Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

:lol:

Εγω εχθες πηγα για β επιπεδου,ολα καλα δοξα το Θεο εχω ενα πολυ κινητικο μωρο το οποιο ομως στο τελος μας παιδεψε και δεν γυρναγε για καποιες τελευταιες μετρησεις με αποτελεσμα να ξαναπαω την Δευτερα !!!

Και φυσικα ειναι κορακλααααααα!!!!!!

Ντε φακτο!!!Και πεισματαρα η ατιμη!!Τρελαθηκα ολα ροζ θα τα παρω μιλαμε!!!χαχαχαχ

Η πεθερα εννοειται ακομη αφαντη τωρα που θα μαθει οτι τελικα ειναι κοριτσακι μπορει να πεσει στα πατωματα και να κλαιει η γρουσουζα χαχαχχχα καλα που δεν πιστευω σε τετοια....:cool:

Αντε κοριτσαρααα...........συγχαρητηρια για την κορακλα σου!!!! Με το καλο να ερθει......θα τρελαθεις , θα δεις!!!!

Και τι να κάνω ρε συ??Πες μου εσύ δηλαδή!! Τι να κάνω!! Εδώ έγινε ολόκληρος χαμός επειδή πολύ ευγενικά της είπα στους 3 μήνες πια οτι θέλω να πηγαίνω μόνη με τον άντρα μου στο γιατρό!!Κι όχι μαζί της ή με όλο το σόι!! Κι αυτή παρεξηγήθηκε και μου έστησε καυγα 2 μέρες πριν το γάμο μου κ με έκανε να κλαίω και ο άντρας μου δίπλα κ να μην μιλά ο μακάκας! Φαντάζεσαι να της πω οτι δεν μπορεί να βλέπει το εγγόνι της κάθε μέρα???!!!

Καλυτερα να κλαιει αυτη και να χτυπιεται στα πατωματα παρα εσυ.Κοψτης τον αερα οσο ειναι καιρος.Με το γαντι αγαπη μου γλυκεια .......δε θελει κοπο......θελει τροπο!!!!!!!

ασε εχω σιχαθει απο τετιεσ π@@@νιες.η πεθερα,το καλοκαιρι,πριν καν να ειμαι εγκυος,ελεγε ποσο ανωτερη ειναι κ ποσο δεν την ενδιαφερουν αυτα με τα ονοματα και μετα απο λιγο ελεγε που η νυφη της αδερφης της εβγαλε κ τα δυο στα πεθερικα και η αδερφη της εκλαιγε απο συγκινηση μεσα στην εκκλησια!λες και εγω ειμαι κανενα χαζο και περνανε σε εμενα αυτεσ η μπουρδες τους!

Γι αυτο κι εγω εβγαλα το ονομα του πατερουλι μου στην κορη μου και εμεινε η δικια μου με την ανωτεροτητα!!!!:lol::lol::lol::lol:

πωπω περαστηκα κ εσυ τοσο νεα??και η δικη μου νεα και ετιμη για ολα!ααχχαα!καλε που ειναι η τατακη???πραγματικα δεν την ξερει καμοια το τηλ της η κατι παραπανω??μου ελειψε που ελεγε να με λυπιθει ο θεος να την παρει μαζι του!

Ειπαμε...........αυτες ουτε ο υπνος δεν τις παιρνει!!!!!!!!:tongue:

Καλημερα ειπα? Δεν ειπα.................καλημερααααααα

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο μενα!!!

Ελινακι αντε με το καλο !!Πολλα κοριτσακια μαζευονται καλε!!

Νυφες για το αντρακι μου!!:lol::lol::lol::lol:

Και εγω στο μικρο εδωσα το ονομα του μπαμπα μου, ο πεθερος το ακουσε!

Και αμα κανω κοριτσακι καποια στιγμη, το ονομα της μαμας μου θα βαλω!! Που εχει φυγει πριν 2μιση χρονια.

