Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Επειδή γεννάμε περίπου την ίδια περίοδο,να σου πω τι μου είπε ο παιδίατρος! Είπε να της βάζω μόνο το εσωρουχάκι,καλτσάκια και μια λεπτή κουβερτούλα.'Οσο κρυώνεις εσύ λέει τον Ιούνιο,έτσι κι αυτό! Βέβαια,κι εγώ πήρα μερικά φορμάκια για καλό και για κακό!

Αυτά στα λέω γιατί κι εγώ τα είχα απορία!

Επειδη ο μπεμπης μας γεννηθηκε 7 ιουνιου, μεχρι περιπου να σαραντησει κανενα 20ημερο τον βαζαμε μακο μακρομανικο φορμακια..ειναι μεχρι να καταλαβουν οτι δεν ειναι στην κοιλια της μαμας! Μετα ολο το καλοκαιρι τη βγαλαμε με καλτσακια και φανελακια! Πραγματικα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδη ο μπεμπης μας γεννηθηκε 7 ιουνιου, μεχρι περιπου να σαραντησει κανενα 20ημερο τον βαζαμε μακο μακρομανικο φορμακια..ειναι μεχρι να καταλαβουν οτι δεν ειναι στην κοιλια της μαμας! Μετα ολο το καλοκαιρι τη βγαλαμε με καλτσακια και φανελακια! Πραγματικα!

και βαλίτσες?πόσες πήρες?άλλες για τον μπέμπη άλλες για σένα?:lol:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

και βαλίτσες?πόσες πήρες?άλλες για τον μπέμπη άλλες για σένα?:lol:

Γιατί άλλες για το μπέμπη και άλλες για εσένα;;;;;;;;;;;;;;:confused::confused::confused:

τα ρούχα τα δικά σου και του μωρού είναι το ίδιο!!!! γι'αυτό το ίδιο θα είσαστε και εσύ και το μωρό όταν γεννήσεις! να μη σε πιάνουν να μη σε φιλάνε όπως ακριβώς και το μωρό! μάλλον είμαι υπερβολική, αλλά στην αρχή εσύ και το μωρό θα είσαστε ένα! Εγώ έτσι πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται, γιατί έτσι αισθανόμουν... βέβαια, και το σέβομαι, η κάθε μανούλα μπορεί να νιώθει αλλιώς, όπως πιστεύεις εσύ ότι είναι καλύτερα για εσένα και το μωρό πρέπει να φέρεσαι! πολύ φοβάμαι ότι αν την έχεις έτσι στο κεφάλι σου συνέχεια, μάλλον θα σε αποπροσανατολίζει παρά θα σε βοηθάει. θα έχεις που θα έχεις την αγωνία σου αν τα κάνεις όλα καλά, θα έχεις και αυτήν να σε πρήζει; πώς θα γνωριστείς με το μωρό σου; και κάθε μωράκι είναι διαφορετικό και η μαμά του είναι αυτή που το καταλαβαίνει καλύτερα από όλους! μπορεί να έχω άδικο, αν σου είναι χρήσιμη η γνώμη μου, την κρατάς! πάντως για προσπάθησε να τη φτύσεις και λίγο, ίσως είναι από τους ανθρώπους γραμματόσημο! εσύ όλο την κυνηγάς να είστε αγαπημένες... για απομάκρυνέ την λίγο μήπως και σε κυνηγήσει αυτή... γιατί όπως σε ακούω να της τρίξεις τα δόντια δεν πρόκειται, πιάσε μια πιο ήπια δράση. παιξ΄το λίγο δύσκολη.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

και εμένα τα κορίτσια γεννήθηκαν κατακαλόκαιρο... από το μαιευτήριο τα πήρα με μακρυμάνικα και έτσι συνεχίσαμε! Απλά ήταν λίγο φαρδουλά μακρυμάνικα. Δεν τους έβαζα καλτσάκια και έδειχναν ευχαριστημένα! Δεν ίδρωναν ούτε δυσανασχετούσαν! Αν ίδρωναν ή έδειχναν δυσφορία θα έκανα κάτι διαφορετικό. Ο μπόμπιρας που ήταν 3 μηνών το καλοκαιράκι, το έβγαλε με τα κοντομάνικα ή αμάνικα ή και καθόλου φορμάκια!

