Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας . μην απελπιζεσαι. ναι θα απογοητευτεις ναι θα λυπηθεις αλλα πιστεψε με θα τα καταφερεις αργα η γρηγορα.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Πρεπει να υπαρχει εγχειριδιο με οδηγιες συμπεριφορας υπουλης πεθερας.Δεν εξηγειται αλλιως!!!!! Ολες τα ιδια κανουν.Και η δικια μου αυτη την τακτικη ακολουθησε και τον εψησε τον αλλον τον μαμουχαλο τον δικο μου οτι ειναι αγια.Μπροστα του.....μελι εσταζε......και απο πισω εβγαζε τα μαχαιρια......ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!! Η υπουλη πεθερα ειναι η χειροτερη λεμε!!!!!!!

μουαχαχαχαχαχαχαχαχ έγραψες λέμεεεεε

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α μια χαρά!!! Αποφάσισα να σταματήσω να αγχώνομαι,δεν αντέχω άλλο!! 'Εχω άλλους 4 μήνες σχεδόν,οπότε θα αγχωθώ αν χρειαστεί τότε.. Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή θα έχω κι εγώ την ίδια στάση!! Τρέλα πουλάει αυτή?? Τρέλα κι εγώ!!

Σου στέλνω πμ το site, το έστειλα και σε selestina, θα τρελαθείς!!!

y5yep3.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Θέλω και εγώ το site με τα μπλουζάκια!!!!!!!! Πυρετός τέλος, μάλλον, μην παίρνουμε αέρα κιόλας, μας έχει μείνει ο βήχας και βλέπουμε!

Εγκυούλες προσοχή στους συναχωμένους πεθερικά και μη, αυτή η ίωση που κυκλοφορεί μας άλλαξε τα φώτα! Φιλιά!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Καλημέρα κοριτσάρες! Θέλω και εγώ το site με τα μπλουζάκια!!!!!!!! Πυρετός τέλος, μάλλον, μην παίρνουμε αέρα κιόλας, μας έχει μείνει ο βήχας και βλέπουμε!

Εγκυούλες προσοχή στους συναχωμένους πεθερικά και μη, αυτή η ίωση που κυκλοφορεί μας άλλαξε τα φώτα! Φιλιά!

Αντε σιδερενιοι ολοι σας και αλλο κακο να μη σας βρει!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Το πηρα αποφαση.........θα γραψω ενα εγχειρηδιο "Πως να αφανισετε την πεθερα σας"!!!!

Κανονιστε κακομοιρες αν παθει τιποτα η πεθερα μου να τρεξετε να σβησετε κατι τετοια post μη μας μπουζουριασουν στα καλα καθουμενα, αλοιμονο μας!!!!!!Ειπαμε πλακα , πλακα αλλα μ'αυτες τις δαιμονισμενες (βλεπε πεθερες) εχει φοβηθει το ματι μου!!!!!

Καλημερα ειπα? Δεν ειπα............Καλημερααααα , καλη εβδομαδα!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Αντε σιδερενιοι ολοι σας και αλλο κακο να μη σας βρει!!!!!!

Να 'σαι καλά φιλενάδα! Ευχαριστώ!

τι ήταν αυτά τα χθεσινά ρε παιδιά!!!!! τι μπούρδες είπαν πάλι τα άτομα; κάηκε και το κέντρο... αυτά!

Το πηρα αποφαση.........θα γραψω ενα εγχειρηδιο "Πως να αφανισετε την πεθερα σας"!!!!

Κανονιστε κακομοιρες αν παθει τιποτα η πεθερα μου να τρεξετε να σβησετε κατι τετοια post μη μας μπουζουριασουν στα καλα καθουμενα, αλοιμονο μας!!!!!!Ειπαμε πλακα , πλακα αλλα μ'αυτες τις δαιμονισμενες (βλεπε πεθερες) εχει φοβηθει το ματι μου!!!!!

Καλημερα ειπα? Δεν ειπα............Καλημερααααα , καλη εβδομαδα!!!!!!

Ασ'τες μωρέ τις βλαμμένες να κουρεύονται... εδώ ο κόσμος χάνεται... με αυτές θα ασχολούμαστε τώρα! Ας ακούσουν και κανένα μπινελίκι έτσι που έχουμε νεύρα τώρα με όσα γίνονται στην Ελλάδα και να κάτσουν στη γωνίτσα τους! Άντε! δώσε θάρρος στο χωριάτη!

γεια σας κοριτσαρες!!ουτε ενα πεθερονεο??εμενα η δικια μου που μου ηρθε τισ προαλες χωρις να μου πει πως σας φαινεται??δευτερη φορα!ο αντρας μου ειπε την τριτη που θα το κανει να μην ανοιξω!κ μου λεει,ηθελα να φερω πιτα κ ξεχασα να παρω!!εντομεταξυ εχει και κινητο!ελεος μ αυτες τις πονηριες τους πια!!

rbOEp3.png

γεια σας κοριτσαρες!!ουτε ενα πεθερονεο??εμενα η δικια μου που μου ηρθε τισ προαλες χωρις να μου πει πως σας φαινεται??δευτερη φορα!ο αντρας μου ειπε την τριτη που θα το κανει να μην ανοιξω!κ μου λεει,ηθελα να φερω πιτα κ ξεχασα να παρω!!εντομεταξυ εχει και κινητο!ελεος μ αυτες τις πονηριες τους πια!!

