Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Δεν θα το καταλάβει.Αυτή θα θέλει να "βοηθάει" και θα έρχεται κάθε μέρα. Μία φορά είπα οτι μόνο εγώ θα το αλλάζω γελώντας,και κράτησε την αναπνοή της! Αν της πω να μην το αγγίζει μέχρι να σαραντίσει θα κλάίει κ θα κάνει σκηνές κ θα βγω η κακιά νύφη!

Ούτε αυτό θα της αρέσει!

Οι συγγενείς μου μου λένε να την προσέχω γιατί είναι πολύ καλή γυναίκα,να μην τα χαλάσω μαζί της.Κι εγώ το θέλω,αλλά το μωρό της έχει γίνει ψύχωση!

Ο καλός μου έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένειά του κ θέλω να τον κάνω ευτυχισμένο.Επίσης επειδή η δική μου οικογένεια πάντα είχε τις..τρύπες της (άλλο κεφάλαιο αυτό,αλλά καταλαβαίνετε λίγο πολύ) η δική του έγινε και δική μου,τους αγάπησα πολύ!

Νόμιζα οτι κι εκείνοι με αγαπούσαν και ειδικά εκείνη,αλλά μόλις της έβαλα κάπου ένα όριο (με το γυναικολόγο τότε θυμάμαι) εκείνη με αντιπάθησε ξαφνικά! :-( Το μωρό μου της έχει γίνει ψύχωση κ αυτό μου προκαλεί το άγχος γιατί θα μπω στη διαδικασία να λέω μη και μη,θα το πιάνει χωρίς να με ρωτάει κ τέτοια κ είμαι σίγουρη οτι θα τσακωθούμε ή θα ψυχρανθούμε κ δεν θέλω! επίσης απο αυτά που λέει έχω καταλάβει οτι θέλει με κάθε τρόπο να κάνει το μωρό να την λατρέψει,να διεκδικήσει απόλυτα την αγάπη του,για να πάρει το ρόλο μου! Το μοναδικό άτομο που θα με αγαπήσει απο την πρώτη στιγμή που θα με δει,θέλει να μου το πάρει!

Σόρυ για το σεντόνι,αλλά νιώθω λίγο παγιδευμένη!

Κοράκλα κι εσύ!!!Κι εγώ!!Μπράβο για τα αποτελέσματα!!

κοριτσι μου σε καταλαβαινω και ειναι ομορφο που εισασταν αγαπημενοι αλλα ειδες τι γινεται εγω προσωπικα το θεωρω τραγικο να σε αγαπαει ο αλλος μεχρι να δει οτι δεν δεχεσαι και ολα οσα λεει και μετα να αλλαξει τροπαριο.Για μενα δειχνει τα πραγματικα συναισθηματα αυτο.Δεν την ξερω την γυναικα αλλα μπορω να καταλαβω απο αυτα που λες οτι ειναι τυπος που κανει αυτο που θελει αυτη και θεωρει οτι ετσι πρεπει να γινεται.Σιγουρα πρεπει να προετοιμαστεις στα "οχι" που θα βαλεις οτι ναι με εναν τετοιον ανθρωπο θα ερθετε σε ρηξη αρκετες φορες για τα του μωρου εσυ θα σαι πολυ ευαιστθητη μετα τη γεννα και πολυ προστατευτικη με το μωρο σου ετσι παει ετσι ειναι εισαι η μαμα του και μην αφησεις κανεναν να σε κανει να νιωσεις τυψεις για αυτα τα οποια θα "απαγορεψεις"

Θα διαφωνησετε θα θυμωσει,θα στραβωσει αλλα στο τελος πιστευω να καταλαβει.Οσο για τον αντρα σου ναι εχει αδυναμια αλλα τωρα που θα γινει μπαμπας θα δεις ποσο πολυ θα μετατοπιστει αυτη η αδυναμια στο μωρο,δεν συγκρινεται κατ'εμε...Θα δεις θα καταλαβει...Η φυσικη εξελιξη των πραγματων αυτη ειναι...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eυχαριστω κοριτσακια μου!!

