Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μας τσακισε αυτη η βρωμο-ιωση.Η μικρη 15 μερες και μια εβδομαδα εγω.....ελεοοοοςςςς!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου? Καλημερα , καλη εβδομαδα..

περαστηκα κοριτσακια!!κ εγω μια απο τα ιδια!!

rbOEp3.png

Κοριτσια μου πολυ γέλασα με τις ιστοριες σας! Αρχισαν να μου φευγουν τα νεύρα( λιγο)...

Και εχω ωρες ωρες θέλω να χωσω μια στην δική μου πεθερά...δεν εχω γνωρισει πιο τεμπελη άνθρωπο στη ζωή μου!και καλα βρισκει δικαιολογία οτι δεν μπορεί να κάνει τπτ! Μέχρι και πρωινο οταν παιρνει δεν μπορεί να βάζει την κουπα στο νεροχύτη απο την βαρεμάρα της!

Είσαι μαμα; Μην τρελαίνεσαι!:confused:

www.deity.gr

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου πολυ γέλασα με τις ιστοριες σας! Αρχισαν να μου φευγουν τα νεύρα( λιγο)...

Και εχω ωρες ωρες θέλω να χωσω μια στην δική μου πεθερά...δεν εχω γνωρισει πιο τεμπελη άνθρωπο στη ζωή μου!και καλα βρισκει δικαιολογία οτι δεν μπορεί να κάνει τπτ! Μέχρι και πρωινο οταν παιρνει δεν μπορεί να βάζει την κουπα στο νεροχύτη απο την βαρεμάρα της!

καλως ηρθες κοπελα μου!!για γραψε κανενα νεο κ εσυ γιατι εμεις στερεψαμε να λεμε τα ιδια κ τα ιδια!!!

rbOEp3.png

Selestina μου να πω τον πόνο μου να ηρεμήσω;;;;

Σκηνή αρ.45789 ( γιατι εχω πολλες) πασχα στο χωριό συζήτηση Ε ΕΓΩ Π ΑΥΤΗ, εδω σημειώστε παρακαλώ οτι ήμουν άνεργη και εγκυος.

Π: οχι κορίτσι μου πρεπει και εσυ να βρεις δουλεια, τόσα έξοδα και τωρα με το παιδι θα ναι δυσκολα και μπλα μπλα μπλα

Ε: μα και να θελα να βρω τωρα δουλεια κανενας δεν θα με παρει στην καταστασή μου

Π: ναι αλλα με το που γεννήσεις πρέπει, πως θα τα βγαλετε πέρα κι εκεί που θες να γεννησεις κιόλας κλπ κλπ... Στο κατω κατω πιο ωραια δεν ειναι να βγαζεις μόνη σου τα λεφτά σου;;

Ε τα πηρα κρανιο κ απαντω: μπα κ τα λεφτα του γιου σας μια χαρα μπορω να τα τρωω!!

Βασικά τα πηρα κρανίο γιατι όλο για τα λεφτα μιλούσε λες κ ζητησαμε λεφτα! Πρώτο εγγονι αντι να ενθουσιαστεί που ημουνα εγκυος μετα απο τοσα χρόνια το μυαλό στα λεφτα;;

www.deity.gr

Selestina μου να πω τον πόνο μου να ηρεμήσω;;;;

Σκηνή αρ.45789 ( γιατι εχω πολλες) πασχα στο χωριό συζήτηση Ε ΕΓΩ Π ΑΥΤΗ, εδω σημειώστε παρακαλώ οτι ήμουν άνεργη και εγκυος.

Π: οχι κορίτσι μου πρεπει και εσυ να βρεις δουλεια, τόσα έξοδα και τωρα με το παιδι θα ναι δυσκολα και μπλα μπλα μπλα

Ε: μα και να θελα να βρω τωρα δουλεια κανενας δεν θα με παρει στην καταστασή μου

Π: ναι αλλα με το που γεννήσεις πρέπει, πως θα τα βγαλετε πέρα κι εκεί που θες να γεννησεις κιόλας κλπ κλπ... Στο κατω κατω πιο ωραια δεν ειναι να βγαζεις μόνη σου τα λεφτά σου;;

Ε τα πηρα κρανιο κ απαντω: μπα κ τα λεφτα του γιου σας μια χαρα μπορω να τα τρωω!!

