Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

κ εγω το ιδιο με την Ελινα πιστευω!τι ειναι κακια?να σε βρισει στα μουτρα εμεινε μονο,τοτε ισως πεις,ναι οτι τελικα η πεθερα ειναι κακια!εμενα ειναι απο ολα παντως παραπονο δεν εχω!μεγαλο φιδι!!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σορρυ my favourite αλλα διαφωνω!!Για μενα κακια ειναι να μιλας με αυτον τον τροπο και να φερνεις σε δυσκολη θεση τον αλλον!!Αν δεν ειναι αυτο κακια βρε κοριτσι μου τι ειναι?Πετας στα μουτρα του αλλου οτι απορριπτεις αυτο που του αρεσει-στην προκειμενη τα ρουχαλακια-με τοση αγενεια και δεν σεβεσαι ουτε τη χαρα του?Ακομη κι αν κατι δε σου αρεσει ρε γμτ δεν μιλας ετσι...Σορρυ δηλαδη....

Δεν ξέρω ρε συ..έχω δει και την καλή και την κακή της πλευρά..κι όλοι μου λένε "τι καλός άνθρωπος,τι τυχερή που είσαι" και λέω κι εγώ,κάτι θα ξέρουν,να προσέχω κι εγώ να μην υπερβάλλω.

'Ολο προσπαθώ να φέρω ισορροπία κι όλο δεν τα καταφέρνω..Είμαι και φρεσκοπαντρεμένη βέβαια,μην βαράτε :lol:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

κοιτα και για την πεθερα μου μου λεγε πχ ο πεθερος οτι ειναι ποκυ καλη μην η παρεξηγω βγαζει λεει και το βρακι της να σου δωσει,εγω βεβαια αλλα βλεπω τοσα χρονια.ασε τι λενε οι αλλοι και γενικα εχεις δει μια καλη πλευρα της ομως για σκεψου ρε συ μολις κανεις κατι που δεν το εγκρινει αλλαζει.ποσο καλος ανθρωπος ειναι αυτος? εμενα αυυα που σου ειπε μου εδειξαν οτι ειναι κ πολυ κακια και πρεπει να προσεξεις γιατι σημερα ειναι τα ρουχαλακια αυριο θα ναι το μωρο και θα προαειωθεις πολυ αποτομα...πρρεπει να της κοψεις τετοιες αντιδρασεις θα χεις σο βαρο θεμ αα δεθελω να σε τρομαξω

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

απλα σε βλεπω αρκετα παθητικη και επειδη ξερω θαφρικαρεις μετα τη γεννα.μην το βλεπεις πως θα ερθει κ το τελος του κοσμου εαν διαφωνησεις ανοιχτα μαζι της δηλαδη ειναι δυνατον να εισαι συνεχεια με τα νερα τη; για να μην παρεξηγηθει?θα φρικαρεις παιδι μου δεν θα αντεξεις ακουσε μας κ εμας.υπερασπισου αυτο που πιστευεις και μην τρελαινεααι αν σε αγαπαει να κανει πισω κ να καταλαβει οτι εσυ αποφασιζεις για οτι εχει ννα κανει με το μωρο και γενικα με τη ζωη σου.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

απλα σε βλεπω αρκετα παθητικη και επειδη ξερω θαφρικαρεις μετα τη γεννα.μην το βλεπεις πως θα ερθει κ το τελος του κοσμου εαν διαφωνησεις ανοιχτα μαζι της δηλαδη ειναι δυνατον να εισαι συνεχεια με τα νερα τη; για να μην παρεξηγηθει?θα φρικαρεις παιδι μου δεν θα αντεξεις ακουσε μας κ εμας.υπερασπισου αυτο που πιστευεις και μην τρελαινεααι αν σε αγαπαει να κανει πισω κ να καταλαβει οτι εσυ αποφασιζεις για οτι εχει ννα κανει με το μωρο και γενικα με τη ζωη σου.

