Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

XAXXAXXAAXXAXAXAXA

Φταίμε κι εμείς όμως! Θέλει και κάποιο χειρισμό!

Εγώ βλέπω και τη δικιά μας νύφη.

Είναι ευγενέστατη,γλυκιά,με τα δωράκια της,τα τηλέφωνα στις γιορτές και επετείους και να μας εξυπηρετεί και όλα! αλλά...μέχρι εκεί! Ούτε πολλά τετ α τετ,ούτε να συζητά τι κάνει με τον αδελφό μου και τι όχι,ούτε να ζητά συμβουλές ούτε τπτ..δεν έδωσε πολύ πολύ αέρα αλλά και ποτέ δεν κράτησε τον αδελφό μου μακριά μας.Το όριο όμως υπήρχε απο την αρχή,και δεν γίναμε ποτέ φίλες (ούτε με η μαμά μου) με την κλασσική έννοια! Γιατί απλά.δεν γίνεται!Δεν γίνεται να λέω τα προβλήματα μου στην πεθερά/κουνιάδα,απλά δεν γίνεται! Οπότε φταίμε κι εμείς που απο τον πολύ ενθουσιασμό δεν προσέξαμε τις ισορροπίες λίγο και φτάσαμε εδώ..

θα διαφωνήσω... γιατί το έχω φιλοσοφήσει αρκετά το θέμα! όντως η νύφη σας το χειρίζεται σωστά, αλλά συντρέχουν και άλλες δύο προϋποθέσεις... 1. δεν είσαστε εσείς τελείως αλλοπρόσαλες - πεθερά κουνιάδα. και

2. δεν έχει χρειαστεί έκτακτη ανάγκη που να χρειάστηκε η βοήθειά σας μέσα στο σπίτι της για πολλές ημέρες!

Αν λοιπόν εσύ είσαι εντάξει, αλλά υπάρχουν και αυτοί οι δύο παράγοντες θα γίνεται μπίλιες με μαθηματική ακρίβεια, όσο καλά και να το χειριστείς!

Περάσαμε πολύ καιρό με τον άντρα μου να προσπαθούμε να καταλάβουμε τί κάναμε λάθος! τίποτα, αν ο άλλος είναι παλαβός! αν είναι εντάξει, με κουβέντα και αγάπη όλα λύνονται!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

XAXXAXXAAXXAXAXAXA

Φταίμε κι εμείς όμως! Θέλει και κάποιο χειρισμό!

Εγώ βλέπω και τη δικιά μας νύφη.

Είναι ευγενέστατη,γλυκιά,με τα δωράκια της,τα τηλέφωνα στις γιορτές και επετείους και να μας εξυπηρετεί και όλα! αλλά...μέχρι εκεί! Ούτε πολλά τετ α τετ,ούτε να συζητά τι κάνει με τον αδελφό μου και τι όχι,ούτε να ζητά συμβουλές ούτε τπτ..δεν έδωσε πολύ πολύ αέρα αλλά και ποτέ δεν κράτησε τον αδελφό μου μακριά μας.Το όριο όμως υπήρχε απο την αρχή,και δεν γίναμε ποτέ φίλες (ούτε με η μαμά μου) με την κλασσική έννοια! Γιατί απλά.δεν γίνεται!Δεν γίνεται να λέω τα προβλήματα μου στην πεθερά/κουνιάδα,απλά δεν γίνεται! Οπότε φταίμε κι εμείς που απο τον πολύ ενθουσιασμό δεν προσέξαμε τις ισορροπίες λίγο και φτάσαμε εδώ..

θα συμφωνησω πολυ εδω εγω παραεδωσα αερα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ειδες η νυφη σου? Σωστη!! οχι εσυ καλη καλη , παμε για καφε για φαι και αμα πεις ενα οχι γινεται σκυλα!!

Παρε παραδειγμα!μακρυα και αγαπημενοι!! Σοφα λογια!!

Υπαρχει οριο!! Εμενα η πεθερα μια δυο ελεγε, την ειχα γραμμενη και την ειχα πει θα κανω αυτο που θελω εγω και τωρα για να με πει κατι με λεει ''συγνωμη μπορω να σε πω κατι, τη γνωμη μου?''

ο φοβος φυλαει τα ερμαια λενε!

με τί τρόπο της το είπες? Εγώ δυστυχώς όταν νευριάζω έχω μια φάτσα τελείως αντιπαθητική :-( κι ένα ύφος άστα..γι'αυτό προσπαθώ να την πάρω με το καλό..

