Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

εγω κοπελα μου μετα απο 11 χρονια ουσα υπογονιμη γυναικα θα σου πω ξανα οτι πλεον παιδι θα κανεις . ειδικα εφοσον μενεις εγκυος. ειναι κερα ως περα δεδομενο . μπορει να ταλαιπωρηθεις μεχρι να βρεις την ακρη του νηματος και τι οντως φταιει στην περιπτωση σας, μπορει πραγματικα να ειναι απλα τυχαια γεγονοτα και η επομενη φορα να ειναι η τυχερη , ακομα και στην εσχατη που δεν αποδοσει τιποτα μπορει αργοτερα να γυρισει το μυαλο σου κι να επιλεξεις τη δωρεα , που πιστεψε με επειδη εχω πολλες φιλες που το επελεξαν δεν το μετανιωσαν λεπτο. εκει που ησουν ημουνα κι εδω που ειμαι θα ρθεις. εκαναντο πρωτο μου παιδι μετα απο 5,5 χρονια προσπαθειων και τα επομενα 6 προσπαθω για δευτερο. στο φορουμ διαβαζω κοπελες που προσπαθησαν πολλα παραπανω χρονια και τα καταφεραν. ξερω πως τωρα σου φαινονται ολα βουνο κ εχεις φτασει στο σημειο που ολα σε πονανε και τα βλεπεις μαυρα, αλλα αυτο το ταξιδι κανει ολο κυκλακια και θα δεις πως θα ξαναβρεις τη θεληση να τα δεις ολα αλλιως. μακαρι ολες να τα καταφερναμε με την πρωτη , αλλα και στατιστικα να το δεις οι περισσοτερες περνανε απο δυο τρεις γιατρους αλλαγες πρωτοκολων κτλ για να φτασουν στην επιτυχια. θελει γερο στομαχι, αντοχη, δυναμη και δυστυχως ενα πορτοφολι που μολις γεμισει αδειαζει στα κεντρα κ τις εξετασεις . απ την αλλη κοριτσι μου εγω προσωπικα λεω ας ειναι αυτο το μονο κακο και δυσκολο που θα αντιμετωπισω στη ζωη μου. ξερω ισως σου ακουγονται εξωγηινα ολα αυτα αλλα πιστεψε με μετα απο 11 χρονια και πολλη πολλη ψυχοθεραπεια εκει εχω καταληξει . οσο για τα ζευγαρια που λες δεν τα καταφεραν ποτε, πιστευω στο δικο τους δρομο και ταξιδι μαλλον συνειδητοποιησαν οτι δεν αντεχουν να  χασουν τους εαυτους τους , γιατι πιστεψε με εκει ειναι το πιο δυσκολο κομματι . κοιτα να σαι καλα με τον ανθρωπο σου και να αλληλοστηριζεστε και πιστεψε με ολα θα γινουν . κρατα γερα και μην απογοητευεσαι. αφησε τον εαυτο σου να θρηνησει και να πεσει για λιγο και μετα θα βρεις ξανα τη δυναμη να συνεχισεις . μπορει να σου ακουγομαι εξωγηινη ξαναλεω αλλα το οτι μεσα σε ενα χρονο εχεις δυο εγκυμοσυνες ειναι σημαδι οτι σιγουρα θα ξαναεχεις μια που θα σου φερει ξαι παιδι . ξερω πως εσυ το βλεπεις καταστροφικα αλλα αν βγεις λιγο εξω σαν παρατηρητης εχεις απειρους λογους να ελπιζεις οτι ειναι απλα θεμα χρονου και καποιων διαφορετικων κινησεων.

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ για τα λόγια σου. Μάλλον κάπου υπήρξε παρεξήγηση γιατί δεν έχω μείνει έγκυος ποτέ. Κάναμε ένα χρόνο φυσική προσπάθεια και μία εμβρυομεταφορα που απέτυχε. Δε γνωρίζουμε το λόγο της αποτυχίας. Δε μου ακούγονται εξωγήινα αυτά που μου λες γιατί φαίνεται πως έχεις προσπαθήσει πολύ και έχεις περάσει και εσύ πολλά. Εγώ απλά δεν έχω την δυνατότητα να προσπαθήσω 11 χρόνια με τόσο χαμηλή ΑΜΗ. Είναι πολύ πιθανό αυτά τα αποθέματα στα επόμενα 1-2 χρόνια να τελειώσουν και να μπω στην κλιμακτήριο. Άλλωστε μου το έχουν πει και κανα 2 γιατροί. Προσπαθούμε με ο,τι έχει μείνει και αν βρεθεί κάτι καλό. 
      Δεν καταδικάζω τα δανεικά απλά δεν έχω προετοιμάσει τον ευατο μου για αυτό. Θέλει και μια ψυχική προετοιμασία και δύναμη να πεις πως σταματάς να προσπαθείς με δικά σου. Προς το παρόν πρέπει να εντοπίσω την άκρη του νήματος στην κακή βλαστοκύστη και την αποτυχημένη ετ. 
      Σήμερα έκανα και την εξέταση του εύθραυστου Χ που έμαθα μόλις χθες πως υπάρχει. Έχω δρόμο ακόμα αλλα το που θα με βγάλει δε ξέρω. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