Elina respect! Συμφωνώ. Lullaby μην αγχώνεσαι αν είναι καλή όλα θα πανε καλα, αν είναι οχιά σαν τις δικές μας, πιστεύω ότι έχεις μάθει από τα δικά μας παθήματα και αν χρειαστεί θα της βάλεις τα όρια τότε. Αλλα ρε κοριτσάρα να αλλάξει μην ελπίζεις! Αν είναι καλή είναι καλή και αν είναι κακιά είναι κακια, αυτές οι αλλαγές νομίζω μόνο στο Hollywood παίζουν!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

ναι κ η δικια μου ολοι ετσι λενε"τι καλη γυναικα"!μεσα στην καλοσυνη ειμαι κ εγω,αλλα αν δεν μ αρεσει κατι βγαζω νυχια.καλη ειμαι μ αυτουσ που αγαπω,που το αξιζουν,αλλα ξερεις τι κακια μπορω να γινω αν δεν θελω κατι η αν με πειραξουν!ολοι εχουμε καλη κ κακη πλευρα,αυτες βεβεα εχουν καλη πλευρα για 2 3 ατομα.

rbOEp3.png

ναι κ η δικια μου ολοι ετσι λενε"τι καλη γυναικα"!μεσα στην καλοσυνη ειμαι κ εγω,αλλα αν δεν μ αρεσει κατι βγαζω νυχια.καλη ειμαι μ αυτουσ που αγαπω,που το αξιζουν,αλλα ξερεις τι κακια μπορω να γινω αν δεν θελω κατι η αν με πειραξουν!ολοι εχουμε καλη κ κακη πλευρα,αυτες βεβεα εχουν καλη πλευρα για 2 3 ατομα.

Συμφωνώ και επαυξάνω για το τελευταίο!!! δεν υπάρχει καλός και κακός άνθρωπος,όλοι έχουμε και από τα δυο!!

y5yep3.png

Aκριβως κανενας ανθρωπος δεν ειναι αγιος και αναμαρτητος...

Εχει ομως σημασια να προσεχεις να μην προσβαλλεις τον αλλον,ακομη και αν κατι δε σου αρεσει να το σεβεσαι,να μην θες να σβησεις τη χαρα του μονο κ μονο για να ικανοποιησεις τον αγωισμο σου...Σε ολα τα πραγματα.Εκει ακριβως ειναι που οι ανθρωποι λιγακι διαφερουν δηλαδη κατα ποσο προσπαθεις να σεβεσαι τον αλλον και να μην τον φερνεις σε δυσκολη θεση.Υπαρχουν ορια, εκει που αρχιζει η δικη σου ιδιωτικοτητα σταματαει του αλλου, του οποιουδηποτε.Αυτο πρεπει να το αποδεχεσαι και να το σεβεσαι.Στα λεω γιατι εχω περασει χρονια να αναρωτιεμαι σε τι ακριβως κανω λαθος και η πεθερα μου ειναι τοσο πονηρη μαζι μου,τελικα καταλαβα οτι οπως και αν φερθω εκεινη δεν αλλαζει γιατι δεν θελει να αλλαξει.Κι εγω καλη ημουν ,θετικη,αφηνα πολλα να πεσουν κατω ,οσπου εκανε ενα σωρο απαραδεκτα πραγματα χοντρα και τελικα καταλαβα οτι δεν θα αλλαξει εκεινη αλλα θα αλλαξω εγω.Δηλαδη θα διεκδικησω τα δικαιωματα μου ως μανα,ως συζυγος κτλ...Τα αυτονοητα καταντησαμε να τα διεκδικουμε,δυστυχως...Και ετσι οταν ηρθε και το παιδι δεν ειχα αλλη επιλογη,η θα στεναχωριομουν ολη μερα και θα γινομουν η χαζη αβουλη νυφουλα που της παιρνουν το παιδι το πανε στο χωριο απο μηνων,το μεγαλωνουν μονοι τους κι εγω κανω το διακοσμητικο στοιχειο στη ζωη του,η θα βαλω τα ορια μου και θα μεγαλωσω εγω τα παιδια μου οπως νομιζω και οπως θελω χωρις τις υποδειξεις-προσεξε υποδειξεις οχι συμβουλες γιατι αυτες ειναι καλοδεχουμενες οταν γινονται με αγαπη-καμιας πεθερας ακομη και μανας και συζυγου εαν θελεις.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Aκριβως κανενας ανθρωπος δεν ειναι αγιος και αναμαρτητος...

