Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , LeneL είπε:

Καλημέρα! Εγώ την είχα κάνει, στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου, πριν καν μπω σε διαδικασία εξωσωματικής ( ψείρας γυναικολόγος, μόνο για καλαζάρ δε με είχε ψάξει..) είναι απλά αιματολογική, δε θυμάμαι όμως καθόλου τιμή γιατί ήταν μαζί με άλλες... Είχε βγει αρνητική πάντως, παρόλο που έχω ΠΩΑ. Εγώ πήγα με δωρεά τελικά, αλλά λόγω ηλικίας, χαμηλής ΑΜΗ κτλ..

Καλημέρα ! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι πως είχες χαμηλή ΑΜΗ από μικρή ηλικία για να υποθέσει ο γιατρός πως μάλλον είναι γενετικό; Θυμάσαι μήπως πόσες μέρες είχε κάνει να βγει;

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

καλε τον ειδε,οχι το dvd τη φωτο και ειπε της φανηκε τρομακτικο!το παιδι μου τρομακτικο η γρουσουζα!

χαααχααχα...........ας της ελεγες ..........ΠΩ,πω τρομακτικο ε???? Λετε να σας μοιασει ????????αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaaxxaxaaxaxxaxa!!τρελεεεεεεεεςςςςς!!χχααχχαχααχα!ζηλευει επειδη ειμαι κ ομορφη και νοικοκυρα!ναι ναι!!!

Εμενα σκαει γιατι οταν γεννηθηκε η μικρη ηταν ιδια ο αντρας μου τωρα οπως εχεις δει μοιαζει την μαμα.Ειναι ολοιδια εγω οπως ειμουν παιδακι.Αλλα ακομα και με τωρα να μας συγκρινεις........δεν εχει ειδικα τα ματια της μαμας? ε? ε? ε?

:lol:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Εμενα σκαει γιατι οταν γεννηθηκε η μικρη ηταν ιδια ο αντρας μου τωρα οπως εχεις δει μοιαζει την μαμα.Ειναι ολοιδια εγω οπως ειμουν παιδακι.Αλλα ακομα και με τωρα να μας συγκρινεις........δεν εχει ειδικα τα ματια της μαμας? ε? ε? ε?

ιδια ιδια!!παντως τον αντρα σου δεν τον μοιαζει καθολου εχω να πω!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

σαν της lullaby!!axaxaxaxxaaxax!!!

Αχ ναι το ξέρω!! Πού να σου έλεγα τι μου είπε χθες...

Καλυτερα να κλαιει αυτη και να χτυπιεται στα πατωματα παρα εσυ.Κοψτης τον αερα οσο ειναι καιρος.Με το γαντι αγαπη μου γλυκεια .......δε θελει κοπο......θελει τροπο!!!!!!!

Αυτό μου το λέτε όλοι,αλλά κανείς δεν μου λέει τι εννοεί όταν λέει "τρόπο"! Θέλω παραδείγματα!!!!!

Και για να σε ηρεμήσω: με το καλό όταν έρθει το μωράκι σας θα πάθεις τέτοια πλάκα με το μωρό που δε θα τολμάνε ούτε να υπονοήσουν ότι θα το πάρουν αγκαλιά αν δε θες εσυ. Μόνο το βλέμμα σου θα αρκεί για να τους κόβεται το αίμα. :cool:

Πωπω ναι,και μου έχουν πει αρκετά για το ύφος μου..

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

τι σου ειπε???

Είδε κάτι βιβλία για εγκυμοσύνη-μητρότητα στο σπίτι και είπε,μέσα απο τα δόντια της : "μέχρι να γεννήσεις θα τα ξέρεις ΟΛΑ βλέπω...θα μπορείς όλα ΜΟΝΗ σου να τα κάνεις..δεν θα χρειάζεσαι κανέναν..." κι είχε στραβώσει το στόμα της ρε!!..έλα Χριστέ και Παναγιά! 'Επρεπε να δεις το ύφος...

Εκεί που πάω να αναθεωρήσω και να αλλάξω στάση,πετάει κάτι τέτοια κ πάμε πάλι στο μηδέν!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

α να μη ξεχασω μαρλια περαστικα κοπελα μου ειχα χασει επεισοδια δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι αρρωστη!

σελεστινακι εχω χασει κατι ?θα ερθει η πεθερα απο κει σημερα?

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάρα!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

καλε τον ειδε,οχι το dvd τη φωτο και ειπε της φανηκε τρομακτικο!το παιδι μου τρομακτικο η γρουσουζα!

Τι άλλο θα ακούσουμε απο τις παλαβές! Καλα πες της ότι το μωρό παρεξηγήθηκε και να μην έρχεται γιατί όποτε είναι κοντά συγχίζεται... Γιατί εμείς δηλαδή να μη λέμε τρέλλες; Μόνο αυτές θα πετάνε μπαρούφες και ούτε γάτα ούτε ζημιά;

πωπω ρε κοριτσι μου,αυτο που στραβωνουν το στομα κ μιλανε το συχαινομαι,το εκανε αυτη που ειχε το φαρμακειο που δουλευα και μου ερχοταν να τη δωσω μια στο στομα!κακιασμενη πες τησ,ολα τα ξερω εσεις δεν ξερετε την τυφλα σας!

rbOEp3.png

Καλυτερα να κλαιει αυτη και να χτυπιεται στα πατωματα παρα εσυ.Κοψτης τον αερα οσο ειναι καιρος.Με το γαντι αγαπη μου γλυκεια .......δε θελει κοπο......θελει τροπο!!!!!!!

Αυτό μου το λέτε όλοι,αλλά κανείς δεν μου λέει τι εννοεί όταν λέει "τρόπο"! Θέλω παραδείγματα!!!!!

Όχι όχι, εγώ λέω! Απλά εγώ δεν έχω τρόπο. Εγώ λέω να μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, γιατί με τις ευγένειες δε βγαίνει τίποτα. Αν π.χ σου πάρει το μωρό από τα χέρια παρ΄ το πίσω και πες της ότι αν το ξανακάνει θα υπάρχουν ... Συνέπειες!

Βασικά θα σου έλεγα να της πεις ότι θα της τα σπάσεις, αλλά ας είμαστε κόσμιοι.

πωπω ρε κοριτσι μου,αυτο που στραβωνουν το στομα κ μιλανε το συχαινομαι,το εκανε αυτη που ειχε το φαρμακειο που δουλευα και μου ερχοταν να τη δωσω μια στο στομα!κακιασμενη πες τησ,ολα τα ξερω εσεις δεν ξερετε την τυφλα σας!

Χίχιχι κι η δικιά μου το κάνει αυτό με το στόμα όταν συγχίζεται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...