ναι καλα πες της χαχαχα.Το μωρο αν τρωει συνεχεια θα ειναι διπλα σου για να το ταιζεις ...

μουαχαχαχαχαχ!!!καλα εμενα μ εχει αφησει σ ησυχεια απο τα πανε ελα σπιτι μου,μονο στο τηλ με πρηζει,αλλα κρατιεται ξερω για οταν γεννηθει το μωρο της(οπως λεει)που νομιζει οτι θα ειναι ολη μερα εδω κ θα το εχει αγκαλια,αλλα επειδη δεν εχει ιδεα τι της ετιμαζω,θα φαει καλα οταν ερθει η μπεμπα κ θα ειναι η επεκταση μου κ εξω απο το σωμα μου!!!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι καλα πες της χαχαχα.Το μωρο αν τρωει συνεχεια θα ειναι διπλα σου για να το ταιζεις ...

δηλ θα το κοιμίζω δίπλα μου στο κρεββάτι μου ή δίπλα μου στην κούνια του?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Αυτο θα το δεις τοτε αναλογα με το προγραμμα του κ οπως σε βολεψει,εγω πολυ γρηγορα τον εβαλα μαζι μου για να μη σηκωνομαι συνεχεια κ υσηχασα ξεκουραζομουν κ εγω κ αυτο καλυτερα.Ειναι αναλογα το παιδι.Εμας ετσι ηταν το καλυτερο.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κορίτσια λέω να αλλάξω τακτική με τα πεθερικά!

Ο άντρας μου στην προσπάθειά του να μας προφυλάξει έχει αποφασίσει να κόψουμε τις σχέσεις μας, αλλά αυτός σε εκείνους το παίζει ότι μια δεν μπορούμε, μιά δεν προλαβαίνουμε κ.τ.λ. Το γνωστό... αποφεύγει να τους τα πει, αλλά από την άλλη επειδή είναι εντελώς απαράδεκτοι δε θέλει να πηγαίνουμε. και εντάξει εγώ έχω βολευτεί γιατί ούτε καν μιλάμε, αλλά δεν μου αρέσει κιόλας! Επίσης ο άντρας μου στενοχωριέται με όλο αυτό το σκηνικό. Μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και απλά το ανέχεται και αποφεύγει να συγκρουστεί. Λέω λοιπόν μήπως να το πάρω επάνω μου το ζήτημα! Να πηγαίνουμε που και που να τους βλέπουμε, για να μην τον πρήζουν και εγώ στην τσίτα να μη γίνει τίποτα στραβό με τα παιδιά! Ετσι κι αλλιώς η σκύλα νύφη είμαι για αυτούς δεν έχουν τίποτα χειρότερο να πουν, απλά τώρα θα έχουν και λόγο να το λένε! Λέτε να το κάνω ή θα ανοίξω τον ασκό του Αιόλου;

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

καλα κ που θα πας τι θα γινει??θα σ αγαπησουν αποτομα??εγω οσο πιο πολλα εχω μαζι τους,οσο πιο κοντα τους αφηνω να ερχονται στη ζωη μας,αντι να πουνε οτι δεν τους απομακρυνω το γιο κ να πουνε οτι ειμαι ενταξυ ατομο,αυτοι το εκμεταλλευονται για να χωνοντε να ανακατευοντε κ να εχουν αποψη για ολα κ να νομιζουν οτι η ζωες μας ειναι ενα κ ειμαστε μια οικογενεια.γιαυτο μακρια κ μια χαρα ειμαι.εμεις δεν εχουμε μαλωσει ποτε κ ουτε ανταλαξει κουβεντες,η πεθερα τα λεει μονη της κ εγω συχτιριζω τον αντρα μου!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

χαχα! μες στον προβληματισμό μου με έκανες και γέλασα!

καλα κ που θα πας τι θα γινει??θα σ αγαπησουν αποτομα??

