Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες!Ελινα μου τι ωρες ειναι αυτες??ειδες Ελινα?το εχω μαθει καλα το μαθημα μου για την ωρα(περι θηλασμου!!).δεν ξερουν σοβαρα απο κακες πεθερες κ εμενα μου πεταξαν κατι χαζα στο ιδιο θεμα μ εσενα,αν θυμασε!Μαρλια μου εγω δεν ασχολουμε μαζι της,αυτη δεν μ εχει αφησει σ ησυχεια!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λενε γιαυτο σε θεωρουν κακια νυφη...για ν τους τυχει κανα στραβοξυλο που δεν την πιανεις φιλη πουθενα....μαρεσει που καθε φορα λενε κ μια βλακεια λες κ ξυπνησαμε ενα πρωι κ ειπαμε δεν θελουμε τις πεθερες μας...τες πα...καλημερα σε ολες...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

αχ ασε πονεμενη ιστορια τραβαω ξενυχτια με τον μικρο μαλλον εχει κρετακια γιαυτο κ ηταν τοσο καιρο μπουκωμενος κ αυπνος πηγαμε σε ωρυλα θα τον δει ξανα σε 20 μερες θα βγαλουμε ακτινογραφιες κτλ να δουμε τι φταιει παντως εχει πρησμενες ρινικες κογχες γιαυτο κ δυσκολευεται στον υπνο κ ροχαλιζει..εχω πεθανει απο την κουραση αυτο το διαστημα,τον κουβαλαω κ αγκαλια τα βραδια επειδη δεν νιωθει καλα οποτε σερνομαι...εχθες με πεθανε...αφηστε πικρα τραβαω...κ εγω αλλα κυριως κ αυτο το καημενο που νυσταζει κ παιδευεται...θα δουμε τι θα γινει...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

περαστηκα σας ρε Ελινακι μου.προσεχε κ εσυ με την αγκαλια λιγο.αλλα τι να κανεις,θα μου πεις!αυτο που λες με τις πεθερες,εμενα με ειχαν πει προκατελειμενη κ τα παιρνω ολα στραβα!μακαρι να ειμουν θα ειμουν κ ψιλιασμενη,οχι που πηγα κ εγω σαν θυμα κ νομιζα οτι την εχω κ φιλη!αλλα κρημα που δεν μπορεις να συχτηρισω λιγο να εκτονοθω!!

rbOEp3.png

'Ετσι έλεγα κι εγώ πριν ρε..αλλά να σου πω πού διαφωνώ:δεν υπάρχουν καλές και κακές πεθερές ή καλές και κακές νύφες,αλλά διαφορετικοί χαρακτήρες,που διεκδικούν όλοι ον ίδιο άντρα..Η νύφη έχει λιγότερα φταιξίματα για μένα,γιατί η πεθερά είναι ολόκληρη γαιδούρα,έχει περάσει τα ίδια κι έπρεπε λοιπόν εκείνη να κρατάει τις ισορροπίες.. Επίσης όλα ξεκινάνε επειδή δεν καταλαβαίνουν πώς περνάνε τα χρόνια κι οτι το βλαστάρι τους μεγάλωσε!

Αυτά όλα όμως είναι δουλειά του γιου να τα ξεκαθαρίσει,με τον τρόπο του και χωρίς βέβαια να γίνεται κακός..

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

εμενα η πεθερα μου ειναι ζηλιαρα,τελειωσε,νομιζε οτι πρεπει ολα να μου τα μαθει με το δικο της τροπο οπως τα εκανε στα παιδια της κ να το κανω κ εγω.ελα ομως που εγω ειχα δικο μου τροπο κ αρεσει περοσσοτερο στον αντρα μου κ αυτη βραζει και σκυλιαζει κ γιαυτο ανακατευετε!και η δικια μου με την πεθερα της χαλια,αλλα απο οτι βλεπω κανει κ αυτη τα ιδια σ εμενα που της εκανε η πεθερα,λες και το ευχαριστιετε αλλα εδω δεν περναει!!

rbOEp3.png

καλημέρες!! Μόνο σε αυτό το καφέ μου απαντούν-στα άλλα έχω πια τη βούλα της κακιάς νύφης!!:lol:

'Εβαλα τα ζιπουνάκια και τα πετσεάκια κλπ που αγόρασα για πλύσιμο! 'Εφαγα και το πρωινό μου κ πίνω καφέ και θα βάλω τώρα και τη φακή στο μάτι...τι νέα???

μόνο μην έρθουν κλαίγοντας και μας ζητάνε παρηγοριά πες τους! Τώρα αν είναι από τις τυχερές που έχουν καλές πεθερές... τί να πω; μακάρι και ας ζουν στον κόσμο τους και ας μη μας καταλαβαίνουν... απλά δεν έχουν καταλάβει πόσο τυχερές είναι!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

καλημερα κοριτσαρες!Ελινα μου τι ωρες ειναι αυτες??ειδες Ελινα?το εχω μαθει καλα το μαθημα μου για την ωρα(περι θηλασμου!!).δεν ξερουν σοβαρα απο κακες πεθερες κ εμενα μου πεταξαν κατι χαζα στο ιδιο θεμα μ εσενα,αν θυμασε!Μαρλια μου εγω δεν ασχολουμε μαζι της,αυτη δεν μ εχει αφησει σ ησυχεια!!

