Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα σου δωσω ενα παραδειγμα...

ο αντρας μου ειναι σαν χαρακτηρας πολυ ευαισθητος καλο παιδι κτλ αλλα σε πολλα πραγματα ιδιαιτερος και για αλλους λιγο...γαιδουρακι χαχαχα

ας πουμε οποτε με πηγαινε στο σπιτι μου να παω να δω τους γονεις μου,δεν ανεβαινε να τους πει ουτε γεια,τηλεφωνο ποτε εννοειται δεν τους πηρε...Βαριοταν παντα και αν πηγαιναμε σε γιορτες εκει.

Ο μπαμπας μου ο συγχωρεμενος αλλα και η μαμα μου τον αγαπανε πολυ και ποτε μα ποτε δεν μου ειπαν καλα γιατι δεν ερχεται ,γιατι δεν ειστε συνεχεια σε μας για φαγητο κτλ κτλ ποτε μα ποτε δεν μου παραπονεθηκαν για εκεινον!!!Που θελω να καταληξω...τον σεβαστηκαν κ τον αγαπησαν γιαυτο που ειναι ετσι οπως ειναι...

Αντιθετως τα πεθερικα μου ιδιως η πεθερα μου θελησε να ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩς ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩς ΤΗς ΑΡΕΣΕΙ Κ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.

Και αυτο δεν μπορεσε να το πετυχει γιαυτο τωρα τρωγεται.

Εαν φερομουν εγω ετσι αντιστοιχα στους γονεις του αντρα μου,θα του παραπονιοντουσαν συνεχεια,και τωρα ακομη αυτο κανουν για οτιδηποτε.Ε εμενα αυτο με καταπιεζει και με αρρωσταινει.Γιατι ντε και καλα σου δινουν 2 επιλογες,η κανεις αυτα που θελουν για να σε αγαπανε οτι κι αν ειναι αυτα,η εισαι γιαυτους μια κακια ψυχρη νυφη επειδη θελεις να διατηρησεις τα δικα σου πιστευω και τις δικες σου συνηθειες...Ειναι μονοδρομος...

ρε συ,μια απο τα ιδια κ ο δικος μου αντρας!!απιστευτω!κ ετσι οπως τα λες εκανα εγω οπως ο αντρας μου θα ειχε γινει χαμος απο μερους τους!!αλλα εμενα ο μπαμπας μου δεν λεει κουβεντα!

rbOEp3.png

Θα σου δωσω ενα παραδειγμα...

ο αντρας μου ειναι σαν χαρακτηρας πολυ ευαισθητος καλο παιδι κτλ αλλα σε πολλα πραγματα ιδιαιτερος και για αλλους λιγο...γαιδουρακι χαχαχα

ας πουμε οποτε με πηγαινε στο σπιτι μου να παω να δω τους γονεις μου,δεν ανεβαινε να τους πει ουτε γεια,τηλεφωνο ποτε εννοειται δεν τους πηρε...Βαριοταν παντα και αν πηγαιναμε σε γιορτες εκει.

Ο μπαμπας μου ο συγχωρεμενος αλλα και η μαμα μου τον αγαπανε πολυ και ποτε μα ποτε δεν μου ειπαν καλα γιατι δεν ερχεται ,γιατι δεν ειστε συνεχεια σε μας για φαγητο κτλ κτλ ποτε μα ποτε δεν μου παραπονεθηκαν για εκεινον!!!Που θελω να καταληξω...τον σεβαστηκαν κ τον αγαπησαν γιαυτο που ειναι ετσι οπως ειναι...

Αντιθετως τα πεθερικα μου ιδιως η πεθερα μου θελησε να ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩς ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩς ΤΗς ΑΡΕΣΕΙ Κ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.

Και αυτο δεν μπορεσε να το πετυχει γιαυτο τωρα τρωγεται.

Εαν φερομουν εγω ετσι αντιστοιχα στους γονεις του αντρα μου,θα του παραπονιοντουσαν συνεχεια,και τωρα ακομη αυτο κανουν για οτιδηποτε.Ε εμενα αυτο με καταπιεζει και με αρρωσταινει.Γιατι ντε και καλα σου δινουν 2 επιλογες,η κανεις αυτα που θελουν για να σε αγαπανε οτι κι αν ειναι αυτα,η εισαι γιαυτους μια κακια ψυχρη νυφη επειδη θελεις να διατηρησεις τα δικα σου πιστευω και τις δικες σου συνηθειες...Ειναι μονοδρομος...

