Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

στο παρά τρίχα είμαι, αλλά δε φτάνουν τα μισθά!

φανταζομαι με 3 παιδια!!ουτε εμας φτανει,ουτε δικο μας σπιτι αλλα οι γονεις του καλου μου αρνουνται να εκμεταλευτουν την περιουσια τους κ λενε αστο να υπαρχει!!κ ας σου πω για ποσα που τους δινουν θα καραφλιασεις κ θα χτυπας το κεφαλι σου που λενε οχι σ τετια ποσα και αφηνουν τα παιδια τους στα ενοικεια κ ζορια!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φανταζομαι με 3 παιδια!!ουτε εμας φτανει,ουτε δικο μας σπιτι αλλα οι γονεις του καλου μου αρνουνται να εκμεταλευτουν την περιουσια τους κ λενε αστο να υπαρχει!!κ ας σου πω για ποσα που τους δινουν θα καραφλιασεις κ θα χτυπας το κεφαλι σου που λενε οχι σ τετια ποσα και αφηνουν τα παιδια τους στα ενοικεια κ ζορια!!

άμα λέω εγώ ότι είναι γενικότερα ηλίθιοι... αν είχαν μυαλό ούτε τα χρήματα θα άφηναν, ούτε εσάς θα ζόριζαν! Πάνε όλα μαζί πακέτο! Μα θα τα έπαιρναν για να σας βοηθήσουν ή μήπως έχουν κάτι καλύτερο στο μυαλό τους; θα έχουν καλύτερη συμφωνία στο μυαλό τους! Αυτό είναι! τζάμπα τους παρεξήγησες!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Καλημερα κοριτσακια!!!

Λοιπον κι εγω προτιμω μονη μου οταν γεννησα τον γιο μου ηρθε μετα απο καμια βδομαδα η μαμα μου και εκανε 15 μερες οπως ειπε η Ρενα για παρεα περισσοτερο και κανα φαγητο εγω ημουν αποκλειστικα με το μωρο ουτε με ζαλιζε ουτε τιποτα και μια χαρα τα καταφερα!

Επσης οπως της Ρενας η μανα μου ηταν ετσι με τα παιδια της δηλαδη ασχολουνταν παρα πολυ και ολοι φυσικα μιλαγαμε ασταματητα χαχαχχα...Εμενα με φωναζαν Σμυρνια χαχαχχαα

Οπως ακριβως τα λες Ρενα κι εμενα ο δικος μου που ειναι και αγορακι και ως γνωστον τα αγορακια ειναι πιο αργα απο τα κοριτσακια,λεει απο 6 μηνων και κανει διαφορα ακομη κ το κουνελακι χαχαχαχ μα ποσα κοινα !!!Εγω βεβαια ειμαι σπτι και του τα μαθα αλλα θελω να πω πως ετσι μεγαλωσα απο την μητερα μου μας μιλαγε σε σημειο αηδιας χαχαχα.και τωρα ο μικρος δεν παιζεται ολα τα λεει και ολα τα ξερει!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εγω εντω μεταξυ εχω αλλο προβλημα,η μια γιαγια δηλαδη η πεθερα θα μου σπασει τα νευρα γιατι θα παιρνει οτι φτηνιαρικοκαι τελευταιο για το μωρο (αν παρει) και η αλλη η μανα μου εχει φαγωθει να δωσει ενα σωρο λεφτα για να παρει την προικα της μπεμπας σεντονακια ρουχαλακια κτλ μαρκες και πανακριβα και της εξηγω οτι δεν χρειαζεται, μια μεση λυση να βρουμε πια!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελινα καλημερα!τι λεει ο μικρος καλυτερα??εχει καταλαβει οτι ερχετε αδερφουλα η οχι ακομα??εμενα ρε συ η μαμα μου δεν εχει να μου δωσει αλλα κ η πεθερα που εχει ολη μερα μας κλαιει για τα εξοδα σιγουρα θα κουβαλισει οτι πιο γυφτικο υπαρχει!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Μην ανοιγετε τετοια θεματα γιατι αν σας πω θα φρικαρετε.......

Εχουν στην τραπεζα ενα ποσο που δεν μπορειτε να διανοηθειτε.....περιουσια σε ακινητα που δε φανταζεστε...και ο αντρας μου ηταν ανεργος 2 χρονια γιατι αναγκαστηκε να κλεισει την επιχειρηση την οποια ειχε καταχρεωσει ο πεθερος μου.Μια φορα δεν ειπαν να δωσουν ενα κουτι γαλα για το μωρο.Ευτυχως εχω σπιτι δικο μου, δουλεια δικια μου και τους γονεις μου εννοειται που μας βοηθησαν πολυ.Τα πεθερικα μου θα τα παρουν μαζι τους........Δεν θελω τιποτε απο αυτους , δε το συζητω αλλα ειναι δυνατον ρε κοριτσια?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

ο μικρος με ζοριζει πολυ αυτες τις μερες,εξακολουθει να δυσκολευεται στον υπνο θα παμε για ακτινογραφια κ θα δουμε,αλλα εγω εχω πολλα νευρα γιατι θελω να φαω κι αυτος ακομη κ απο το πρωτογαλα που εχω πλεον πινει αυτες τις σταγονες κ τον πειραζει αν φαω κανονικα...εχω φρικαρει λιγακι κουραζομαι κιολας κ μου την εχει δωσει...