Εχει ομως σημασια να προσεχεις να μην προσβαλλεις τον αλλον,ακομη και αν κατι δε σου αρεσει να το σεβεσαι,να μην θες να σβησεις τη χαρα του μονο κ μονο για να ικανοποιησεις τον αγωισμο σου...Σε ολα τα πραγματα.Εκει ακριβως ειναι που οι ανθρωποι λιγακι διαφερουν δηλαδη κατα ποσο προσπαθεις να σεβεσαι τον αλλον και να μην τον φερνεις σε δυσκολη θεση.Υπαρχουν ορια, εκει που αρχιζει η δικη σου ιδιωτικοτητα σταματαει του αλλου, του οποιουδηποτε.Αυτο πρεπει να το αποδεχεσαι και να το σεβεσαι.Στα λεω γιατι εχω περασει χρονια να αναρωτιεμαι σε τι ακριβως κανω λαθος και η πεθερα μου ειναι τοσο πονηρη μαζι μου,τελικα καταλαβα οτι οπως και αν φερθω εκεινη δεν αλλαζει γιατι δεν θελει να αλλαξει.Κι εγω καλη ημουν ,θετικη,αφηνα πολλα να πεσουν κατω ,οσπου εκανε ενα σωρο απαραδεκτα πραγματα χοντρα και τελικα καταλαβα οτι δεν θα αλλαξει εκεινη αλλα θα αλλαξω εγω.Δηλαδη θα διεκδικησω τα δικαιωματα μου ως μανα,ως συζυγος κτλ...Τα αυτονοητα καταντησαμε να τα διεκδικουμε,δυστυχως...Και ετσι οταν ηρθε και το παιδι δεν ειχα αλλη επιλογη,η θα στεναχωριομουν ολη μερα και θα γινομουν η χαζη αβουλη νυφουλα που της παιρνουν το παιδι το πανε στο χωριο απο μηνων,το μεγαλωνουν μονοι τους κι εγω κανω το διακοσμητικο στοιχειο στη ζωη του,η θα βαλω τα ορια μου και θα μεγαλωσω εγω τα παιδια μου οπως νομιζω και οπως θελω χωρις τις υποδειξεις-προσεξε υποδειξεις οχι συμβουλες γιατι αυτες ειναι καλοδεχουμενες οταν γινονται με αγαπη-καμιας πεθερας ακομη και μανας και συζυγου εαν θελεις.

Αυτό ακριβώς έγινε και με εμένα. Και για να μην παρεξηγούμαι, όταν λέω η κακιά είναι κακιά και η καλή καλή, απλά προσπαθούσα να περιγράψω αυτό ακριβώς που λες και που έζησα και εγώ: Κατάλαβα πως ότι και να έκανα εγώ αυτή δε θα άλλαζε. Και αυτο το συνειδητοποίησα μετά από πολύ στενοχώρια.