Δεν το πιστεύω!! Μιλάμε η ίδια κατάσταση ακριβώς!!! Μα ακριβώς!! Και ο άντρας σου είναι σαν δίδυμος με τον δικό μου!! Τους ίδιους πήραμε!!

Κι εμένα δεν θέλει να πηγαίνει αλλά οι δικοί μου δε τον παρεξηγούν και τον αγαπούν πάρα πολύ!!

Εγώ στους δικούς του πάω σχεδόν κάθε μέρα,να πιούμε καφέ,να κάτσουμε μεχρι αργά,να φάμε μαζί 2-3 φορές την εβδομάδα (!!) και στο τέλος είχαμε και παράπονα επειδή δεν ήθελα να παίρνω την πεθερά στο γιατρό μαζί μου συνέχεια!

Γιορτές τις κάναμε όλες μαζί τους,δεν είδα καθόλου τους γοννείς μου (και σκέψου οτι πέρσι δεν τους είδα κ δεν κάναμε γιορτές γιατί μας έτυχε κάτι μεσα στην οικογένεια κ την βγάλαμε στα νοσοκομεία) κ πήγαμε να τους βρούμε μόνο την πρωτοχρονιά (παραμονή) να αλλάξουμε μαζί και μου κρατούσε μούτρα ο αδελφός του. Δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά τα πράγματα,δηλαδή πρέπει να μείνουμε μαζί για να είμαστε καλά στο τέλος?

Βασικά για ολα φταίει ο δικός μου κι έτσι έχει καθιερωθεί μια κατάσταση κ δεν μπορώ να κάνω πίσω.Η μόνη λύση είναι να μετακομίσουμε για να πατήσουμε στα πόδια μας..:-(

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Εμ εσυ φταις! Εσενα μανα δε σε γεννησε? Τι παει να πει δεν τους ειδες τις γιορτες??

Εγω Χριστουγεννα στο μπαμπα μου, Πρωτοχρονια στα πεθερικα, και ακομα τον εχω πει και για το Πασχα, με το καλο, να ειμαστε καλα, επειδη ο μπαμπας μου ειναι μονος με την αδερφη μου, θα κανουμε εκει!!

Ενω τα πεθερικα εχουν τον αλλο γιο με την οικογενεια του!!

Δε καταλαβα καλα, απο που και εως που να ερθει μαζι στο γιατρο?Μηπως να σε ξεγεννησει κιολας?:rolleyes:

Τωρα ερχεται??

Εμενα μια φορα, ηθελε να με παει ο πεθερος στον παιδιατρο για το εμβολιο, που ειναι κοντα στο σπιτι μας, με επρηξε τοσες μερες η πεθερα, να σε παει και να σε παει, να μην πας μονη..την εκοψα, την λεω, μονη μου θα παω με το παιδι.

Και αν βρεχει? δε θα βρεχει την ειπα!Το κλεισε και δεν το ξανα ειπε!!

Οσο για τον ανδρα μου,μια απο τα ιδια!!Αλλα στρωνει χαρακτηρα σιγα σιγα..

κοριτσάρες, αρχίζω και στέκομαι στα πόδια μου! μπορεί να μη σας έγραφα, αλλά μου κάνατε παρέα που και που όταν ένιωθα λίγο καλύτερα. Ευχαριστώ για τα περαστικά! lullaby τα κορίτσια στα λένε τέλεια, δεν έχω να προσθέσω τίποτα! μου θυμίζεις και εμένα τον εαυτό μου που δεν ήθελα να μαλώσω... και μάλιστα όταν άρχισα να διαφωνώ και ψυχραίνονταν ένιωθα και ότι κάτι είχα κάνει λάθος, ότι δεν το είπα αρκετά ευγενικά ή κάτι τέτοιο. Μακάρι η δικιά σου να μην είναι έτσι, αλλά η εμπειρία με τη δικιά μου λέει άλλα. Είχε το σκοπό της, οπότε όσο συχνά και να έβλεπε το μωρό, όσο χατήρια και να κάναμε είχαν πάντα παράπονο και ζητούσαν πάντα κι άλλα κι άλλα κι άλλα, προσπαθώντας να μας κάνουν να νιώθουμε και τύψεις. Οι δικοί μου ούτε εμένα αγάπησαν ποτέ, όύτε τα παιδιά μου, αλλά πια είμαι σίγουρη ούτε το γιό τους. Εκαναν πως με λάτρευαν μέχρι να μείνω έγκυος και να εκπληρώσω το σκοπό τους. Είναι απίστευτο, αλλά έτσι είναι και από τότε που το καταλάβαμε, ξεδιαλυνε και το τοπίο. Ερμηνεύτηκαν όλες οι παραξενιές τους. Θέλουν το παιδί μας παιδί τους, να μην έχουμε κ α ν έ ν α λόγο και το σπίτι μας σπίτι τους. και αν καταφέρουν να μας χωρίσουν ακόμα καλύτερα. πωπώ πόσα έγραψα!!!!! πάω να φέρω το σπίτι μου στα ίσα του και τα ξαναλέμε! Φιλιά!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