Οσο για τα λεφτα κι εμενα εχουν τα πεθερικα αλλα η γυφτια γυφτια η μανα μου με συνταξη χηρειας και το παιζει λαρτζ,της εξηγω δεν χρειαζομαστε τοσο ακριβα,νορμαλ πραγματα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μην ανοιγετε τετοια θεματα γιατι αν σας πω θα φρικαρετε.......

Εχουν στην τραπεζα ενα ποσο που δεν μπορειτε να διανοηθειτε.....περιουσια σε ακινητα που δε φανταζεστε...και ο αντρας μου ηταν ανεργος 2 χρονια γιατι αναγκαστηκε να κλεισει την επιχειρηση την οποια ειχε καταχρεωσει ο πεθερος μου.Μια φορα δεν ειπαν να δωσουν ενα κουτι γαλα για το μωρο.Ευτυχως εχω σπιτι δικο μου, δουλεια δικια μου και τους γονεις μου εννοειται που μας βοηθησαν πολυ.Τα πεθερικα μου θα τα παρουν μαζι τους........Δεν θελω τιποτε απο αυτους , δε το συζητω αλλα ειναι δυνατον ρε κοριτσια?

τραγικοι ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Σελεστινακι ο μικρος φιλαει τη κοιλια μου κ τη χαιδευει κ οταν το ρωταμε τι εχει μεσα η κοιλιτσα λεει μωρακι αλλα τωρα οταν θα δει τη μπεμπα πιστευω ενα πολιτισμικο θα το παθει δεδομενου οτι εχει τεραστια αδυναμια σε μενα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ρενα ναι...εγω ειμαι (για το αιτημα φιλιας στο φεις μιλαω)

Μωρε αμα θελει ο ανθρωπος να δωσει θα δωσει!

οσα εχει δε χρειαζεται να ειναι ακριβα σκοπος να αξιζουν και να χαρεις!1

Εγω δε μπορω να πω η δικια μου τον πηρε το μπομπιρα κουβερτουλες σεντονακια πανες παιχνιδακια, οταν γεννησα!Γιατι δινουν και το ενοικιο μας..

και ο μπαμπας μου μας πηρε το κρεββατι!

Διαφημίσεις

Ρενα τι γυφτοι! Τι γυφτοι!Ειναι δυνατον το παιδι τους ανεργο και το χερι στην τσεπη να μην το βαζουν?

Λες και θα τα τρωγες εσυ τα λεφτα!

Οπως λες μαζι τους θα τα παρουν!

Ρενακι εισαι κοριτσι με προικα!!κ εμενα μαζι τους θα τα παρουν!αστα να πανε!Ελινακι,τι γλυκος ο μικρος σου??ειναι μικρουλης και θα τη συνηθισει γρηγορα τη μπεμπα!ασε τη μπεμπα λιγο πρωτογαλα βρε θηρειο,ολο θελει να το πιει?το αδερφακι μου (2,5 χρ)του λεω την αγαπας τη μπεμπα στην κοιλια μου ''ναι",θα παιζετε μαζι"ναι"θα τη δερνεις"ναι"λεει ο μπαμπας μου"αστον δεν ξερει τι λεει ειναι μικρος"μωρε ξερει λεω"!!!

rbOEp3.png

Ρενα ναι...εγω ειμαι (για το αιτημα φιλιας στο φεις μιλαω)

Μωρε αμα θελει ο ανθρωπος να δωσει θα δωσει!

οσα εχει δε χρειαζεται να ειναι ακριβα σκοπος να αξιζουν και να χαρεις!1

Εγω δε μπορω να πω η δικια μου τον πηρε το μπομπιρα κουβερτουλες σεντονακια πανες παιχνιδακια, οταν γεννησα!Γιατι δινουν και το ενοικιο μας..

και ο μπαμπας μου μας πηρε το κρεββατι!

μολις εκανα accept κοριτσακι

Ρενα τι γυφτοι! Τι γυφτοι!Ειναι δυνατον το παιδι τους ανεργο και το χερι στην τσεπη να μην το βαζουν?

Λες και θα τα τρωγες εσυ τα λεφτα!

Οπως λες μαζι τους θα τα παρουν!

