Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Μαρλια μου,κ εγω δεν θελω απο κανενα βοηθεια στην αρχη με τη μπεμπα,εχω πει τον αντρα μου οτι κ το μπανιο της θα της το κανουμε μαζι το βραδυ.αυτα τα πανε ελα η πεθερα μου σπιτι ταχα να βοηθισει να την κανει μπανιο κ τετια δεν τα θελω καθολου.κ μου λενε ολοι οτι ειμαι εγωηστρεια κ θα την χρειαστω.αν θελει να βοηθισει ας στειλει κανενα φαγιτο,αλλα αυτη κ την αρχη που ειχα θεματακι κ ειμουν ξαπλα ερχοταν ολη μερα σπιτι μου κ με εσπαγε τα νευρα,μαγειρευε εδω,ταχα να κανει δουλειεσ κ μου ειχε πει πολυ καλα λογια τοτε,οποτε λεω μονη μου κ τελοσ!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρλια μου,κ εγω δεν θελω απο κανενα βοηθεια στην αρχη με τη μπεμπα,εχω πει τον αντρα μου οτι κ το μπανιο της θα της το κανουμε μαζι το βραδυ.αυτα τα πανε ελα η πεθερα μου σπιτι ταχα να βοηθισει να την κανει μπανιο κ τετια δεν τα θελω καθολου.κ μου λενε ολοι οτι ειμαι εγωηστρεια κ θα την χρειαστω.αν θελει να βοηθισει ας στειλει κανενα φαγιτο,αλλα αυτη κ την αρχη που ειχα θεματακι κ ειμουν ξαπλα ερχοταν ολη μερα σπιτι μου κ με εσπαγε τα νευρα,μαγειρευε εδω,ταχα να κανει δουλειεσ κ μου ειχε πει πολυ καλα λογια τοτε,οποτε λεω μονη μου κ τελοσ!!

Σου το εύχομαι φιλενάδα! Η κούραση είναι μεγάλη, αλλά η ικανοποίηση και η ανταμοιβή που θα καταλαβαίνεις το μωράκι σου τόσο καλά είναι απείρως μεγαλύτερη. Δεν κατακρίνω τις μανούλες που χρειάστηκαν βοήθεια, μερικά μωράκια είναι πιο απαιτητικά, γι' αυτό λέω ότι σου το εύχομαι να τα καταφέρετε.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

ευχαριστω πολυ!!ενοειτε ουτε εγω κατακρινω κανεναν!αλλα πραγματικα με τη δικια μου μεσα στο σπιτι λες καλυτερα να μου γινει ο κ@@@@@ .... παρα να τρελαθω μ αυτην που εχει αποψη για ολα!!μακαρι να μπορουσε η μαμα μου,πολυ ευχαριστως θα την ειχα να μου εβαζε μια σκουπα η ενα φαγητο,αλλα αφου δεν μπορει,μονη κ παλι μονη.κατσε ομως η πεθερα μου δεν εχει το Θεο της,θα το εχει δεδομενο οτι πρεπει να ειναι εδω,μαζι με το παιδι του γιου της.κατσε τοτε θα γινουν τα καλα!!

rbOEp3.png

Η γνώμη μου είναι καλύτερα μόνο του το ζευγάρι με το καινούριο μωρό!!!

Είναι απείρως καλύτερα από οποιαδήποτε βοήθεια. Φυσικά με την προϋπόθεση ότι μπορείς να σηκωθείς και να κάνεις ό,τι χρειάζεται, δεν είσαι ας πούμε από καισαρική.

Εγώ μετά που γέννησα ήρθε η μάνα μου μερικές μέρες, με σκοπό να κάτσει μέχρι να σαραντήσω. Αλλά στην πραγματικότητα δε μας έκανε και τίποτα, εκτός από παρατηρήσεις :rolleyes: , γιατί ο καθένας έχει συνηθίσει το σπίτι του και τους ρυθμούς του. Έφυγε μετά απο μερικές μέρες..

Επίσης το μωρό ήθελα να το φροντίζω εγώ από την αρχή και μου είχαν δείξει στο μαιευτήριο και τα κατάφερα μια χαρά μόνη στην αρχή και μετά μαζί με τον σύζυγο. Και τη θήλασα και μπάνιο και οτιδήποτε άλλο χρειαζόταν.

Όταν μπαίνουν και τρίτοι αργεί το ζευγάρι να βρει τους ρυθμούς του μαζί με το νέο μωρό.

Αυτή είναι η γνώμη μου είτε αφορά σε μαμάδες, είτε αφορά σε πεθερές...