όχι καλέ! τί να αγαπήσουν;;;;; απλά επειδή του έχουν αλλάξει τα φώτα του δικού μου... λέω ότι αν πηγαίνουμε δε θα τον πρήζουν και εμένα δε με νοιάζει να είμαι στην τσίτα μην τυχόν και ξεφύγουν πάλι με τα παιδιά!

εγω οσο πιο πολλα εχω μαζι τους,οσο πιο κοντα τους αφηνω να ερχονται στη ζωη μας,αντι να πουνε οτι δεν τους απομακρυνω το γιο κ να πουνε οτι ειμαι ενταξυ ατομο,αυτοι το εκμεταλλευονται για να χωνοντε να ανακατευοντε κ να εχουν αποψη για ολα κ να νομιζουν οτι η ζωες μας ειναι ενα κ ειμαστε μια οικογενεια.γιαυτο μακρια κ μια χαρα ειμαι.

ε ναι εννοείται!

εμεις δεν εχουμε μαλωσει ποτε κ ουτε ανταλαξει κουβεντες,η πεθερα τα λεει μονη της κ εγω συχτιριζω τον αντρα μου!

εμείς έχουμε γίνει μπίλιες! εγώ δεν έχω πει κουβέντα! Αυτοί λυσσάξανε μια μέρα και δεν ήξεραν τι έλεγαν και από τότε κόπηκαν οι διπλωματικές σχέσεις! και δεν θέλω να του γκρινιάζω για αυτό το θέμα, απλά δεν μπορεί να τους μιλήσει! τουλάχιστον συμφωνεί απολύτως μαζί μου. Το μόνο που κάνει είναι να μην πηγαίνουμε ποτέ λέγοντας εκατομμύρια δικαιολογίες. Έτσι έχει το κεφάλι του ήσυχο!

μακρια,ορεξη τους εχεις,ουστ απο εκει,μακαρι να μαλωσουμε να μην ξανα ακουσω τη φωνη της!!

δίκιο έχεις, αλλά χτες πήγε ο άντρας μου να τους δει και γύρισε πίσω ο κακομοίρης σα βρεγμένη γάτα! Πώς τα καταφέρνουνε και μου τον στενοχωρούνε!

δίκιο έχεις, αλλά χτες πήγε ο άντρας μου να τους δει και γύρισε πίσω ο κακομοίρης σα βρεγμένη γάτα! Πώς τα καταφέρνουνε και μου τον στενοχωρούνε!

ειδες τι γονεις ειναι??αντι να χαρουν που ειδαν το παιδι τους,αυτοι παλι το μονο που κοιτουσαν ειναι να τον στενοχωρισουν,δλδ παλι το δικο τους να γινει χωρις να τους νοιαζει για αλλους!εμεις ετσι θα κανουμε τα παιδια μας??στον παρερα μου δεν παταμε ποτε κ ειναι 46 χρονψν ανθρωπος,ποτε δεν εχει κανει παραπονο,ποτε δεν πηρε να με ζαλισει κ να με κανει να στεναχορεθω που δεν παταω να τον δω κ ειμαστε κ 10 λεπτα,ο αντρας μου βαριεται κ το καταλαβαινει κ λεει οποτε θελετε εδω ειμαστε,αντιθετως οι δικοι του οι γονεις θα μας ζαλισαν κ θα κλαψουριζαν.

rbOEp3.png

ειδες τι γονεις ειναι??αντι να χαρουν που ειδαν το παιδι τους,αυτοι παλι το μονο που κοιτουσαν ειναι να τον στενοχωρισουν,δλδ παλι το δικο τους να γινει χωρις να τους νοιαζει για αλλους!εμεις ετσι θα κανουμε τα παιδια μας??στον παρερα μου δεν παταμε ποτε κ ειναι 46 χρονψν ανθρωπος,ποτε δεν εχει κανει παραπονο,ποτε δεν πηρε να με ζαλισει κ να με κανει να στεναχορεθω που δεν παταω να τον δω κ ειμαστε κ 10 λεπτα,ο αντρας μου βαριεται κ το καταλαβαινει κ λεει οποτε θελετε εδω ειμαστε,αντιθετως οι δικοι του οι γονεις θα μας ζαλισαν κ θα κλαψουριζαν.

Έτσι ακριβώς! Εγώ πάντως του το είπα σα λύση, δεν τον βλέπω να ψήνεται, οπότε αναβάλλεται η κουβέντα για το επόμενο πρήξιμο.

Διαφημίσεις

Μου θυμίζεις εμένα πριν λίγο καιρό!!