ευτυχώς εμένα κρατάει ακόμα το εμπάργκο από τον καλό μου και δε φτάνουν πια σε εμάς οι κακίες τους. Έστω, τί να γίνει; να τους αντιμετωπίσουμε δε γίνεται, οπότε τους αφήνουμε στην απ' έξω και έχουμε την ησυχία μας. Όχι ότι είναι και η καλύτερη λύση όμως!

Ναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λενε γιαυτο σε θεωρουν κακια νυφη...για ν τους τυχει κανα στραβοξυλο που δεν την πιανεις φιλη πουθενα....μαρεσει που καθε φορα λενε κ μια βλακεια λες κ ξυπνησαμε ενα πρωι κ ειπαμε δεν θελουμε τις πεθερες μας...τες πα...καλημερα σε ολες...

α καλά έχετε μπλέξει που είναι αυτές; δεν τους λέτε κανένα πάθημά σας, να καταλάβουν τί περνάμε;

μόνο μην έρθουν κλαίγοντας και μας ζητάνε παρηγοριά πες τους! Τώρα αν είναι από τις τυχερές που έχουν καλές πεθερές... τί να πω; μακάρι και ας ζουν στον κόσμο τους και ας μη μας καταλαβαίνουν... απλά δεν έχουν καταλάβει πόσο τυχερές είναι!

χωρις πλακα,δεν εχουν καταλαβει τι τυχερες ειναι!!ο παππους του αντρα μου(πεθερος της)ειναι στη εντατικη κ αυτη μ εχει παρει τηλ 100 φορες κ κλαιγετε που ο παππους ειναι εκει κ αν πεθανει αυτος εγω με τι λεφτα θα του κανω κοιδεια κ οσο ειναι εκει εγω τρωω λεφτα να πηγαινοερχομαι να τον βλεπω κ ποιος θα μου τα δωσει εμενα αυτα κ τετια.ειχαμε 2 μερες ολη μερα με ειχε στο τηλ να μου λεει αυτα!απο εχθες το σηκωνει ο αντρας μου γιατι εγω δεν αντεχω αλλο να ακουω τετια μ εχει σκασει μιλαμε.ειχα κ τον πεθερο μια μερα εδω γιατι αυτη ηταν στον παππου κ με το που ηρθε αρχησε,δεν ειμαι καλα,εχω πυρετο,δοσε μου depon,μετρησα την πιεση θα παθω κατι.μιλαμε μ εχουν τρελανει.κ ειναι 52 χρονων ο πεθερος!μετα εγω ειμαι η κακια??

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

αχ ασε πονεμενη ιστορια τραβαω ξενυχτια με τον μικρο μαλλον εχει κρετακια γιαυτο κ ηταν τοσο καιρο μπουκωμενος κ αυπνος πηγαμε σε ωρυλα θα τον δει ξανα σε 20 μερες θα βγαλουμε ακτινογραφιες κτλ να δουμε τι φταιει παντως εχει πρησμενες ρινικες κογχες γιαυτο κ δυσκολευεται στον υπνο κ ροχαλιζει..εχω πεθανει απο την κουραση αυτο το διαστημα,τον κουβαλαω κ αγκαλια τα βραδια επειδη δεν νιωθει καλα οποτε σερνομαι...εχθες με πεθανε...αφηστε πικρα τραβαω...κ εγω αλλα κυριως κ αυτο το καημενο που νυσταζει κ παιδευεται...θα δουμε τι θα γινει...

αχ περαστικά σας! σε καταλαβαίνω...

XAXXAXXAAXXAXAXAXA

Φταίμε κι εμείς όμως! Θέλει και κάποιο χειρισμό!

Εγώ βλέπω και τη δικιά μας νύφη.

Είναι ευγενέστατη,γλυκιά,με τα δωράκια της,τα τηλέφωνα στις γιορτές και επετείους και να μας εξυπηρετεί και όλα! αλλά...μέχρι εκεί! Ούτε πολλά τετ α τετ,ούτε να συζητά τι κάνει με τον αδελφό μου και τι όχι,ούτε να ζητά συμβουλές ούτε τπτ..δεν έδωσε πολύ πολύ αέρα αλλά και ποτέ δεν κράτησε τον αδελφό μου μακριά μας.Το όριο όμως υπήρχε απο την αρχή,και δεν γίναμε ποτέ φίλες (ούτε με η μαμά μου) με την κλασσική έννοια! Γιατί απλά.δεν γίνεται!Δεν γίνεται να λέω τα προβλήματα μου στην πεθερά/κουνιάδα,απλά δεν γίνεται! Οπότε φταίμε κι εμείς που απο τον πολύ ενθουσιασμό δεν προσέξαμε τις ισορροπίες λίγο και φτάσαμε εδώ..