Και τι να κάνω ρε συ??Πες μου εσύ δηλαδή!! Τι να κάνω!! Εδώ έγινε ολόκληρος χαμός επειδή πολύ ευγενικά της είπα στους 3 μήνες πια οτι θέλω να πηγαίνω μόνη με τον άντρα μου στο γιατρό!!Κι όχι μαζί της ή με όλο το σόι!! Κι αυτή παρεξηγήθηκε και μου έστησε καυγα 2 μέρες πριν το γάμο μου κ με έκανε να κλαίω και ο άντρας μου δίπλα κ να μην μιλά ο μακάκας! Φαντάζεσαι να της πω οτι δεν μπορεί να βλέπει το εγγόνι της κάθε μέρα???!!!

Δεν της το λες! Γιατί να ξέρει πότε πάτε στο γιατρο;;; Το ότι είναι χωριό είναι η δική της δικαιολογία για να σε στριμώχνει και να σε έχει συνέχεια από κοντά! σε λίγο δε θα έχετε χρόνο για βόλτες οπότε μπορεί να τη γλιτώσεις. Δε θέλω να σπέρνω ζιζάνια, τη γνώμη μου λέω, από την εμπειρία μου! Μακάρι όπως σου ξαναείπα να έχω άδικο και η δικιά σου να είναι άγγελος! Αλλά δεν κάνουν έγκυο γυναίκα να κλαίει όπως και να έχει.

Πες τα!!Ετσι και η δικια μου, με κανε να κλαιω..και μετα συγνωμη!!

μωρε ολα καπου αποσκοπουν!

Οσο για το μωρο..τον ανδρα μου του το ειχα ξεκαθαρισει πριν γεννησω, μην αρχισει η μανα σου, τα σουρτα φερτα, και τα τηλεφωνα , ετσι κανε , αλλιως, να σε δειξω, να σε ρανω..θα τη διωξω!

Θα της το πεις εσυ λεω , που εισαι παιδι της!!και ετσι εκανε!το ειπε με το δικο του τροπο , και μια χαρα!!

Δεν υπηρχε περιπτωση να την εχω ολη μερα στα ποδια μου, να με πρηζει!!

στην αρχη της εγκυμοσυνης πριν κοψω και εγω τον αερα,πηγαινα στη γιατρο κ μου λεει,που ειναι να ερθω κ εγω??κ πραγματηκα πολυ αφθορμητα με πιανουν γελοια και λεω"να κανεις τι??"και δεν το ξαναειπε!ελεος να ερθει να δει και το τετιο μου??μιας και στην αρχη ολοι οι υπερηχοι ειναι απο κατω.εντομεταξυ εγω της εχω πει οτι ντρεπομαι πολυ να θηλασω μπροστα σ κοσμο,μονο στον αντρα μου μπροστα θα θηλαζω και το ειπα πολυ αθωα σ ασχετη φαση να καταλαβει οτι οταν θα τρωει η μικρη δεν θα ειναι απο πανω να κοιταει αλλα θα κλεινομαι στο δωματιο μου,σε περηπτωση που ειναι εκει!

rbOEp3.png

marlia μου περαστηκα κ παλι!μην κουραζεσαι και σε ξαναριξει,το σπιτι δεν τελειωνει!

ευχαριστώ! τα πολλά πολλά, να βλέπεται λίγο... και εγώ το νιώθω ότι δεν είμαι ακόμα εντελώς καλά! με μέτρο! Να ξεκουράσω λίγο και το αγόρι μου. κοιμάται του καλού καιρού τώρα ... ροχαλίζει κιόλας :lol:! ωπς ξύπνησε!

