Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Πλακα κανεις!!!!! Καθε μερα που πηγαινω να την παρω την μικρη , της εχει μαθει και κατι καινουργιο.Η κορη μου απο 7 μηνων ελεγε λεξεις , χτυπουσε παλαμακια,εκανε το αχ κουνελακι κουνελακι και πολλα αλλα.

Τωρα 13 μηνων λεει παρα πολλες λεξεις που στα βασικα συννενοουμαστε, περπαταμε και κανουμε ενα σωρο πραγματα.Ασχολειται ολη μερα μαζι της, της μιλαει πολυ και φυσικα αυτο φενεται στην αναπτυξη του παιδιου.Οποτε .......τι να πω για την μητερα μου????? Να συμπληρωσω οτι καθε μερα μου εχει ετοιμο και το ταπερ με φαγητο γιατι καταλαβαινει οτι ειναι αδυνατον να τα προλαβω ολα!!!!!! ( Φευγουμε απο το σπιτι στις 6 το πρωι και γυρναμε στις 6 το απογευμα).Για να μην πω οτι οσο το μωρο ειναι εκει, γαλατα, φαγητο, pampers, κρεμες κλπ τα αγοραζουν οι δικοι μου!!! Μια φορα τολμησα να ψωνισω και να τους τα παω και ακουσα ..........

Μας πληρωσαν την γεννα, μας πληρωσαν τη βαφτιση, της ανοιξαν βιβλιαριο με το που γεννηθηκε με ενα σωρο χρηματα δωρο, της εφτιαξαν το δωματιο....επιπλα κλπ, της ψωνιζουν ενα σωρο ρουχα, παιχνιδια, κλπ.....μονο στο κολεγιο που δεν την εγραψαν πια ακομη ......:lol::lol::lol::lol:

Τι μπορω να πω γι αυτους τους ανθρωπους?

Τα πεθερικα μου.........της εφεραν μπαλονια στην κλινικη οταν γεννηθηκε......αυτο ηταν!!!!!!

καλημέρα!!!

'Οχι σε αυτά είναι τζάμι και οι δυο,και ειδικά τα πεθερικά.Τα πάντα για το μωρό,τα πάντα όλα!!! Απλά αυτό ρε κορίτσια νομίζω ότι τους δίνει και τον λόγο,καταλάβατε?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τουλαχιστον, να παιρνουμε τετοια παραδειγματα και να ειμαστε κι εμεις ετσι στα παιδακια μας οταν θα ερθει η ωρα!!!!!!! Μη στεναχωριεσε κοριτσακι μου.....εχω ακουσει και εχω δει ακομα χειροτερα.

Για παραδειγμα η πεθερα μου ολη μερα κατηγορει την κορη της .....δεν μπορεις να φανταστεις για τι λογια μιλαμε , και μπροστα της ειναι ολο γλυκα!!!! Διανοησε μανα να μιλαει ασχημα για το παιδι της?????????

Εγώ σας το έχω πει η κακιά πεθερά είναι γενικά κακός άνθρωπος... δεν της βγήκε ξαφνικά η κακία της σε εμάς! Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δύσκολα θα πειστώ! Απόδειξη η πεθερά σου!

Όσο για τη στενοχώρια, εντάξει το ξέρω ότι υπάρχουν και χειρότερα και σε γενικές γραμμές το έχω αποδεχτεί, απλά όταν κάποιες φορές χρειάζομαι μια βοήθεια με πιάνει λίγο το παράπονο! Βλέπω τη θετική του πλευρά ότι έτσι γίνομαι πιο ανεξάρτητη, αλλά όπως και να το κάνεις καλό θα ήταν να ήταν λίγο καλύτερα.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

καλημέρα!!!

'Οχι σε αυτά είναι τζάμι και οι δυο,και ειδικά τα πεθερικά.Τα πάντα για το μωρό,τα πάντα όλα!!! Απλά αυτό ρε κορίτσια νομίζω ότι τους δίνει και τον λόγο,καταλάβατε?

έχει σημασία και ο τρόπος τους! ή μάλλον η πρόθεσή τους όχι μόνο οι πράξεις! εκεί διαφέρουν οι καλοί από τους στριμμένους, νομίζω!

μπραβο Ρενακι,πολυ τυχερη εισαι που εχεις τετιους γονεις!εμενα οι δικοι μου ειναι χωρισμενοι απο τοτε που ειμουν 2 κ ειναι να σε παρω να φυγουμε,πετυχα κ πεθερα θυσαυρο κ εχω κλεισει!!

join the club, να βάλουμε τη μαμά της Ρένας να τους κάνει σεμινάρια μπας και ψυχανεμιστούν πόσο λάθος είναι!

Διαφημίσεις

Δε πειραζει κοριτσακι.Θα γινεις εσυ υπεροχη μανουλα και το κοριτσακι σου θα ειναι τυχερο!!!!!!!Αυτα που στερηθηκες θα τα δωσεις στην κορακλα σου με το παραπανω!!!!Κι οταν γεννησεις με το καλο και ερθεις Θεσσαλονικη να δεις γελοια που θα κανουμε με τις ιστοριες των πεθερων στα καφεδακια μας!!!!!! χιχιχιχιχι

ΝΑΙ καφεδακια με τις κοριτσαρες!!!να φυγωωωωωω!!ποτε θα ερθει εκεινη η Αγια μερα?θα τη σημειωσω"η απελευθερωση της Σελεστινας" και θα γιορταζω καθε χρονο!!

rbOEp3.png

να παμε να μας υιοθετηση η μαμα της Ρενας,εγω την απαρνιεμαι τη μανα μου δεν με πειραζει!!