Σελεστινακι οχι μονο 2 γιους εχει δεν εχει κορη και γενικα ειναι γαλουχημενοι εκει στο χωριο με το οτι τα κοριτσια δεν ειναι καλα μονο αγορια πρεπει!!Δηλαδη να τραβαω τις κοτσιδες μου με τα μυαλα που κουβαλανε!!

Εδώ ισύχει το αντίθετο πάντως,ψοφάνε για κοριτσια-ίσως γιατί οι πιο πολλες γεννάνε αγόρια κι έχουν πήξει!!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Εδώ ισύχει το αντίθετο πάντως,ψοφάνε για κοριτσια-ίσως γιατί οι πιο πολλες γεννάνε αγόρια κι έχουν πήξει!!!

α εμενα μπορει και να κλαιει τωρα η πεθερα μου που θα το εμαθε (αν το εμαθε ακομη βεβαια!!)

Εδω στο πρωτο ειπε ο πεθερος οτι εαν ειναι κοριτσι θα πηδηξει απο τον τριτο...καταλαβαινεις τωρα περι τινος προκειται ετσι?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Και τι να κάνω ρε συ??Πες μου εσύ δηλαδή!! Τι να κάνω!! Εδώ έγινε ολόκληρος χαμός επειδή πολύ ευγενικά της είπα στους 3 μήνες πια οτι θέλω να πηγαίνω μόνη με τον άντρα μου στο γιατρό!!Κι όχι μαζί της ή με όλο το σόι!! Κι αυτή παρεξηγήθηκε και μου έστησε καυγα 2 μέρες πριν το γάμο μου κ με έκανε να κλαίω και ο άντρας μου δίπλα κ να μην μιλά ο μακάκας! Φαντάζεσαι να της πω οτι δεν μπορεί να βλέπει το εγγόνι της κάθε μέρα???!!!

αυτα κανουν και περναει το δικο τους,καταλαβες?το εχει βρει το κολπακει χαμος κ εσεις να μην μιλατε κ μια χαρα αυτη κυρια κ εσενα και τα νευρασου κροσια!για πατα κ εσυ καμια φωνη στον αντρα σου οτι εσυ εισαι η μανα κ η κυρια του σπιτιου να δεις τι καλα!καντου κ εσυ τα ιδια που κανει.πες του θα με τρελανει η μανα σου δεν γιναιτε!

rbOEp3.png

Και οχι μην της πεις οτι δεν θα βλεπει το εγγονι της καθε μερα απλα θα προκυψει δηλαδη δεν χρειαζεται αγχος.Θελει να ερθει και μπορεις να τη δεχτεις,τη δεχεσαι με χαρα,δεν μπορεις εισαι κουρασμενη ποναει ο π....ος σου βρε παιδι μου νυσταζεις κτλ της το λες ευγενικα και τελειωνει.Μην σε κανει να νιωθεις οτι την απολειεις ειναι αυτο το κολπακι που λεει και η Σελεστινα για να δημιουργουν τυψεις και ενοχες ...και ολο αυτο γιατι?γιατι δεν μπορουν να σεβαστουν την ιδιωτικοτητα και την ατομικοτητα του καθε ατομου...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

α εμενα μπορει και να κλαιει τωρα η πεθερα μου που θα το εμαθε (αν το εμαθε ακομη βεβαια!!)

Εδω στο πρωτο ειπε ο πεθερος οτι εαν ειναι κοριτσι θα πηδηξει απο τον τριτο...καταλαβαινεις τωρα περι τινος προκειται ετσι?