Γιατί άλλες για το μπέμπη και άλλες για εσένα;;;;;;;;;;;;;;:confused::confused::confused:

τα ρούχα τα δικά σου και του μωρού είναι το ίδιο!!!! γι'αυτό το ίδιο θα είσαστε και εσύ και το μωρό όταν γεννήσεις! να μη σε πιάνουν να μη σε φιλάνε όπως ακριβώς και το μωρό! μάλλον είμαι υπερβολική, αλλά στην αρχή εσύ και το μωρό θα είσαστε ένα! Εγώ έτσι πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται, γιατί έτσι αισθανόμουν... βέβαια, και το σέβομαι, η κάθε μανούλα μπορεί να νιώθει αλλιώς, όπως πιστεύεις εσύ ότι είναι καλύτερα για εσένα και το μωρό πρέπει να φέρεσαι! πολύ φοβάμαι ότι αν την έχεις έτσι στο κεφάλι σου συνέχεια, μάλλον θα σε αποπροσανατολίζει παρά θα σε βοηθάει. θα έχεις που θα έχεις την αγωνία σου αν τα κάνεις όλα καλά, θα έχεις και αυτήν να σε πρήζει; πώς θα γνωριστείς με το μωρό σου; και κάθε μωράκι είναι διαφορετικό και η μαμά του είναι αυτή που το καταλαβαίνει καλύτερα από όλους! μπορεί να έχω άδικο, αν σου είναι χρήσιμη η γνώμη μου, την κρατάς! πάντως για προσπάθησε να τη φτύσεις και λίγο, ίσως είναι από τους ανθρώπους γραμματόσημο! εσύ όλο την κυνηγάς να είστε αγαπημένες... για απομάκρυνέ την λίγο μήπως και σε κυνηγήσει αυτή... γιατί όπως σε ακούω να της τρίξεις τα δόντια δεν πρόκειται, πιάσε μια πιο ήπια δράση. παιξ΄το λίγο δύσκολη.

'Ασε ρε marlia έχω μπλέξει..αν είχα και λίγη υποστήριξη απο τον άντρα μου καλά θα ήταν. Οπότε εγώ ρίχνω τα μούτρα μου συνεχώς..

Πάντως κι εγώ με το μωρό έτσι νιώθω.Είμαι πλήρως συνειδητοποιημένη και θέλω να το τακτοποιώ εγώ..Μακάρι να πάνε όλα καλά..

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

'Ασε ρε marlia έχω μπλέξει..αν είχα και λίγη υποστήριξη απο τον άντρα μου καλά θα ήταν. Οπότε εγώ ρίχνω τα μούτρα μου συνεχώς..

Πάντως κι εγώ με το μωρό έτσι νιώθω.Είμαι πλήρως συνειδητοποιημένη και θέλω να το τακτοποιώ εγώ..Μακάρι να πάνε όλα καλά..

Όλα καλά θα πάνε! απλά θα κάνεις ό,τι θέλεις εσύ!

δοκίμασε να λες "έτσι θέλω εγώ". Κάνε ασκήσεις θάρρους από τώρα! μην παίξετε ξύλο! απλά όταν σου λέει αυτή εγώ έτσι θέλω, θα λες και εσύ ναι αλλά εγώ έτσι θέλω. με τον ίδιο ακριβώς τόνο, χωρίς να μαλώσετε! εσείς θέλετε αυτό, εγώ θέλω αυτό! ωραία ας κάνουμε λοιπόν αυτό που θέλει η μαμά, γιατί η γιαγιά έκανε αυτό που ήθελε αυτή όταν ήταν ο μπαμπάς μωρό! μην προσπαθήσεις να την πείσεις, έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι!

Δεν ξέρω και αν σε βοηθάω, η κάθε πεθερά είναι και διαφορετική! πάντως έχουν δίκιο τα κορίτσια, όσο και να μη θέλεις να μαλώσετε κάποια στιγμή θα διαφωνήσετε, πόσο θα αντέχεις να κάνει ότι θέλει; στο μωρό σου ειδικά νομίζω καθόλου!