Ρε δεν ξέρουν οι άντρες μας,απλά δεν ξέρουν!

Θα πάρω για παράδειγμα τον αδελφό μου για εκατοστή φορά,πώς εκπαίδευσε τη μάνα μου!! Και είναι τύπος και υπογραμμός!

'Οποτε πάει να τον ρωτήσει για την κοπέλα (τη νύφη μας) εκείνος αλλάζει θέμα.Ούτε πώς τα πάνε της λέει,ούτε τπτ. Αν άρχιζε ποτέ να ρωτάει τι θα κάνουν με το ένα ή με το άλλο,εκεινος πάλι άλλαζε θέμα. 'Εβραζε η μάνα μου μόνη της (χαχαχαχαχαχ) αλλά με τον τρόπο του καθιέρωσε να μην ανακατεύεται.

Τώρα όποτε πάει σπίτι τους,θα πιουν θα φάνε μαζί αλλά μεχρι εκεί.Ούτε απο πού πέρνουν το τάδε έπιπλο,ούτε πώς να φτιάξουν κάτι.Ούτε αναφορά δίνουν. Και με την κοπέλα μια χαρά! Οι άντρες μας ρε τα κάνανε σκ...ά! Οι γοννείς είναι σαν τα μωρά,όπως τους μάθεις...

Ο άντρας μου στην προσπάθειά του να μας προφυλάξει έχει αποφασίσει να κόψουμε τις σχέσεις μας, αλλά αυτός σε εκείνους το παίζει ότι μια δεν μπορούμε, μιά δεν προλαβαίνουμε κ.τ.λ. Το γνωστό... αποφεύγει να τους τα πει, αλλά από την άλλη επειδή είναι εντελώς απαράδεκτοι δε θέλει να πηγαίνουμε. και εντάξει εγώ έχω βολευτεί γιατί ούτε καν μιλάμε, αλλά δεν μου αρέσει κιόλας! Επίσης ο άντρας μου στενοχωριέται με όλο αυτό το σκηνικό. Μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και απλά το ανέχεται και αποφεύγει να συγκρουστεί. Λέω λοιπόν μήπως να το πάρω επάνω μου το ζήτημα! Να πηγαίνουμε που και που να τους βλέπουμε, για να μην τον πρήζουν και εγώ στην τσίτα να μη γίνει τίποτα στραβό με τα παιδιά! Ετσι κι αλλιώς η σκύλα νύφη είμαι για αυτούς δεν έχουν τίποτα χειρότερο να πουν, απλά τώρα θα έχουν και λόγο να το λένε! Λέτε να το κάνω ή θα ανοίξω τον ασκό του Αιόλου;

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

ναι κ η δικια μου ολοι ετσι λενε"τι καλη γυναικα"!μεσα στην καλοσυνη ειμαι κ εγω,αλλα αν δεν μ αρεσει κατι βγαζω νυχια.καλη ειμαι μ αυτουσ που αγαπω,που το αξιζουν,αλλα ξερεις τι κακια μπορω να γινω αν δεν θελω κατι η αν με πειραξουν!ολοι εχουμε καλη κ κακη πλευρα,αυτες βεβεα εχουν καλη πλευρα για 2 3 ατομα.

Η δικια μου εχει 2 κακες πλευρες!!!1

ετσι ακριβως ειμαι κ εγω κ εγω γιαυτο στα λεω κ προβληματιζομουν με ακριβως τα ιδιαπραγματα,πολλες φορες εκανα νεααρχη κτλ κ καθε φορα ελεγα πωπω παλι τα ιδια δεν αλλαζει,μετανιωνα την ωρα κ τη στιγμη...

Μια απο τα ιδια ......

καλα κ που θα πας τι θα γινει??θα σ αγαπησουν αποτομα??εγω οσο πιο πολλα εχω μαζι τους,οσο πιο κοντα τους αφηνω να ερχονται στη ζωη μας,αντι να πουνε οτι δεν τους απομακρυνω το γιο κ να πουνε οτι ειμαι ενταξυ ατομο,αυτοι το εκμεταλλευονται για να χωνοντε να ανακατευοντε κ να εχουν αποψη για ολα κ να νομιζουν οτι η ζωες μας ειναι ενα κ ειμαστε μια οικογενεια.γιαυτο μακρια κ μια χαρα ειμαι.εμεις δεν εχουμε μαλωσει ποτε κ ουτε ανταλαξει κουβεντες,η πεθερα τα λεει μονη της κ εγω συχτιριζω τον αντρα μου!

Δεν προκειται ποτε να σταματησουν να ανακατευονται.Το θεμα ειναι να τους ξεκοψουν οι αντρες μας.