καλημερα κοριτσαρες!μονο εγω η χαζη θα βγαλω το ονομα της κατακαξας???ναι αλλα τους ξεγελασα και θα βγαλω διπλο!να δειτε το δευτερο,αν ειναι κοριτσακι θα βγαλω της φαντασιας μου αν ειναι αγορι του μπαμπα μου να μαθουν!!αν και το μπαμπα μου ουτε τον νοιαζει γιατι λεει αφου το επιθετο θα ειναι δικο τους,δεν θα ειναι γνησιος,αλλα κολληματα,αυτος εχει κ με τα αρχαια ελληνικα και μας ζαλιζει!!

rbOEp3.png

καλημερα κοριτσαρες!μονο εγω η χαζη θα βγαλω το ονομα της κατακαξας???ναι αλλα τους ξεγελασα και θα βγαλω διπλο!να δειτε το δευτερο,αν ειναι κοριτσακι θα βγαλω της φαντασιας μου αν ειναι αγορι του μπαμπα μου να μαθουν!!αν και το μπαμπα μου ουτε τον νοιαζει γιατι λεει αφου το επιθετο θα ειναι δικο τους,δεν θα ειναι γνησιος,αλλα κολληματα,αυτος εχει κ με τα αρχαια ελληνικα και μας ζαλιζει!!

Δεν συνδυαζεται με κανενα αλλο ωστε να της το φωναζεις μισο? Για πες....ολο και κατι θα βρουμε!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

χαχαχ ναι κλαιω ολη μερα χαχαχα αλλα λεω ρε παιδι μου θα της ειπε ο αντρας μου για το μωρο κι αυτη τιποτα καμια ευχη!!!Δεν θα της στειλω ομως καθολου μηνυμα ετσι να δω μεχρι ποτε δεν θα παιρνει αυτη η γαιδαρα!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

χαχαχ ναι κλαιω ολη μερα χαχαχα αλλα λεω ρε παιδι μου θα της ειπε ο αντρας μου για το μωρο κι αυτη τιποτα καμια ευχη!!!Δεν θα της στειλω ομως καθολου μηνυμα ετσι να δω μεχρι ποτε δεν θα παιρνει αυτη η γαιδαρα!!

τι τη θελεισ την ευχη της??για γκαντεμια???ετσι ειναι,αφου δεν γιναιτε το δικο της!

rbOEp3.png

α να μη ξεχασω μαρλια περαστικα κοπελα μου ειχα χασει επεισοδια δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι αρρωστη!

σελεστινακι εχω χασει κατι ?θα ερθει η πεθερα απο κει σημερα?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

α να μη ξεχασω μαρλια περαστικα κοπελα μου ειχα χασει επεισοδια δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι αρρωστη!

σελεστινακι εχω χασει κατι ?θα ερθει η πεθερα απο κει σημερα?

ναι γαμ@ την τυχη μου!δεν ξερω τι ωρα,αλλα θα ερθει ταχα καλη θα πει τις κακιες τις,την αποψη για ολα,θα αφησει εμενα με νευρα κ θα φυγει!:mad::-x:-x

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

προετοιμασου!!!τον υπερηχο τον ειδε η σημερα θα τον δει?

καλε τον ειδε,οχι το dvd τη φωτο και ειπε της φανηκε τρομακτικο!το παιδι μου τρομακτικο η γρουσουζα!

rbOEp3.png

καλε τον ειδε,οχι το dvd τη φωτο και ειπε της φανηκε τρομακτικο!το παιδι μου τρομακτικο η γρουσουζα!

εσυ να δεις ποσο τρομαχτικη εισαι πεσ της χαχαχαχαχ

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

εσυ να δεις ποσο τρομαχτικη εισαι πεσ της χαχαχαχαχ
χαχαχαχαχα!ειδες η ατιμη??χαχχχα!μετα αν θελει να το δει θα της λεω αστο σε βλεπει και τρομαζει!σχχαχαχαχχαχαχα

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...