αχ τι ωραια τα λες!!!:P:p:pκ εγω ενα ειμαι με τη μπεμπα μου,ενα θα ειμαι κ μετα κ για οσο εχει αναγκη το κοριτσι μου,ευτηχως ειναι κοριτσι γιατι λες να γινομουν κ εγω σκυλα πεθερα??εγω πηρα,μισα μακρομανικα μισα αμανικα κ καλτσακια πηρα ηδη ενα φουτερ κουβερτακι κ θα παρω κ αλλα,πικε και τετια!εγω οπως ειπε κ η Ζωιτσα,στην αρχη μακρυμανικο αφου θα ειναι τελη μαιου κ μετα βλεπω κ κανω,απλα σκεφτομαι οτι την ημερα που θα εχει ζεστη θα βαζουμε τα κοντα μανικακια μας κ το βραδυ το μακρυ,ε δεν νομιζω να σκαει απο τον ιδρωτα...και καλτσακια φυσικα!βλεποντασ και κανοντας.κ εμεις που ειμαστε γαιδαρες,τα βραδια τον ιουνιο ενα σεντονακι το ριχνουμε απο πανω μας στον υπνο.θελω να ερθει ο μαιοοοοοοοοοοςςςςς!

rbOEp3.png

"δεν μου αρέσει καθόλου.Δεν θα της βάλεις αυτό,θα σου πάρω εγώ κάτι άλλο."

απαντάς λακωνικά! "μμμμμ όχι!"

αν συνεχίσει... "μμμμμ όχι"!

χ ω ρ ί ς άλλα λόγια! Μπορείτε να μιλήσετε για κάποιο άλλο θέμα! Ρώτα την εσύ κάτι!

αχ τι ωραια τα λες!!!:P:p:pκ εγω ενα ειμαι με τη μπεμπα μου,ενα θα ειμαι κ μετα κ για οσο εχει αναγκη το κοριτσι μου,ευτηχως ειναι κοριτσι γιατι λες να γινομουν κ εγω σκυλα πεθερα??εγω πηρα,μισα μακρομανικα μισα αμανικα κ καλτσακια πηρα ηδη ενα φουτερ κουβερτακι κ θα παρω κ αλλα,πικε και τετια!εγω οπως ειπε κ η Ζωιτσα,στην αρχη μακρυμανικο αφου θα ειναι τελη μαιου κ μετα βλεπω κ κανω,απλα σκεφτομαι οτι την ημερα που θα εχει ζεστη θα βαζουμε τα κοντα μανικακια μας κ το βραδυ το μακρυ,ε δεν νομιζω να σκαει απο τον ιδρωτα...και καλτσακια φυσικα!βλεποντασ και κανοντας.κ εμεις που ειμαστε γαιδαρες,τα βραδια τον ιουνιο ενα σεντονακι το ριχνουμε απο πανω μας στον υπνο.θελω να ερθει ο μαιοοοοοοοοοοςςςςς!

αχ ναι τα μπουμπουκάκια μας! είμαι σε αυτά πολύ απόλυτη! τα γλυκά μας τα μωράκια!

και όχι δεν θα γινόσουν κακιά πεθερά αν είχες αγόρι, άλλωστε υπάρχουν και κακιές πεθερές προς τους άντρες! εχω δηλαδή και αυτή τη θεωρία: αποκλείεται καλή μαμά να γίνει κακή πεθερά! ψάξτε το και θα δείτε... όποια είναι κακιά πεθερά ρωτήστε το παιδί της αν αυτά για τα οποία πρήζει τη νύφη, τα έκανε καλύτερα. Απωθημένα και κόμπλεξ είναι αυτά...

Διαφημίσεις

αχ ναι τα μπουμπουκάκια μας! είμαι σε αυτά πολύ απόλυτη! τα γλυκά μας τα μωράκια!

και όχι δεν θα γινόσουν κακιά πεθερά αν είχες αγόρι, άλλωστε υπάρχουν και κακιές πεθερές προς τους άντρες! εχω δηλαδή και αυτή τη θεωρία: αποκλείεται καλή μαμά να γίνει κακή πεθερά! ψάξτε το και θα δείτε... όποια είναι κακιά πεθερά ρωτήστε το παιδί της αν αυτά για τα οποία πρήζει τη νύφη, τα έκανε καλύτερα. Απωθημένα και κόμπλεξ είναι αυτά...

και όταν λέω καλή μαμά δεν εννοώ τη super woman που προλαβαίνει και τα κάνει όλα και τέλεια!