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Συμφωνώ με selestina!!

Σε αυτά τα πράγματα παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας! Π.χ. εγώ αν πάθω γρίπη/αρρωστήσω κλπ-και ειδικά όταν βγω απο το μαιευτήριο,θέλω την ησυχία μου. 'Ετσι μου περνά κ πιο γρήγορα.Αράζω,τρώω,δεν θέλω να μου μιλάς και πολύ πολύ! 'Ετσι είμαι βρε αδελφέ!

Ε φανταστείτε με λεχώνα.. που έχεις απο τη μια να τρέχει το αίμα...απο την άλλη το γάλα...και απο την άλλη θες να μάθεις το μωρό σου! και να έχεις την άλλη πάνω απο το κεφάλι σου να σου λέει τι να κάνεις!!αααααααααααααααααααααα μπορώ να κλάψω???!!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Αυτο παλι δεν το καταλαβαινω.Δηλαδη αν χρειαστει να βοηθησεις σημαινει αυτοματα οτι αποκτας και δικαωματα ?Ελεος!!!!

Παντως εγω που εκανα καισαρικη μια χαρα τα καταφερα με την κορη μου απο την πρωτη μερα.Και την φροντιζα και μπανακι της εκανα και ολα μια χαρα.Η μαμα μου ερχοταν μεχρι να σαραντησω πιο πολυ για παρεα και για να κανει καμια δουλεια ωστε να ασχολουμε με το μωρο μου ολη μερα ανετα.Αλλα ακομα και σημερα που μου την κραταει τα πρωινα για να παω στην δουλεια, ποτε δεν εχει ανακατευτει και δεν εχει πει κουβεντα για τιποτα.Ισα ισα που και να εχει αμφιβολια για κατι με περνει τηλεφωνο και με ρωταει.Την κορη μου την μεγαλωνει με τις οδηγιες που τις δινω εγω και τις ακολουθει κατα γραμμα.Και καθε μερα διαπιστωνω οτι κανει εξαιρετικη δουλεια με το παιδι.Η πεθερα μου μια φορα ηρθε οταν το μωρο ηταν 3 ημερων και γυρισαμε σπιτι μας και φανταστειτε απο τοτε παρεξηγηθηκε και δεν ξαναπατησε.Κι αυτο γιατι της εδωσα μια πανα για να το παρει αγκαλια ωστε να μην ακουμπησει στα ρουχα της!!!!!! Βεβαια αυτο ητανε αφορμη και οχι αιτια αλλα τι να λεμε τωρα!!!!!!

Το εχω πει πολλες φορες...........αν δεν μπορουν να καταλαβουν τα ορια....καθε κατεργαρης στον παγκο του.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Kαλημερα κοριτσακια!οπως κ να εχει οταν ειναι η μανα σου σπιτι,ειναι η μανα σου,τη μανα αν παει να πει κουβεντα,δεν φανταζεστε πως την απανταω η πεθερα αν πας να της πεις,πολυυυυ διακρητικα θα γυρισει κ να μου πει "ααααα δεν παμε καλα"!!!η μαμα μου θα κατεβασει το κεφαλι κ θα σου πει και συγνωμη!!

rbOEp3.png

Όταν μπαίνουν και τρίτοι αργεί το ζευγάρι να βρει τους ρυθμούς του μαζί με το νέο μωρό.

Αυτή είναι η γνώμη μου είτε αφορά σε μαμάδες, είτε αφορά σε πεθερές...

συμφωνώ!

Η μαμα μου ερχοταν μεχρι να σαραντησω πιο πολυ για παρεα και για να κανει καμια δουλεια ωστε να ασχολουμε με το μωρο μου ολη μερα ανετα.Αλλα ακομα και σημερα που μου την κραταει τα πρωινα για να παω στην δουλεια, ποτε δεν εχει ανακατευτει και δεν εχει πει κουβεντα για τιποτα.Ισα ισα που και να εχει αμφιβολια για κατι με περνει τηλεφωνο και με ρωταει.Την κορη μου την μεγαλωνει με τις οδηγιες που τις δινω εγω και τις ακολουθει κατα γραμμα.Και καθε μερα διαπιστωνω οτι κανει εξαιρετικη δουλεια με το παιδι.

