Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Γεια σου Τατακι!!Σε ψαχναμε!!! Αφου εισαι καλα αυτο εχει σημασια!

Οσο για την καργια...καλα κανεις!βριστην, και τελος!

αμα δε καταλαβαινει προβλημα της!Ε οχι και την Κυριακη να βλεπεις την ξινισμενη της φατσα!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοπελίτσες χαιρετώ!!!!

'Οταν λέω κιλά,εννοώ οι έχω βάλει 16 και μόλις έκλεισα τον 5ο (καλά διαβάσατε). Πεινάω ΣΥΝΕΧΩΣ κ δεν μπορώ να σταματήσω. Σχολιάζει και η δικιά μου (εκείνη είναι πολύ αδύνατη οπότε καταλαβαίνετε τι καζούρα τρώω) Θα κόψω το βραδυνό και τα γλυκά και ίδωμεν!

'Οσο για τη δικιά μου,όπως έχω πει είναι ο χαρακήρας της,κι όχι το γεγονός οτι είναι η "πεθερά"..'Είναι πολύ παρεμβατική κι έχει μάθει να γίνεται το δικό της..Κατά τα άλλα είναι ένα πολύ χαρούμενος,ζωηρός,καλοσυνάτος άνθρωπος που χαίρεσαι να έχεις κοντά σου. 'Οταν όμως δεν γίνεται το δικό της...βγάζει νύχια!! Μιλάμε λες και είναι ένας άλλος άνθρωπος,σαν τον Τζένκιλ και Χάιντ!!

Εγώ την προσπαθώ η σχέση για να μην διαλύσει και η οικογένεια και για να μαι κ εγώ με τον εαυτό μου καλά..κι ας με νευριάζει ώρες ώρες σε σημείο που να θέλω να την κάνω πιλάφι...:mad:

Μου λείψατε βρε!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Ελα! Καταλαβα..στα χναρια μου βαδιζεις!!

Και εγω 14 εβαλα στον 5ο! και τα αλλα 13 μεχρι τον 9ο!

Τρωγε φρουτακια, οταν πεινας και εχεις ηδη φαει και ξαναπεινας!!

Προσπαθησε να μην τρως πολλα λιπαρα και γλυκα αυτα παχαινουν..

Και αμα τα βαλεις τα εβαλες!θα τα χασεις μετα!!

Για να γελασεις ενα σε λεω...10 σοκολατακια ετρωγα καθε πρωι! :lol::lol:

Εγω ημουν μπαλα!Και 150 μποι ημουν μπαλονι!::lol::lol::lol:

οσο για την πεθερα σου...αστην να χτυπιεται! Το δικο σου θα γινεται εσυ εισαι η μαμα!!!

Τα υπόλοιπα 13 τα έβαλες κι ας πρόσεχες δηλαδή??? Μετά τα έχασες?? Σε πόσο καιρό????

y5yep3.png

τατακι!!!!!που εισαι ρε κοριτσι??σε ψαμναμε!!ειχε βγει κ μια ειδηση οτι νυφη σκοτωσε πεθερα κ λεγαμε οτι εσυ θα εισαι!!αχαχαχαχαχ!!εμενα η δικια μου ειναι 400κ κ ολο μου πετουσε μπιχτες οτι κατσε να μινεις εγκυος κ θα δεις,τωρα που βλεπει οτι εγω παραμενω κορμαρα,σκαει απο το κακο της!lullaby φαε φρουτακια οπως σου λεει η Ζωη,θα τα χασεις μετα,μην στεναχωριεσε,ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Ξεκινησα 50 κιλα και εφτασα 77!

Τωρα ειμαι 53! το μωρο μου ειναι 8 μηνων!

Θελει και ενα διαστημα να επανερθει ο οργανισμος!

Προσεχα...τροπος του λεγειν αλλα δεν ετρωγα οσο γλυκα ετρωγα και δεν ετρωγα αργα βραδυ! Και εβαλα 13 κιλα, μην ξεχνας οτι στο τελευταιο τριμηνο μπαινουν τα πιο πολλα κιλα γιατι μεγαλωνει το μωρο!!

Θα τα χασεις μην ανησυχεις!!