λοιπόν θερμόμετρα στα πιτσιρίκια για να είμαστε σίγουροι, να τσιμπήσω κάτι και μετά κάτι ζεστό για το λαιμό! τρέχουμε λέμε τρέχουμε! Α ρε μάνα!

Διαφημίσεις

Δεν της το λες! Γιατί να ξέρει πότε πάτε στο γιατρο;;; Το ότι είναι χωριό είναι η δική της δικαιολογία για να σε στριμώχνει και να σε έχει συνέχεια από κοντά! σε λίγο δε θα έχετε χρόνο για βόλτες οπότε μπορεί να τη γλιτώσεις. Δε θέλω να σπέρνω ζιζάνια, τη γνώμη μου λέω, από την εμπειρία μου! Μακάρι όπως σου ξαναείπα να έχω άδικο και η δικιά σου να είναι άγγελος! Αλλά δεν κάνουν έγκυο γυναίκα να κλαίει όπως και να έχει.

Εδώ δεν τους νοιάζει.Οι έγκυες πάνε και στα χωράφια που λέει ο λόγος!Εμμέσως πλην σαφώς μου είπαν κι όλας οτι είμαι μυγιάγγικτη!!! Εκείνη τη μέρα μου ανέβηκε η πίεση.νόμζα οτι θα χάσω το μωρό(!!) με θυμάμαι να λέω οτι δεν είμαι καλά,και ούτε ένα νερό δεν μου πρόσφεραν (μάλλον νόμιζαν οτι παίζω και θέατρο)!!

κοριτσάρες, αρχίζω και στέκομαι στα πόδια μου! μπορεί να μη σας έγραφα, αλλά μου κάνατε παρέα που και που όταν ένιωθα λίγο καλύτερα. Ευχαριστώ για τα περαστικά! lullaby τα κορίτσια στα λένε τέλεια, δεν έχω να προσθέσω τίποτα! μου θυμίζεις και εμένα τον εαυτό μου που δεν ήθελα να μαλώσω... και μάλιστα όταν άρχισα να διαφωνώ και ψυχραίνονταν ένιωθα και ότι κάτι είχα κάνει λάθος, ότι δεν το είπα αρκετά ευγενικά ή κάτι τέτοιο. Μακάρι η δικιά σου να μην είναι έτσι, αλλά η εμπειρία με τη δικιά μου λέει άλλα. Είχε το σκοπό της, οπότε όσο συχνά και να έβλεπε το μωρό, όσο χατήρια και να κάναμε είχαν πάντα παράπονο και ζητούσαν πάντα κι άλλα κι άλλα κι άλλα, προσπαθώντας να μας κάνουν να νιώθουμε και τύψεις. Οι δικοί μου ούτε εμένα αγάπησαν ποτέ, όύτε τα παιδιά μου, αλλά πια είμαι σίγουρη ούτε το γιό τους. Εκαναν πως με λάτρευαν μέχρι να μείνω έγκυος και να εκπληρώσω το σκοπό τους. Είναι απίστευτο, αλλά έτσι είναι και από τότε που το καταλάβαμε, ξεδιαλυνε και το τοπίο. Ερμηνεύτηκαν όλες οι παραξενιές τους. Θέλουν το παιδί μας παιδί τους, να μην έχουμε κ α ν έ ν α λόγο και το σπίτι μας σπίτι τους. !

Κάπως έτσι και με μένα.. Τώρα αν με λάτρευαν ή όχι,ποτέ δεν θα μάθω,οι ίδιοι ξέρουν!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Εδώ δεν τους νοιάζει.Οι έγκυες πάνε και στα χωράφια που λέει ο λόγος!Εμμέσως πλην σαφώς μου είπαν κι όλας οτι είμαι μυγιάγγικτη!!! Εκείνη τη μέρα μου ανέβηκε η πίεση.νόμζα οτι θα χάσω το μωρό(!!) με θυμάμαι να λέω οτι δεν είμαι καλά,και ούτε ένα νερό δεν μου πρόσφεραν (μάλλον νόμιζαν οτι παίζω και θέατρο)!!

Κάπως έτσι και με μένα.. Τώρα αν με λάτρευαν ή όχι,ποτέ δεν θα μάθω,οι ίδιοι ξέρουν!

Α καλά, εμένα ο πεθερός μου είπε το αμίμητο, ότι τώρα πια οι γυναίκες δεν πονάνε όταν γεννάνε. Για αυτούς είμαστε μόνο μηχανές αναπαραγωγής!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...