φτου φτου φιλενάδα! εμείς ειμαστε καμμένοι και από τις δύο πεθερές... απλά στη μητέρα μου έβαλα κάποια στιγμή και μια φωνή και αφού γίναμε μπίλιες κατάλαβε ένα δυο πράγματα. μακάρι να μπορούσε να βοηθήσει ... πρόσφατα τη χρειάστηκα γιατί ήμουν χάλια με αυτή την ίωση που κυκλοφορούσε και έγινε χαμός, σας το είχα πει, ούτε νερό δεν ήταν ικανή να μου δώσει! άσε άσε λαχείο.

φτου φτου φιλενάδα! εμείς ειμαστε καμμένοι και από τις δύο πεθερές... απλά στη μητέρα μου έβαλα κάποια στιγμή και μια φωνή και αφού γίναμε μπίλιες κατάλαβε ένα δυο πράγματα. μακάρι να μπορούσε να βοηθήσει ... πρόσφατα τη χρειάστηκα γιατί ήμουν χάλια με αυτή την ίωση που κυκλοφορούσε και έγινε χαμός, σας το είχα πει, ούτε νερό δεν ήταν ικανή να μου δώσει! άσε άσε λαχείο.

Πλακα κανεις!!!!! Καθε μερα που πηγαινω να την παρω την μικρη , της εχει μαθει και κατι καινουργιο.Η κορη μου απο 7 μηνων ελεγε λεξεις , χτυπουσε παλαμακια,εκανε το αχ κουνελακι κουνελακι και πολλα αλλα.

Τωρα 13 μηνων λεει παρα πολλες λεξεις που στα βασικα συννενοουμαστε, περπαταμε και κανουμε ενα σωρο πραγματα.Ασχολειται ολη μερα μαζι της, της μιλαει πολυ και φυσικα αυτο φενεται στην αναπτυξη του παιδιου.Οποτε .......τι να πω για την μητερα μου????? Να συμπληρωσω οτι καθε μερα μου εχει ετοιμο και το ταπερ με φαγητο γιατι καταλαβαινει οτι ειναι αδυνατον να τα προλαβω ολα!!!!!! ( Φευγουμε απο το σπιτι στις 6 το πρωι και γυρναμε στις 6 το απογευμα).Για να μην πω οτι οσο το μωρο ειναι εκει, γαλατα, φαγητο, pampers, κρεμες κλπ τα αγοραζουν οι δικοι μου!!! Μια φορα τολμησα να ψωνισω και να τους τα παω και ακουσα ..........

Μας πληρωσαν την γεννα, μας πληρωσαν τη βαφτιση, της ανοιξαν βιβλιαριο με το που γεννηθηκε με ενα σωρο χρηματα δωρο, της εφτιαξαν το δωματιο....επιπλα κλπ, της ψωνιζουν ενα σωρο ρουχα, παιχνιδια, κλπ.....μονο στο κολεγιο που δεν την εγραψαν πια ακομη ......:lol::lol::lol::lol:

Τι μπορω να πω γι αυτους τους ανθρωπους?

Τα πεθερικα μου.........της εφεραν μπαλονια στην κλινικη οταν γεννηθηκε......αυτο ηταν!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Πλακα κανεις!!!!! Καθε μερα που πηγαινω να την παρω την μικρη , της εχει μαθει και κατι καινουργιο.Η κορη μου απο 7 μηνων ελεγε λεξεις , χτυπουσε παλαμακια,εκανε το αχ κουνελακι κουνελακι και πολλα αλλα.

Τωρα 13 μηνων λεει παρα πολλες λεξεις που στα βασικα συννενοουμαστε, περπαταμε και κανουμε ενα σωρο πραγματα.Ασχολειται ολη μερα μαζι της, της μιλαει πολυ και φυσικα αυτο φενεται στην αναπτυξη του παιδιου.Οποτε .......τι να πω για την μητερα μου????? Να συμπληρωσω οτι καθε μερα μου εχει ετοιμο και το ταπερ με φαγητο γιατι καταλαβαινει οτι ειναι αδυνατον να τα προλαβω ολα!!!!!! ( Φευγουμε απο το σπιτι στις 6 το πρωι και γυρναμε στις 6 το απογευμα).Για να μην πω οτι οσο το μωρο ειναι εκει, γαλατα, φαγητο, pampers, κρεμες κλπ τα αγοραζουν οι δικοι μου!!! Μια φορα τολμησα να ψωνισω και να τους τα παω και ακουσα ..........

Μας πληρωσαν την γεννα, μας πληρωσαν τη βαφτιση, της ανοιξαν βιβλιαριο με το που γεννηθηκε με ενα σωρο χρηματα δωρο, της εφτιαξαν το δωματιο....επιπλα κλπ, της ψωνιζουν ενα σωρο ρουχα, παιχνιδια, κλπ.....μονο στο κολεγιο που δεν την εγραψαν πια ακομη ......:lol::lol::lol::lol:

Τι μπορω να πω γι αυτους τους ανθρωπους?