και εγώ και εγώ! καλά η μάνα μου θα έπεφτε από τα σύννεφα! ούτε που το φαντάζεται ότι έχει κάνει κάτι λάθος! ε άντε κανένα πολύ πολύ μικρό γιατί άνθρωπος είναι!

ΝΑΙ καφεδακια με τις κοριτσαρες!!!να φυγωωωωωω!!ποτε θα ερθει εκεινη η Αγια μερα?θα τη σημειωσω"η απελευθερωση της Σελεστινας" και θα γιορταζω καθε χρονο!!

ω πω πω πω! καφεδάκια, Θεσσαλονίκες, ... κάτσε όπου να' ναι θα τις χάσουμε τις δουλειές μας και θα σας ανέβω πάνω!

εμενα παλι καλα ξερει τι εχει κανει,ουτως η αλλως δεν με μεγαλωσε αυτη αλλα η γιαγια μου!τωρα τελευταια την εχει πιασει η τηλεφωνικη της αγαπη,παλια ειχαμε να μιλησουμε κ 3 χρονια!!

rbOEp3.png

Εγώ σας το έχω πει η κακιά πεθερά είναι γενικά κακός άνθρωπος... δεν της βγήκε ξαφνικά η κακία της σε εμάς! Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δύσκολα θα πειστώ! Απόδειξη η πεθερά σου!

Όσο για τη στενοχώρια, εντάξει το ξέρω ότι υπάρχουν και χειρότερα και σε γενικές γραμμές το έχω αποδεχτεί, απλά όταν κάποιες φορές χρειάζομαι μια βοήθεια με πιάνει λίγο το παράπονο! Βλέπω τη θετική του πλευρά ότι έτσι γίνομαι πιο ανεξάρτητη, αλλά όπως και να το κάνεις καλό θα ήταν να ήταν λίγο καλύτερα.

Σε καταλαβαινω απολυτα......

έχει σημασία και ο τρόπος τους! ή μάλλον η πρόθεσή τους όχι μόνο οι πράξεις! εκεί διαφέρουν οι καλοί από τους στριμμένους, νομίζω!

Συμφωνω

να παμε να μας υιοθετηση η μαμα της Ρενας,εγω την απαρνιεμαι τη μανα μου δεν με πειραζει!!

αχαχαχαχαχα.........παναθεμα σε ....κλαιω απο τα γελια......

:lol::lol::lol:Υπομονη..........πλησιαζει ο καιρος!!!!!

ω πω πω πω! καφεδάκια, Θεσσαλονίκες, ... κάτσε όπου να' ναι θα τις χάσουμε τις δουλειές μας και θα σας ανέβω πάνω!

Ελα , ελα......χιλιοι καλοι χωραμε αλλα μεχρι να χασετε εσεις τις δουλειες σας εκει κατω......εμεις θα εχουμε αφανιστει!!!!! Εδω οι ευκαιριες ειναι ελαχιστες σε σχεση με την Αθηνα....

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

εμενα παλι καλα ξερει τι εχει κανει,ουτως η αλλως δεν με μεγαλωσε αυτη αλλα η γιαγια μου!τωρα τελευταια την εχει πιασει η τηλεφωνικη της αγαπη,παλια ειχαμε να μιλησουμε κ 3 χρονια!!

και αυτό καλό είναι! εμένα το παίζει και παρεξηγημένη και κάνει και μουτράκια!

Ελα , ελα......χιλιοι καλοι χωραμε αλλα μεχρι να χασετε εσεις τις δουλειες σας εκει κατω......εμεις θα εχουμε αφανιστει!!!!! Εδω οι ευκαιριες ειναι ελαχιστες σε σχεση με την Αθηνα....

βαστάτε γερά αδέρφιααααα! Ω ρε που μας κατάντησαν! δεν ξέρω τί γίνεται πάνω, ξέρω ότι αν χάσεις τη δουλειά σου, άλλη δεν βρίσκεις και πάνω και κάτω και γύρω γύρω.

βαστάτε γερά αδέρφιααααα! Ω ρε που μας κατάντησαν! δεν ξέρω τί γίνεται πάνω, ξέρω ότι αν χάσεις τη δουλειά σου, άλλη δεν βρίσκεις και πάνω και κάτω και γύρω γύρω.

Οχι τιποτε αλλο..........σταματησε και η Νικολουλη.Μια ελπιδα που ειχαμε να την ξαναβρουμε την δουλεια , την χασαμε κι αυτη!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

χαχαχαααχχ!!!αστα κ εγω σταματησα περυσι απο μονη μου γιατι δεν παλευοταν εκει που δουλευα,αλλα απο επιλογη δεν εψαξα δουλεια(οχι οτι θα εβρησκα)αλλα ηθελα να γινω μανα κ στην πεθερα δεν το αφηνω το μωρο(οπωςκαλα τα ξερετε)κ η μανα μου δεν.....!!

rbOEp3.png

χαχαχαααχχ!!!αστα κ εγω σταματησα περυσι απο μονη μου γιατι δεν παλευοταν εκει που δουλευα,αλλα απο επιλογη δεν εψαξα δουλεια(οχι οτι θα εβρησκα)αλλα ηθελα να γινω μανα κ στην πεθερα δεν το αφηνω το μωρο(οπωςκαλα τα ξερετε)κ η μανα μου δεν.....!!

στο παρά τρίχα είμαι, αλλά δε φτάνουν τα μισθά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...