι ηθελε να μινει με τη μαμα για παντα??δεν παμε καθολου καλα!κ εμενα κανει χαζα αλλα οχι κ ετσι.κ να σου πω κ κατι,πως θα ηθελα να μου ελεγε τετια,ξερεις γιατι?για να την πατησω το βρησιμο τησ ζωης της,εσυ αυτο πρεπει αν κανεις,να της ριξεις ενα σιχτιρισμα ολο δικο της.κ τον αντρα σου.ακου να σου λεει ανοιξες τα ποδια σου,τι εισαι??νευριασα τωρα σοβαρα κ με εσενα που τα τρως,θα ερθω.μην ξανα πεις ομως οτι ειναι καλη.κ οτι οοοολα οκ,δεν ειναι οκ κ το ξερεισ.τι βλαμενη ειναι αυτη ρε συ?Lullaby θα στις βρεξω στον ποπο σαν τα μωρα σαν τα μωρα.sorry αν σε πειραζει ετσι πως τα λεω αλλα νευριασα πολυ τωρα.κανε κατι αν γεννηθει το μωρο θα σε τρελανουν αυτοι.

rbOEp3.png

Δεν σε λεω κατι...στα εχω πει..

ΕΣΥ φταις! Τι να σου πω τωρα, οτι την εχεις γ@@@ ?Θα στο πω μπας και βαλεις μυαλο γιατι δεν το βλεπω...

Συγνωμη κιολας...αλλα τι σε ειπα?

ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ΟΧΙ ΦΙΛΗ ΟΧΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ!!!!ΠΕΘΕΡΑ!

Eχεις και εναν ανδρα που δε μιλαει..

Θα με λεγε κατι τετοιο η δικια μου και θα κρατιομουν?

ΤΟ μωρο σου , ειναι ονειρο ζωης για εκεινη!Περαστικα σου!

Σε συγχιζω αλλα αμα δε βαλεις μυαλο και να σταματησεις να τα βλεπεις ολα ροδινα..θα εχεις μεγαλο προβλημα

Παντως ωραια μανα ειναι!!

Τι να πω..

Καλα με γυρισες το μυαλο νυχτιατικο!

Παλι καλα που δεν σε ειπε ευθεως και π@@@@!

Ονειρο ζωης το μωρο σου?

πωπω!Η γυναικα θελει ψυχιατρο!Σοβαρα τωρα!

Διαφημίσεις

Ο άντρας μου το έπαιζε ψιλοασυμβίβαστος (ενώ μεταξύ μας τώρα,ποτέ δεν ήταν,φαινόταν οτι θα κάνει οικογένεια νωρίς) κι έλεγε οτι είναι κατά του γάμου γιατί σκοτώνει τον έρωτα,κι οτι θα κάνει οικογένεια μεν αλλά χωρίς το χαρτί,καταλάβατε? Φυσικά αυτά τα έλεγε μόνο για να τα λέει,και,μόλις αποφασίσαμε να αρχίσουμε οικογένεια (το μωρό δεν ήρθε κατα λάθος,ξέραμε τι κάναμε!!) απο μόνος του είπε πάμε για έναν πολιτικό!

Χθες όταν γυρίσαμε και του έλεγα,καλά πώς με πρόσβαλλε έτσι η μάνα σου,μου είπε οτι η μάνα του δεν ξέρει να εκφραστεί κι οτι δεν το εννοούσε έτσι κλπ. Αφενός μεν είναι βλαχάρα η γυναίκα αφετέρου δε,μάνα του είναι τί να πει?

Μου είπε κι όλας (αυτή) οτι με την πρώην του ήταν πολύ φίλη στην αρχή,οτι εκείνη της άνοιγε την καρδιά της κι ευτυχώς λέει,γιατί έτσι κατάλαβε τι σόι είναι αυτή,και άνοιξε τα μάτια του γιου της(!!!!!!!!!!!!!) και χώρισαν!! Βέβαια αυτή ήταν όντως μακάκω,το έχω ακούσει,αλλά ρε κορίτσια,τι σόι καλοχριστιανή είναι αν έκανε επίτηδες τη φίλη στην κοπελίτσα και είχε αυτή τα σχέδιά της?? Δεν είναι ύπουλο??

Να τσακωθώ άμεσα δεν μπορώ,όχι γιατί φοβάμαι αλλά γιατί είναι ύπουλη και θα μας δημιουργήσει πρόβλημα κι επιπλέον έχω πει,δεν θέλω προβλήματα με τον άντρα μου.

