Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποσο χρονων εισαι και ποσο ειναι η πεθερα?

είμαι σχεδόν 30 κι εκείνη 45.. περίπου,ίσως και 46?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

ω ρε π@@@@ μου! Ειναι πολυ νεα για να ειναι τοσο βλαμενη!

Αστο!Καταλαβα....Αμα δε βαλεις ορια..λυπαμαι, αλλα την γ@@@@!

Εγω ειμαι 31 και η πεθερα 70! Τουλαχιστον λεω ειναι μεγαλη!

πωπω περαστηκα κ εσυ τοσο νεα??και η δικη μου νεα και ετιμη για ολα!ααχχαα!καλε που ειναι η τατακη???πραγματικα δεν την ξερει καμοια το τηλ της η κατι παραπανω??μου ελειψε που ελεγε να με λυπιθει ο θεος να την παρει μαζι του!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Αχ marlia τι περνάμε..όλα είναι θέμα διαφορετικής νοοτροπίας τελικά..

Φιλενάδα δε συμφωνώ. Αυτο μου λέει η μητέρα μου, αλλα εγώ πια είμαι εντελώς σίγουρη ότι δεν είναι έτσι. Δοκίμασε κάτι απλό: κάτι που σου έχει κάνει στο σπίτι για να σε "βοηθήσει" και σε έχει ενοχλήσει, αλλά δεν το έκανες θέμα, γιατί σκέφτηκες ότι είναι αλλα μυαλά, από καλοσύνη το κάνει ή δεν ξέρω ποια άλλη δικαιολογία πάμε και βάζουμε στο μυαλό μας για να καταπιεζόμαστε και να μη μιλάμε. Όταν πάτε στο σπίτι της, με τον ίδιο τροπο και την ίδια διάθεση κανε και εσύ το ίδιο να δεις πόσο πολύ θα τα πάρει. Δε θα πιστεύεις στα μάτια σου. Το κάναμε εμείς στη δικια μου όταν πήγαμε στο εξοχικό τους μια μέρα, συννενοημένοι με τον άντρα μου. Έπαθε κρίση. Αν το είχε κάνει απο καλοσύνη θα αναγνώριζε και τη δικιά μας καλοσύνη.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

ω ρε π@@@@ μου! Ειναι πολυ νεα για να ειναι τοσο βλαμενη!

Αστο!Καταλαβα....Αμα δε βαλεις ορια..λυπαμαι, αλλα την γ@@@@!

Εγω ειμαι 31 και η πεθερα 70! Τουλαχιστον λεω ειναι μεγαλη!

δεν είναι θέμα ηλικίας ρε!! Αλλά νοοτροπίας!! Βέβαια,όπου τη συμφέρει είναι μοντέρνα :lol:

y5yep3.png

Φιλενάδα δε συμφωνώ. Αυτο μου λέει η μητέρα μου, αλλα εγώ πια είμαι εντελώς σίγουρη ότι δεν είναι έτσι. Δοκίμασε κάτι απλό: κάτι που σου έχει κάνει στο σπίτι για να σε "βοηθήσει" και σε έχει ενοχλήσει, αλλά δεν το έκανες θέμα, γιατί σκέφτηκες ότι είναι αλλα μυαλά, από καλοσύνη το κάνει ή δεν ξέρω ποια άλλη δικαιολογία πάμε και βάζουμε στο μυαλό μας για να καταπιεζόμαστε και να μη μιλάμε. Όταν πάτε στο σπίτι της, με τον ίδιο τροπο και την ίδια διάθεση κανε και εσύ το ίδιο να δεις πόσο πολύ θα τα πάρει. Δε θα πιστεύεις στα μάτια σου. Το κάναμε εμείς στη δικια μου όταν πήγαμε στο εξοχικό τους μια μέρα, συννενοημένοι με τον άντρα μου. Έπαθε κρίση. Αν το είχε κάνει απο καλοσύνη θα αναγνώριζε και τη δικιά μας καλοσύνη.

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί! Αν ξαναέχω πρόβλημα,θα το δοκιμάσω!:tongue:

y5yep3.png

Διαφημίσεις

στα ίδια περίπου,ίσως καμμιά 50ριά..

Πες της τότε να ασχολείται με τον πεθερό να μην τον χάσει και να αφήσει το μπεμπέ σε εσένα. Βρες κάποιον έξυπνο τρόπο να το φέρεις. Εμένα είναι απο διακοσίων χρόνων ο καθένας και μάλιστα δεν τον υπολογίζει καθόλου τον άνθρωπο. Καλά τα θέλει και αυτός.

Εγώ είμαι 34. Έτσι για να ξέρετε και τα δικά μου!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Πες της τότε να ασχολείται με τον πεθερό να μην τον χάσει και να αφήσει το μπεμπέ σε εσένα. Βρες κάποιον έξυπνο τρόπο να το φέρεις. Εμένα είναι απο διακοσίων χρόνων ο καθένας και μάλιστα δεν τον υπολογίζει καθόλου τον άνθρωπο. Καλά τα θέλει και αυτός.

Εγώ είμαι 34. Έτσι για να ξέρετε και τα δικά μου!

Μωρό είσαι κι εσύ!! ;)

Ρε δεν παίζουν αυτά!

Παιδί θέλει η γυναίκα,αφού το έλεγε. Ηθελε να κάνει και στα 40,αλλά δεν τα κατάφερε..μπορείς να καταλάβεις γιατί φρικάρω????!!! Δεν ξύπνησα μια μέρα κι έπαθα αναλαμπή οτι θα μου πάρει το παιδί,έχει εμμονή,αφού μου το λέει κι όλας!!! Μου λέει οτι "έρχεται η κόρη ΜΟΥΥΥΥΥ"

Ρε? Μήπως κι έγώ υπερβάλλω?? Μήπως με επηρεασε το θρίλερ που είδε και η selestina??

Μωρή selestina τι μου έκανες???!!:lol::lol::lol:

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...