Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

θερμόμετρο της έβαλες;

μήπως όμως να ξαναδώσουμε ευκαιρία; μακάρι βρε! μακάρι να έβαλε μυαλό! Για το καλό όλων!

ευκαιρια???εγω δεν την εχω ξεκομενη τη δικια μου.μια χαρα κυρια την εχουμε κ στο τηλ μιλαμε κ απο εδω ερχετε!!αν δεν ανακατευτε κ με τα παντα καλα θα ηταν.βασικα τελευταια σαν να ηρεμισε,ας βοηθησουν κ λιγο εμας,ολο τον αλλο γιο δινουν!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευκαιρια???εγω δεν την εχω ξεκομενη τη δικια μου.μια χαρα κυρια την εχουμε κ στο τηλ μιλαμε κ απο εδω ερχετε!!αν δεν ανακατευτε κ με τα παντα καλα θα ηταν.βασικα τελευταια σαν να ηρεμισε,ας βοηθησουν κ λιγο εμας,ολο τον αλλο γιο δινουν!

Έλα μπορεί να ξύπνησε η δικιά σου! Μακάρι! Να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Έλα μπορεί να ξύπνησε η δικιά σου! Μακάρι! Να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες.

λες??μακαρι να καταλαβε!!παντως σαν πολυ καλη εχει γινει τελευταια,ουτε χωνετε,συμφωνει σε πολλα,μας εδωσε και χρηματα να ψωνησουμε το μωρο.αν ξυπνησε κ δεν μου κανει τη ζωη δυσκολη δικο της καλο θα ειναι γιατι την ειχα πολυ στον παγο τελευταια.λες να της μιλησε κανεισ??

rbOEp3.png

λες??μακαρι να καταλαβε!!παντως σαν πολυ καλη εχει γινει τελευταια,ουτε χωνετε,συμφωνει σε πολλα,μας εδωσε και χρηματα να ψωνησουμε το μωρο.αν ξυπνησε κ δεν μου κανει τη ζωη δυσκολη δικο της καλο θα ειναι γιατι την ειχα πολυ στον παγο τελευταια.λες να της μιλησε κανεισ??

'Οχι μάλλον έπιασε ο πάγος!!

'Οχι σαν κι εμένα το ζώον!

Χθες το βράδυ με έπιασαν συσπάσεις κορίτσια και πήρα χάπια..:-(

Πιστεύω όμως ότι όλα θα πάνε καλά!

Δεν είπα τίποτα σε κανέναν τους γιατί θεωρούν ότι είμαι "μυγιάγγικτη" κι ότι υπερβάλλω και με τσαντίζει αυτό. 'Ολες τις δουλειές μόνη μου τις κάνω,προσπαθώ να μην δίνω και δικαίωμα,κι άμα μου ξεφύγει ότι πονάει η μέση μου, ή μου λένε οτι τα παραλέω ή με ρωτάει η δικιά μου "γιατί τί έκανες και κουράστηκες??!!"

Βρε ας είναι το μωρό καλά,κι εγώ "μπαινάκης και βγαινάκης"..'Εχω καταλάβει ότι τα ίδια ισχύουν παντού τελικά!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

'Οχι μάλλον έπιασε ο πάγος!!

'Οχι σαν κι εμένα το ζώον!

Χθες το βράδυ με έπιασαν συσπάσεις κορίτσια και πήρα χάπια..:-(

Πιστεύω όμως ότι όλα θα πάνε καλά!

Δεν είπα τίποτα σε κανέναν τους γιατί θεωρούν ότι είμαι "μυγιάγγικτη" κι ότι υπερβάλλω και με τσαντίζει αυτό. 'Ολες τις δουλειές μόνη μου τις κάνω,προσπαθώ να μην δίνω και δικαίωμα,κι άμα μου ξεφύγει ότι πονάει η μέση μου, ή μου λένε οτι τα παραλέω ή με ρωτάει η δικιά μου "γιατί τί έκανες και κουράστηκες??!!"

Βρε ας είναι το μωρό καλά,κι εγώ "μπαινάκης και βγαινάκης"..'Εχω καταλάβει ότι τα ίδια ισχύουν παντού τελικά!