τι βοδια Θεε μου.και μετα μου λετε παππουδες ειναι τ αγαπανε.πλακα μου κανετε??εδω γιναιτε κατακλυσμος απο το χιονι κ της λεω δεν κατεβαινω ουτε για ψωμι και μου λεει σιγα!ο αντρας μου λεει οτι γλυστραει παντου κ μην πας πουθενα κ αυτη λεει εεε σιγα σιγα,δλδ αν γλιστρισω εγω και χτυπα ξυλο δεν εχω μεσα μου το εγγονι της που τοσο αγαπαει???

rbOEp3.png

Σελεστινακι εαν δεν ειχα βγαλει το ονομα του πεθερου στον γιο μου να δεις ποσο θα το αγαπαγανε ,χωρια τον καβγα που θα στηναν και δεν θα μου ξαναμιλουσαν ποτε.Ομως επειδη κι εγω ειμαι καπατσα και δεν μασαω το χω πει στα μουτρα της πεθερας οτι το ονομα το βγαζω επειδη μου αρεσει κι οχι επειδη "πρεπει"

Ειπαμε δεν θα μας καβαλησουν κιολας...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ασε εχω σιχαθει απο τετιεσ π@@@νιες.η πεθερα,το καλοκαιρι,πριν καν να ειμαι εγκυος,ελεγε ποσο ανωτερη ειναι κ ποσο δεν την ενδιαφερουν αυτα με τα ονοματα και μετα απο λιγο ελεγε που η νυφη της αδερφης της εβγαλε κ τα δυο στα πεθερικα και η αδερφη της εκλαιγε απο συγκινηση μεσα στην εκκλησια!λες και εγω ειμαι κανενα χαζο και περνανε σε εμενα αυτεσ η μπουρδες τους!

rbOEp3.png

ασε εχω σιχαθει απο τετιεσ π@@@νιες.η πεθερα,το καλοκαιρι,πριν καν να ειμαι εγκυος,ελεγε ποσο ανωτερη ειναι κ ποσο δεν την ενδιαφερουν αυτα με τα ονοματα και μετα απο λιγο ελεγε που η νυφη της αδερφης της εβγαλε κ τα δυο στα πεθερικα και η αδερφη της εκλαιγε απο συγκινηση μεσα στην εκκλησια!λες και εγω ειμαι κανενα χαζο και περνανε σε εμενα αυτεσ η μπουρδες τους!

χαχαχα ω ναι τετοια με τροπο πεταει και η δικια μου και υποτιμαει την νοημοσυνη μου η κουτοπονηρια δεν εχει ορια τι να πεις!!Φαινονται απο τη φατσα ομως ρε σελεστινακι δεν μπορεις να πεις ε?χαχααχα

η νυφιτσα κ η φαλαινα χαχαχαχαα κακια ειμαι τωρααααα χαχαχα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλα η δικια μου το φυσαει κ δεν κρυωνει απο τη ζηλια γιατι θα βαφτισει σε λιγους μηνες τον γιο του τον δευτερο ο μεγαλος μου αδερφος κ θα χει κι αυτος το ονομα της μανας μου,μια αυτος μια η μπεμπα μου,θα λυσσαξει:tongue::tongue::tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Τοτε κοριτσι μου...την ..... (αντε να μην βρισω)

Αμα δε βαλεις ορια...ετοιμασου αμα δεν εχεις γαλα να στο θηλασει κιολας!!

Μην περιμενεις απο τον ανδρα σου...δεν καταλαβαινουν και πολλα..

Μιλα εσυ και χεστηκες αμα θυμωσει!

Ετσι οπως μας τα λες δηλ..αμα γεννησεις με το καλο..το μωρο δεν θα το εχεις εσυ!

Αλλα η πεθερα σου, αυτη θα το μεγαλωσει.

Αμα δε βαλεις ορια, και δεν πεις οχι, τοτε..θα εισαι μια καταπιεσμενη γυναικα, και θα χασεις το μεγαλωμα του μωρου σου..

κοριτσι μου σε καταλαβαινω και ειναι ομορφο που εισασταν αγαπημενοι αλλα ειδες τι γινεται εγω προσωπικα το θεωρω τραγικο να σε αγαπαει ο αλλος μεχρι να δει οτι δεν δεχεσαι και ολα οσα λεει και μετα να αλλαξει τροπαριο.Για μενα δειχνει τα πραγματικα συναισθηματα αυτο.Δεν την ξερω την γυναικα αλλα μπορω να καταλαβω απο αυτα που λες οτι ειναι τυπος που κανει αυτο που θελει αυτη και θεωρει οτι ετσι πρεπει να γινεται.Σιγουρα πρεπει να προετοιμαστεις στα "οχι" που θα βαλεις οτι ναι με εναν τετοιον ανθρωπο θα ερθετε σε ρηξη αρκετες φορες για τα του μωρου εσυ θα σαι πολυ ευαιστθητη μετα τη γεννα και πολυ προστατευτικη με το μωρο σου ετσι παει ετσι ειναι εισαι η μαμα του και μην αφησεις κανεναν να σε κανει να νιωσεις τυψεις για αυτα τα οποια θα "απαγορεψεις"

