Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

χαχααχαχχ!!Ρενα κ εμενα μια απο τα ιδια κ ειπε η πεθερα τωρα που γεννιεται το εγγονι της να παμε στο jumbo να του ψωνισει!!εγω ειπα τον αντρα μου οτι,οτι λεφτα θελει να δωσει για εκει ας τα δωσει σ κρεβατι για το μωρο καροτσι κατι αλλο,ερχετε ατη μετα απο μερες,η θεια μου θα μου παρει παρκοκρεβατο κ στρωματακι κ λεει"δεν χρειαζεσαι κρεβατι στο παρκοκρεβατο θα κοιμαται!!!"ελεος!τωρα πεθανε ο παππους του αντρα μου "πεθερος της" και με επαιρνε ολη μερα τηλ να μου πει ποσα λεφτα θα της φυγουν για την κοιδεια κλπ...μιλαμε με εσκασε!!Μια μερα της ειπα,πλαγια οτι τωρα που θα μετακομισουμε θεσσαλονικη καποια στιγμη να παρουμε δανειο να αγορασουμε ενα δικο μας σπιτι,γιατι δεν ειναι κατασταση αυτο να τα πεταμε στο ενοικειο(μηπως,λεμε τωρα φιλοτιμηθουν κ πουνε να δωσουν τα χωραφια τους η κατι να πουνε οτι εδω ειμαστε κ εμεις,μιασ και τιποτα δεν εχουν δωσει στο γιο τους)και μου λεει"εσυ αφου εχεις σπιτι"λεω "τη γκαρσονιερα τι να το κανω,δεν μπορω να μεινω ειναι μικρο,σκοπος ειναι να εχω ενα σπιτι να το κανω οπως θελω αυτο εινια μονο για να παιρνω ενοικειο"και μου λεει"εσυ πολλα θελεις"!!τη βλαμενη τη σκρ@@@!

φταίς να πας να μείνεις στην γκαρσονιέρα και να μην της ανοίγεις να μπει γιατί δεν θα χωράει; δε φταις!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντροπη σελεστινα!Εχεις ολοκληρη γκαρσονιερα και ζητας να σε παρει σπιτι??

απαραδεκτη!!

Καλα δεν θα χωραει η γυναικα να περασει απο την πορτα? Ποσο μεγαλο κωλο εχει πια!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ντροπη σελεστινα!Εχεις ολοκληρη γκαρσονιερα και ζητας να σε παρει σπιτι??

απαραδεκτη!!

Καλα δεν θα χωραει η γυναικα να περασει απο την πορτα? Ποσο μεγαλο κωλο εχει πια!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χχαχαχααχχαα!!πολυ μεγαλο πιστεψε με!!αντε γιατι αν δεν βαλει μυαλο ο δικος μου,θα παρω το κοριτσι μου κ θα παω να μεινω εκει.μια χαρα χωραω με την κορη μου!

rbOEp3.png

χχαχαχααχχαα!!πολυ μεγαλο πιστεψε με!!αντε γιατι αν δεν βαλει μυαλο ο δικος μου,θα παρω το κοριτσι μου κ θα παω να μεινω εκει.μια χαρα χωραω με την κορη μου!

χαχαχα τί θυμήθηκα! πρόσεχέ την μη σου σπάει τα έπιπλα! εμείς έχουμε απαγορεύσει στη μητέρα μου, που τα τελευταία χρόνια τρώει ότι βρίσκει μπροστά της και είναι και ατσούμπαλη, να κάθεται σε ότιδήποτε άλλο εκτός από καναπέ! μας είχε σπάσει τις καρέκλες της κουζίνας και ένα μεγάλο σκαμπώ που είχαμε στο σαλόνι! και δεν ήταν φτηνά! τώρα έχουμε καρέκλες από το ikea και δεν την αφήνουμε να κάτσει! τα παίρνει αυτή μας βγάζει τρελλούς, αλλά σε καρέκλα δεν κάθεται τέλος!

Παλιότερα μου έλεγε και ότι στην ηλικία μου ήταν πιο αδύνατη από εμένα! τώρα όμως δεν μπορεί γιατί στην ηλικία μου τη θυμάμαι! Α ρε μάνα!

Διαφημίσεις

χαχαχα τί θυμήθηκα! πρόσεχέ την μη σου σπάει τα έπιπλα! εμείς έχουμε απαγορεύσει στη μητέρα μου, που τα τελευταία χρόνια τρώει ότι βρίσκει μπροστά της και είναι και ατσούμπαλη, να κάθεται σε ότιδήποτε άλλο εκτός από καναπέ! μας είχε σπάσει τις καρέκλες της κουζίνας και ένα μεγάλο σκαμπώ που είχαμε στο σαλόνι! και δεν ήταν φτηνά! τώρα έχουμε καρέκλες από το ikea και δεν την αφήνουμε να κάτσει! τα παίρνει αυτή μας βγάζει τρελλούς, αλλά σε καρέκλα δεν κάθεται τέλος!

Παλιότερα μου έλεγε και ότι στην ηλικία μου ήταν πιο αδύνατη από εμένα! τώρα όμως δεν μπορεί γιατί στην ηλικία μου τη θυμάμαι! Α ρε μάνα!

αχαχαχαχ!!!πλακα κανεις,λες??δεν εχω παρει ακομα τραπεζαρια,εχω μια απλη απο την περιβοητη γκαρσονιερα,ευκαιρια να σπασει να παρω καινουργια!!μου βαζεις ιδεες!!!καλα κ εμενα μου ελεγε οτι ηταν στεκα κ μετα τις γεννες εγινε ετσι,αλλα εγω που ειδα φωτο,ηταν επανω λεπτη σαν κοριτσι κ κατω τα μπουτια τερσαστια,δλδ ειχε μια ζωη καλουπι χοντρης απλα μετα που μεγαλωσε το σωμα της πηρε το κανονικο του!!!

rbOEp3.png

Μην ανοιγετε τετοια θεματα γιατι αν σας πω θα φρικαρετε.......