εμένα μου στέλνει τον κουνιάδο σήμερα για ρουφιανιές... αλλά έλα που εγώ είμαι παρμένη σήμερα και θα πέσει χ%$^ιμο!

Διαφημίσεις

Πεθερόπληκτες καλησπέρα!

Η Β΄επιπέδου μου πραγματοποιήθηκε και είναι πολύ καλή! Το μόνο κακό είναι τα επιπλέον κιλά που έβαλα γμτ...

Σε ό,τι αφορά τη δικιά μου,μου έφυγε ο θυμός,δεν αντέχω άλλο! Κάνω πάλι φρέσκια αρχή. Και δέχομαι οτι αυτή η γυναίκα θα προσπαθεί πάντα να κάνει τα πράγματα όπως θέλει. Εγώ θα λέω "ναι" κ μετά θα κάνω ό,τι πιστεύω. ('Οπως πχ με το τι ρούχα να πάρω στο μωρό μπλα μπλα μπλα) Αν λειτουργήσει,λειτούργησε. Τι να κάνω άλλο!! 'Ιδομεν!

y5yep3.png

Αντε ωραια!! με το καλο τωρα!

Ποσα κιλα πηρες καλε και αγχωνεσαι?

Για να σε παρηγορησω εγω πηρα 27!

Στον 5ο προς 6ο οταν εκανα την Β επιπεδου ειχα παρει ηδη τα προβλεπομενα 12-13 κιλα!

Μην ανησυχεις απλα βαλε ενα προγραμμα, μην τρως γλυκα!

παρε μπαρες δημητριακων κοβουν την ορεξη καπως..

Οσο για την πεθερα κανε αυτο που λες..αλλα στο πισω μερος του μυαλου σου να εχεις παντα...ειναι η πεθερα!!

μην την αφηνεις να χωνεται!

Πεθερόπληκτες καλησπέρα!

Η Β΄επιπέδου μου πραγματοποιήθηκε και είναι πολύ καλή! Το μόνο κακό είναι τα επιπλέον κιλά που έβαλα γμτ...

Σε ό,τι αφορά τη δικιά μου,μου έφυγε ο θυμός,δεν αντέχω άλλο! Κάνω πάλι φρέσκια αρχή. Και δέχομαι οτι αυτή η γυναίκα θα προσπαθεί πάντα να κάνει τα πράγματα όπως θέλει. Εγώ θα λέω "ναι" κ μετά θα κάνω ό,τι πιστεύω. ('Οπως πχ με το τι ρούχα να πάρω στο μωρό μπλα μπλα μπλα) Αν λειτουργήσει,λειτούργησε. Τι να κάνω άλλο!! 'Ιδομεν!

είναι πολλοί πάντως που υποστηρίζουν ότι το ο μπενάκης και ο βγαινάκης είναι η καλύτερη λύση! Απλά εγώ δεν μπορώ να την προτείνω, γιατί εμάς προέκυψε πρόβλημα υγείας και δεν είχαμε την πολυτέλεια να το εφαρμόσουμε. Καλή επιτυχία! μη σκας για τα κιλά... απλά πρόσεχε στον τελευταίο μήνα που ανεβαίνουν τα κιλά σαν παλαβά! Ρώτα και το γιατρό... μην κάνεις καμιά δίαιτα... εντάξει λίγο να προσέχεις τί τρως! φιλάκια!

Φιλενάδες μου λειψατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαι καλά αλλά δυστυχώς χάθηκα. Στο σπίτι μου χάλασε ο υπολογιστής και στην δουλεια εκπαιδευα μια καινουργια συνάδελφο και δεν μπορούσα να μπω. Γενικά έτρεχα όλη την ώρα δουλεια σπίτι μια από τα ίδια δηλαδή. Οσο αφορά το καυτό μας θέμα... τι να σας πω η δικη μου η "αγαπούλα" ζει και βασιλεύει δυστυχώς... κάθε μέρα στο σπίτι μου έρχεται τα μεσημέρια που λείπω κτλ κτλ ακόμα και εκεί τα ίδια σκατά δηλαδή. Δεν της φτανει όμως της καργιας που έρχεται τις καθημερινές τωρα τελευταια έρχεται και της Κυριακές. Εκεί που έκανε 8 μήνες να δει την εγγονή της που την έβλεπε όποτε την ερχότανε τώρα θέλει κάθε μερα. Τα πήρα όμως στο κρανίο προχθες έβρισα τον άνδρα μου γιατί του είχα ξαναπει οτι μία ημερα έχω να παιζω με την μικρή να μην έρχεται. Εκεί αυτή το βιολι της. Μου υποσχέθηκε όμως οτι θα της το πει για να δω... θα περιμένω αν την ξαναδώ πάντως θα την βρίσω. Αυτό που με εκνευρίζει είναι οτι όποτε θέλει την θυμάται την μικρή μου και τον άνδρα μου. Και πολύ φοβαμαι οτι με την συμπεριφορά της στο μέλλον θα μου την πληγώσει την μικρούλα μου και αυτό προσπαθώ να αποτρέψω. Κοριτσάκια φιλάκια πολλά μου λείψατε και ξέρω οτι έχασα πολλά μακάρι να αναπληρώσω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...