Αυτή πάντως, συμπεραίνοντας,μου είπε χθες οτι όλη η οικογένεια με αγαπάει πολύ (!!!!) οτι καλοπήγε ο γιος τους (!!!!) και να μην σκέφτομαι οτι δεν με θέλανε γιατί δεν ισχύει. Να μουρλαθώ τελείως????:confused:

Επεξεργάστηκαν by myfavouritelullaby
λάθος

y5yep3.png

Εγω στο λεω , που δεν την ξερω τη μ@@ οτι σε λατρευει!τοσο πολυ αγαπη προσεξε ομως μην παθεις τιποτα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αστο δε μιλαω γιατι αμα μιλησω θα σε στεναχωρεσω και πραγματικα δεν το θελω...οχι να σε μαλωσω, αλλα τεσπα!

Γεννα με το καλο και θα βαλεις μυαλο!Ευχομαι!

Ποτε με το καλο?

καλα μην τρελαθω,την ιδια κ χειροτερη αποψη εχει κ για σενα ρε κοριτσι μου,οπως με την πρωην κοπελα.καλυτερη εχει για εκεινη γιατι τα καταφερε κ την εστειλε,εσενα ομως??αυτο θελει να κανει κ με εσενα.ενοειτε δεν τη θελεις διπλα στο μωρο σου,ουτε εγω τη θελω τη δικια μου,αλλα πρεπει κατι να κανουμε γιαυτο!εγω νομιζω παντως θα χτυπαει κ δεν θα τησ ανοιγωωωω!!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Σελεστινα για σενα ειμαι σιγουρη θα την ξεφορτωθεις..

για σενα κουκλα..δεν ειμαι σιγουρη!

Α!Πιστεψε με, ουτε αυτη σε θελει διπλα στο ονειρο της ζωης της!Να το θυμασαι καλα αυτο, να σε γινει βιωμα,για να την μπορεις να της φερθεις αναλογως!

Ρε κορίτσια έχετε δίκιο,απλά θέλω να απομακρυνθώ με τρόπο..έχω καταλάβει οτι δεν είναι σωστός άνθρωπος..είμαι πλέον σίγουρη..Δεν θέλω να κάνω κατινιές όμως,θέλω με τρόπο..καμιά ιδέα??

y5yep3.png

Δεν ξερω να σε πω..

Εγω δεν ημουν ποτε του ωραιου τροπου σε εκεινους που με πονουσαν και δε με χωνευαν!Εγω ειμαι του ευθυ!

Αμα θελεις ετσι πολυ ευχαριστως..

αλλιως εγω ..δεν!

Και σορρυ κιολας,αλλα εσυ θες ωραιο τροπο αυτη σε ειπε εν ολιγοις π@@@

τι ωραιο τροπο θελεις?

Για να σε λεει και χαζη απο πανω?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ρε κορίτσια έχετε δίκιο,απλά θέλω να απομακρυνθώ με τρόπο..έχω καταλάβει οτι δεν είναι σωστός άνθρωπος..είμαι πλέον σίγουρη..Δεν θέλω να κάνω κατινιές όμως,θέλω με τρόπο..καμιά ιδέα??

με τον ιδιο τροπο που σου μιλαει,με τον ιδιο τονο,εσυ με τον ιδιο θα απαντας.οταν θα μιλαει καλα,καλα κ εσυ,οταν ειρωνευετε,ειρωνεια κ εσυ,αν σου μιλαει ασχημα εσυ χειροτερα!αυτη ειναι η μονη λυση,αλιως θα δει οτι δεν μιλας κ θα σε κανει χειροτερα.δεν εχει τροπο.αν αφηνα κ εγω τη δικια μ να κανει αυτα που θελει θα ειχα χωρισει ηδη!!

rbOEp3.png

με τον ιδιο τροπο που σου μιλαει,με τον ιδιο τονο,εσυ με τον ιδιο θα απαντας.οταν θα μιλαει καλα,καλα κ εσυ,οταν ειρωνευετε,ειρωνεια κ εσυ,αν σου μιλαει ασχημα εσυ χειροτερα!αυτη ειναι η μονη λυση,αλιως θα δει οτι δεν μιλας κ θα σε κανει χειροτερα.δεν εχει τροπο.αν αφηνα κ εγω τη δικια μ να κανει αυτα που θελει θα ειχα χωρισει ηδη!!
Εσένα πατάει πόδι ο άντρας σου!!
Εγω στο λεω , που δεν την ξερω τη μ@@ οτι σε λατρευει!τοσο πολυ αγαπη προσεξε ομως μην παθεις τιποτα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αστο δε μιλαω γιατι αμα μιλησω θα σε στεναχωρεσω και πραγματικα δεν το θελω...οχι να σε μαλωσω, αλλα τεσπα!

Γεννα με το καλο και θα βαλεις μυαλο!Ευχομαι!

Ποτε με το καλο?

ΠΗΤ έχω 12/06..

Δηλαδή τι να κάνω?? Είμαι καταδικασμένη??? Να αλλάξω σπίτι,περιοχή,τι???

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...