συγνωμη για το ασχετο ποστ αλλα θα ηθελα να πω οτι εγω στο 5 μηνα ειχα παρει 5 κιλα οταν εμεινα εγκυος ημουν 50 και οταν γεννησα 79 στον 8 πηγα στη καθιερωμενη επισκεψη και επειδη ειχα κατι πονακια πηγα ακριβως ξανα μετα απο μια βδομαδα και ειχα παρει 5 κιλα σε μια βδομαδα ο γιατρος μου επαθε σοκ απο κεινη τη μερα δε με ξαναζυγισε παρα μονο πριν γεννησω εχω ενα παιδακι 2 χρονων και μπορω να πω οτι το καλοκαιρι που περασε καταφερα να φτασω οχι τοσο στα κιλα μου γιατι αυτα τα εχασα αρκετα ευκολα αλλα να μαζεψω το σωσιβιο γι αυτο μην αγχωνεσε κοιτα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου και ολα θα πανε καλα τουλαχιστον τωρα εχεις και αιτια για φαντασου να τα επερνες ενω δεν ησουν εγκυος?

σου ευχομαι με το καλο να γεννησεις και μη φοβασαι τιποτα εγω πηρα 30 κιλα αλλα εβγαλα ενα παιδαρο στις 37+3 3700

παντα φιλικα πολλα φιλια και συγνωμη για τοασχετο ποστ και την παρεμβαση

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

εγώ κορίτσια ευτυχώς πήρα μόνο 10 κιλά συνολικά και αυτό φυσικά γιατί είχα διαβήτη κυησεως και έκανα πολύ προσεγμένη διατροφή,κοινώς πείνα.. ευτυχώς όμως γιατί γεννησα και τα έχασα τα 6 αμέσεως τα άλλα 4 τεσσερα ακόμα προσπαθώ να πω την αλήθεια γιατί μετά την γεννα με τον θηλασμό πείναγα περισσότερο από όταν ήμουν εγκυος και έτρωγα σαν την γουρούνα. Ακόμα και τώρα προσπαθώ 1,5 χρόνο μετά να τα χάσω αλλά δεν μπορώ να κάνω διαιτα με τίποτα. Η αλήθεια είναι όταν έμεινα εγκυος ήμουν πολύ αδυνατη και έτσι αυτά τα κιλά δεν μου φαίνονται ασχημα τώρα. Να προσέξετε κορίτσια διοτι μετά στον θηλασμό θέλεις να τρως συνεχεια τουλαχιστον εγώ ήθελα. Οταν ήμουν εγκυος λιγουρες δεν είχα να φανταστείτε μετά μου ήρθαν, φυσικά μπορεί να ήταν και επειδη δεν μπορούσα να φαω όταν ήμουν εγκυος και τα έτρωγα μετά.

ααααααα ξεχασα το βασικο καποια στιγμη που θα εχω χρονο θα σας πω και εγω το πονο μου σας διαβαζω συνεχεια ολο θελω να γραψω αλλα ολο κατι γινετε και δε προλαβαινω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

τατακι!!!!!που εισαι ρε κοριτσι??σε ψαμναμε!!ειχε βγει κ μια ειδηση οτι νυφη σκοτωσε πεθερα κ λεγαμε οτι εσυ θα εισαι!!αχαχαχαχαχ!!εμενα η δικια μου ειναι 400κ κ ολο μου πετουσε μπιχτες οτι κατσε να μινεις εγκυος κ θα δεις,τωρα που βλεπει οτι εγω παραμενω κορμαρα,σκαει απο το κακο της!lullaby φαε φρουτακια οπως σου λεει η Ζωη,θα τα χασεις μετα,μην στεναχωριεσε,ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος!