Βασικά τα πηρα κρανίο γιατι όλο για τα λεφτα μιλούσε λες κ ζητησαμε λεφτα! Πρώτο εγγονι αντι να ενθουσιαστεί που ημουνα εγκυος μετα απο τοσα χρόνια το μυαλό στα λεφτα;;

την ιδια πεθερα εχουμε???οταν ειμουν στον 3ο αρχησε να μου κανει την ιδια συζητηση"ποτε θα βρεις δουλεια οταν γεννησεις?"αυτη ομως το ελεγε γιατι θελει να στειλει εμενα να μεγαλωσει αυτη το μωρο!οταν καταλαβε οτι δεν θα δουλεψω μεχρη καποια ηλικια του παιδιου μου κ οτι θα το μεγαλωσω εγω,αρχισε να μου μιλαει επιθετικα"και τι θα κανεις?θα καθεσε?και τι εισαι ζωον να καθεσε σπιτι?κανεις δεν θα σε εκτιμαει αν καθεσε!και δικο σου θα ειναι το μωρο,δεν στο τρωμε!"!!εσυ τουλαχιστο απαντησες,εγω μιλουσα ηρεμα αντι να τη σιχτιρισω!!

rbOEp3.png

Οοοοοχιιιι το ονομα του παιδιου ειναι νεο στην οικογενεια! Ουτε της μαμας μου ουτε της πεθερας μου...χιχι καθολου δεν μου αρεσαν!! Αλλα σε αυτό δεν μου εκανε θεμα!!;)

Καλως σας βρηκααα

www.deity.gr

Διαφημίσεις

Selestina λες να ειναι η ιδια;; Μπα εμένα ουτε δυο ωρες δεν θα αντεξει με το παιδι!

παλι καλα,γιατι η δικια μου νομιζει οτι εινια δικο της κ πρεπει να το παρει σπιτι της.μιλαω για το παιδι που ειναι στην κοιλια μου!!!κατσε να γεννηθει να δεις τι κατεβατα θα εχω να γραψω!!

rbOEp3.png

παλι καλα,γιατι η δικια μου νομιζει οτι εινια δικο της κ πρεπει να το παρει σπιτι της.μιλαω για το παιδι που ειναι στην κοιλια μου!!!κατσε να γεννηθει να δεις τι κατεβατα θα εχω να γραψω!!

μαζί θα τα γράφουμε κουκλίτσα μου...:!:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

'Οπως σας είπα είχαμε πάει σινεμά μπλα μπλα μπλα,καλά ήταν,καλά περάσαμε,αν κ θα προτιμούσα να ήμασταν μόνοι (τέλος πάντων) ,η βραδυά κύλησε ομαλά. Να προσθέσω οτι τα πράγματα πλέον είναι σε καλό δρόμο,δηλαδή καθόμαστε κυρίως σπίτι μας,και τα σαβ/κύριακα (Κυριακές κυρίως) θα κάνουμε κάτι μαζί τους,και νιώθω οτι όλοι σιγά σιγά το συνηθίζουν!

Χτες όπως κάθε Κυριακή φάγαμε όλοι μαζί και μετά πίναμε καφέ εγώ ο άντρας μου και η πεθερά μου. δεν ξέρω πώς πήγε εκεί η συζήτηση,αλλά αναφερόμενη σε κάτι συγγενείς τους,που παρεξηγήθηκαν λέει επειδή δεν ήρθαν στον (πολιτικό)γάμο μας,τη ρώτησα,γιατί όλοι τα έβαλαν μαζί μου,εφόσον ήταν κοινή απόφαση (εμένα και του γιου της) και εν πάση περιπτώση γιατί ό,τι και να γίνεται θεωρούν οτι ευθύνομαι κι εγώ.. και τι μου απαντάει η κυρία???!!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...