Τα πεθερικα μου.........της εφεραν μπαλονια στην κλινικη οταν γεννηθηκε......αυτο ηταν!!!!!!

σε φτύνω πρώτα πρώτα μή σε ματιάσω! φτου φτου! ζηλεύω και σε χαίρομαι τόσο πολύ! Ορίστε, τα λέγαμε με τον άντρα μου και αναρωτιόμασταν αν εμείς είμαστε τόσο άτυχοι με τους γονείς μας ή όλοι τελικά πάνω κάτω τα ίδια είναι... και του έλεγα ότι δεν είναι όλοι ίδιοι! Ορίστε η απόδειξη! Φιλενάδα ζηλεύω τόσο πολύ, αλλά μου δίνεις και θάρρος γιατί εμένα η μάνα μου πάει να με βγάλει τρελλή κάθε φορά που θα τύχει να χρειαστώ κάτι και είναι ανίκανη να μου το κάνει! Μπράβο στη μαμά σου, κάνε της και μια αγκαλιά από εμένα, αλήθεια σου λέω συγκινήθηκα! ουφ πια!

Ειδες ? Ειναι στους ανθρωπους!Μπραβο στους γονεις σου Ρενα!!

Μπαλονια ε? Ε ναι, να παιζει η μικρη! :rolleyes::rolleyes:

Για να βλεπει ο κοσμος και να δειχνομαστε.....των γονιων μου δεν φανηκαν στον κοσμο!!!!!!Μη χ@$!!!!! Ασχετο : μου εστειλες στο facebook αιτηση φιλιας? Εσυ εισαι κοριτσακι?

σε φτύνω πρώτα πρώτα μή σε ματιάσω! φτου φτου! ζηλεύω και σε χαίρομαι τόσο πολύ! Ορίστε, τα λέγαμε με τον άντρα μου και αναρωτιόμασταν αν εμείς είμαστε τόσο άτυχοι με τους γονείς μας ή όλοι τελικά πάνω κάτω τα ίδια είναι... και του έλεγα ότι δεν είναι όλοι ίδιοι! Ορίστε η απόδειξη! Φιλενάδα ζηλεύω τόσο πολύ, αλλά μου δίνεις και θάρρος γιατί εμένα η μάνα μου πάει να με βγάλει τρελλή κάθε φορά που θα τύχει να χρειαστώ κάτι και είναι ανίκανη να μου το κάνει! Μπράβο στη μαμά σου, κάνε της και μια αγκαλιά από εμένα, αλήθεια σου λέω συγκινήθηκα! ουφ πια!

Τουλαχιστον, να παιρνουμε τετοια παραδειγματα και να ειμαστε κι εμεις ετσι στα παιδακια μας οταν θα ερθει η ωρα!!!!!!! Μη στεναχωριεσε κοριτσακι μου.....εχω ακουσει και εχω δει ακομα χειροτερα.

Για παραδειγμα η πεθερα μου ολη μερα κατηγορει την κορη της .....δεν μπορεις να φανταστεις για τι λογια μιλαμε , και μπροστα της ειναι ολο γλυκα!!!! Διανοησε μανα να μιλαει ασχημα για το παιδι της?????????

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

μπραβο Ρενακι,πολυ τυχερη εισαι που εχεις τετιους γονεις!εμενα οι δικοι μου ειναι χωρισμενοι απο τοτε που ειμουν 2 κ ειναι να σε παρω να φυγουμε,πετυχα κ πεθερα θυσαυρο κ εχω κλεισει!!

rbOEp3.png

μπραβο Ρενακι,πολυ τυχερη εισαι που εχεις τετιους γονεις!εμενα οι δικοι μου ειναι χωρισμενοι απο τοτε που ειμουν 2 κ ειναι να σε παρω να φυγουμε,πετυχα κ πεθερα θυσαυρο κ εχω κλεισει!!

Δε πειραζει κοριτσακι.Θα γινεις εσυ υπεροχη μανουλα και το κοριτσακι σου θα ειναι τυχερο!!!!!!!Αυτα που στερηθηκες θα τα δωσεις στην κορακλα σου με το παραπανω!!!!Κι οταν γεννησεις με το καλο και ερθεις Θεσσαλονικη να δεις γελοια που θα κανουμε με τις ιστοριες των πεθερων στα καφεδακια μας!!!!!! χιχιχιχιχι

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...