μακάρι χρυσή μου να την είχα σκοτώσει διοτι θα είχα ησυχάσει.. ασε που μπορεί να επεφτα σε καμία δικαστίνα πεθερόπληκτη και να με βγάζανε ομόφωνα αθωα:lol::lol::lol::lol: αφού η αλήθεια είναι οτι παει γυρευοντας με αυτά που κάνει. Τωρα εμαθα οτι εχει κόψει και καλά (ετσι λεει στον άνδρα μου) τα μαγειρέματα στον άλλο γιο και στην οικογενεια του. Αν θυμαστε ο γιος της ο αλλος η γυναικα του και τα παιδια της όλη μερα είναι στην πεθερα μου εκεί τρωνε πίνουμε διαβαζουνε παρόλου που η γυναίκα του δεν δουλευει.. Και καλά δεν τους μαγειρευει πια αλλα κατεβαινει η άλλη η νυφούλα της και μαγειρευει στο σπίτι της πεθερας μου για αυτήν και τα παιδια της:!::!::!::!::!: τι αλλο θα ακούσουμε θεε μου. Λεω και εγώ στον δικό μου πως και έτσι τώρα?? τόσα χρόνια που κοπανιότανε ο συγχωρεμενος ο πεθερος μου να πανε σπίτι τους η μανα σου τους υπηρετούσε κανονικά και με τον νόμο. τωρα που είναι και μόνη της γιατί?? αρα του λεω τόσα χρονια τα έκανε όχι γιατί ήθελε αλλα για να σπάσει τα νευρα του πατέρα σου (δεν το ήθελε καθόλου τον άνδρα της) για αυτό και τα έκανε. διοτι δεν δικαιολογείται μόλις πεθανε εκείνος να σταματήσει εκείνη. Η ψεμματα σου λεει ή το έκανε για να σκάει ο πατέρας σου από το κακό του. Ε μα δεν αντεξα αλλο.. για να δείτε τι υποκρίτια και ψευτρα είναι. Λεει αυτα που θελει να ακούσει ο δικός μου που είναι τελειως αγαθοβιολης.

Διαφημίσεις

Χαρα μην λες τετια!!αχαχχααχα!εγω ακομα καλα κρατιεμαι,ολοι μου λενε"καλα εσυ εισαι εγκυος??"και εγω καμαρωνω!!κε γω νομιζα οτι με το θηλασμο τα χανεις κ πιο ευκολα!Τατακι αστα καλα,φαγαμε πες της!ελεος πια κ εμενα οτι κ να κανει η ατιμη ο δικος μου χαρταετο,μας τα εχει κανει κ εμας τοσα πολλα τελευταια που σταματησα να τα γραφω γιατι πρεπει να γραψω 3ης σελιδες!!δεν ξερω τι θα κανουμε μ αυτους τους αντρες μας που δεν ξυπνανε!Χαρα να μας τα γραψεις κ εσυ να παρηγορηθουμε οτι δεν ειμαστε κ αλλες!

rbOEp3.png

οχι ρε συ βοηθαει πολυ ο θηλασμος ειναι κ στον οργανιδμο αλλα γενικα βοηθαει γιατι ολο το λιπος παει στο γαλα.εγω καμισ διαιτα δεν εκανα κ ετρωγα κ πολυ κ τα χασα ολα σχετικα γρηγορα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

οχι ρε συ βοηθαει πολυ ο θηλασμος ειναι κ στον οργανιδμο αλλα γενικα βοηθαει γιατι ολο το λιπος παει στο γαλα.εγω καμισ διαιτα δεν εκανα κ ετρωγα κ πολυ κ τα χασα ολα σχετικα γρηγορα.

α ναι βοηθάει ο θηλασμός! και γιατί άσχετο; αφού είπαμε πεθερές και όχι μόνο! εγώ να πω ότι δεν ασχολούμαι με την πεθερά, τώρα τα έχω πάρει με την κατάσταση στην Ελλάδα.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

καλημέρες!! Μόνο σε αυτό το καφέ μου απαντούν-στα άλλα έχω πια τη βούλα της κακιάς νύφης!!:lol:

'Εβαλα τα ζιπουνάκια και τα πετσεάκια κλπ που αγόρασα για πλύσιμο! 'Εφαγα και το πρωινό μου κ πίνω καφέ και θα βάλω τώρα και τη φακή στο μάτι...τι νέα???

y5yep3.png

καλημέρες!! Μόνο σε αυτό το καφέ μου απαντούν-στα άλλα έχω πια τη βούλα της κακιάς νύφης!!:lol:

'Εβαλα τα ζιπουνάκια και τα πετσεάκια κλπ που αγόρασα για πλύσιμο! 'Εφαγα και το πρωινό μου κ πίνω καφέ και θα βάλω τώρα και τη φακή στο μάτι...τι νέα???

καλημερα!!! μαλλον δεν ξερουν απο κακια πεθερα ...!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...