y5yep3.png

χωρις πλακα,δεν εχουν καταλαβει τι τυχερες ειναι!!ο παππους του αντρα μου(πεθερος της)ειναι στη εντατικη κ αυτη μ εχει παρει τηλ 100 φορες κ κλαιγετε που ο παππους ειναι εκει κ αν πεθανει αυτος εγω με τι λεφτα θα του κανω κοιδεια κ οσο ειναι εκει εγω τρωω λεφτα να πηγαινοερχομαι να τον βλεπω κ ποιος θα μου τα δωσει εμενα αυτα κ τετια.ειχαμε 2 μερες ολη μερα με ειχε στο τηλ να μου λεει αυτα!απο εχθες το σηκωνει ο αντρας μου γιατι εγω δεν αντεχω αλλο να ακουω τετια μ εχει σκασει μιλαμε.ειχα κ τον πεθερο μια μερα εδω γιατι αυτη ηταν στον παππου κ με το που ηρθε αρχησε,δεν ειμαι καλα,εχω πυρετο,δοσε μου depon,μετρησα την πιεση θα παθω κατι.μιλαμε μ εχουν τρελανει.κ ειναι 52 χρονων ο πεθερος!μετα εγω ειμαι η κακια??

καλά πέθαινε ο άνθρωπος κι αυτή λυπόταν τα ναύλα για να πάει να τον δει?? έλα Πσναγία μου...Εσύ απλά selestina μου δε έχεις καταλάβει οτι έχεις πέσει σε περίπτωση "χωριό".'Οταβ το καταλάβεις και το δεις με χιούμορ θα πάνε όλα καλά..άσε που θα μετακομίσεις κι όλας οπότε μια χαρά σε βλέπω..

y5yep3.png

XAXXAXXAAXXAXAXAXA

Φταίμε κι εμείς όμως! Θέλει και κάποιο χειρισμό!

Εγώ βλέπω και τη δικιά μας νύφη.

Είναι ευγενέστατη,γλυκιά,με τα δωράκια της,τα τηλέφωνα στις γιορτές και επετείους και να μας εξυπηρετεί και όλα! αλλά...μέχρι εκεί! Ούτε πολλά τετ α τετ,ούτε να συζητά τι κάνει με τον αδελφό μου και τι όχι,ούτε να ζητά συμβουλές ούτε τπτ..δεν έδωσε πολύ πολύ αέρα αλλά και ποτέ δεν κράτησε τον αδελφό μου μακριά μας.Το όριο όμως υπήρχε απο την αρχή,και δεν γίναμε ποτέ φίλες (ούτε με η μαμά μου) με την κλασσική έννοια! Γιατί απλά.δεν γίνεται!Δεν γίνεται να λέω τα προβλήματα μου στην πεθερά/κουνιάδα,απλά δεν γίνεται! Οπότε φταίμε κι εμείς που απο τον πολύ ενθουσιασμό δεν προσέξαμε τις ισορροπίες λίγο και φτάσαμε εδώ..

Ειδες η νυφη σου? Σωστη!! οχι εσυ καλη καλη , παμε για καφε για φαι και αμα πεις ενα οχι γινεται σκυλα!!

Παρε παραδειγμα!μακρυα και αγαπημενοι!! Σοφα λογια!!

Υπαρχει οριο!! Εμενα η πεθερα μια δυο ελεγε, την ειχα γραμμενη και την ειχα πει θα κανω αυτο που θελω εγω και τωρα για να με πει κατι με λεει ''συγνωμη μπορω να σε πω κατι, τη γνωμη μου?''

ο φοβος φυλαει τα ερμαια λενε!

Κοριτσακια ευχαριστω για τα περαστικα ,τα νευρα μου κροσια απο την κουραση,δοκιμαζομαι πολυ αυτον τον καιρο,ετσι και με επαιρνε κανα τηλ.σημερα η πεθερα που ειμαι παρμενη θα της τα χωνα στο τελος.Αντε αυτη σα δε ντρεπεται ουτε μια ευχη για το κοριτσακι μου,ουτε να ρωτησει πως παω τι κανω και καλα ενταξει εγω αυτα ελεγα απο την αρχη οτι αν δεν το νιωθεις αστο να παει δεν μπορω τα τυπικα,μετα με βαλαν στο τρυπακι να κανω κι εγω την τυπικη νυφη για να κοροιδευουν τους εαυτους τους αλλα οχι εως εδω...Η δικη μου πεθερα εχει παμπολες φορες αποδειξει οτι δεν πιανεται φιλημειχα ξεκινησει κι εγω με τις καλυτερες προυποθεσεις αλλα ειδ απο την αρχη οτι οσο κι αν παραπονιεται στην πραγματικοτητα το κανει για να με βγαζει κακια οχι γιατι θελει πιο στενη σχεση ,απλα δεν θελει στενη σχεση το χω τσεκαρει αυτο που σας λεω...Και γενικα αυτη την τρομαχτικη ζηλεια της δεν την αντεχεις ....Για οτιδηποτε μπορει πραγματικα να βοηθησει δεν το κανει,μονο οτι με μπριζωνει της αρεσει να κανει.Πραγματικη βοηθεια ουδεμια...Και αυτο τσεκαρισμενο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...