Οσες φορες ειπα να δωσω τοπο στην οργη , μου κανανε χειροτερα.Ειναι σαν να περνουν θαρρος και να λενε "οσα και να της κανουμε θα το ανεχετε".Το κακο με μας ειναι οτι εχουν πεισει τον αντρα μου οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι του κοσμου.Και ο δικος μου ειναι ντιπ χαϊβανι και προφανως πολυ μαμακιας.Ψευτρα να βγω....δε θα μας βγει σε καλο.Φανταστειτε ακομα και τωρα που δεν μιλαμε ......προβληματα δημιουργουν.Και ειναι τοσο καλοι ανθρωποι που ολη την κακια τους την βγαζουν χρησιμοποιωντας το μωρο!!!!!Απο εκει να φανταστειτε!!!!Που ειδατε εσεις γιαγια να εχει δει το εγγονι 13 μηνων .....3 φορες????

Δεν αλλαζει ο ανθρωπος.............οποτε καλυτερα .........μακρυα .....και καθε κατεργαρης στον παγκο του!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Που ειδατε εσεις γιαγια να εχει δει το εγγονι 13 μηνων .....3 φορες????

Από τότε που μαλώσαμε ένα Πάσχα πριν 3 ή 4 χρόνια, (έχω μπερδευτεί μάλλον 3 - πρέπει να φτιάξω και το τικεράκι)... είδαν τα παιδιά αυτά τα Χριστούγεννα για λίγες ώρες!!! πας κόντρες;;;;

οπότε λες, να τα αφήσω έτσι... η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να τους βλέπω και από αυτή την άποψη μου αρέσει όπως είναι τα πράγματα, αλλά ο άντρας μου πηγαίνει μία φορά το μήνα να τους δει και μου γυρίζει τόσο στενοχωρημένος... τί να κάνω; βέβαια το πρόβλημα στην πραγματικότητα είναι δικό του, αλλά δεν μπορώ να στενοχωριέται με τους ηλίθιους!

Μου θυμίζεις εμένα πριν λίγο καιρό!!

Ρε δεν ξέρουν οι άντρες μας,απλά δεν ξέρουν!

Θα πάρω για παράδειγμα τον αδελφό μου για εκατοστή φορά,πώς εκπαίδευσε τη μάνα μου!! Και είναι τύπος και υπογραμμός!

'Οποτε πάει να τον ρωτήσει για την κοπέλα (τη νύφη μας) εκείνος αλλάζει θέμα.Ούτε πώς τα πάνε της λέει,ούτε τπτ. Αν άρχιζε ποτέ να ρωτάει τι θα κάνουν με το ένα ή με το άλλο,εκεινος πάλι άλλαζε θέμα. 'Εβραζε η μάνα μου μόνη της (χαχαχαχαχαχ) αλλά με τον τρόπο του καθιέρωσε να μην ανακατεύεται.

Τώρα όποτε πάει σπίτι τους,θα πιουν θα φάνε μαζί αλλά μεχρι εκεί.Ούτε απο πού πέρνουν το τάδε έπιπλο,ούτε πώς να φτιάξουν κάτι.Ούτε αναφορά δίνουν. Και με την κοπέλα μια χαρά! Οι άντρες μας ρε τα κάνανε σκ...ά! Οι γοννείς είναι σαν τα μωρά,όπως τους μάθεις...

δηλαδή και εσύ το ίδιο λες... αφού δεν μπορεί να το χειριστεί μόνος του το πρόβλημα ο άντρας μου και να βάλει όρια, θα υπάρχουν προβλήματα, οπότε καλύτερα μακρυά! και εγώ λέω να μην ασχοληθώ άλλο. Θα πω στον άντρα μου όμως να μη στενοχωριέται, αλλιώς να σκεφτεί τί θέλει να κάνουμε!

Καλημερα κοριτσια!!Ειστε καλα?

Πηγαμε φαγαμε προχτες στην πεθερα, τα τυπικα, χαμογελαστα και φυγαμε!

Να σας πω, δε χρειαζεται να δωσεις τοπο στην οργη..γιατι πολυ απλα το εκμεταλλευονται!Εμεις κανουμε πισω και εκεινες ξανα προς τη δοξα τραβανε!

Δεν εχει ...ειμαι καλη μεχρι να πεταξει τη μαλακια της, αμα την πεταξει παλι θα τα ακουσει!

Και ειπα η δικια μου ειναι και 70 χρονων, της σελεστινας και της myfavourite ειναι και νεοτατες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...