Εχουν στην τραπεζα ενα ποσο που δεν μπορειτε να διανοηθειτε.....περιουσια σε ακινητα που δε φανταζεστε...και ο αντρας μου ηταν ανεργος 2 χρονια γιατι αναγκαστηκε να κλεισει την επιχειρηση την οποια ειχε καταχρεωσει ο πεθερος μου.Μια φορα δεν ειπαν να δωσουν ενα κουτι γαλα για το μωρο.Ευτυχως εχω σπιτι δικο μου, δουλεια δικια μου και τους γονεις μου εννοειται που μας βοηθησαν πολυ.Τα πεθερικα μου θα τα παρουν μαζι τους........Δεν θελω τιποτε απο αυτους , δε το συζητω αλλα ειναι δυνατον ρε κοριτσια?

βρε Ρενα μου μηπως εχουμε την ιδια πεθερα;;;;λεω εγω τωρα........!!!!!!μα την ιδια;;;;;;;:confused:

και εμενα η δικια μου στην τραπεζα μασουρι τα εχει κανει ο αντρας μου 16μηνες ανεργος και εχουμε τρια παιδακια!!!!!

δεν ειπε μια μερα να φερει κατι στο σπιτι.......καμιαααααααααα φορα (1 στους 3-6 μηνες!!)μπορει να φερει 1 σοκολατα αλλα δεν μπορω να πω, μας λεει......αν θελετε τιποτα να μου το πειτε!!!!!!

αν το ξανα ακουσω αλλη μια φορα θα τραβαω τις κοτσιδες μου.....

καλα μωρη δεν βλεπεις την κατασταση;;;;;;;τι περιμενεις;;;;;να φτασουμε να σου ζητιανεψουμε για το γαλα των παιδιων;;;;;

μπορει να μην εχω να φαω καποια στιγμη αλλα ευχομαι να μην με αξιωσει ο Θεος να της ζητιανεψω τιποτα!!!!!ευχομαι να μην γινω ποτε ετσι και ΑΝ γινω ειπα στον αντρουλη μου να μου κανει ευθανασια.......αυτο ειναι καταντια!!!!

Θα με κολάσετε πάλι!!!

πού είσαι βρε σελεστινάκι? δεν πρόλαβα να μπω και βγήκες??

κι έχω κι εγώ τα δικά μου σήμερα..τα νεύρα!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

βρε Ρενα μου μηπως εχουμε την ιδια πεθερα;;;;λεω εγω τωρα........!!!!!!μα την ιδια;;;;;;;:confused:

και εμενα η δικια μου στην τραπεζα μασουρι τα εχει κανει ο αντρας μου 16μηνες ανεργος και εχουμε τρια παιδακια!!!!!

δεν ειπε μια μερα να φερει κατι στο σπιτι.......καμιαααααααααα φορα (1 στους 3-6 μηνες!!)μπορει να φερει 1 σοκολατα αλλα δεν μπορω να πω, μας λεει......αν θελετε τιποτα να μου το πειτε!!!!!!

αν το ξανα ακουσω αλλη μια φορα θα τραβαω τις κοτσιδες μου.....

καλα μωρη δεν βλεπεις την κατασταση;;;;;;;τι περιμενεις;;;;;να φτασουμε να σου ζητιανεψουμε για το γαλα των παιδιων;;;;;

μπορει να μην εχω να φαω καποια στιγμη αλλα ευχομαι να μην με αξιωσει ο Θεος να της ζητιανεψω τιποτα!!!!!ευχομαι να μην γινω ποτε ετσι και ΑΝ γινω ειπα στον αντρουλη μου να μου κανει ευθανασια.......αυτο ειναι καταντια!!!!

Κανε κι εσυ μια λιστα την επομενη φορα που θα σε ρωτησει αν χρειαζεστε τιποτα και δωστης την!!!!!!Εμενα μια φορα με ρωτησε γιατι θα πηγαινε στην λαικη αν θελω κατι και η κορη μου ηταν 3 μηνων.Ε.....αναγκαστικα και της απαντησα......"Το παιδι δεν τρωει ακομα" ....αϊ σιχτιρ δηλαδη.Οπως τα λες.Να φαω να μην εχω (λεμε τωρα) δεν προκειται να της ζητησω ουτε ενα ποτηρι νερο που λεει ο λογος.

Θα με κολάσετε πάλι!!!

πού είσαι βρε σελεστινάκι? δεν πρόλαβα να μπω και βγήκες??

κι έχω κι εγώ τα δικά μου σήμερα..τα νεύρα!

Τι επαθες καλε?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

γεια σας!!περαστικα στους αρωστουλιδες!!τι κανετε?εμενα η δικια μου δεν ξερω τι επαθε,θα μου δωσει λεφτα να παρω πραγματα για τη μπεμπα!!

rbOEp3.png

γεια σας!!περαστικα στους αρωστουλιδες!!τι κανετε?εμενα η δικια μου δεν ξερω τι επαθε,θα μου δωσει λεφτα να παρω πραγματα για τη μπεμπα!!

θερμόμετρο της έβαλες;

μήπως όμως να ξαναδώσουμε ευκαιρία; μακάρι βρε! μακάρι να έβαλε μυαλό! Για το καλό όλων!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...