οντως ρε συ!!η πεθερα μου αν σου πω τι σπασιματα εκανε στα παιδια της,τι παραμονα εχει αυτη απο τους γονες κ με τη σειρα τα εκανε στα παιδια της κ θελει να τα κανει κ σε εμεμα.ειναι πραγματικα μια γυναικα γεματη απωθημενα κ παραπονα!ενα θα σου πω τι εκανε στον αντρα μου κ μου το εχει πει αυτη με καμαρι κ ο αντρας μου με παραπονο ο καημενος.του εφερναν παιχνιδια οταν ηταν μικρος κ του ελεγε"κανονισε κακομοιρι μου να τα προσεχεις,να μην τα χαλασεις γιατι δεν θα εχεις μετα να παιξεις κ εγω δεν θα σου παρω!!" κ ο αντρας μου δεν τα επαιζε κ τα κοιτουσε κ καθοταν κ ουτε τα επιανε!αυτη το ειπε σαν καμαρι οτι τον μεγαλωνε σωστα κ δεν χαλουσε τιποτα και αυτος μου λεει,δεν τα επαιζα μην τα σπασω κ τη στεναχωρισω!συγνωμη Μαρλια μου,εσυ στο γιο σου τετια λες???τον λυπηθηκα τον αντρα μου!κ γενικα κ αλες τετιες ιστοριες!

rbOEp3.png

οντως ρε συ!!η πεθερα μου αν σου πω τι σπασιματα εκανε στα παιδια της,τι παραμονα εχει αυτη απο τους γονες κ με τη σειρα τα εκανε στα παιδια της κ θελει να τα κανει κ σε εμεμα.ειναι πραγματικα μια γυναικα γεματη απωθημενα κ παραπονα!ενα θα σου πω τι εκανε στον αντρα μου κ μου το εχει πει αυτη με καμαρι κ ο αντρας μου με παραπονο ο καημενος.του εφερναν παιχνιδια οταν ηταν μικρος κ του ελεγε"κανονισε κακομοιρι μου να τα προσεχεις,να μην τα χαλασεις γιατι δεν θα εχεις μετα να παιξεις κ εγω δεν θα σου παρω!!" κ ο αντρας μου δεν τα επαιζε κ τα κοιτουσε κ καθοταν κ ουτε τα επιανε!αυτη το ειπε σαν καμαρι οτι τον μεγαλωνε σωστα κ δεν χαλουσε τιποτα και αυτος μου λεει,δεν τα επαιζα μην τα σπασω κ τη στεναχωρισω!συγνωμη Μαρλια μου,εσυ στο γιο σου τετια λες???τον λυπηθηκα τον αντρα μου!κ γενικα κ αλες τετιες ιστοριες!

είσαι καλά, εμένα με κάνουν ότι θέλουν, αυτό είναι που λέω μόνιμα... τα παιδιά έχουν πάντα δίκιο! πάντα... αν κάτσουμε να το σκεφτούμε θα δούμε ότι ακόμα και όταν κάνουν αταξίες κάτι θέλουν να μας πουν! εντάξει άνθρωποι είμαστε και εμείς και θα νευριάσουμε, αλλά τουλάχιστον εμένα έννοια μου είναι συνέχεια να μη στενοχωρηθούν. αν τα μαλώσω προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι όταν ένα παιδάκι κάνει μια ζημιά είναι κακό και δεν πρέπει να το ξανακάνει. "Δε σε μαλώνω για να κλάψεις, σε μαλώνω γιατί αυτό που έγινε είναι κακό" τα γλυκά μου! όταν κλαίνε με πιάνει η ψυχή μου! αφού είναι αγγελούδια, τί βλακείες είναι αυτά να προσπαθείς να τα συνετίσεις! αυτά μας μαθαίνουν πολύ περισσότερα πράγματα από ότι εμείς σε αυτά! όσο για την πεθερά σου, αυτό ακριβώς εννοώ με τα απωθημένα! πού να βρούμε όμως το κουράγιο να τους τα πούμε και να χαλάμε τις καρδιές μας!

Σορρυ my favourite αλλα διαφωνω!!Για μενα κακια ειναι να μιλας με αυτον τον τροπο και να φερνεις σε δυσκολη θεση τον αλλον!!Αν δεν ειναι αυτο κακια βρε κοριτσι μου τι ειναι?Πετας στα μουτρα του αλλου οτι απορριπτεις αυτο που του αρεσει-στην προκειμενη τα ρουχαλακια-με τοση αγενεια και δεν σεβεσαι ουτε τη χαρα του?Ακομη κι αν κατι δε σου αρεσει ρε γμτ δεν μιλας ετσι...Σορρυ δηλαδη....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...