Θα διαφωνησετε θα θυμωσει,θα στραβωσει αλλα στο τελος πιστευω να καταλαβει.Οσο για τον αντρα σου ναι εχει αδυναμια αλλα τωρα που θα γινει μπαμπας θα δεις ποσο πολυ θα μετατοπιστει αυτη η αδυναμια στο μωρο,δεν συγκρινεται κατ'εμε...Θα δεις θα καταλαβει...Η φυσικη εξελιξη των πραγματων αυτη ειναι...

'Εχεις τόσο δίκιο..'Οντως όταν αγαπάς κάποιον φαίνεται όταν χρειαστεί να διαφωνήσετε!

y5yep3.png

Τοτε κοριτσι μου...την ..... (αντε να μην βρισω)

Αμα δε βαλεις ορια...ετοιμασου αμα δεν εχεις γαλα να στο θηλασει κιολας!!

Μην περιμενεις απο τον ανδρα σου...δεν καταλαβαινουν και πολλα..

Μιλα εσυ και χεστηκες αμα θυμωσει!

Ετσι οπως μας τα λες δηλ..αμα γεννησεις με το καλο..το μωρο δεν θα το εχεις εσυ!

Αλλα η πεθερα σου, αυτη θα το μεγαλωσει.

Αμα δε βαλεις ορια, και δεν πεις οχι, τοτε..θα εισαι μια καταπιεσμενη γυναικα, και θα χασεις το μεγαλωμα του μωρου σου..

Ανατρίχιασα!

y5yep3.png

Θα σου δωσω ενα παραδειγμα...

ο αντρας μου ειναι σαν χαρακτηρας πολυ ευαισθητος καλο παιδι κτλ αλλα σε πολλα πραγματα ιδιαιτερος και για αλλους λιγο...γαιδουρακι χαχαχα

ας πουμε οποτε με πηγαινε στο σπιτι μου να παω να δω τους γονεις μου,δεν ανεβαινε να τους πει ουτε γεια,τηλεφωνο ποτε εννοειται δεν τους πηρε...Βαριοταν παντα και αν πηγαιναμε σε γιορτες εκει.

Ο μπαμπας μου ο συγχωρεμενος αλλα και η μαμα μου τον αγαπανε πολυ και ποτε μα ποτε δεν μου ειπαν καλα γιατι δεν ερχεται ,γιατι δεν ειστε συνεχεια σε μας για φαγητο κτλ κτλ ποτε μα ποτε δεν μου παραπονεθηκαν για εκεινον!!!Που θελω να καταληξω...τον σεβαστηκαν κ τον αγαπησαν γιαυτο που ειναι ετσι οπως ειναι...

Αντιθετως τα πεθερικα μου ιδιως η πεθερα μου θελησε να ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩς ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩς ΤΗς ΑΡΕΣΕΙ Κ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.

Και αυτο δεν μπορεσε να το πετυχει γιαυτο τωρα τρωγεται.

Εαν φερομουν εγω ετσι αντιστοιχα στους γονεις του αντρα μου,θα του παραπονιοντουσαν συνεχεια,και τωρα ακομη αυτο κανουν για οτιδηποτε.Ε εμενα αυτο με καταπιεζει και με αρρωσταινει.Γιατι ντε και καλα σου δινουν 2 επιλογες,η κανεις αυτα που θελουν για να σε αγαπανε οτι κι αν ειναι αυτα,η εισαι γιαυτους μια κακια ψυχρη νυφη επειδη θελεις να διατηρησεις τα δικα σου πιστευω και τις δικες σου συνηθειες...Ειναι μονοδρομος...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...