προχθές πχ,πήρα τα πρώτα ρούχα του μωρού..ξέρεις,ζιπουνάκια,εσωρουχάκια κλπ. Πήρα κι ένα σετάκι για όταν θα βγει απο το νοσοκομείο,που το διαλέξαμε με τον μπαμπάκα της. Ξέρεις,απο αυτά που είναι σετ-εσώρουχο-ζιπουνάκι-σκουφάκι-γαντάκια,για νεογέννητα.απλό όμως..Εγώ σαν το ζωον πάλι επειδή κάνω προσπάθειες και ήθελα να την κάνω να χαρεί της τα δείχν ένα ένα. Μόλις είδε το σετάκι για την έξοδο που προανέφερε μου λέει αυτολεξή "δεν μου αρέσει καθόλου.Δεν θα της βάλεις αυτό,θα σου πάρω εγώ κάτι άλλο." Αφού έπαθα ένα μίνι εγκεφαλικό λέεω πάλι ας μην χάσω την ψυχραιμία μου. "Μα,μαμά αυτό της διαλέξαμε εμείς,μας άρεσε" μου λέει "εμένα όμως δεν μαρέσει,γιαυτό θα πάρουμε άλλο" της λέω πάλι "δεν θέλω να πάει χαμένο..κι εξάλλου το διάλεξα με τον μπαμπά της κι έχει σημασία για μένα" κααι να επίμένει "είναι γιατί δεν έχεις δει άλλα" και πήγε λέγοντας...Μετά άρχισε και με την βαλίτσα του μωρού..οτι πρέπει να έχει άλλη απο η δική μου,ξεχωριστή.άδικα να της λέω οτι έχω μια και για τους 2 μας..τα ίδια έχουμε και με το παιδικό..λες κι εγώ δεν ξέρω τι μου γίνεται..λες και δεν θέλω το καλύτερο για το παιδί μου..

Αμα έλεγα εγώ είμαι η μαμά και θα γίνει όπως θέλω..να δείτε πώς θα με κοιτούσαν όλοι..η κακιά και καλά. Να προσθέσω επίσης οτι όταν λέει κάτι εκείνη στον άντρα μου εκεινος γραμμή και το κανει ενώ στο σπίτι μας το αντίθετο! βαρύς κι ασήκωτος!

Αυτά! Είδατε τι με κάνατε πάλι?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσι μου καλο φυσικα και δεν θελεις να τσακωθεις αλλα υπαρχουν μερικες φορες καποιες συμπεριφορες που αναποφευκτα οδηγουν σε διαφωνια!!!Μ σου λεει τετοια λογια με τετοιο υφος κι εσυ ασχολεισαι?Δεν τσακωνεσαι απλα λες ευχαριστω εγω αυτο διαλεξα κι αυτο θα βαλω μην επιμενετε..Πω πω απιστευτο επρεπε να μου το κανει εμενα γιατι δεν ειναι το οτι δεν της αρεσε αλλα ο τροπος που μιλησε.....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

lullaby!!κ εμενα ακρηβως μια απο τα ιδια!εμεις πηραμε για το μωρο,μιας κ θα γεννηθει τελη μαιου,φορμακια κ ενα συγκεκρημενο ροζ με σκουφακι σετ που γραφει Born 2012 με μακρυ μανικακι κ καλτσακια που λενε i love mam,i love dad!δεν ειπε δεν της αρεσουν αλλα αρχισε να κοροιδευει που πηρα μακρυ μανικακι κ καλτσες και θα σκασω το μωρο μεσα στο καλοκαιρι!αν ειναι δυνατον,το νεογεννητο!!καρακαξες ολες τα ιδια,να φυγω θελω και τωρα αλλα ο αντρας μου τα εχει σχεδιασει το μυαλο του για τελη καλοκαιριου κ δεν το κουναει τωρα!

rbOEp3.png

συγνωμμη που το λεω αλλα απο αυτο φαινεται οτι δεν ειναι καθολου καλη γυναικα κοπελα μου ειναι οχια...