Επίσης δεν είναι κακία να βγάζεις νύχια για να υπερασπιστείς το σπίτι σου και το μωρό σου, κακία είναι π.χ. να κάνεις την έγκυο νύφη σου να κλαίει επειδή τα δίδυμα είναι ... πολλά. Μην τα μπερδεύουμε κορίτσια... Είδα και έπαθα να τα ξεχωρίσω. Θέλετε να μην την πω κακία και να την πω βλακεία, μέχρι εκεί. Άλλο ελαφρυντικό δεν έχει.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Δεν είμαι παθητική,ίσα ίσα!!! Αφού πλακωθήκαμε ήδη μια φορά. Στη ζωή μου γενικά δεν αφήνω τίποτα να πέφτει κάτω (φημίζομαι γι'αυτό!!) και γι'αυτό προσπαθώ να μην έλθω σε αντιπαράθεση,γιατί αν τσαντιστώ δεν το κρατάω το στόμα μου! 'Οταν μίλησα,είδα κι άκουσα πολλά,που άργησα να ξεχάσω.Αλλά κάνω μια προσπάθεια για να τα έχω εγώ με τον εαυτό μου καλά,να πω ότι προσπάθησα κι ας μην έκατσε! Είναι μια στάση ζωής που έχω γενικότερα..

Αν δω όμως οτι παραγίνεται,ξέρω τι θα κάνω,μην ανησυχείς..:lol:

y5yep3.png

Διαφημίσεις

ετσι ακριβως ειμαι κ εγω κ εγω γιαυτο στα λεω κ προβληματιζομουν με ακριβως τα ιδιαπραγματα,πολλες φορες εκανα νεααρχη κτλ κ καθε φορα ελεγα πωπω παλι τα ιδια δεν αλλαζει,μετανιωνα την ωρα κ τη στιγμη...απλα αυτα που ου ειπε τωρα για το μωρο με τσαντισαν πολυ ρε συ γιαυτο λεω προσεχε ειναι επικυνδινη για την ψυχικη υγεια η γυναικα!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ετσι ακριβως ειμαι κ εγω κ εγω γιαυτο στα λεω κ προβληματιζομουν με ακριβως τα ιδιαπραγματα,πολλες φορες εκανα νεααρχη κτλ κ καθε φορα ελεγα πωπω παλι τα ιδια δεν αλλαζει,μετανιωνα την ωρα κ τη στιγμη...απλα αυτα που ου ειπε τωρα για το μωρο με τσαντισαν πολυ ρε συ γιαυτο λεω προσεχε ειναι επικυνδινη για την ψυχικη υγεια η γυναικα!

Ναι ρε θα έχω τον νου μου!Αυτά δεν είναι τπτ! Μου έχει πει πολύ χειρότερα,όταν ήταν τσαντισμένη μαζί μου! Με σπόντες βέβαια,όχι ευθέως!χαχαχα! Ευτυχώς τώρα τα θυμάμαι και γελάω,λέω απο μέσα μου "κοίτα τι φαντασία που έχουμε εμείς οι γυναίκες άμα μας πιάσει η κακία!"

Τα βλέπω αυτά που λες,είναι μερικοί άνθρωποι που άμα τους δώσεις αέρα σε καβαλάνε και δεν αλλάζουν.

Εγώ πάντως θέλω να με μάθεις πώς να θηλάσω τόσο καιρό!!!

y5yep3.png

αυτο θα ναι ευκολο χαχχαχ!κοιτα εσυ μολις γεννησεις με το ξαλο να βαζεις τη μπεμπα συνεχεια στο στηθος kαι μετα εδω θα μαι εγω για οτι βοηθεια θες!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

φαντάζομαι πώς όταν θηλάζεις είσαι με το μωρό συνεχώς!Γιατί η "δικιά μου" λέει οτι πρέπει να μου το κρατάει όταν κοιμάμαι για να ξεκουράζομαι!:!:

y5yep3.png

φαντάζομαι πώς όταν θηλάζεις είσαι με το μωρό συνεχώς!Γιατί η "δικιά μου" λέει οτι πρέπει να μου το κρατάει όταν κοιμάμαι για να ξεκουράζομαι!:!:

ναι καλα πες της χαχαχα.Το μωρο αν τρωει συνεχεια θα ειναι διπλα σου για να το ταιζεις ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...