επιασε μαλλον,αλλα ο αντρας μου ειπε να μην τησ δινω ξανα θαρρος!!φαντασου ε?ασε κ εγω μια απο τα ιδια επαθα εχθεσ,επλυνα μπαλκονι κ ηθελα να κανω και τζαμια κ με επιασαν κατι πολοι χαμηλα γιατι σηκωσα μια 24 μικρα εμφιαλωμενα,αλλα δεν ειπα τιποτα στον αντρα μου γιατι θα φωναζε,καθησα στον καναπε μου σαν βρεγμενη γατα κ δεν εβγαλα κιχ!!!να προσεχεις κ εσυ,βλακειες σαν εμενα κανεισ.σημερα που περασε ο πονος κ ειμουν μια χαρα εκανα τη συνεχεια τησ καθαριωτητας μου!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Καντε καντε μ@@@@@! Ετσι και εγω το Πασχα εκανα 25 τσουρεκια, 2 κιλα κουλουρακια, φαγητα, καθαριοτητα και μετα το Πασχα ταβλα στο κρεββατι με χαπια για να μην γεννησω!Συμμαζεψου!!!!!!!

Και οσο για την πεθερα....μακρυα!Ασε γιατι το παιζει τωρα καλη μετα θα ξεχασει..

24 άδα νερά????? Καλά χαζή είσαι?? Και μπαλκόνια???!! Α εσύ είσαι καλή!!!

Εγώ κάνω ξεσκόνισμα-σκούπισμα-σφουγγάρισμα-πλύσιμο-σιδέρωμα-μαγείρεμα και τα τζάμια μόνο στα παράθυρα,όχι τις μπαλκονόπορτες. Μπαλκονόπορτες και μπαλκόνια μου τα κάνει καμιά φορά η μάνα μου ή μια κοπέλα κάθε 10ήμερο. Με αυτά και μόνο λαχανιάζω και κοψομεσιάζομαι,πού να έκανα και μπαλκόνια!!!

Προσπαθώ να σκεφτώ τι έκανα,και νομίζω ότι ίσως φταίει το μπάνιο που το έτριψα ή το ότι εκνευρίζομαι εύκολα (είπε ο γιατρός ότι κι αυτό παίζει ρόλο!!)

Το θέμα είναι ότι θα βγάλω το 3 ήμερο μέσα, ξάπλαααα. Και είχαμε κανονίσει με τα πεθερικά κλπ κλπ! Στρεσάρομαι και γι'αυτό! Φοβάμαι μην σκεφτούν ότι τα παραλέω πάλι! Αλλά πάνω απο όλα το μωρό φυσικά!

y5yep3.png

Καντε καντε μ@@@@@! Ετσι και εγω το Πασχα εκανα 25 τσουρεκια, 2 κιλα κουλουρακια, φαγητα, καθαριοτητα και μετα το Πασχα ταβλα στο κρεββατι με χαπια για να μην γεννησω!Συμμαζεψου!!!!!!!

Και οσο για την πεθερα....μακρυα!Ασε γιατι το παιζει τωρα καλη μετα θα ξεχασει..

25 τσουρέκια???!! 2 κιλά κουλουράκια???? Η ανεπρόκοπη της παρέας είμαι μάλλον...

y5yep3.png

25 τσουρέκια???!! 2 κιλά κουλουράκια???? Η ανεπρόκοπη της παρέας είμαι μάλλον...

oχι,αυτη ειναι master shef,μην το ψαχμεις!εμεις θα μεινουμε στη λατζα για την ωρα!!αχαχχααχ

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου,πηγα σημερα για ψωνια για το μωρο.οταν γυρισα επειδη η πεθερα μου ειχε δωσει λεφτα πηρα να της πω τι αγορασα κ να μην τα πολυλογο,μου δινει τον πεθερο κ μου λεει"τι κανετε κλπ,να ερ8ετε αυριο εδω να κατσουμε,εμεις ολο μονοι μας ειμαστε,βαρεθηκαμε μονοι μας,τι θα κανουμε,στο τελος αν ειναι να αυτοκτονησουμε"και κατι τετιες μ@@@ εγω ειχα τη χαρα μου κ αυτοι με την κλασικη μιζερια τουσ μονιμος,του λεω μια χαρα νεοι ειστε,εμεις με τετιο καιρο θα βγουμε εξω για καφε κ βολτες κ εσεις να κατσετε μαζι να ξανα ζησετε τον ερωτα σας!μουαχαχααχαχαχ!!!

rbOEp3.png

Κακια!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χαρουμενοι ανθρωποι ειναι!Γιατι δεν πας μια βολτα να τους δειτε?:lol::lol::lol:

να παω κ μετα να αυτοκτονησω εγω απο τη μιζερια τους!!!θα παω οταν κανει η πεθερα μπακαλιαρο,25 μαρτιου!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...