γιατι να συμφωνω παντα με αυτο το κοριτσι!!!!κατσε κ που ειναι ακομα κ η lullaby κ εγω,αν δεν της μιλησουμε κ λιγο αποτομα να μπουνε στη θεση τους δε θα ηρεμισουν κ ας με πει μετα κακια νυφη,αν ακουσω που το ειπε ξερω κ εγω καλα τι θα πω γιαυτην!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

καλα ειδικα αυτο το "εμενα ομως δεν μου αρεσει γιαυτο και θα παρουμε αλλο"μιλαμε βουτυρο στο ψωμι μου θα ηταν....

xαχαχχαχαχχααχαχ!!για τη νυφιτσα σου!!αχααχααχχαχααχαχαχααα!!

rbOEp3.png

Πλακα κανεις! Α καλα!Σε πηρε τον αερα!Και συ τι καθεσαι και δειχνεις? αφου ειναι γαιδαρα η γυναικα, τι δειχνεις να χαρει?

Εγω δεν δειχνω, αμα θελει και με πει τι τον πηρες τοτε..και θελω βεβαια και μπορω!

Εχεις μεγαλο προβλημα! Γινε κακια γιατι σε βλεπω να στο θηλαζει το μωρο!

'Εχουμε συμφωνήσει με τον άντρα μου οτι θα μιλάει αυτός για να μην γίνονται παρεξηγήσεις..το σκηνικό με τα ρούχα έγινε μπροστά του..και δεν είπε τπτ (το θεώρησε ανοησία,δεν ασχολήθηκε).Εγώ δεν μίλησα,αλλά θα κάνω αυτό που αποφάσισα εξαρχής.

Ξαναλέω,δεν έχει να κάνει με κακία.Απλά είναι κακομαθημένο παιδί,της κάνουν συνεχώς τα χατήρια και γι'αυτό κάνει έτσι.Τα ίδια κάνει και σε όλους,όχι μόνο σε μένα. Γενικά επιμένει πολύ στην άποψή της..

Βλέπω πάντως οτι χρειάζεται όρια λόγω του χαρακτήρα της..

y5yep3.png

lullaby!!κ εμενα ακρηβως μια απο τα ιδια!εμεις πηραμε για το μωρο,μιας κ θα γεννηθει τελη μαιου,φορμακια κ ενα συγκεκρημενο ροζ με σκουφακι σετ που γραφει Born 2012 με μακρυ μανικακι κ καλτσακια που λενε i love mam,i love dad!δεν ειπε δεν της αρεσουν αλλα αρχισε να κοροιδευει που πηρα μακρυ μανικακι κ καλτσες και θα σκασω το μωρο μεσα στο καλοκαιρι!αν ειναι δυνατον,το νεογεννητο!!καρακαξες ολες τα ιδια,να φυγω θελω και τωρα αλλα ο αντρας μου τα εχει σχεδιασει το μυαλο του για τελη καλοκαιριου κ δεν το κουναει τωρα!

Επειδή γεννάμε περίπου την ίδια περίοδο,να σου πω τι μου είπε ο παιδίατρος! Είπε να της βάζω μόνο το εσωρουχάκι,καλτσάκια και μια λεπτή κουβερτούλα.'Οσο κρυώνεις εσύ λέει τον Ιούνιο,έτσι κι αυτό! Βέβαια,κι εγώ πήρα μερικά φορμάκια για καλό και για κακό!

Αυτά στα λέω γιατί κι εγώ τα είχα απορία!

y5yep3.png

'Εχουμε συμφωνήσει με τον άντρα μου οτι θα μιλάει αυτός για να μην γίνονται παρεξηγήσεις..το σκηνικό με τα ρούχα έγινε μπροστά του..και δεν είπε τπτ (το θεώρησε ανοησία,δεν ασχολήθηκε).Εγώ δεν μίλησα,αλλά θα κάνω αυτό που αποφάσισα εξαρχής.

Ξαναλέω,δεν έχει να κάνει με κακία.Απλά είναι κακομαθημένο παιδί,της κάνουν συνεχώς τα χατήρια και γι'αυτό κάνει έτσι.Τα ίδια κάνει και σε όλους,όχι μόνο σε μένα. Γενικά επιμένει πολύ στην άποψή της..

Βλέπω πάντως οτι χρειάζεται όρια λόγω του χαρακτήρα της..

Και μενα η δικια μου, το ιδιο, την περιεργεια και την κουτοπονηραδα θα την κανει παντου, αλλα οχι σε μενα!Τελος με μενα!

Με το μωρο ειναι αλλιως!Αμα σε λεει ετσι πριν γεννηθει τι θα σε λεει οταν γεννηθει? Οτι δεν το ταιζεις σωστα, δεν το ντυνεις σωστα και τετοια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...