Καλε πλακα κανεις ? Δεν βοηθησαν ποτε και για τιποτα.Γαμος , σπιτι, γεννα, βαφτιση. Καθε φορα που ηταν να βαλουν το χερι στην τσεπη θυμωναν ξαφνικα χωρις λογο και δεν μου μιλουσαν.Μολις περνουσε το γεγονος και εβαζε το χερι στην τσεπη ο μπαμπας μου ( να ναι καλα ) ξεθυμωναν......αχααχααχα....συστημα το ειχαν κανει.

Εγω δεν ειπα ποτε να μας δωσουν χρηματα.Δεν χρειαζεται να λενε κιολας μετα οτι μας βοηθανε ή οτι μας συντηρουνε να τρελαθω!!!! Αλλα βρε μ&@#$^ςςςς.......το παιδι σας δεν δουλευει....δεν αναρωτηθηκατε πως τα βγαζουμε περα να πειτε ας παρουμε κατι για το μωρο......μια πανα ....ενα γαλα.....κατι. Αλλα εχουν εκεινη την κουτοπονηρια και σκεφτονται ..."εχει η νυφη " ........

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

χαχααχαχχ!!Ρενα κ εμενα μια απο τα ιδια κ ειπε η πεθερα τωρα που γεννιεται το εγγονι της να παμε στο jumbo να του ψωνισει!!εγω ειπα τον αντρα μου οτι,οτι λεφτα θελει να δωσει για εκει ας τα δωσει σ κρεβατι για το μωρο καροτσι κατι αλλο,ερχετε ατη μετα απο μερες,η θεια μου θα μου παρει παρκοκρεβατο κ στρωματακι κ λεει"δεν χρειαζεσαι κρεβατι στο παρκοκρεβατο θα κοιμαται!!!"ελεος!τωρα πεθανε ο παππους του αντρα μου "πεθερος της" και με επαιρνε ολη μερα τηλ να μου πει ποσα λεφτα θα της φυγουν για την κοιδεια κλπ...μιλαμε με εσκασε!!Μια μερα της ειπα,πλαγια οτι τωρα που θα μετακομισουμε θεσσαλονικη καποια στιγμη να παρουμε δανειο να αγορασουμε ενα δικο μας σπιτι,γιατι δεν ειναι κατασταση αυτο να τα πεταμε στο ενοικειο(μηπως,λεμε τωρα φιλοτιμηθουν κ πουνε να δωσουν τα χωραφια τους η κατι να πουνε οτι εδω ειμαστε κ εμεις,μιασ και τιποτα δεν εχουν δωσει στο γιο τους)και μου λεει"εσυ αφου εχεις σπιτι"λεω "τη γκαρσονιερα τι να το κανω,δεν μπορω να μεινω ειναι μικρο,σκοπος ειναι να εχω ενα σπιτι να το κανω οπως θελω αυτο εινια μονο για να παιρνω ενοικειο"και μου λεει"εσυ πολλα θελεις"!!τη βλαμενη τη σκρ@@@!

rbOEp3.png

χαχααχαχχ!!Ρενα κ εμενα μια απο τα ιδια κ ειπε η πεθερα τωρα που γεννιεται το εγγονι της να παμε στο jumbo να του ψωνισει!!εγω ειπα τον αντρα μου οτι,οτι λεφτα θελει να δωσει για εκει ας τα δωσει σ κρεβατι για το μωρο καροτσι κατι αλλο,ερχετε ατη μετα απο μερες,η θεια μου θα μου παρει παρκοκρεβατο κ στρωματακι κ λεει"δεν χρειαζεσαι κρεβατι στο παρκοκρεβατο θα κοιμαται!!!"ελεος!τωρα πεθανε ο παππους του αντρα μου "πεθερος της" και με επαιρνε ολη μερα τηλ να μου πει ποσα λεφτα θα της φυγουν για την κοιδεια κλπ...μιλαμε με εσκασε!!Μια μερα της ειπα,πλαγια οτι τωρα που θα μετακομισουμε θεσσαλονικη καποια στιγμη να παρουμε δανειο να αγορασουμε ενα δικο μας σπιτι,γιατι δεν ειναι κατασταση αυτο να τα πεταμε στο ενοικειο(μηπως,λεμε τωρα φιλοτιμηθουν κ πουνε να δωσουν τα χωραφια τους η κατι να πουνε οτι εδω ειμαστε κ εμεις,μιασ και τιποτα δεν εχουν δωσει στο γιο τους)και μου λεει"εσυ αφου εχεις σπιτι"λεω "τη γκαρσονιερα τι να το κανω,δεν μπορω να μεινω ειναι μικρο,σκοπος ειναι να εχω ενα σπιτι να το κανω οπως θελω αυτο εινια μονο για να παιρνω ενοικειο"και μου λεει"εσυ πολλα θελεις"!!τη βλαμενη τη σκρ@@@!

E....καλα σου λεει.Δεν χωρατε σε μια ολοκληρη γκαρσονιερα εσυ ο καλος σου και το μωρο???? Ελεοοοςςςςςς...!!!!!!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...